Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2022

ακολουθήστε με... καί πιάστε δουλειά

Ξεπεράστε  τώρα  τήν  κρίση... αντιδράστε  στήν  ανεργία  καί  ελάτε  στό  δικτυακό μάρκετινγκ νά κτίσουμε  μαζί  βήμα-βήμα  τήν επαγγελματική σας καριέρα μίας πρωτοποριακής καί πραγματικά επιτυχημένης πρότασης... Στήν αγορά υπάρχουν επιχειρήσεις καί επιχειρηματίες οί οποίοι θέλουν νά ξεπεράσουν τήν κρίση καί νά επιζήσουν...  Γιά νά τό πετύχουν αυτό έχουν ανάγκη τό δικτυακό Μάρκετινγκ... 
Έχεις ίντερνετ ; είσαι στό δίκτυο λοιπόν, καί πρέπει νά τό εκμεταλλευθείς τώρα...
Τηλεφωνήστε μου στό 697.6892-975 καί πάψτε νά γκρινιάζετε γιά τήν ανεργία....



Γ Α Ν Ο Δ Ε Ρ Μ Α... bio ganoderma

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ * *Σοφότερο τώ προ λαμβάνειν από τώ θεραπεύειν* *μεριμνήστε καί κάντε τώρα άμεσα τήν παραγγελία σας... * *ΤΗΛ:697.6892-975 ** Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ 12582/16-2-2012* γανοδερμα bio ganoderma ~ Αυξάνει την δύναμη, την αντοχή και την πνευματική διαύγεια. ~ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. ~ Ρυθμίζει την πίεση ~ Μειώνει την κακή χοληστερίνη ~ Μειώνει τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα ~ Εξισορροπεί τα επίπεδα χοληστερόλης ~ Βοηθά στην διαχείριση της απώλειας βάρους γανοδερμα. ~ Αναστρέφει τα αποτελέσματα της παχυσαρκίας, του διαβήτη και της αρθρίτιδας. ~ Αποβάλλει τ... περισσότερα »


ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάλληλα βότανα. Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων..συστήνοντας στόν ασθενή οπωσδήποτε καί κάποια συμπληρώματα διατροφής σέ σχέση μέ τήν διαφοροποίηση τής διατροφής του, λόγο τού προβλήματός στήν υγεία τού ασθενούς... *Συμβουλή... * Τι προκαλεί το Φθόριο στις οδοντόκρεμες. *ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ... περισσότερα » Επιπλέον ενδιαφέρον καί χρήσιμο...

LR. ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ακολουθήστε με... 

καί πιάστε δουλειά... ΤΩΡΑ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ... 


*ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΛ:210.2585-653 * πατέρας Ιωάννης... *Γειά σας...  *Θά είμαι εδώ, πάντα κοντά σας γιά νά έχετε τήν υγειά σας... μέ τά προϊόντα τής LR. μπορούμε πραγματικά νά έχουμε τήν υγεία μας... καί πάνω απ'όλα ένα σίγουρο εισόδημα καί μία επιτυχημένη καριέρα... * *τηλεφωνήστε μου τώρα γιά νά οργανώσουμε τήν δική σας σταδιοδρομία... *άς μή ξεχάσουμε ποτέ, πώς δίπλα μας ύπάρχει πάντα κάποιος ασθενής...*καί πώς εμείς ήμαστε εδώ έτοιμοι νά βοηθήσουμε τόν συνάνθρωπό μας. * *Aloe vera... αν θέλεις νά κάνεις μία προσφορά υγείας στόν συνάνθρωπο σου...  περισσότερα »



