Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Μέ τό μανιφέστο δέν αντιπροτείνω κάτι άλλο, ούτε αντικρούω τήν όποια πατριωτική προσπάθεια... Απλά από τό 1998 βλέπω τήν ανάγκη τής επαναφοράς τής λειτουργίας στήν Ορθότητα καί ακρίβειας τού Συντάγματος τής χώρας, όχι αντιπροσωπευτικής Δημοκρατία, αλλά μέ τήν συμμετοχή όλου τού λαού καί τής απαναχάραξης μίας εσωτερικής καί εξωτερικής Εθνικής πορείας... Οί συνθήκες έχουν αλλάξει από τό 98 αλλά τό μανιφέστο σάν κεντρική ιδέα μπορεί νά γίνει οδηγός γιά μία καινούρια Ελλάδα..

ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ - ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ
ΑΡΘΡΟ 120 - Πατρίδα και έθνος κατά το Σύνταγμα. Η έννοια του έθνους και της Πατρίδος συνιστούν θεμελιώδες Συνταγματικά κατοχυρωμένες ακατάλυτες Αξίες, καθότι αναβλύζουν εκ των διαχρονικών και αναλλοίωτων επίμοχθων αγώνων των,με αυταπάρνηση θυσιασθέντων αγωνισαμένων προγόνων μας, δια την Ελευθερία, την ζώσα Ορθόδοξη παράδοση και την Εθνική μας Ανεξαρτησία. Ούτως εις το πρώτο Συνταγματικό κείμενο της Επαναστατημένης Ελλάδας το καλούμενο ως «Προσωρινόν πολίτευμα της Επιδαύρου» γίνεται εμμέσως πλην σαφώς ρητή μνεία περί του έθνους αναφερόμενη ως εξής ... περισσότερα »TheSecretRealTruth ... περισσότερα »ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !

**********************
Ελληνικέ Λαέ ξύπνα, μην ψηφίζεις μνημονιακά κόμματα. 
Μην ψηφίζεις πολιτικούς εφιάλτες συνεργάτες του εχθρού. 
*ΠΡΟΣΟΧΗ: ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ...


Μούγκα στή Στρούγκα... τά Τουρκοκάναλα πού μοναδικό τους έργο είναι η προπαγάνδα... οί γραικύλοι πρέπει νά ζούν στήν άγνοια καί μόλις ο υπουργός τούς κλείσει τό μάτι απλά νά τρέχουν σάν χαϊβάνια σέ διάφορους μαραθώνιους, κάθε Κυριακή, νά εκτονωθούν, αρκεί νά μήν κάνουν ποτέ επανάσταση... καί πάνω απ'όλα νά ξεχάσουν τόν Εκκλησιασμό... https://www.youtube.com/watch?v=0Gf3jRhqYhQ

Πως δύναται να αποτραπεί ο διαμελισμός της Ελλάδας.

*Κατά την άποψη τού Στρατηγού Γεωργίου Αϋφαντή* *Ποια η σωστή θέση μας στο συλλαλητήριο και πως θα προλάβουμε τις εκτροπές* *ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΛΑΣThe Secret Real Truth


Γιατί στηρίζω και ψηφίζω την Πολιτική Παράταξη συνεχιστών του Καποδίστρια “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”.

*Μία ανάρτηση από το ιστολόγιο Ελεύθερη σκέψη που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους . * Ως ένας άνθρωπος που από την αρχή προσπάθησα με διάφορους τρόπους και κυρίως ενημερώνοντας τους υπεύθυνους, να βοηθήσω την πατρίδα μου να μην πέσει στην “φάκα του μνημονίου”, μια παγίδα που έστησε το παγκόσμιο σύστημα εξουσίας στη χώρα μας για να την διαλύσει. Ως ένας άνθρωπος που υποστήριξα και ανέλυσα την ανάγκη να επιστρέψει η χώρα μας σε ένα ισχυρό εθνικό νόμισμα. Ως ένας άνθρωπος που από την αρχή τόνισα ότι δεν υπάρχουν μνημονιακοί και αντιμνημονιακοί πολιτικοί γιατί τους θεωρούσα όλου...περισσότερα »

