Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Πέτρες στη χολή: Τι να πιείτε για να τις αποβάλλετε με φυσικό τρόπο


Η χοληδόχος κύστη είναι ένα μικρό μικρό "σακουλάκι" που έχει το σχήμα ενός "αχλαδιού", και βρίσκεται πίσω από το ήπαρ.
Πρωταρχικό καθήκον του είναι να κρατάει την χοληστερόλη που εκκρίνεται από το ήπαρ. Η χολή βοηθά το σώμα να αφομοιώσει τα λιπαρά τρόφιμα. Ως εκ τούτου, όταν το λίπος φτάνει στα έντερα, δίνεται το σήμα έκκρισης χολής από τη χοληδόχο κύστη.
Έτσι οι λιπαρές τροφές είναι πιο εύκολο να αφομοιωθούν και να περάσουν από το υπόλοιπο του πεπτικού συστήματος. Ορισμένες φορές, αυτή η σημαντική διαδικασία επηρεάζεται αρνητικά από την δημιουργία μικρών πετρών (χολόλιθων) στη χοληδόχο κύστη σας.
Προτού κλείσετε όμως ραντεβού στο χειρουργείο, δείτε πώς μπορείτε με φυσικό τρόπο να διασπάσετε τις πέτρες και να τις αποβάλλετε από τον οργανισμό σας ανώδυνα.
Χυμός λεμονιού
Πιείτε τον χυμό από 4 φρεσκοστιμμένα λεμόνια κάθε μέρα με άδειο στομάχι. Συνεχίστε την θεραπεία αυτή για μια εβδομάδα. Μπορεί να σας βοηθήσει να αποβάλετε τις πέτρες στη χολή. Η αποβολή των χολόλιθων γίνεται ευκολότερη όταν πίνετε άφθονο νερό.
Χυμός λαχανικών
Ανακατέψτε το χυμό από παντζάρια, καρότα και αγγούρια και πιείτε το μείγμα δύο φορές ημερησίως για 2 εβδομάδες.
Άλατα τύπου Epsom
Τα άλατα Epsom επιτρέπουν στους χολόλιθους να μετακινηθούν εύκολα διαμέσου της χοληδόχου οδού. Ρίξτε ένα κουταλάκι του γλυκού από άλατα Epsom σε ένα ποτήρι χλιαρό νερό και πιείτε το πριν πέσετε για ύπνο.
Εσπεριδοειδή
Τα εσπεριδοειδή φρούτα περιέχουν πηκτίνη, η οποία είναι χρήσιμη στην διάσπαση των χολόλιθων.
Χυμός μήλου και μηλόξυδο
Το μήλο είναι ικανό να διαλύσει τις πέτρες στη χοληδόχο, όταν καταναλώνεται σε μορφή χυμού μαζί με μηλόξυδο. Το μηλικό οξύ βοηθάει στο να μαλακώσουν οι πέτρες στην χολή και το ξύδι σταματά το συκώτι από το να παράγει χοληστερόλη που είναι υπεύθυνη για το σχηματισμό λίθων στη χοληδόχο κύστη. Αυτό το φρούτο διαλύει τις πέτρες στη χοληδόχο, αλλά, επίσης, εμποδίζει και την επανεμφάνισή τους.
Πέραν αυτών προτείνουμε την Αγκινάρα ώς διατροφή...  και το τσάϊ cistus incanus  
*Cistus Incanus τσάι, Spray και Κάψουλες * Φυτό γνωστό από την αρχαιότητα με τα ονόματα «κίσθος ο άρρην» όπως αναφέρει ο Θεόφραστος και «κίστος» ή «κίσσαρον» ή «κίσθαρον» του Διοσκουρίδη. Το Cistus Incanus – ή αλλιώς Κίστος όπως είναι γνωστός, είναι μικρός αειθαλής θάμνος. * Το λάδανο ή ο αλάδανος είναι η αρωματική ρητίνη με έντονες φαρμακευτικές ιδιότητες η οποία μαζεύεται από τα φύλλα της λαδανιάς ή Κίσθου του Κρητικού [το υποείδος κρητικός(Cistus Creticus spp. Creticus) ή ( Cistus incanus) ή (Cistus villosus)]


