Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

SOS Κρούσμα μεταλλαγμένης γρίπης Η3Ν2

ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.... 71 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ 123 ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ...!

Έξι ακόμη νεκρούς από επιπλοκές της γρίπης καταγράφει το ΚΕΕΛΠΝΟ την Τετάρτη (10/02/2016), ανεβάζοντας τον αριθμό σε 71. Δύο ασθενείς που απεβίωσαν, βρίσκονταν εκτός Εντατικής. Οι ηλικίες των ατόμων που κατέληξαν από επιπλοκές, είναι άτομα μεταξύ 45 έως 55 χρόνων, γεγονός που καταδεικνύει την εκτίμηση των επιστημόνων για την επιθετική μορφή της γρίπης εφέτος. Σε ΜΕΘ σήμερα νοσηλεύονται 123 άτομα ενώ από την αρχή που ξέσπασε το κύμα της εποχικής γρίπης, από την Εντατική πέρασαν 269 άνθρωποι. Από τους 123 ασθενείς, τουλάχιστον 15 είναι ανήλικοι, από μερικών μηνών έως 16 χρόνων. Μάλ...περισσότερα »
Ενισχύστε το ανοσοποιητικό σας
το συντομότερο η μεταλλαγμένη γρίπη Η3Ν2 τύπου Α δεν αστειεύεται.


Ήταν λογικό επόμενο να κάνει την εμφάνιση της και στην χώρα μας και ας λάβουμε υπ΄ όψιν μας ότι οι καιρικές συνθήκες φέτος στην χώρα μας ευνοούν όλες τις ιώσεις γενικότερα.



Ιδιαίτερα επικίνδυνος αποδεικνύεται ο ιός της γρίπης τύπου Α στέλεχος Η3Ν2 που επικρατεί φέτος καθώς στις δυτικές χώρες έχει ήδη δείξει ότι προκαλεί σοβαρό, θανατηφόρο νόσησα.


Το πρώτο κρούσμα γρίπης (Η3Ν2 τύπου Α) για τη φετινή περίοδο, στη Λάρισα, επιβεβαιώθηκε εργαστηριακά σε 59χρονο άνδρα, ο οποίος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.


Ο 59χρονος νοσεί από το μεταλλαγμένο στέλεχος του ίου της γρίπης, που σύμφωνα με την επιστημονική κοινότητα ευθύνεται σήμερα για τα περισσότερα κρούσματα γρίπης στην Ελλάδα.


Γρίπη που προκάλεσε συναγερμό το 2009, με αφορμή την πανδημική κρίση του στελέχους Η1Ν1.


Ο ασθενής, με υποκείμενα νοσήματα, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας την περασμένη εβδομάδα, ενώ τα τελευταία 24ωρα νοσηλεύεται στη ΜΕΘ όπου επιβεβαιώθηκε εργαστηριακά η γρίπη, με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή.


Στο εξωτερικό η μεταλλαγμένη γρίπη Η3Ν2 έχει δείξει τα δόντια της.


Ξεπέρασαν τους 30 οι θάνατοι παιδιών από γρίπη στις ΗΠΑ με τους ειδικούς να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σε όλους όσους ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου να σπεύδουν εγκαίρως σε γιατρό ή νοσοκομείο όταν ο πυρετός ή τα αναπνευστικά προβλήματα επιδεινώνονται.


Στην Ελλάδα αντίστοιχη προειδοποίηση έκανε μετά την Πρωτοχρονιά και ο ΠΙΣ τονίζοντας ότι το στέλεχος Η3Ν2 που επικρατεί παγκοσμίως τον τρέχοντα χειμώνα δεν περιλαμβάνεται στο εποχικό εμβόλιο.


Ωστόσο, όσοι έχουν εμβολιαστεί είναι πιο προστατευμένοι.


Στην Ελλάδα τα κρούσματα παρουσιάζουν αύξηση αλλά όχι πάνω από το αναμενόμενο για την εποχή ενώ πιο επικίνδυνοι μήνες θεωρούνται παραδοσιακά ο Φεβρουάριος και ο Μάρτιος.


Στην χώρα μας έχουν καταλήξει από τον περασμένο μήνα 2 ασθενείς άνω των 75 ετών και άνδρες.


ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ...πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάλληλα βότανα. Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων..συστήνοντας στόν ασθενή οπωσδήποτε καί κάποια συμπληρώματα διατροφής σέ σχέση μέ τήν διαφοροποίηση τής διατροφής του, λόγο τού προβλήματός υγεία τού ασθενούς... *Συμβουλή... Η Αρώστια αρχίζει από το Παχύ Έντερο όταν δέν λειτουργεί φυσιολογικά... Το Κλειδί για να το διατηρήσετε Υγιές. [image: 1]Η ρωσίδα βιολόγος και νομπελίστα Elie Metchnikoff παρατήρησε κάποτε ότι “Ο θάνατος αρχίζει στο παχύ έντερο”, και είχε δίκιο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα από τα σημαντικότερα κλειδιά για μια μακρά και υγιή ζωή έγκειται στην ικανότητα του σώματος να χωνεύει σωστά. Το γαστρεντερικό σύστημα -το στομάχι και τα έντερα- κάνει το μεγαλύτερο μέρος του έργου της μετατροπής της τροφής σε καύσιμα και θρεπτικά... περισσότερα »

Γ Α Ν Ο Δ Ε Ρ Μ Α... DXN - bio ganoderma

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ * *Σοφότερο τώ προ λαμβάνειν από τώ θεραπεύειν* *μεριμνήστε καί κάντε τώρα άμεσα τήν παραγγελία σας... * *ΤΗΛ:697.6892-975 ** Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ 12582/16-2-2012* γανοδερμα bio ganoderma ~ Αυξάνει την δύναμη, την αντοχή και την πνευματική διαύγεια. ~ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. ~ Ρυθμίζει την πίεση ~ Μειώνει την κακή χοληστερίνη ~ Μειώνει τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα ~ Εξισορροπεί τα επίπεδα χοληστερόλης ~ Βοηθά στην διαχείριση της απώλειας βάρους γανοδερμα. ~ Αναστρέφει τα αποτελέσματα της παχυσαρκίας, του διαβήτη και της αρθρίτιδας. ~ Αποβάλλει τ... περισσότερα »

ακολουθήστε με... καί πιάστε δουλειά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
*Ξεπεράστε τώρα τήν κρίση... αντιδράστε στήν ανεργία καί ελάτε στό δικτυακό μάρκετινγκ νά κτίσουμε μαζί βήμα-βήμα μία πραγματικά επαγγελματική καριέρα μίας πρωτοποριακής επιτυχημένης πρότασης... Στήν αγορά υπάρχουν επιχειρήσεις καί επιχειρηματίες οί οποίοι θέλουν νά ξεπεράσουν τήν κρίση καί νά επιζήσουν... Γιά νά τό πετύχουν αυτό έχουν ανάγκη τό δικτυακό Μάρκετινγκ... Έχεις ίντερνετ ; είσαι στό δίκτυο λοιπόν, καί πρέπει νά τό εκμεταλλευθείς τώρα... Τηλεφωνήστε μου στό 697.6892-975 καί πάψτε νά γκρινιάζετε γιά τήν ανεργία.... * *ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ... περισσότερα »