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

*Ελληνίδες, Έλληνες* Με την ομολογία των πολιτικών αρχηγών της συγκυβέρνησης *ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ* ότι «συνθηκολογήσαμε και οι δανειστές μας πέτυχαν μία πύρρεια νίκη»  και με την επιβολή των προαπαιτούμενων από τους «θεσμούς» την 15η και 22α Ιουλίου 2015 ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ το κοινοβουλευτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ κατά της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και συντελέσθηκε η ΠΡΟΔΟΣΙΑ κατά του Ελληνικού λαού. * Ο δίχως όρια τυχοδιωκτισμός σύσσωμου του πολιτικού συστήματος της χώρας, που υπαινίχθηκε την κλοπή των τραπεζικών καταθέσεων των Ελλήνων με την εφαρμογή των capital controls [ελέγχου κεφαλαίω...περισσότερα »

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

Κοινή διαπίσtωση για όσους παραμένουν ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν σέρνονται πίσω από κομματικά μαντριά, είναι πως βαδίζουμε με ξέφρενη ταχύτητα, στην πλήρη διάλυση της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, και σε πλήρη υποταγή του Ελληνικού λαού στα σατανικά σχέδια της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Η νέα κυβέρνηση των Τσίπρα - Καμμένου, έσβησε και τις τελευταίες ελπίδες όσων πίστεψαν τις απατηλές προεκλογικές υποσχέσεις και σέρνεται όπως και οι προηγούμενες ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ των τελευταίων πεντε χρόνων, σε παράδοση και πλήρη υποταγή της Ελλαδος και του ελληνικού λαου στην Γερμανία και στους Διεθνείς Τοκογλύφους... περισσότερα 

ΈΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ...
logo sort
Σας προσκαλούμε στην επίσημη παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου της Παρατάξεώς μας,
την Κυριακή 4 Μαΐου 2014, στις 19:00,
στα Γραφεία των Αθηνών, επί της οδού Χαρ. Τρικούπη 153.

Η αλήθεια πίσω από την αναθεώρηση του Συντάγματος

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Παρατάξεώς μας, Μανώλης Βολουδάκης, σχολιάζει:
syntagmaΕίναι γνωστή η πρόθεση της Ν.Δ. να προχωρήσει σε αναθεώρηση του Συντάγματος, αλλά μέχρι τώρα έχει κρατήσει "σιγή ιχθύος" ως προς τις προθέσεις της ομάδας που επεξεργαζόταν τις αντίστοιχες προτάσεις.
Η χρονική στιγμή, το ασαφές των προτάσεων όσο και η αποστασιοποίηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μας βάζουν σε πολλές σκέψεις σε ότι αφορά στις πραγματικές προθέσεις του Πρωθυπουργού, ο οποίος άλλωστε έχει κερδίσει με το σπαθί του την αμφιβολία και την καχυποψία μας, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Σίγουρα, τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται και ακόμα πιο σίγουρα η επικείμενη αναθεώρηση είναι καθοδηγούμενη -άγνωστο σε τι βαθμό- από τα "αφεντικά" της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού. Γιατί μη μου πει κανείς, πως ένας πρωθυπουργός που δεν έχει την δικαιοδοσία να νομοθετήσει για τα Επιμελητήρια της Χώρας του, έχει την δύναμη να προχωρήσει σε αναθεώρηση του Συντάγματος από μόνος του και χωρίς καθοδήγηση!

ΚΟΙΝΩΝΙΑ TV (30 Απριλίου 2014)

Αποκαλυπτική και άκρως ενδιαφέρουσα η συνέντευξη του Εκπροσώπου Τύπου της Παρατάξεώς μας "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" κ. Μανώλη Βολουδάκη, στον Αυγουστίνο Αλεξόπουλο.

Ο κ. Βολουδάκης μίλησε ανοιχτά για τους στόχους της Παρατάξεως και εξήγησε γιατί η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" θεωρεί πολύ σημαντικές τις επερχόμενες Ευρωεκλογές για το μέλλον της Πατρίδας μας.