Ο απαλός καθαρισμός συκωτιού και χολής

Η εύκολη αποτοξίνωση του ήπατος και της χολής *Ο απαλός καθαρισμός συκωτιού γίνεται καθημερινά. Μπορείτε να τον κάνετε για μία εβδομάδα, μετά την επόμενη εβδομάδα να κάνετε καθαρισμό νεφρών και μετά να το ξανακάνετε. Μερικά άτομα, όπως ένας άντρας που εξάλειψε την άνοια με καθαρισμό εντέρου, έκανε τον καθαρισμό συκωτιού για πάνω από 40 ημέρες χωρίς να σταματήσει καθόλου. Για να κάνετε σωστά τον απαλό καθαρισμό συκωτιού και χολής, ξεκινήστε κάνοντάς το με αδειανό στομάχι κάθε πρωί μόλις σηκωθείτε.Η αναλογία είναι για ένα άτομο. Χρη...περισσότερα »

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάλληλα βότανα. Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων..συστήνοντας στόν ασθενή οπωσδήποτε καί κάποια συμπληρώματα διατροφής σέ σχέση μέ τήν διαφοροποίηση τής διατροφής του, λόγο τού προβλήματός στήν υγεία τού ασθενούς... *Συμβουλή... * Τι προκαλεί το Φθόριο στις οδοντόκρεμες. *ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ... περισσότερα » Επιπλέον ενδιαφέρον καί χρήσιμο, Καθυστέρηση γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο... Στο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... Καθυστέρηση της γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο Κάθε μέρα, τα κύτταρα στο σώμα σας αναπαράγονται. Η ίδια διαδικασία που αναπτύσσεται ένα αυγό σε ένα ανθρώπινο ον που συμβαίνουν συνεχώς να ανανεώσει το δέρμα σας, τα μαλλιά, τα κύτταρα του αίματος, και μερικά εσωτερικά όργανα. Σε εξέλιξη κυτταρικής αντιγραφής Εάν νομίζετε ότι πίσω στην τάξη της βιολογίας, ένα κύτταρο αντιγράφει σε δύο φάσεις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου, ενδιάμεση φάση του, το κύτταρο συγκεντρώνει τα θρεπτικά συστατικά και αρχίζει να αναπαράγει το DNA στο εσωτερικό πυρήνα του. Στη συνέχεια, το κύτταρο διαιρείται...περισσότερα »

Γ Α Ν Ο Δ Ε Ρ Μ Α... DXN - bio ganoderma

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ * *Σοφότερο τώ προ λαμβάνειν από τώ θεραπεύειν* *μεριμνήστε καί κάντε τώρα άμεσα τήν παραγγελία σας... * *ΤΗΛ:697.6892-975 ** Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ 12582/16-2-2012* γανοδερμα bio ganoderma ~ Αυξάνει την δύναμη, την αντοχή και την πνευματική διαύγεια. ~ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. ~ Ρυθμίζει την πίεση ~ Μειώνει την κακή χοληστερίνη ~ Μειώνει τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα ~ Εξισορροπεί τα επίπεδα χοληστερόλης ~ Βοηθά στην διαχείριση της απώλειας βάρους γανοδερμα. ~ Αναστρέφει τα αποτελέσματα της παχυσαρκίας, του διαβήτη και της αρθρίτιδας. ~ Αποβάλλει τ... περισσότερα »

ακολουθήστε με... καί πιάστε δουλειά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
*Ξεπεράστε τώρα τήν κρίση... αντιδράστε στήν ανεργία καί ελάτε στό δικτυακό μάρκετινγκ νά κτίσουμε μαζί βήμα-βήμα μία πραγματικά επαγγελματική καριέρα μίας πρωτοποριακής επιτυχημένης πρότασης... Στήν αγορά υπάρχουν επιχειρήσεις καί επιχειρηματίες οί οποίοι θέλουν νά ξεπεράσουν τήν κρίση καί νά επιζήσουν... Γιά νά τό πετύχουν αυτό έχουν ανάγκη τό δικτυακό Μάρκετινγκ... Έχεις ίντερνετ ; είσαι στό δίκτυο λοιπόν, καί πρέπει νά τό εκμεταλλευθείς τώρα... Τηλεφωνήστε μου στό 697.6892-975 καί πάψτε νά γκρινιάζετε γιά τήν ανεργία.... * *ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ... περισσότερα »