Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Η ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...

Έτσι κατάφερε η Ουγγαρία να διώξει το ΔΝΤ και να βγει από την κρίση (έχει πατριώτες πολιτικούς και δεν έχει ευρώ)

* Πρέσβης της Ουγγαρίας στην Ελλάδα και την Κύπρο, Erik Haupt μιλά στο Fortune Greece για το παράδειγμα της χώρας του.Η Ουγγαρία ήταν από τις πρώτες χώρες που μέσα στην κρίση κατάφεραν να ανακάμψουν, ολοκληρώνοντας την αποπληρωμή δανείων που της είχαν χορηγηθεί το 2008 από την ΕΕ, το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα. Η χώρα των δέκα εκατομμυρίων κατοίκων συνεχίζει σήμερα ακάθεκτη την πορεία της στρέφοντας την προσοχή της στην ενδυνάμωση του τριτογενούς τομέα, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται αναφορ... περισσότερα »TheSecretRealTruth

Γνωρίζω πως η πλειοψηφία του λαού, έχει άγνοια από τα οικονομικά... 

Αρχίστε από αυτή την ανάρτηση, να εκτυπώνετε και να κρατάτε αρχείο, μοιράζοντας τα στοιχεία αυτά και σε άλλους συμπολίτες σας. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΥΠΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Στο σημείο που φθάσαμε το ΜΟΝΟ που μας ΣΩΖΕΙ είναι η στάση πληρωμών προς τα αρπακτικά τους δανειστές της Σιωνιστικής Τρόϊκα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ας χαρακτηρισθεί αυτό «πιστωτικό γεγονός». «Ο βρεμένος τη βροχή δεν τη φοβάται», λέει ο Λαός. Εδώ χανόμαστε, το πιστωτικό γεγονός μας μάρανε;;; Ίσα-ίσα που θα τους κάνουμε διεθνώς ρεζίλι τους «εταίρους» στην Ε.Ε. &amp; Ευρωζώνη!!! Μας χρεοκόπησαν για να μας δανείζουν, για να βρεί πελάτες το ΔΝΤ, η ΕΚΤ, &amp; η Ευρωζώνη, όλοι αυτοί είναι ιδιοκτησία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αλλά και για να μας αρπάξουν χρυσό, πετρέλ... περισσότερα »

***

Πως μας κλέψανε 270 δις ευρώ με το μεγάλο κόλπο του PSI

Γράφει ο Κωνσταντίνος Βέργος* Όλα τα πράγματα έχουν μια τιμή. Και αν ήταν να αποτιμήσουμε την απόφαση του PSI, αυτή δυστυχώς δεν είναι θετική, όπως πολλοί εκ του πονηρού προσπαθούν να παρουσιάσουν, αλλά αρνητική. Η τότε πολιτική ηγεσία, όχι μόνο δεν θα έπρεπε να πανηγυρίζει, αλλά θα έπρεπε να κοιτάξει στα μάτια τον Ελληνικό λαό και να ζητήσει συγνώμη διότι όλοι κρίνονται από το αποτέλεσμα και όχι τις προθέσεις! Για την ακρίβεια, όχι μόνο δεν έγινε μείωση χρέους 50%, όπως την παρουσιάζουν, αλλά έγινε κάτι χειρότερο. Η χώρα έχασε 270 δις ΕΥΡΩ! Ένα χρέος πραγματικής, τότε, χρηματιστηρ... περισσότερα »The Secret Real Truth

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ... ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ..!

ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΡΑΨΑΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΡΙΝ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΤΡΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ* *Σήμερα έρχονται στα λόγια μας ακόμη και καθηγητές πανεπιστημίων, που αρχίζουν επιτέλους να ξεστραβώνουν, πρώτα τους τραπεζικά αγράμματους συναδέλφους τους και, μετά, οικονομολόγους και φοιτητές. Έτσι, οι επόμενες γενιές, θα γνωρίζουν επιτέλους την αλήθεια και θα διεκδικήσουν την κορυφαία μεταρρύθμιση που χρειάζονται σήμερα οι σύγχρονες οικονομίες, προκειμένου να ξεφύγουν από την ομηρία της μαφίας του πλασματικού χρήματος: Την μετα... περισσότερα 