Αλόη το Θαύμα της Φύσης

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ..
H τέχνη της μακροζωίας - Συνταγές με αλόη *Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι προγραμματισμένος σύμφωνα με τον γενετικό του κώδικα να ζει 120 χρόνια. Για να ζήσουμε όμως καλά και ευτυχισμένα αυτά τα χρόνια πρέπει να εντάξουμε στο πρόγραμμα μας την υγιεινή διατροφή και την άσκηση.* *Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, με αντιοξειδωτικά, η ενίσχυση των ορμονών που λείπουν, η καταπολέμηση του άγχους και της στενοχώριας, η σωστή ενυδάτωση, η πρόληψη και α... περισσότερα » Aloe Vera: Το «φυτό της αθανασίας»: Δείτε που βοηθά ο θαυματουργός χυμός του ... περισσότερα »
***************************************************************
πάνω απ'όλα γιά ένα σίγουρο εισόδημα καί μία επιτυχημένη καριέρα... 
50.581 επιχειρήσεις αυτή τήν στιγμή ψάχνουν σπόνσορα...
τηλεφωνήστε μου τώρα γιά νά οργανώσουμε τήν δική σας σταδιοδρομία
π.  Ιωάννης Γκλιόγκος ΤΗΛ:210.2585-653 Κιν: 697.6892-975 
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ & ΕΠΑΡΧΙΑ 
επικοινωνήστε μαζί μου στό email  paterioannis@hotmail.gr
Μάνατζερ Ανάπτυξης καί οργάνωσης  (Δικτυακού marketing)
1)... LR - Αλόη Βέρα.............( ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ )
2)... CustWin (Δικτυακό Μάρκετινγκ) (τρέχων Μάνατζερ)
3)... DXN - Bioganoderma ...( ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ) 
          ***   π.  Ιωάννης Γκλιόγκος     ΤΗΛ:210.2585-653      Κιν: 697.6892-975   ***
ΠΑΨΤΕ  ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ  ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
Αλλάξτε τον τρόπο που σκέπτεστε

Κοιτάξτε μπροστά, αφήστε πίσω σας το παρελθόν και ό,τι δεν υπάρχει πλέον. Είναι φράσεις γνωστές μόνο που αυτό δεν γίνεται από μόνο του με κάποιο μαγικό τρόπο. Χρειάζεται προσπάθεια και εκπαίδευση και κυρίως, χρειάζεται να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε. Είναι λοιπόν απαραίτητο να εξαλειφθούν μερικές φράσεις κλισέ, προκειμένου να προχωρήσουμε μπροστά και να αντιμετωπίσουμε με θάρρος και αισιοδοξία, το μέλλον μας αλλά και τη ζωή μας γενικότερα.

1. Δεν έχω άλλη επιλογή

Αυτή είναι μια πολύ συνηθισμένη σκέψη που μας κρατά αλυσοδεμένους σε μια ανεπιθύμητη κατάσταση. Με αυτή τη σκέψη, καταδικάζουμε πολλές φορές τον εαυτό μας, να παραμένει παθητικός, σε μια σχέση, εργασία ή κατάσταση. Το πεπρωμένο μας ορίζεται από τις επιλογές που κάνουμε. Αν θεωρούμε ότι δεν έχουμε άλλη επιλογή, τότε, ορίζουμε το μέλλον μας, όπως ακριβώς είναι και το ανεπιθύμητο παρόν μας. Αφήστε την τεμπελιά στην άκρη. Πάντα υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Σκεφτείτε με ψυχραιμία και διαύγεια και σίγουρα θα τις βρείτε και τότε, ΤΟΛΜΗΣΤΕ!!! Τολμήστε να κάνετε νέα πράγματα με νέους τρόπους και μην επιτρέψετε στον εαυτό σας να ακολουθήσει τους παλιούς γνωστούς και λανθασμένους τρόπους του, μόνο και μόνο επειδή του είναι γνωστοί και ευκολότεροι. Βάλτε του το ερώτημα «θέλεις να είσαι αιχμάλωτος του παρελθόντος ή να ανοίξεις καινούργιους δρόμους και προοπτικές για το μέλλον;»

2. Τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει.

Συχνά, όταν βρισκόμαστε σε μια ανεπιθύμητη κατάσταση, ιδιαίτερα όταν συνεχίζεται για μεγάλο διάστημα, έχουμε την τάση να νομίζουμε ότι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Αποδεχόμαστε ότι η ζωή μας θα είναι πάντα η ίδια, με αυτές τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και καταφεύγουμε σε ευχάριστες αναπολήσεις του παρελθόντος για να βρούμε παρηγοριά αντί να δούμε μπροστά, στο μέλλον και να το οραματιστούμε υπέροχο, κάτι που θα μας δώσει τη δύναμη να σταθούμε όρθιοι στο παρόν και να ψάξουμε για τα μέσα και τους τρόπους που θα αλλάξουν τη ζωή μας. Θυμηθείτε «μετά την καταιγίδα βγαίνει ο ήλιος», τίποτα δεν είναι στατικό, όλα περνούν. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας για να θεραπεύσει τις πληγές του, μη βιάζεστε, όλα θέλουν το χρόνο τους και ύστερα προχωρήστε μπροστά. Η ευτυχία σας βρίσκεται κάπου εκεί έξω και σας περιμένει.

