Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Δυο τρόποι, να σταματήσετε τον πονοκέφαλο χωρίς φάρμακα!!

Πώς να σταματήσετε τον πονοκέφαλο χωρίς φάρμακα!!Οι θεραπευτικές ιδιότητες της μέντας οφείλονται σε ένα αιθέριο έλαιο που περιέχει μεντόλη, μεντόνη, αλκοόλες, ιασμόνη, τανίνη και αλδεΰδες.
Η μέντα δρα ποικιλοτρόπως κατά του πονοκεφάλου. Το έγχυμα των φύλλων της αλλά και το διαλυμένο σε νερό αιθέριο έλαιο χορηγείται για την καταπολέμηση της ημικρανίας. Η δόση για το έγχυμα είναι δύο κουταλιές φύλλα σε 500 γραμμάρια βραστό νερό από τα οποία πίνουμε από ένα έως τέσσερα φλιτζάνια την ημέρα.
Ο πονοκέφαλος φεύγει, επίσης, αν τοποθετήσουμε φύλλα μέντας στους κροτάφους. Η μεντόλη, σε μορφή διάφανων και άχρωμων κρυστάλλων, έχει τη μυρωδιά και τη γεύση του λαδιού της μέντας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τοπικά ως αναλγητικό κατά του πονοκεφάλου σε μορφή κραγιόν ή πούδρας.
Πρέπει να σημειωθεί ότι η μέντα δεν πρέπει να πίνεται από γυναίκες που βρίσκονται στην περίοδο του θηλασμού γιατί σταματά η παραγωγή γάλακτος.


ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ... ΕΙΝΑΙ Ο ΧΥΜΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ

* Άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο υποφέρουμε περιστασιακά από ημικρανίες.Κι επειδή είναι προτιμότερο ν’ αποφεύγουμε τα φάρμακα για την αντιμετώπισή τους, βρήκαμε τον θαυματουργό χυμό που θα σας απαλλάξει άμεσα απ’ το μαρτύριο αυτό.Πρόκειται για ένα χυμό – φυσικό ασφαλώς – από ωμά και φρέσκα λαχανικά: Αναμείξετε στο ...μίξερ ίσες ποσότητες από πλυμένα:καρότα,σπανάκι,σέλινο και μαϊντανό. Κατόπιν, για κάθε 400 ml χυμού προσθέστε 130 ml βρασμένο νερό. Προσθέστε 1/4 της κουταλιάς του γλυκού μοσχοκάρυδο, καθώς και μια δόση αλάτι, μαύρο πιπέρι και κάρδαμο...

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ...π.Ιωάννης Γλιόγκος

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάληλα βότανα. Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων... Συμβουλή... Αλλάζουμε, για να γεράσουμε υγιείς * Δεν χρειάζεται να είμαστε γιατροί για να γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι πλέον στις μέρες μας ζούμε περισσ... περισσότερα »

Καθυστέρηση της γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Καθυστέρηση της γήρανσης σε κυτταρικό επίπεδο Κάθε μέρα, τα κύτταρα στο σώμα σας αναπαράγονται. Η ίδια διαδικασία που αναπτύσσεται ένα αυγό σε ένα ανθρώπινο ον που συμβαίνουν συνεχώς να ανανεώσει το δέρμα σας, τα μαλλιά, τα κύτταρα του αίματος, και μερικά εσωτερικά όργανα. Σε εξέλιξη κυτταρικής αντιγραφής Εάν νομίζετε ότι πίσω στην τάξη της βιολογίας, ένα κύτταρο αντιγράφει σε δύο φάσεις. Κατά τη διάρκεια του πρώτου σταδίου, ενδιάμεση φάση του, το κύτταρο συγκεντρώνει τα θρεπτικά συστατικά και αρχίζει να αναπαράγει το DNA στο εσωτερικό πυρήνα του. Στη συνέχεια, το κύτταρο διαιρείται...περισσότερα »

ακολουθήστε με... καί πιάστε δουλειά

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
*Ξεπεράστε τώρα τήν κρίση... αντιδράστε στήν ανεργία καί ελάτε στό δικτυακό μάρκετινγκ νά κτίσουμε μαζί βήμα-βήμα μία πραγματικά επαγγελματική καριέρα μίας πρωτοποριακής επιτυχημένης πρότασης... Στήν αγορά υπάρχουν επιχειρήσεις καί επιχειρηματίες οί οποίοι θέλουν νά ξεπεράσουν τήν κρίση καί νά επιζήσουν... Γιά νά τό πετύχουν αυτό έχουν ανάγκη τό δικτυακό Μάρκετινγκ... Έχεις ίντερνετ ; είσαι στό δίκτυο λοιπόν, καί πρέπει νά τό εκμεταλλευθείς τώρα... Τηλεφωνήστε μου στό 697.6892-975 καί πάψτε νά γκρινιάζετε γιά τήν ανεργία.... * *ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ... περισσότερα »