ΥΠΕΡΕΠΕΙΓΟΝ! ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

*H Σημερινή συνάντηση Κυβέρνησης- τραπεζιτών!*  Κύριοι, δείτε με ποιους θα καθίσετε τις επόμενες ώρες να διαπραγματευτείτε τις ζωές μας, τις ζωές των παιδιών μας και το μέλλον της χώρας μας!  Παρακαλούμε πολύ, δείτε το δεύτερο άρθρο έγκριτου site που ακολουθεί και αποφασίστε αν χρειάζεται καν να συζητήσετε μαζί τους. Τι μπορούν να σας πουν αυτά τα μιάσματα, οι ποινικοί και οικονομικοί εγκληματίες, τα κοράκια και οι εξολοθρευτές ενός ολόκληρου λαού που απαιτούν να σεβαστείτε και να εφαρ...περισσότερα »

Το μεγάλο τραπεζικό κόλπο

*Ο κίνδυνος να εξέλθει η Ελλάδα από το τρίτο πρόγραμμα διάσωσης της τον Αύγουστο του 2018 και να επιστρέψει στο τέταρτο το 2019, ακόμη και χωρίς να υπάρξει μία παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση, είναι μεγάλος – ειδικά λόγω των τραπεζών της που κάθε άλλο παρά έχουν εξυγιανθεί, αποτελώντας μία ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής οικονομίας. * *Γράφει ο Βασίλης Βιλιάρδος* *.* Ανάλυση *Το πρώτο καλό νέο για την Ελλάδα είναι η αναβάθμιση της εκ μέρους της DBRS από CCC σε «Β» με θετική τάση (πηγή), η οποία ερμηνεύεται ως εξής: «Εξαιρετικά κερδοσκοπική πιστωτική ποιότητα, με αρκετά...περισσότερα »


Μνημεία, μουσεία, σχολεία, νοσοκομεία στο Υπερταμείο: ένα προμελετημένο έγκλημα


*του Στάθη Γκότση, (μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, εκπρόσωπος των Παρεμβάσεων στην ΕΕ της ΑΔΕΔΥ)* *Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν τις τελευταίες ημέρες οι αντιδράσεις σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο, καθώς αποκαλύπτονται σταδιακά τα στοιχεία των 10.119 ακινήτων κυριότητας του Ελληνικού Δημοσίου, συνολικού εμβαδού γης 511.357.451 τ.μ. και συνολικής δομημένης επιφάνειας 22.601 τ.μ., που περνούν στην Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου Α.Ε. (ΕΤΑΔ), θυγατρική του λεγόμενου Υπερταμείου (Ελληνική Εται... περισσότερα »

ΠΩΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 96.000.000.000 ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ…

*Ο νόμος Αλογοσκούφη έδινε εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου για να χρησιμοποιούνται από τις τράπεζες ώστε να αντλούν ρευστότητα με σκοπό – ως ορίζει ο νόμος – την διοχέτευση της ρευστότητας προς χορήγηση στεγαστικών δανείων και δανείων προς τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Αυτά το 2008 προ μνημονίων. Το Δεκέμβριο του 2011 οι εγγυήσεις του Ε.Δ ήταν 163.000.000.000 ευρώ με τα 93 δις να έχουν περάσει ως ρευστότητα στα ταμεία των τραπεζών…* *Αυτά τα δις δεν κατευθύνθηκαν ποτέ για το σκοπό που προέβλεπε ο νόμος αλλά πήγαν στις τσέπες των τραπεζιτών. * *Ένας διαχειριστικός έλεγχος θα ... περισσότερα »

O κύκλος του χαμένου χρήματος και η άπατη του τραπεζικού συστήματος


*Σήμερα που ο Ελληνικός λαός δέχεται και ανέχεται μια πολιτική υφαρπαγής δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας το λιγότερο που οφείλουμε να πράξουμε είναι να αποτυπώσουμε πλήρως την Τραπεζική απάτη και την υποτιθέμενη υπερχρέωση του.* *Για να γίνει όμως κατανοητό αυτό θα πρέπει να δούμε το κύκλο του χρήματος μέσα στην οικονομία και να αποτυπώσουμε πλήρως τον τρόπο διάθεσης και λειτουργίας του.* * Βλέποντας το παραπάνω υποθετικό σχέδιο κάνουμε την εξής υπόθεση.* *Ας υποθέσουμε λοιπόν πως ο κύριος Δημήτρης δούλευε για πάρα πολλά χρόνια στην Γερμανία αποταμίευσε ένα ποσό της τάξεως των 1...περισσότερα »