3. Με κυνηγάει η ατυχία

Αυτή η απαισιόδοξη σκέψη, κυριολεκτικά μας καταστρέφει τη ζωή και το μέλλον μας. Ακόμη και αν κάτι διαγράφεται θετικό και αισιόδοξο, η σκέψη ότι είμαστε άτυχοι, μας ωθεί υποσυνείδητα, στο να μη το διαχειριστούμε σωστά ή ακόμη και να το απορρίψουμε. Κανείς δεν γνωρίζει για κανένα, πώς μπορεί να εξελιχθεί η ζωή του. Δεν υπάρχει επίσης κανένας που να χαρίζει τύχη ή ατυχία στους ανθρώπους. Την τύχη ή την ατυχία, την προσφέρει ο καθένας στον εαυτό του, σύμφωνα με τον τρόπο που σκέφτεται και που αυτό καθορίζει τη στάση του απέναντι στη ζωή και στα πράγματα.

4. Όλοι οι άλλοι τα καταφέρνουν καλύτερα από εμένα

Για να τοποθετηθεί κανείς έτσι, σημαίνει ότι συγκρίνει διαρκώς τον εαυτό του με τους άλλους. Δίνει χώρο στις ανασφάλειές του και στη χαμηλή αυτοεκτίμησή του, να εξάγουν συμπεράσματα ανάλογα, που φυσικά τον φέρνουν πάντα σε μια θέση κατώτερη από αυτή των άλλων. Άλλος είναι εξυπνότερος, άλλος ομορφότερος, άλλος πιο θαρραλέος… Μείνετε μέσα στον εαυτό σας και ακούστε την εσωτερική σας φωνή. Μη συγκρίνετε τον εαυτό σας με κανέναν άλλο. Ο καθένας έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και τα εφόδια που του χρειάζονται, για να ακολουθήσει τον δικό του προσωπικό δρόμο. Εστιαστείτε λοιπόν στο δικό σας δρόμο, στη δική σας ζωή, δείτε τα δικά σας χαρίσματα και κάντε το καλλίτερο για εσάς.


5. Αυτά δεν γίνονται

Ποιος το λέει αυτό; Ας μην ξεχνάμε ότι, οι μεγαλύτερες ανακαλύψεις έγιναν από ανθρώπους που πίστευαν σ’αυτό που οι άλλοι θεωρούσαν ακατόρθωτο. Γιατί να μην πιστέψετε ότι θα σας συμβεί κάτι υπέροχο, κάτι που δεν φανταζόσασταν ποτέ ότι θα σας συμβεί, κάτι που θα σας κάνει ευτυχισμένους; Πιστέψτε στα θαύματα, γίνονται και υπάρχουν παντού γύρω μας. Βγείτε κάποιες φορές από τον ακλόνητο ρεαλισμό σας. Η ίδια η ζωή είναι ένα θαύμα, το ίδιο και η δική σας. Ξεκινήστε τη μέρα σας λέγοντας στον εαυτό σας «σήμερα θα ζήσω ένα θαύμα».

6. Θα ήθελα αλλά…

Βγάλτε αυτή τη φράση από το μυαλό και το λεξιλόγιό σας και αντικαταστήστε την με τη φράση «θα κάνω». Ξεκινήστε ένα πρωί, καταγράφοντας τις επιθυμίες σας, μικρές και μεγάλες. Διαλέξτε μία από αυτές και πείτε στον εαυτό σας «σήμερα θα κάνω αυτό» και κάντε το. Ύστερα, διαγράψτε την από το χαρτί. Δώστε υπόσχεση στον εαυτό σας ότι, κάθε μήνα, εβδομάδα ή όποτε εσείς αποφασίσετε, θα πραγματοποιείτε και μια επιθυμία σας. Με αυτό τον τρόπο, θα φτάσετε κάποια στιγμή στο σημείο, όπου δεν θα χρειάζεται πια να γράφετε σε χαρτί αυτό που θέλετε να κάνετε, αλλά απλά, θα το κάνετε.

