Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ: Αϋπνία, ανησυχία, κατάθλιψη, δυσπεψία

Ποιο είναι το φυσικό αντικαταθλιπτικό που οι φαρμακοβιομηχανίες δεν θέλουν να ξέρετε;


*Κι όμως, υπάρχει φυσικός τρόπος χωρίς καμία παρενέργεια για να καταπολεμήσετε την κατάθλιψη, ώστε να βελτιώσετε τη διάθεσή σας και να μην είστε μόνιμα λυπημένοι.Tα οικονομικά προβλήματα που όλοι αντιμετωπίζουμε λόγω της κρίσης, οι υποχρεώσεις και η πίεση της καθημερινότητας έχουν ως αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άνθρωποι να εμφανίζουν συμπτώματα κατάθλιψης....Το news247.gr σε συνεργασία με το invitromagazine.gr σας παρουσιάζει ένα φυσικό τρόπο για να βελτιώσουμε τη διάθεση μας και να μην είμαστε μόνιμα λυπημένοι.Μία τελευταία λύση αποτελούν τα αντικαταθλιπτικά ...περισσότερα »
Αϋπνία, ανησυχία, κατάθλιψη, δυσπεψία, μέ τό ρόφημα αυτό περιορίζονται σέ πολύ μεγάλο ποσοστό αρκεί ο ασθενής νά επιμένει μέ αυτό τουλάχιστον γιά τρίς μήνες... προλαμβάνει ακόμα καί τό κρύωμα


Μια παραλλαγή ενός αρχαίου ινδικού ροφήματος που θα σας θεραπεύσει!
Δεν ξέρω τίποτα περί αγιουρβέδα και βοτάνων, αλλά ξέρω πόση διαφορά μπορεί να κάνει η γεύση στην ψυχολογία και η ψυχολογία όλων είναι στον πάτο.

Θα έχετε δοκιμάσει το αλκοόλ, αλλά προτείνω αρχαία ινδική σοφία: Με βάση το haldi ka doodh που σημαίνει «γάλα με κουρκουμά»  και με λίγο ψάξιμο ακόμα, βρήκα μία συνταγή που ισχυρίζεται όχι χαρίζει την αθανασία.
Παραλίγο. Νομίζω ότι έχει τη γεύση της ζεστασιάς μιας μαλακιάς κουβέρτας την ώρα που ρεμβάζεις. Δεν είναι και λίγο.

Έχουμε και λέμε: Ο κουρκουμάς είναι ένα κίτρινο μπαχαρικό που δίνει γεύση στο κάρυ και χρώμα στη μουστάρδα και πρόκειται για ένα από τα πιο ισχυρά αντιφλεγμονώδη που υπάρχουν.

Τζίντζερ και κάρδαμο, που ενισχύουν την πέψη. Κανέλα, που ρυθμίζει το ζάχαρο, πιπέρι καγιέν που βοηθάει το κυκλοφορικό σύστημα, γαρίφαλο, επίσης αντιφλεγμονώδες και αντιβακτηριδιακό, όπως και το μέλι.

Κι αν όλα αυτά δεν σας νοιάζουν, η γεύση του είναι τέλεια. Η αναλογίες είναι εντελώς ενδεικτικές, κάντε το ανάλογα με τις προτιμήσεις σας:

3 φλιτζάνια πλήρες γάλα
1 ½ κουταλάκια κουρκουμά
½ κουταλάκι τζίντζερ σε σκόνη
½ κουταλάκι κάρδαμο,
πιπέρι καγιέν
2-3 Γαρίφαλα
Ένα ξυλάκι κανέλα ή ½ κουταλάκι σκόνη
Μέλι
Βάλτε τα συστατικά σε ένα κατσαρολάκι και ζεστάνετε αργά το γάλα, χωρίς να βράσει. Προσθέστε μέλι στα φλιτζάνια και τέλος!

Στην υγιειά σας!!
Προσοχή στο γάλα που θα χρησιμοποιήσετε να είναι επιλεγμένο
Σημείωση:   γενικά θεωρείται ότι είναι ασφαλές αλλά ίσως προκαλέσει ναυτία και στομαχικές διαταραχές σε μερικά άτομα, ιδιαίτερα σε υψηλές δόσεις  Οι έγκυες γυναίκες δεν πρέπει να χρησιμοποιούν συμπληρώματα κουρκούμη.Συζητήστε με έναν γιατρό πριν από τη χρήση κουρκούμη συμπληρώματα τακτικά εάν έχετε οποιεσδήποτε ιατρικές καταστάσεις, όπως η χοληδόχος κύστη ή νεφρική νόσο, αιμορραγικές διαταραχές, διαβήτη ή προβλήματα ασυλία.Δεδομένου ότι η κουρκούμη μπορεί δυνητικά να αυξήσει την αιμορραγία, σταματήστε να παίρνετε αυτό τουλάχιστον δύο εβδομάδες πριν από κάθε χειρουργική επέμβαση.
Αν παίρνετε φάρμακα τακτικά, μιλήστε με το γιατρό σας πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε κουρκούμη 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΦΥΣΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ...π.Ιωάννης Γλιόγκος

