Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Παραδοσιακή συνταγή για το άσθμα και τη βρογχίτιδα

Παραδοσιακή συνταγή για το άσθμα και τη βρογχίτιδαΟρισμένες από τις πιο κοινές και συνηθισμένες παθήσεις είναι οι διαφορετικές πνευμονικές παθήσεις, όπως το άσθμα, οι διάφοροι τύποι βήχα και η βρογχίτιδα: ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι διαγιγνώσκονται με αυτές.
Το κάπνισμα, οι λοιμώξεις και οι αλλεργίες μπορούν να προκαλέσουν ένα συγκεκριμένο τύπο πνευμονικής πάθησης ή διαταραχής. Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μία εύκολη συνταγή για μία δημοφιλή παραδοσιακή θεραπεία, που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με τους πνεύμονες και αν έχετε, ειδικότερα το άσθμα, τόσο το βρογχικό όσο και το καρδιακό.

Οι γιαγιάδες μας ετοίμαζαν τις προηγούμενες δεκαετίες αυτή τη φυσική θεραπεία για να θεραπεύσουν τις παθήσεις αυτής της μορφής – η θεραπευτική της αποτελεσματικότητα είναι πολύ σημαντική!

Συστατικά:
2 φλιτζάνια Καθαρό Σιρόπι Σφενδάμου ή μισό κιλό καστανής ζάχαρης.
Μισό κιλό κόκκινα ή μωβ κρεμμύδια.
6 φλιτζάνια/ 1,5 λίτρο νερού.
2 λεμόνια μετρίου μεγέθους
7 κουταλιές της σούπας βιολογικό μέλι

Προετοιμασία:
Τοποθετήστε το καθαρό σιρόπι σφενδάμου και προθερμάνετέ το σε μέτρια φωτιά (Εάν χρησιμοποιήσετε καστανή ζάχαρη – πάρτε ένα μεγάλο τηγάνι και προθερμάνετε την καστανή ζάχαρη σε μέτρια φωτιά. Ανακατέψτε συνέχεια μέχρις ότου να «πετύχετε» ένα όμορφο χρυσαφί χρώμα). Στη συνέχεια, προσθέστε τα κρεμμύδια που έχετε ψιλοκόψει προηγουμένως, ζεστάνετε για μερικά λεπτά, και προσθέστε το νερό.
Βράστε το μίγμα σε μέτρια φωτιά ούτως ώστε το νερό να πέσει περισσότερο από ένα τρίτο. Αφήστε το για λίγο να κρυώσει. Στο μεταξύ, στύψτε χυμό από λεμόνια, και αφήστε τον χυμό λεμονιού στην άκρη. Προσθέστε το μέλι και το χυμό λεμονιού στο μίγμα, και ανακατέψτε καλά. Αφήστε το για ένα βράδυ, και το πρωί στραγγίξτε το υγρό και διατηρήστε το σε ένα γυάλινο μπουκάλι.

Πώς να το καταναλώσετε:
Καταναλώστε μία κουταλιά της σούπας πριν από κάθε γεύμα. Όταν τελειώσει, μπορείτε να φτιάξετε ακόμη μία δόση. Μπορείτε να επαναλαμβάνετε τη θεραπεία μέχρι οι πνεύμονες σας να γιατρευτούν. Τα παιδιά θα πρέπει να πίνουν μία κουταλιά του γλυκού/τσαγιού πριν από κάθε γεύμα.







  1. Βιολογικό Σιρόπι σφενδάμου 250ml (NATURATA) τιμή 8.80 ...

    www.bioshop.gr › ΕΙΔΙΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ › Στέβια & Γλυκαντικά

    Βιολογικό σιρόπι σφενδάμου 1ου βαθμού. Μια εξαιρετική πηγή ψευδαργύρου και μαγγανίου, σημαντικούς συμμάχους στο ανοσοποιητικό σύστημα.

Τι θα συμβεί εάν βάλετε ψιλοκομμένο σκόρδο στα πέλματα. Είναι απίστευτο!

[image: skordo]*Το σκόρδο είναι το γιατρικό για κάθε πάθηση αφού έχει πάρα πολλές θεραπευτικές ιδιότητες.* *Η δράση του φυσικού βολβού είναι περισσότερο ωφέλιμη. Η αλλικίνη που περιέχει το σκόρδο δρά καταλυτικά υπέρ της πρόληψης του κρυώματος, των ιών και της γρίπης. Για την αντιμετώπιση των μυκήτων το εκύλισμα σκόρδου είναι ότι πρέπει. Μπορούμε να το πιούμε αλλά και να το κάνουμε επάλειψη καθώς είναι πολύ αποτελεσματικό και στις δύο περιπτώσεις.* *Είναι ένα τόσο ισχυρό φυσικό φάρμακο , ώστε εάν το εφαρμόζουμε στα πόδια κάποιου ,θα εισέλθει γρήγορα στο αίμα και μπορεί να έχει ευεργετ...περισσότερα »

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ π. Ιωάννης Γλιόγκος

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε **ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη **διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάληλα βότανα. **Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν **φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν **Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων... * *Συμβουλή...Έξι πόνοι που δεν θα πρέπει ποτέ να αγνοείτε Ο πόνος είναι το σημάδι του οργανισμού μας που μας επισημαίνει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Υπάρχουν ορισμένοι πόνοι, που αποτελούν τυπικά σημά... περισσότερα »