Κράτος και τράπεζες ΚΑΤΑΠΙΑΝ 604 δις και μας πάνε για bail in

*Η διοικητικη κρίση στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος (ΕΤΕ), με την αμφιλεγόμενη από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ) επιλογή του κ. Παναγιώτη Θωμόπουλου στο θώκο του Προέδρου, σε συνδυασμό με το παρατηρούμενο τέλμα στην Τράπεζα Πειραιώς, που εδώ και δέκα μήνες...* * διοικείται από προσωρινό διοικητικό συμβούλιο, έχουν προκαλέσει την εντονότατη και απειλητική αντίδραση του κουαρτέτου και των θεσμών. Το κομβικής σημασίας σημείο εντοπίζεται στην επερχόμενη νέα ανακεφαλαιοποίηση των εγχώριων ελληνικών συστημικών τραπεζών. Η ανακεφαλαιοποίηση αυτή θα συντελεστεί στα π... περισσότερα »

ΣΕΙΣΜΟΣ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Γιώργος Σαρρής: "Αποκαλύπτουμε την Τραπεζική Απάτη" ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

*ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΛΑ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.* Γνωρίζω πως η πλειοψηφία του λαού, έχει άγνοια από τα οικονομικά... Αρχίστε από αυτή την ανάρτηση, να εκτυπώνετε και να κρατάτε αρχείο, μοιράζοντας τα στοιχεία αυτά και σε άλλους συμπολίτες σας. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΩΣΙΛΟΓΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ. ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΝΕΝΔΟΤΟ ΑΓΩΝΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Υ.Γ. S.O.S. ΟΛΕΣ...περισσότερα »

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ !

*ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ καταθέσεις και οικονομίες για να τήν βγάλουν καθαρή οι καρχαρίες*  Έδωσαν άτοκο δάνειο σε ύποπτο ξένο fund για να αρπάξει ακίνητα που τα νοίκιασε πάλι στην τράπεζα !!!* Ένα βήμα πριν κληθούν ύποπτοι για κακουργήματα σε μια υπόθεση που αναμένεται να προκαλέσει πολιτικό σεισμό, βρίσκεται η εισαγγελική έρευνα, για τις διαδικασίες πώλησης σε ξένο fund της θυγατρικής εταιρείας της Εθνικής Τράπεζας «Πανγαία», η οποία είχε στο χαρτοφυλάκιο της 241 ακίνητα-φιλέτα. Η έρευνα που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο του 2015 με εντολή της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράϊκου, για μια αγοραπωλησία που πραγματοποιήθηκε το 2013 μετά από καταγγ...περισσότερα »

Πολιτική αλητεία από ΔΝΤ: Αλλάζει τους κανονισμούς του για να σώσει από χρεοκοπία του νεοναζί του Κιέβου ενώ ζητάει γη και ύδωρ από την Ελλάδα

ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ Το ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα και είναι το μακρύ χέρι των αγορών για να καταδυναστεύει λαούς είναι γνωστό. Το ότι όμως, το ΔΝΤ αλλάζει τους κανονισμούς του προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι νεοναζί του Κιέβου για να μπορέσουν να αποπληρώσουν τα χρέη τους προς τη Ρωσία και την ίδια στιγμή ζητά από την Ελλάδα γη και ύδωρ, αυτό είναι τουλάχιστον πολιτική αλητεία.Σε μία πρωτοφανή απόφαση του, το ΔΝΤ αποφάσισε να χαλαρώσει τους όρους της δανειοδότηση... περισσότερα »

Η Ρωσία κάλεσε το ΔΝΤ και τους G20 να «σβήσουν» τα χρέη αλλιώς…

Είναι η δεύτερη φορά σε σύνοδο κορυφής στην οποία η ρωσική αντιπροσωπεία ΕΠΙΜΕΝΕΙ στην διαγραφή των εθνικών χρεών αλλιώς, …θα οδηγηθούμε σε παγκόσμια οικονομική κρίση και παγκόσμιο πόλεμο. Η πρώτη ήταν το 2012.* *Το ευχάριστο είναι ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος και η Κριστίν Λαγκάρντ υιοθέτησαν την ρωσική πρόταση και θα ετοιμάσουν ένα ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ για όλες τις χώρες.* *Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και οι χώρες που απαρτίζουν τους G20 θα πρέπει να αναπτύξουν κοινούς κανόνες... περισσότερα »

Τι αγόραζες με ένα χιλιάρικο το 1999 και τι σήμερα!

Τι αγοράζαμε με αυτό το 1999, σε μια πρωινή Κυριακάτικη βόλτα; Αναλυτικά:...* *Τσιγάρα: 400 δραχμές.* *Τυρόπιτα: 100 δραχμές.* *Καφές φραπέ: 500 δραχμές.* *Σύνολο χίλιες δραχμές κι όλα αυτά, με. βασικό μισθό 170 χιλιάδες δραχμές (498 ?).* *Σήμερα (2015) τα ίδια προϊόντα κοστίζουν:* *Τσιγάρα: 3,70 - 4,70 ευρώ.* *Τυρόπιτα 1,5 ευρώ.* *Καφές φραπέ ή freddo: 3 - 4 ευρώ.* *Σύνολο 8-9 ευρώ, δηλαδή περίπου τρία χιλιάρικα, με βασικό μισθό 480 ευρώ.* *Ο βασικός μισθός σε δραχμές υπολογίζεται ότι είναι 163.000 δρχ (περίπου όσο και το 1... περισσότερα »

ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΡΟΪΚΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ-ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤτΕ: ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ 300 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!