Να θυμάστε: Ο μεγαλύτερος εχθρός του ανθρώπου είναι ο εαυτός του. Σταματήστε να υποτάσσεστε  διαρκώς στον κακό εαυτό σας και δείτε τη ζωή σας να αλλάζει.

Η συνταγή είναι δοκιμασμένη, επιτυχημένη!


ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΕΝΟΥΜΕ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Τα μυστικά όσων δεν αρρωσταίνουν* Μερικοί άνθρωποι φαίνεται να μην υποφέρουν ποτέ από ασθένειες που στέλνουν εμάς τους υπόλοιπους κάτω από τα παπλώματα για μέρες. Oι γιατροί δεν έχουν ακόμα προσδιορίσει με σιγουριά τους τρόπους να παραμείνουμε υγιείς. Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά στις συνήθειες όσων οι αρρώστιες δεν αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς τους και ας τις υιοθετήσουμε! ◊ *Προτιμούν τις φυσικές θεραπείες με βότανα* Μπορεί η δυτική ιατρική να καταφεύγει συνήθως στα φάρμακα ως μόνο τρόπο αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων υγείας, κανείς όμως δεν μπορεί να παραβλέψει το ρόλο ...περισσότερα »
Σοφότερο τώ προ λαμβάνειν από τώ θεραπεύειν
Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ 12582/ 16-2-2012**
ΤΗΛ.697.6892-975 κάντε τώρα άμεσα τήν παραγγελία σας
ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΣ ΤΗΛ.210.2585-653
π. Ιωάννης Γλιόγκος 
Μάνατζερ Ανάπτυξης καί οργάνωσης  (Δικτυακού marketing)

Online δικτύωση


Χιλιάδες άνθρωποι αναζητούν αυτή τη στιγμή την πραγματική ευκαιρία να βγάλουν χρήματα από το internet.


Για να βγάλετε χρήματα από το internet χρειάζεστε μόνο τρία πράγματα


  1. Ένα ευπώλητο προϊόν ή υπηρεσία.
  2. Ένα επαγγελματικό website.
  3. Σταθερή βάση πελατών.

Αν λείπει οποιαδήποτε από αυτές τις προϋποθέσεις, απλά δεν θα βγάλετε ποτέ χρήματα με την online δικτύωση.


Σας έχω καλά νέα: μπορούμε να σας δώσουμε και τις τρεις προϋποθέσεις για την επιχείρησή σας.


  1. Η πλειονότητα του ενήλικου πληθυσμού καταναλώνει καφέ, ή, για να είμαστε ακριβείς, είναι εθισμένοι στον καφέ. Εμείς έχουμε μια εναλλακτική, έναν καφέ που ωφελεί την υγεία, και οι άνθρωποι τον χρειάζονται και τον ζητούν πάρα πολύ.
  2. Σε συνεργασία με αξαιρετικούς επαγγελματίες έχει δημιουργηθεί ένα πραγματικά επαγγελματικό website, του οποίου απολαμβάνετε την εμπειρία αυτή τη στιγμή. Ξέρουμε ότι δεν βλέπετε την ώρα να διαβάσετε αυτές τις γραμμές και να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής. Επιπλέον, μπορεί να γίνει δικό σας - δωρεάν!
  3. Συνήθως οι άνθρωποι σταματούν να καταναλώνουν το ίδιο προϊόν ξανά και ξανά, αργά ή γρήγορα. Οι δικοί σας καταναλωτές, όμως, θα είναι σύντομα εθισμένοι όχι απλά στον καφέ, αλλά στον καφέ με Γανόδερμα της DXN. Γνωρίζετε κάποια πιο σταθερή επιχείρηση?

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η online δικτύωση έχει πολλά μυστικά. Η επιτυχία σας είναι προς το συμφέρον μας, γι΄αυτό να είστε βέβαιοι ότι θα σας μάθουμε όλα όσα χρειάζεστε για να γίνετε επιτυχημένοι - και μάλιστα δωρεάν.

Συγχαρητήρια για την επιλογή σας! μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα προς την επιτυχία σας απλά με ένα τηλέφωνο τώρα.

π. Ιωάννης Γλιόγκος  (Δικτυακού marketing)
Μάνατζερ Ανάπτυξης καί οργάνωσης
Σοφότερο τώ προ λαμβάνειν από τώ θεραπεύειν
Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ 12582/ 16-2-2012**
ΤΗΛ.697.6892-975 κάντε τώρα άμεσα τήν παραγγελία σας
ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΑΣ ΤΗΛ.210.2585-653


Σας έτυχε ποτέ να βρείτε κάποιο προϊόν που να το καταναλώνετε κάθε μέρα, για το οποίο να μιλήσετε σε κάποιους άλλους χωρίς να σας συνδέει κάποιο οικονομικό όφελος; Είναι τόσο απλό! τίποτε παραπάνω!


Σας έχω δύο καλά νέα:

  • Μην ψάχνετε άλλο, έχετε ήδη βρει ένα τέτοιο προϊόν: Τον καφέ με Γανόδερμα!

  • Μπορείτε να το κάνετε και εσείς, βγάζοντας χρήματα για τη διαφήμιση που κάνετε!


Μισείτε τη διαδικασία της πώλησης?  
igen
Αισθάνεστε ότι δεν αντέχετε να προωθέιτε προϊόντα?  
igen
Σας φαίνονται ανυπόφορες οι πολυπληθείς συγκεντρώσεις, όπου όλοι χειροκροτούν?
igen
Βαρεθήκατε τις πιεστικές τεχνικές πωλήσεων?
igen
Θέλετε να αποφύγετε να καλείτε συγγενείς και φίλους με διάφορες δικαιολογίεςσε "παρέες" που είναι στην πραγματικότητα επιδείξεις προϊόντων  και μετά εκείνοι να τα βάζουν μαζί σας?
igen
Θέλετε να είστε οικονομικά ανεξάρτητοι και είστε διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά, αλλά απο την άνεση του σπιτιού σας?
igen
Σας λείπει το κεφάλαιο για να ξεκινήσετε ή βαρεθήκατε να τρέχετε άσκοπα για να πληρώνετε τα έξοδα της επιχείρησής σας; 
igen

Αν οι απαντήσεις σας ήταν "Ναι" σε αρκετά από τα παραπάνω ερωτήματα, η online δικτύωση εφευρέθηκε για ΕΣΑΣ!

Γιατί online δικτύωση?

Επειδή δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από το να δουλεύει για σένα το επαγγελματικό σου website (και δεν εννοώ τα χιλιάδες ερασιτεχνικά sites προώθησης προϊόντων) 24 ώρες το εικοσιτετράωρο!

Αν έχετε αποφασίσει να εξερευνήσετε τα μυστικά της online δικτύωσης και νε ξεκινήσετε να χτίζετε τη δική σας οικονομική ανεξαρτησία, υπάρχει ένας ωκεανός πληροφοριών στο Internet. Επαγγελματίες αυτόκλητοι γκουρού σας πουλούν τον εαυτό τους και τις λύσεις τους για τη δική σας ζωή..


Σας έχω ένα άσχημο νέο, αλλά πρέπει να το ξακαθαρίσουμε από την αρχή: Τίποτα δεν δουλεύει αν δεν δουλέψετε! Όσο επαγγελματικό μάρκετινγκ ή όποιο άλλο υλικό κι αν βάλετε στη συνταγή της επιτυχίας, το σημαντικότερο συστατικό για να πετύχετε είστε ΕΣΕΙΣ! Αν θέλετε να συνεχίσετε, διαβάστε παρακάτω!

Δεν υπάρχει καμιά μελέτη σε αυτή τη σελίδα για κατέβασμα και δεν θέλω να σας πουλήσω τίποτε.Θ έλω μόνο να ελκύσω την προσοχή σας σε μια ευκαιρία. Η δική μου επιτυχία είναι εγγυημένη και χωρίς εσάς, αλλά για τη δική σας επιτυχία θα χρειαστείτε... εσάς!