Η προεκλογική μας εφημερίδα

Κυκλοφορήθηκε το νέο φύλλο της εφημερίδας μας και είναι αφιερωμένο στις Ευρωεκλογές.
Μπορείτε να την κατεβάσετε και από εδώ

Η "ΚΟΙΝΩΝΙΑ" απαντά για το θέμα των εκτρώσεων

Επειδή πολλοί μας ερωτούν ως προς την τοποθετησή μας εναντι των εκτρώσεων, υπενθυμίζουμε ότι πλειστάκις έχουμε γράψει και υπογράψει ότι η Παράταξή μας ΚΟΙΝΩΝΙΑ” ταυτίζει το Πολιτικό της Πρόγραμμα με την Διδασκαλία της Ορθοδόξου Εκκλησίας και, συνεπώς, και στο μέγα αυτό θέμα δεν είναι δυνατόν να διαφοροποιηθούμε από την Κοινή Ορθόδοξη Πίστη μας.
Ομολογούμε ότι οι εκτρώσεις είναι ΕΓΚΛΗΜΑ- ΦΟΝΟΣ και ως έγκλημα και φόνο θα τις αντιμετωπίσουμε νομοθετικά, αν ο Θεός επιτρέψη και αν ο λαός μας εκλέξη γιά να αναλάβουμε Κυβερνητικές ευθύνες. Βεβαίως και ως απλή Κοινοβουλευτική Παράταξη, αν ψηφισθούμε, θα επιδιώξουμε με κάθε τρόπο να εμποδίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις την εγκληματική και απάνθρωπη αυτή πρακτική της εν ψυχρώ δολοφονίας αθώων υπάρξεων γιά τις οποίες –οπως και γιά ολους μας–  “Χριστός απέθανεν”.
Μέχρι σήμερα δεν αναφερθήκαμε διεξοδικά στο θέμα αυτό γιατί θεωρήσαμε οτι όλοι όσοι μας παρακολουθούν και γνωρίζουν την προέλευσή μας θα εννοήσουν ότι η θέση μας εναντίον των εκτρώσεων ως εγκλήματος Ηρωδείου  γενοκτονίας αθώων υπάρξεων ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ.
Πολλά, μάλιστα μέλη της ΚΟΙΝΩΝΙΑ είμαστε παιδιά ιερέων και δεν διανοούμεθα ότι κάποιος θα υπέθετε ότι σιωπούμε επειδή αποδεχόμεθα το αποτρόπαιο αυτό εγκλημα.
Κάποιοι στο παρελθόν, διαστρέφοντες  ένα Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Προέδρου μας προσπάθησαν να μας σπιλώσουν με αυτήν την συκοφαντία. Τώρα βεβαιωθήκαμε ότι τίποτε δεν πρέπει να θεωρούμε αυτονόητο αλλα απαιτείται καθημερινή κατάθεση και δήλωσή μας και γιά τα θεωρούμενα αυτονόητα. ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ότι θα αγωνισθούμε κραταιά γιά την ποινικοποίηση του εγκλήματος των εκτρώσεων στην Πατρίδα μας και θα αποδυθούμε σε πανελλήνια αλλά και σε Πανευρωπαϊκή σταυροφορία γιά να ευαισθητοποιηθούν στο θέμα αυτό και οι πλέον αναίσθητοι.

Οι εβδομαδιαίες εκπομπές της Παρατάξεώς μας.

Οι ζωντανές εκπομπές της Παρατάξεώς μας μεταδίδονται κάθεΔευτέρα και Τετάρτη στις 21:00.
Μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά σε αυτές στέλνοντας τα μηνύματά σας στη δ/νση:koinwnia@koinwnia.com και athens@koinwnia.com ή καλώντας μας στα τηλέφωνα: 2103637442 και 2130297996

Μέ τό μανιφέστο δέν αντιπροτείνω κάτι άλλο, ούτε αντικρούω τήν όποια πατριωτική προσπάθεια... Απλά από τό 1998 βλέπω τήν ανάγκη τής επαναφοράς τής λειτουργίας στήν Ορθότητα καί ακρίβειας τού Συντάγματος τής χώρας, όχι αντιπροσωπευτικής Δημοκρατία, αλλά μέ τήν συμμετοχή όλου τού λαού καί τής απαναχάραξης μίας εσωτερικής καί εξωτερικής Εθνικής πορείας... Οί συνθήκες έχουν αλλάξει από τό 98 αλλά τό μανιφέστο σάν κεντρική ιδέα μπορεί νά γίνει οδηγός γιά μία καινούρια Ελλάδα..