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η Φυσιοπαθολογία, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης κάθε ασθένειας, μέ φυσικά μέσα...Όπως Νηστεία καί ανάλογη διατροφή, άσκηση, καί θεραπεία μέ τά κατάληλα βότανα. Ο Φυσιοπαθολόγος πιθανόν νά συμβουλέψει τόν ασθενή, αποφεύγοντας τά χημικά φάρμακα καί ανάλογα μέ τήν φύση τού προβλήματος, τήν Ψυχοθεραπεία όπως καί τήν Φυσιοθεραπεία, μέ τήν ταυτόχρονη χρήση Βοτάνων... Συμβουλή... Αλλάζουμε, για να γεράσουμε υγιείς * Δεν χρειάζεται να είμαστε γιατροί για να γνωρίζουμε ότι οι άνθρωποι πλέον στις μέρες μας ζούμε περισσ... περισσότερα »

Γ Α Ν Ο Δ Ε Ρ Μ Α... DXN - bio ganoderma

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ * *Σοφότερο τώ προ λαμβάνειν από τώ θεραπεύειν* *μεριμνήστε καί κάντε τώρα άμεσα τήν παραγγελία σας... * *ΤΗΛ:697.6892-975 ** Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ 12582/16-2-2012* γανοδερμα bio ganoderma ~ Αυξάνει την δύναμη, την αντοχή και την πνευματική διαύγεια. ~ Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. ~ Ρυθμίζει την πίεση ~ Μειώνει την κακή χοληστερίνη ~ Μειώνει τα επίπεδα σακχάρων στο αίμα ~ Εξισορροπεί τα επίπεδα χοληστερόλης ~ Βοηθά στην διαχείριση της απώλειας βάρους γανοδερμα. ~ Αναστρέφει τα αποτελέσματα της παχυσαρκίας, του διαβήτη και της αρθρίτιδας. ~ Αποβάλλει τ... περισσότερα »

ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΕΝΟΥΜΕ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Τα μυστικά όσων δεν αρρωσταίνουν* Μερικοί άνθρωποι φαίνεται να μην υποφέρουν ποτέ από ασθένειες που στέλνουν εμάς τους υπόλοιπους κάτω από τα παπλώματα για μέρες. Oι γιατροί δεν έχουν ακόμα προσδιορίσει με σιγουριά τους τρόπους να παραμείνουμε υγιείς. Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά στις συνήθειες όσων οι αρρώστιες δεν αποτελούν μέρος της καθημερινότητάς τους και ας τις υιοθετήσουμε! ◊ *Προτιμούν τις φυσικές θεραπείες με βότανα* Μπορεί η δυτική ιατρική να καταφεύγει συνήθως στα φάρμακα ως μόνο τρόπο αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων υγείας, κανείς όμως δεν μπορεί να παραβλέψει το ρόλο ...περισσότερα »

Αλόη το Θαύμα της Φύσης

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Αλόη Βέρα, Ιδιότητες και καλλιέργεια: Η Αλόη Βέρα (Aloe Vera) είναι ένα πανάρχαιο φυτό που φυτρώνει στις ερήμους και μοιάζει με μικρό κάκτο, αλλά ανήκει στην οικογένεια των κρινοειδών, όπως το σπαράγγι το κρεμμύδι και το σκόρδο. Περιέχει πάνω από 150 συστατικά όπως, λιγνίνη, σαπωνίνες, ανθρακινόνες, βιταμίνες, ασβέστιο, σίδηρο, χαλκό, ψευδάργυρο, αμινοξέα, ένζυμα, πολυσακχαρίτες, στερόλες, λεκτίνες κ.α. Tα πλεονεκτήματα της Aλόης Βέα είναι γνωστά εδώ και 5.000 χρόνια. Στην αρχαιότητα, την αποκαλούσαν «Bότανο της Αθανασίας». [image: 3]H Αλόη Βέρα θεωρείται ότι έχει θεραπευτικές ιδιότ... περισσότερα »


LR. ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ακολουθήστε με... καί πιάστε δουλειά


ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ & ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΛ:210.2585-653 * πατέρας Ιωάννης... *Γειά σας... Θά είμαι εδώ, πάντα κοντά σας γιά νά έχετε τήν υγειά σας μέ τά προϊόντα τής LR. μπορούμε πραγματικά νά έχουμε τήν υγεία μας καί πάνω απ&#39;όλα ένα σίγουρο εισόδημα καί μία επιτυχημένη καριέρα... τηλεφωνήστε μου τώρα γιά νά οργανώσουμε τήν δική σας σταδιοδρομία. άς μή ξεχάσουμε ποτέ, πώς δίπλα μας ύπάρχει πάντα κάποιος ασθενής... καί πώς εμείς ήμαστε εδώ έτοιμοι νά βοηθήσουμε τόν συνάνθρωπό μας. *Aloe vera... αν θέλεις νά κάνεις μία προσφορά υγείας στόν συνάνθρωπο σου.... περισσότερα