Ας δούμε τι χρειάζεται να κάνετε βήμα-βήμα:

  1. Πρέπει να αποφασίσετε αν είστε πρόθυμοι να δαπανήσετε μερικές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο σας για να ασχοληθέιτε με αυτή την επιχείρηση από το internet, και αν έχετε διαθέσιμα κεφάλαια ύψους 20 (είκοσι) ευρώ, τα οποία δεν θα απειλήσουν το βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς σας αν σας λείψουν.
  2. Μια πολύ σημαντική συμβουλή! Πρέπει να ξεκινήσετε να ασχολείστε με αυτή την επιχείρηση μόνο αν την πιστεύετε, αν σας ενθουσιάζει και αν αιθάνεστε ότι μπορείτε να την κάνετε με ευχαρίστηση. Γιατί είναι τόσο σημαντικό αυτό; Επειδή, με δυο λόγια, δεν θα έχετε διάρκεια χωρίς μια τέτοια στάση. Θα ξοδέψετε απλά το χρόνο σας και δεν θα βγάλετε λεφτά!
  3. Εάν δεν μπόρεσα με τίποτε να σας αποτρέψω από το να βγάλετε πολλά λεφτά δουλεύοντας με το σύστημά μου, κάντε κλίκ εδώ για να συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής.
  4. Το επόμενο βήμα δυστυχώς δεν μπορείτε να το αποφύγετε, πρέπει να πληρώσετε την εγγραφή σας (20 ευρώ), που περιλαμβάνει το φάκελο παρουσίασης και το πακέτο υπηρεσιών υποστήριξης για την online δικτύωση?
  5. Σκεφτείτε ένα καλό όνομα για ένα website, καθώς μπορείτε να αποκτήσετε ένα ίδιο website σαν κι αυτό και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ. Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο κέρδος (εξοικονόμηση πόρων), ήδη από την αρχή. Πιστεύετε ότι αυτή είναι μια καλή αρχή για την επιχείρησή σας; πιστεύετε ότι θα ενδιέφερε και κάποιους άλλους
  6. Τελικά, μένουν μόνο δύο πράγματα να κάνετε:

Να Μελετήσετε
Αποκτήστε γνώση ώστε να αποφύγετε τα λάθη που κάνουν οι άλλοι. Για αυτό το σκοπό, σας προσφέρουμε επίσης δωρεάν πρόσβαση στο intranet, το κλειστό σύστημα υποστήριξης και μάρκετινγκ, όπου μπορείτε να βρελιτε όλες τις γνώσεις που χρειάζεστε για την επιτυχία σας.
Να δράσετε
Δώστε σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε να δοκιμάσουν τον καφέ τους ή δώστε σε άλλους τη διεύθυνσή σας στο internet ή το σύνδεσμο για τη διαδικτυακή παρουσίαση της επιχειρηματικής ευκαιρίας και των προϊόντων που γίνεται κάθε εβδομάδα.
+Κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας κάθε βράδι πριν πέσετε για ύπνο: ρίξτε μια ματιά στη εξέλιξη του δικτύου σας. Αν εργάζεστε σκληρά, πιστέψτε με, θα νοιώθετε πολύ ωραία :-)!


DXN μία λύση Υγείας καί Σωστής  Επαγγελματικής Δραστηριότητας...

  Διότι προσφέρουμε ένα μοναδικό φάσμα υπηρεσιών με ισχυρή επαγγελματική back-up και εντατική ερευνητική εμπειρία στον τομέα. Τα κύρια χαρακτηριστικά που αναφέρονται παρακάτω:
  • παροχή συμβουλών από ειδικευμένους ιατρούς και ειδικούς.
  • οδηγίες για τη δοσολογία και το χρονοδιάγραμμα της κατανάλωσης.
  • συνεχής παρακολούθηση των ασθενών από τους γιατρούς του πίνακα.
  • μακρόχρονη επαγγελματική υποστήριξη στους ασθενείς, με βάση τα δεδομένα.
  • προμήθεια γνήσιων προϊόντων της DXN.
  • άνεση παραγγελίες on-line και διευκόλυνση πληρωμής.
  • την εκπαίδευση των καταναλωτών, διευκρινίσεις προϊόντων και καθοδήγηση.
  • που βασίζονται στο Διαδίκτυο βίντεο συνεδριακές εγκαταστάσεις για διαβουλεύσεις.
  • προσαρμοσμένες «παροχή συμβουλών» για την πρόληψη των προβλημάτων υγείας.
  • καταναλωτές στο εξωτερικό: Υπηρεσίες πλήρη καθοδήγηση, πληροφορίες και υποστήριξη για την εκπαίδευση διαθεσιμότητα των προϊόντων / προϊόν.
  • Εν ολίγοις, προσφέρουμε ενιαία λύση παράθυρο για τη συνολική υγεία.
  • Η αναζήτηση για αυθεντικά υποστήριξη για τα προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία, ή την ανάπτυξή σου επιχειρηματικά  στην DXN.
  • Απλά με ένα τηλέφωνο τώρα για την εγγραφή σου...697.6892-975 πατέρας Ιωάννης 

Τηλεφωνήστε μου στό 697.6892-975 καί πάψτε νά γκρινιάζετε γιά τήν ανεργία....  
*****************************************************************
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ & ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΤΥΑ... 

1)... LR - Αλόη Βέρα.............( ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ )
2)... CustWin (Δικτυακό Μάρκετινγκ) (τρέχων Μάνατζερ)
3)... DXN - Bioganoderma ...( ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ )
π.  Ιωάννης Γλιόγκος ΤΗΛ:210.2585-653 Κιν: 697.6892-975 
Μάνατζερ Ανάπτυξης καί οργάνωσης  (Δικτυακού marketing)
ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ..... 


**********************************************

ΠΡΟΣΟΧΗ

ΑΥΤΕΣ είναι οι απάτες από Πυραμίδες τής εξαπάτησης τών πολιτών!


*Στη δυσοίωνη εποχή της κρίσης κυριαρχεί η οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση, η καταπάτηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και η εξάντληση της υπομονής τουλάχιστον στα κατώτερα και μεσαία κοινωνικά στρώματα.* *Παράλληλα, σε μια τέτοια εποχή ευδοκιμούν τα παρασιτικά επαγγέλματα, οι παρανομίες και στρεβλά συστήματα με σκοπό την άμεση κερδοφορία. Ως ένας τέτοιος μηχανισμός καθίσταται και μία μορφή εναλλακτικού εμπορίου, το δικτυακό μάρκετινγκ, το οποίο κάποιοι τό μεταβάλουν καί τό ερμηνεύουν ώς πολυεπίπεδο μάρκετινγκ ή Πυραμίδα, όπως έχει καθιερωθεί.* *Πώς λειτουργεί όμως το συγκεκριμένο εμπόριο;..περισσότερα »
Άν έχετε λοιπόν διάθεση γιά δουλειά ελάτε τώρα... νά δουλέψετε εσείς καί όχι κάποιος άλλος γιά σάς... είναι καραμπινάτη απάτη νά σού λέει κάποιος... θά δουλέψει η πυραμίδα γιά σένα, (άλλοι θά πουλάνε προϊόντα) κι'εσύ απλά θά κερδίζεις μπόνους καί ποσοστά... τό ορθό είναι έλα νά δουλέψεις (εσύ πρέπει νά πουλάς) καί τότε θά κερδίσεις, όταν βρίσκεσαι όμως ώς Συνεργάτης μιάς αναγνωρισμένης εταιρίας, καί όχι απλά σάν πωλητής - ντίλερ... Διότι όταν τρώει κάποιος από τήν δουλειά τών άλλων... τότε είναι απατεώνας.. (όποιος δέν δουλεύει τότε δέν πρέπει ούτε καί νά τρώει... Απ.Παύλος) .... Τελικά, μένουν μόνο δύο πράγματα να κάνετε:
Α) Να Μελετήσετε... Αποκτήστε γνώση ώστε να αποφύγετε τα λάθη που κάνουν οι άλλοι. Για αυτό το σκοπό, σας προσφέρουμε επίσης δωρεάν πρόσβαση στο intranet, το κλειστό σύστημα υποστήριξης και μάρκετινγκ, όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις γνώσεις που χρειάζεστε για την επιτυχία σας.
Β) Να δράσετε... Δώστε σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορείτε να δοκιμάσουν το ποιόν που αγαπήσατε, διότι εσείς πρώτοι τό δοκιμάσατε μέ επιτυχία...