Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΜΟΥ

Αυτισμός μήπως δηλητηρίαζουμε εν αγνοία μας τα παιδιά μας ;

Αυτισμός ασθένεια ή δηλητηρίαση;* Ο αυτισμός στις ΗΠΑ έχει ξεπεράσει το όριο για να χαρακτηριστεί πλέον επιδημία. Από το διάγραμμα η εμφάνιση αυτισμού ενώ το 1975 ήταν ένα στα 5000 παιδιά,το 1995 έγινε ένα στα 500, το 2009 ένα στα 110, το 2013 ένα στα 50 και ο σημερινός ρυθμός εκτιμάται σε ένα ανά 48παιδιά. Ο ρυθμός αυτός για πρώτη φορά προκαλεί ακροαματική διαδικασία στο Κογκρέσο με την υποστήριξη του Γερουσιαστή της Φλόριντα Posey στις 29-11-2012 με το CDC ( Κέντρο Ελέγχου Νοσημάτ..περισσότερα »

Αγόρι με αυτισμό αποκαταστάθηκε μέσω διατροφής (video)

Τα ποσοστά εμφάνισης αυτισμού αυξάνονται συνεχώς σε παγκόσμιο επίπεδο και γίνονται προσπάθειες σχετικά με την εύρεση μιας αποτελεσματικής θεραπείας ή μείωσης των συμπτωμάτων με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Στην περίπτωση ενός συγκεκριμένου αυτιστικού αγοριού, του Ethan Fox, υπήρξαν πολλά σημάδια βελτίωσης όταν έγιναν αλλαγές στη διατροφή του, από την οποία αφαιρέθηκε εντελώς η γλουτένη και τα γαλακτοκομικά. Οι γονείς του Ethan ακολούθησαν τις συμβουλές του δρ Kenneth Bock, ο οποίος είναι ειδικός στον αυτισμό και συγγραφέας του βιβλίου «Πώς να θεραπεύσετε τις νέες παιδικές ασθένειες: αυτισμό, σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής, άσθμα και αλλεργίες» (Healing The New Childhood Epidemics: Autism, ADHD, Asthma and Allergies). Πιστεύεται πλέον ότι μια αλλαγή στη διατροφή η οποία δεν θα περιλαμβάνει γλουτένη και γαλακτοκομικά προϊόντα μπορεί να βοηθήσει κατά 60% τα παιδιά που πάσχουν από αυτισμό.

To 2006, o Ethan διαγνώστηκε με αυτισμό. Οι γονείς του προσπάθησαν ερευνήσουν τρόπους αντιμετώπισης ώσπου έπεσαν στην έρευνα του Δρ. Kenneth Bock. Η αλλαγή στο παιδί τους ήταν άμεση. Σήμερα ο Ethan είναι ένα απολύτως φυσιολογικό παιδί και μάλιστα αριστούχος μαθητής.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε **ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη **διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάληλα βότανα. **Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν **φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν **Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων... * *Συμβουλή...Έξι πόνοι που δεν θα πρέπει ποτέ να αγνοείτε Ο πόνος είναι το σημάδι του οργανισμού μας που μας επισημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Υπάρχουν ορισμένοι πόνοι, που αποτελούν τυπικά σημά... περισσότερα »