Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2019

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΕΣΤ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ

ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ: Διάλεξε την εικόνα που σου ταιριάζει και δες τι χαρακτήρας είσαι!

*Κάνε το τεστ! Παρατήρησε τα σχήματα από την παραπάνω εικόνα και διάλεξε εκείνο που πιστεύεις πως σου ταιριάζει καλύτερα. Μην το σκεφτείς ιδιαίτερα… όσο πιο αυθόρμητα, τόσο καλύτερα.* *Αποτελέσματα:* *1. Τετράγωνο* *Είσαι κάποιος που αισθάνεται πιο άνετα σε ένα σταθερό περιβάλλον, με ξεκάθαρες τις επιδιώξεις του και τους στόχους του. Είσαι αρκετά συγκρατημένη σαν χαρακτήρας και σου αρέσει το απλό, το καθημερινό και το συνηθισμένο. Αν σου αναθέσουν καποια δουλειά, μπορείς να δουλεύεις για αυτήν νυχθημερόν μέχρι να την φέρεις σε πέρας. Δεν σε πειράζει η επανάλη...περισσότερα »

Πέντε γρήγορα τεστ προσωπικότητας*Τα δάχτυλά σας, το σχήμα του προσώπου σας και ο τρόπος που σταυρώνετε τα χέρια σας μπορούν να αποκαλύψουν σημαντικές πληροφορίες για την προσωπικότητά σας! * *Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, οι ειδικοί έχουν διαπιστώσει ότι εξωτερικά χαρακτηριστικά ή αυθόρμητες συμπεριφορές συνδέονται άμεσα με το χαρακτήρα μας.* *Κάντε τα παρακάτω σύντομα τεστ προσωπικότητας και μάθετε λίγο καλύτερα τον εαυτό σας μέσα σε λίγα λεπτά!* *1. Το γράμμα Ε* *«Ζωγραφίστε» με το δάχτυλό σας το γράμμα Ε ... περισσότερα »

ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΤΗΣ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΑΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΔΕΣ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ! Εσύ ποιο από αυτά τα 6 κλειδιά θα επέλεγες; Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι απλό: Απλά διαλέξτε ένα από τα κλειδιά που θα δείτε παρακάτω. Ανάλογα με το τι υπάρχει στο υποσυνείδητό σας, το κλειδί της επιλογής σας θα περιγράψει την προσωπικότητά σας. Μπορεί να είναι δελεαστικό να κοιτάξετε και τις άλλες επιλογές (από περιέργεια), αλλά θα σας συμβουλεύαμε να συγκρατηθείτε. Δείτε τις επιλογές και διαλέξτε εκείνη που σας ταιριάζει καλύτερα. Ύστερα θα δείτε παρακάτω τι δείχνει η επιλογή σας για τον εαυτό σας. 1. Διαλέξατε το πιο συνηθισμένο και απλό κλειδί. Αλλά παρά τ... περισσότερα »