Οι Έλληνες Φορολογούμενοι ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ 300 ολόκληρα Δις για τη διάσωση των χρεοκοπημένων συστημικών τραπεζών, που σήμερα αδυνατούν να εξυπηρετήσουν 120 μόλις Δις καταθέσεων ! Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας Οικονομολόγος Με τα ίδια χρήματα θα είχαμε κλείσει όλες μαζί τις χρεοκοπημένες συστημικές τράπεζες και θα είχαμε χρηματοδοτήσει τη λειτουργία ενός... Διαβάστε περισσότερα »

Το 1994 χρωστούσαμε 90 δις ευρώ, πληρώσαμε 571 δις και καταλήξαμε να χρωστάμε κι άλλα 340

*Βλέπω, ακούω και διαβάζω ότι η νέα κυβέρνηση διαπραγματεύεται το χρέος μας! Δυστυχώς, ΚΑΙ η νέα κυβέρνηση ακολουθεί την λάθος πολιτική των τελευταίων ΠΕΝΤΕ Ελληνικών κυβερνήσεων! * *Η σωστή πρακτική, για την οποία ουδείς τολμά να προτείνει, δεν είναι η διαγραφή του χρέους! Αυτό είναι λάθος τακτική 100% ! * *Αυτό που πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ, είναι η διεκδίκηση του χρέους που έχει πληρωθεί! Από το 1991 ως το 2010, έχουμε πληρώσει 655 δις ευρώ! * *Από αυτά, περίπου το 60% αφορούν σε παράνομ... περισσότερα »

Δείτε το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ντοκιμαντέρ που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων για το πώς η Ελλάδα καταστρέφεται προς όφελος της ευρωζώνης και των τραπεζών 

*Ένα Γερμανικό ντοκιμαντέρ για την σκόπιμη καταστροφή της Ελλάδας από την ευρωζώνη, που κανείς επώνυμος Έλληνας δημοσιοκάφρος δεν τόλμησε να κάνει.* *Το ντοκυμαντέρ των* *Harald Schumann και Árpád Bondy που εξέπεμψε στις 9/3/15 το 1ο κανάλι της γερμανικής κρατικής τηλεόρασης ARD και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Μια πιο εκτεταμένη βερσιόν του είχε προβληθεί από το γαλλογερμανικό κανάλι ARTE στις 24/2/15*

BOMBA ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ… ΧΡΕΟΣ ΑΠΑΤΗ… 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΤΙΠΟΤΑ…

*Διαβάστε αυτό το άρθρο και θα καταλάβετε πολλά…* «Το ελληνικό χρέος δεν είναι ως επί το πλείστον ελληνικό χρέος. Το χρέος το οποίο η Γερμανία και άλλες χώρες απαιτούν να πληρώνεται αφορούν χρήματα που οι Έλληνες δεν πήραν! Έτσι, οι Έλληνες δεν οφείλουν αυτά τα χρήματα. Πρόκειται για απάτη, γιατί οι Έλληνες δεν επιβαρύνονται με το χρέος». Lyndon LaRouche Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι Αμερικανοί για την Ελλάδα και «το χρέος της» είναι πως η νέα ελληνική κυβέρνηση ζητά από την Ευρωπαϊκή Ένωση να ... περισσότερα »

Ολλανδία με 594 δισ. δολάρια χρέος γιατί δεν έχει μνημόνιο ?

Σύμφωνα με τον Economist το χρέος της Ολλανδίας ανέρχεται στα 594,3 δισ. δολάρια Ο κάθε Ολλανδός χρωστάει 35,195.17 δολάρια. Ο κάθε Έλληνας χρωστάει 25,116.02 δολάρια. Η σύγκριση για το αν είναι διαχειρίσιμο ένα χρέος πρέπει να γίνεται με βάση τα φορολογικά έσοδα και όχι με το ΑΕΠ. Είναι γνωστό ότι το χρέος της Ολλανδίας ανά κάτοικο είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό της Ελλάδας. Η Ολλανδία ελπίζει στην πολιτική της Μέρκελ που πιστεύει ότι θα κάνει τα ελλείμματα του νότου, πλεονάσματα του βορρά. Κοίτα ποιος μιλάει για χρέος….. Σύμφωνα με τον economist το χρέος της Ολλανδίας ανέρχεται σ... περισσότερα »

Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν ανήκει στους Έλληνες (Ντοκιμαντέρ)

* Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του έλεγε τον 18ο αιώνα ο εβραιοσιωνιστής Μάγιερ Άμσκελ Ρότσιλντ, μέλος της ισχυρότερης οικονομικά οικογένειας του κόσμου, η οποία έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στη γέννηση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος..* *-Ποιος ελέγχει άραγε την κεντρική μας τράπεζα;* *-Ποιοι είναι μέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδος;* *-Ποιος γνωρίζει του Μετόχους της ΤτΕ εκτός το Ελληνικό Δημόσιο το οποίο είναι και το μόνο που κοινοποιείται και δεν ξεπερνά το 5%;; (!!!) ΚΑΝΕΙΣ !* *Η ΤτΕ ΔΕΝ ΕΙΝ... περισσότερα »

ΤΕΤΟΙΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΥΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ !!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ !

Η Γενική Συνέλευση των Μετόχων στην οποία συμμετείχαν 19 μέτοχοι που εκπροσωπούσαν 3.146.318 μετοχές ή ποσοστό 39,012% του Μετοχικού Κεφαλαίου και υπήρχε η εκ του νόμου απαρτία, απεφάσισε επί του μόνου θέματος της ημερήσιας διάταξης και ενέκρινε ομόφωνα την έκδοση νέου μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου ποσού έως 50.000.000 Ευρώ και εξουσιοδότησε ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας να καθορίσει το ακριβές ποσό του ομολογιακού δανείου και τους λοιπούς όρους της έκδοσης (διάρκεια, επιτόκιο, όρους μετατροπής κ.λ.π.) σε συνεργασία με τις πιστώτριες τράπεζες. Η εταιρία χρεοκοπη...περισσότερα »

ΕΤΣΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ. VIDEO

world bank
Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
ΤΟ ΧΡΗΜΑ (ΚΕΡΜΑΤΑ + ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ + ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ), ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΤ, ΤΗΣ FED ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΧΡΕΟΥΣ !!!
ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΜΑ, ΑΦΟΥ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΝΕΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΧΡΕΟΥΣ !!!
ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ (ΚΕΡΜΑΤΑ + ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ.
ΕΤΣΙ, ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΙΗΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ (ΚΕΡΜΑΤΑ + ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ), ΕΝΩ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΤΟΥΣ !!!
ΤΟ ΜΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΩΣ ΧΡΕΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ, ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ !!!
ΕΤΣΙ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΧΡΗΜΑ (ΚΕΡΜΑΤΑ + ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ + ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΟ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ, ΚΑΤ’ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΔΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΟ = ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΑΦΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ = ΧΡΕΟΣ !!!
ΩΣ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ (πχ 100 ΕΥΡΩ, 1.000 ΔΡΑΧΜΕΣ, κλπ.), ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΧΡΕΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ Ή ΆΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΞΙΑ !!!
ΕΤΣΙ, ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΚΔΟΣΗΣ (ΗΠΑ, ΕΕ, Μ. ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, κλπ).
ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΔΕΝ ΑΝΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΑΛΛΑ “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” !!!
ΤΟ ΜΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΚΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ, ΩΣ ΠΡΟΪΟΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ, ΩΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΧΡΕΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ !!!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ :
ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ (ΚΕΡΜΑΤΑ + ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΑ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ !!!
Η ΤΥΧΟΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ – ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΗ – ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ !!!
ΕΤΣΙ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΝΕΟ ΧΡΗΜΑ !!!
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΟΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΡΕΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΡΗΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΖΕΙ ΩΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ !!!
ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΡΕΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΥΤΟΥ, ΝΕΟ ΧΡΗΜΑ.
ΕΤΣΙ, ΕΠΙΝΟΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΔΙΟΓΚΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΩΘΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ !!!
ΚΑΤΑ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΧΡΕΟΣ, ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Ή ΤΟ ΧΡΕΟΣ !!!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΡΕΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΘΝΙΚΟ ΗΤΑΝ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΞΕΔΙΔΕ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑ !!!
ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, ΟΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, ΟΙ ΗΠΑ, Η ΚΙΝΑ, Η ΙΝΔΙΑ, Η ΙΑΠΩΝΙΑ, κλπ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΥΛΟΓΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ.
ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ.
Ο ΑΜΠΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ ΚΑΙ Ο ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ !!!
**************************************************
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε