Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Ε.Ε. ΤΩΝ ΛΑΩΝ, ή ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ ;

** 
H E.E. Μας πούλησαν αέρα και ψέματα, καί μέ τήν είσοδό μας στήν ΕΟΚ-ΕΕ. θά γινόμασταν Βιομηχανική χώρα ΟΥΑΟΥ..! Η Ευρωπαϊκή Ένωση θά ήταν, εγγυητής της αιώνιας ειρήνης και ενός κόσμου όπου όλοι θα είναι καλοί και ευγενικοί, ένας πραγματικός κόσμος ξεγνοιασιάς σχεδόν μια Ντίσνεϋλαντ σε ηπειρωτική κλίμακα..!
*Η Ουκρανία δεν είναι μέλος της ΕΕ και ούτε του ΝΑΤΟ.** Ποιους λόγους έχουν τα μέλη της ΕΕ και του ΝΑΤΟ για την κλιμάκωση της σύγκρουσης αντί να εργαστούν για την ειρήνη;..* *Με ποιο σκεπτικό η **Deep* *State** και κλέφτης Φον Ντερ Λάιεν, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η οποία δεν έχει καμία εκλογική εντολή από τους πολίτες της Ευρώπης, παρέχει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από τους φόρους μας για να επιτρέψει στην Ουκρανία να συνεχίσει να πολεμά;* *Γιατί η **Von* *Der* *Leyen** δεν ασχολήθηκε ποτέ με την περίπτωση των κατοίκων της περιοχής **Donbass** στην ανατολική Ουκρανία... διαβάστε περισσότερα   ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
*

Paul Craig Roberts : Οι πιστωτές έκλεψαν το οικονομικό μέλλον των Ελλήνων. Η Ελλάδα δεν είναι ένα κυρίαρχο έθνος

*Η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας μετά από οκτώ χρόνια Μνημονίων είναι απείρως χειρότερη από αυτή όταν εισήλθαμε το 2010 και πλέον δεν υπάρχει ορατή ελπίδα πραγματικής οικονομικής ανάκαμψης στον ορίζοντα για την χώρα. 350.000 Έλληνες, κυρίως νέοι και επαγγελματίες, έχουν εγκαταλείψει τη νεκρή Ελλάδα....* * «Το ποσοστό γεννήσεων είναι πολύ χαμηλότερο από το μέγεθος που είναι αναγκαίο για να διατηρηθεί το υπόλοιπο του πληθυσμού. Η λιτότητα που επιβλήθηκε στον ελληνικό λαό από την ΕΕ, το ΔΝΤ και τις ελληνικές κυβερνήσεις έχει ως αποτέλεσμα την συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας κα...περισσότερα

ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !
Για τη «μητέρα των μαχών» σχετικά με την οικονομική πολιτική στην Ευρωζώνη ετοιμάζονται τα «γεράκια» και τα «περιστέρια». Όλα δείχνουν ότι στο τραπέζι θα βρεθούν τον Σεπτέμβριο δύο μεγάλα ζητήματα: Αφενός θα γίνει η συζήτηση για το πότε και με ποιο τρόπο θα επανέλθουν σε ισχύ οι δημοσιονομικοί περιορισμοί για τα ελλείμματα και το χρέος, οι οποίοι έχουν τεθεί σε αναστολή λόγω πανδημίας. Από την άλλη, θα ξεκινήσει και η διαπραγμάτευση για την αναθεώρηση της στρατηγικής που ακολουθεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στο πεδίο της νομισματικής πολιτικής αλλά και για πόσο θα συνεχιστεί... διαβάστε περισσότερα ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ

ΜΕΡΚΕΛ - ΣΟΪΜΠΛΕ …ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ - ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΓΗΣ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

*Ομάδα Ελλήνων νομικών, σε συνεργασία με συναδέλφους τους από Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Κύπρο, ετοιμάζουν προσφυγή στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, κατά της Γερμανίας και ειδικότερα κατά των Μέρκελ, Σόϊμπλε και της Γερμανικής Τράπεζας, κατηγορώντας τους, ως εγκληματίες πολέμου. **Οι εν λόγω σχεδίασαν, εκτέλεσαν και εξόντωσαν κυριολεκτικά χώρες του Μεσογειακού Νότου, χρησιμοποιώντας το φονικότερο υπερσύγχρονο όπλο, τον οικονομικό στραγγαλισμό των λαών....* *Εξαφάνισαν εύρωστες επιχειρήσεις, διέλυσαν τις οικονομίες, δημιούργησαν στρατιές ανέργων και οδηγούν χιλιάδες ανθρώπους στ... περισσότερα » ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Πώς η ευρωζώνη μετατράπηκε σε χρηματοπιστωτική δικτατορία

*Πώς η ευρωζώνη μετατράπηκε σε χρηματοπιστωτική δικτατορία* *Όλα άρχισαν με το σιωπηλό πραξικόπημα κατά της Ιρλανδίας* *globinfo freexchange* *Το 2010, η Ιρλανδία θα βίωνε τον πολιτικό εκβιασμό της Φρανκφούρτης. Στις 18 Νοεμβρίου, διεξάγονταν το διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΤ. Ο διν/της της Ιρλανδικής κεντρικής τράπεζας, που παρευρίσκονταν στο συμβούλιο, τηλεφώνησε στο "Morning Ireland", τη σημαντικότερη ραδιοφωνική εκπομπή στην Ιρλανδία, ισχυριζόμενος ότι η χώρα θα χρειαζόταν ένα δάνειο. Δεν προειδοποίησε σχετικά την κυβέρνηση και δημιουργήθηκε πανικός.* *Την επόμενη μέρα στάλθηκε... περισσότερα »

Έρευνα: Η Γερμανία κέρδισε 100 δισ. ευρώ από την ελληνική κρίση! Τι δεν καταλαβαίνεις;*Στην εκτίμηση ότι η γερμανική οικονομία ωφελήθηκε κατά τουλάχιστον 100 δισ. ευρώ εξαιτίας της ελληνικής κρίσης καταλήγει μελέτη του γερμανικού Ινστιτούτου Οικονομικής Έρευνας Leibniz, η οποία δόθηκε τη Δευτέρα στη δημοσιότητα.* *Σύμφωνα με τα στοιχεία της σχετικής μελέτης, το ποσό αυτό αντικατοπτρίζεται στα χρήματα που το Βερολίνο κατόρθωσε να εξοικονομήσει μέσω χαμηλότερων επιτοκίων σε ποσά που η κυβέρνηση δανείστηκε εν μέσω της «φυγής προς την ασφάλεια» των επενδυτών.* *... περισσότερα »

Πού πήγαν τα λεφτά (Μνημονίου και Εθνικών Πόρων) από το 2010 μέχρι το 2014

Μόνον τα 27 από τα 254,4 δισεκατομμύρια χρησιμοποιήθηκαν για τα λειτουργικά έξοδα τού Κράτους !!! 40,6 πήγαν σε ΤΟΚΟΥΣ !!! 127,2 για εξυπηρέτηση και μείωση χρέους !!! 9,1 στο ΔΝΤ και 48,2 στην ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών !!! 2,3 πήγαν ως... συνεισφορά στην Ευρωπαϊκή... «σταθερότητα». Το είδαμε στο http://perimajestic.blogspot.gr/2015/02/255-82-485-27.html esxatianasxesi.blogspot.gr

Κοινό νόμισμα με 18 διαφορετικά χρέη και επιτόκια δεν υπάρχει!

Το πιο θλιβερό στην ευρωπαϊκή κρίση είναι η εμμονή των ηγετών να παρουσιάζουν την πολιτική τους ως τη μόνη δυνατή και ο φόβος που τους προκαλεί κάθε πολιτική αναταραχή η οποία μπορεί να αλλάξει αυτή τη χαρούμενη ισορροπία.* *Αυτά γράφει σε άρθρο του στη Λιμπερασιόν (30/12/14) ο γάλλος οικονομολόγος Τομά Πικετί, συγγραφέας του βιβλίου «Το κεφάλαιο τον 21ο αιώνα» που έχει γίνει μπεστ σέλερ σε όλο τον κόσμο. * *Κατά την άποψή του, το βραβείο κυνισμού ανήκει στον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος από τότε που αποκαλύφθηκε... περισσότερα »

«Πρωτοφανής παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα»

Τα μέτρα λιτότητας στην Ελλάδα, επί τέσσερα χρόνια, δημιούργησαν μια «πρωτοφανή παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», αναφέρει η έκθεση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η οποία έκθεση παρουσιάστηκε χθες στην Αθήνα. «Στην ελληνική κρίση, η βαθύτερη από το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, τα διεθνή όργανα ενήργησαν με ένα στόχο- να σώσουν το τραπεζικό σύστημα της χώρας, χωρίς προσοχή στις καταστροφικές συνέπειες για τον πληθυσμό», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Karim Lahidji (φωτό), όπως γράφει η ‘Βέτσερ... περισσότερα »


TA ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ,ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

*Διαβάστε και θαυμάστε για ποιανού συστήματος την σωτηρία οδύρονται οι πολιτικοί και οι τραπεζίτες μας . Γιατί ακριβώς απειλούν ότι θα έρθει η καταστροφή και πρέπει ,λένε, να βάλουμε όλοι πλάτη... μην τυχόν και γυρίσουμε δεκαετίες πίσω και μας προκύψει κανένας Παπαδόπουλος ! Να βάλει λοιπό ο λαός πλάτη ο φουκαράς των 500 ευρώ μη τυχόν και χάσει τα προνόμιά του αυτός που τσεπώνει 300.000 ευρώ και βάλε !* *Μην ανησυχείτε λαοπατέρες . Και πλάτη θα βάλουμε και πΕΡΕόδι θα βάλουμε. Υπό μορφήν κλωτσιάς βεβαίως .* *‘Ερχεται.* *Ο λαός έχει ξεσηκωθεί. Διαμαρτύρεται, φωνάζει, ζητά να μη του πιουν το αίμα και απλά να κάνει τις ...περισσότερα »


Πολυπολτισμικότητα: Ένα εργαλείο της άρχουσας τάξης για την επιβολή του «διαίρει και βασίλευε»


* «Η ΕΕ θα πρέπει να κάνει το καλύτερο δυνατό για να υπονομεύσει την ομοιογένεια των κρατών μελών της» - Peter Sutherland, ειδικός εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη μετανάστευση και μη εκτελεστικός πρόεδρος της Goldman Sachs International.* *Δεν υπάρχει έθνος που να γεννιέται πολυπολιτισμικό. Η πολυπολιτισμικότητα είναι μια αφύσικη, καθώς και νοσηρή κατάσταση που μπορεί να αναπτυχθεί σε πολιτείες που βρίσκονται σε εθνική παρακμή. Ένα πολυπολιτισμικό κράτος μεταφέρει μέσα του τους σπόρους της εθνικής καταστροφής.* *Όλα τα πολυπολιτισμικά κράτη βρίσκονται σε μια κατάσταση πολιτικής, ηθικής,...περισσότερα »

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ !

Κάτι πολύ άσχημο ετοιμάζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι, για τους Λαούς όλου του κόσμου. Τον χορό έσυρε και πάλι ο εκπρόσωπος της οικογένειας εκείνης, η οποία χρηματοδότησε και τους δύο παγκόσμιους πολέμους, και μάλιστα όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές: Των Rothchild. Με πρώτο τον Evelyn Robert Adrian de Rothschild, Βρετανό χρηματιστή, ο οποίος πρόσφατα σε διεθνές ΜΜΕ, δήλωσε: «Νομίζω πως όλοι πρέπει να στραφούμε προς αυτή την ευκαιρία που μας δίνεται και να κινηθούμε προς την κατεύθυνση ενός παγκόσμιου νομίσματος»

Παγγερμανισμός – Παντουρκισμός! Η μάστιγα της ανθρωπότητας!

*Μικρά, ενδεικτικά αποσπάσματα από τα βιβλία “Η μάστιγα της Ασίας” του George Horton και το “Είκοσιν εξ μήνες εν Τουρκία” ή “ Τα μυστικά του Βοσπόρου” (στη νεότερη έκδοση) του Henry Morgenthau.* *Οποιαδήποτε μεταφορά της εικόνας του τότε, με αυτά που συμβαίνουν σήμερα, επιτρέπεται, ή να το πούμε καλύτερα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!!!* HORTON : Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΠΗΓΕ… ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!! MORGENTHAU : ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;*[image: images]George Horton* Δήλωση του Τζωρτζ Χόρτον, Αμερικανού Γενικού Προξένου στην Σμύρνη, στην εφημερίδα “Ουασιγκτον Σταρς”

Ισλαμοποίηση χωρίς κοινή γλώσσα δεν γίνεται

*Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ενέκρινε ένα ψήφισμα που ζητά την αναγνώριση της τουρκικής ως επίσημης γλώσσας της ΕΕ.* *Στο ψήφισμα αυτό αντέδρασε η Βουλγαρία με τον ευρωβουλευτή Άγγελ Τζαμπάζκι.* *Το κείμενο που εγκρίθηκε λέει μεταξύ άλλων « χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του προέδρου της Δημοκρατίας της Κύπρου κ. Νίκου Αναστασιάδη, η τουρκική γλώσσα να γίνει επίσημη γλώσσα της ΕΕ και καλεί τα μέρη να επισπεύσουν τη διαδικασία αυτή…»* *Ο Τζαμπάζκι πιστεύει ότι αυτή η πράξη είναι μια άμεση απειλή για την εθνική ασφάλεια της Βουλγαρίας και μακροπρόθεσμη απειλή για τα άλλα κράτη μέλη, α... περισσότερα »

Nigel Farage: 

Νέο σύστημα διακυβερνήσεως θα επιβληθεί στα έθνη της Ευρώπης

Η Ελλάς οφείλει να αντιδράσει στα τερατώδη ψεύδη, στην απίστευτη γραφειοκρατία, στην ουσιαστική αντιδημοκρατικότητα και ανελευθερία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ώστε οι Ευρωπαϊκοί λαοί να διατηρήσουν την εθνική και δημοκρατική τους ταυτότητα σε ένα πλαίσιο διεθνούς συνεργασίας και συνεννοήσεως. Τους προηγούμενους μήνες, έγινε εμφανές από τις προτάσεις που προωθήθηκαν από την Κομισιόν και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με υποστήριξη από την Γαλλία, την Γερμανία και άλλα κράτη, ότι θα σηματοδοτήσει ένα περαιτέρω αποφασιστικό βήμα προς την συγκόλληση των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως... 


Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, δεν ψηφίζει νόμους και δεν ανακαλεί 
νόμους.
Οι νόμοι, με την μορφή οδηγιών, κανονισμών κλπ., που ήδη έχουν φθάσει τους 30.000, (!) αποφασίζονται από μη εκλεγμένους αξιωματούχους (οι οποίοι μαζί με τους υπαλλήλους φθάνουν τους 30.000 περίπου), με πλήρη μυστικότητα και αδιαφάνεια μετά από παρασκηνιακές πιέσεις και
διαπραγματεύσεις, για τις οποίες κανείς δεν είναι υπόλογος.
Οι υπουργοί των χωρών-μελών υποχρεώνονται να αποδεχθούν τις προκανονισμένες αποφάσεις των μονίμων αντιπροσώπων, και πολλές φορές το «ανακοινωθέν» γίνεται δεκτό πριν (!). την «συζήτηση» των Υπουργών, η οποία λαμβάνει χώρα μόνο για προσχηματικούς λόγους.
Οι Δημοσιογράφοι που επικρίνουν αυτήν την κατάσταση απομακρύνονται έντεχνα από τις Βρυξέλλες, και παραμένουν όσοι συμφωνούν με το σύστημα.
Όταν οι ευρωβουλευτές καλούνται να ψηφίσουν, πληροφορούνται στις 8 το πρωί για την ημερήσια διάταξη ψηφοφορίας επί εκατοντάδων θεμάτων, που διεξάγεται στις 12.00 με πατήματα κουμπιών "ναι", "όχι", "αποχή". Αλλά οι φάκελοι των θεμάτων έχουν χιλιάδες σελίδες στην Γαλλική γλώσσα, και κανείς Ευρωβουλευτής δεν προλαβαίνει να τους
μελετήσει. Έτσι, οι ευρωβουλευτές λαμβάνουν από τα ευρωπαϊκά κόμματα, στα οποία
ανήκουν, μια μεγάλη «λίστα» με το τι πρέπει να ψηφίσουν μέσα σε ένα τέταρτο της ώρας!!!»
Δηλαδή, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι μόνο μία μεγάλη φάρσα εξαπατήσεως των Ευρωπαϊκών λαών.
Το «Ευρωπαϊκό Σχέδιο» οδηγεί σε ένα ενιαίο ομοσπονδιακό κράτος βάσει του Γάλλο-Γερμανικού άξονα, το οποίο συντρίβει την διαφορετικότητα και τις εθνικές παραδόσεις των λαών των χωρών-μελών χωρίς να τους ενημερώσει ή να τους ρωτήσει.
Όποιος διαφωνήσει στο μέλλον, θα έχει να αντιμετωπίσει την ενιαία ευρωπαϊκή «ταυτότητα», την ευρωπαϊκή αστυνομία, την ευρωπαϊκή δικαιοσύνη και τον ευρωπαϊκό στρατό. Ας αναλογιστούμε τις συνέπειες αυτού του αντιδημοκρατικού πειράματος που πλήττει την κοινοβουλευτική Δημοκρατία και το εθνικό κράτος. Η κοινωνική δυσαρμονία, η ανελευθερία και η πίεση που θα δεχθούν οι λαοί της Ευρώπης θα έχουν δύο πιθανά αποτελέσματα:
Ή θα οδηγήσουν σε μεγάλη ανάπτυξη της άκρας δεξιάς και άκρας αριστεράς με απρόβλεπτα αποτελέσματα, ή θα οδηγήσουν σε εμφύλιο ευρωπαϊκό πόλεμο.
Η Ελλάς οφείλει να αντιδράσει στα τερατώδη ψεύδη, στην απίστευτη γραφειοκρατία, στην ουσιαστική αντιδημοκρατικότητα και ανελευθερία της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ώστε οι Ευρωπαϊκοί λαοί να διατηρήσουν την εθνική και δημοκρατική τους ταυτότητα σε ένα πλαίσιο διεθνούς συνεργασίας και συνεννοήσεως.
Τους προηγούμενους μήνες, έγινε εμφανές από τις προτάσεις που προωθήθηκαν από την Κομισιόν και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με υποστήριξη από την Γαλλία, την Γερμανία και άλλα κράτη, ότι θα σηματοδοτήσει ένα περαιτέρω αποφασιστικό βήμα προς την συγκόλληση των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ενώσεως σε ένα κράτος με την δική του κεντρική κυβέρνηση, νόμισμα, φορολόγηση, ένοπλες δυνάμεις και νομικό σύστημα.
Τρία πράγματα κτυπούν το καμπανάκι, για τον τρόπο που το νέο σύστημα διακυβερνήσεως θα επιβληθεί στα έθνη της Ευρώπης.
Το πρώτο είναι το πόσο λίγο οι Ευρωπαϊκοί λαοί, συμπεριλαμβανομένου του Ελληνικού, όντως γνωρίζουν ακριβώς σε τι σύστημα διακυβερνήσεως θα βρεθούν να ζουν.
Το δεύτερο, είναι το πόσο εξαιρετικά αντιδημοκρατικό είναι αυτό το σύστημα. Οι περισσότεροι νόμοι και πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ενώσεως εγκρίνονται από μη εκλεγμένους αξιωματούχους πίσω από κλειστές πόρτες, χωρίς να δίνουν λόγο στα κοινοβούλια.
Έχει λεχθεί ότι οι μόνες χώρες του κόσμου, των οποίων οι νομοθετικές διαδικασίες είναι τόσο αποκρυπτικές, όπως της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, είναι η Κούβα και η Βόρειος Κορέα.
Ο τρίτος και σημαντικότερος λόγος γιατί πρέπει όλοι μας να φοβόμαστε αυτό το σύστημα διακυβερνήσεως της Ε.Ε. είναι απλά ότι στην πράξη το σύστημα δεν δουλεύει.
Οπουδήποτε να κοιτάξεις στις πρακτικές λειτουργίες της, είτε είναι οι πολιτικές της στην απασχόληση, στην γεωργία, στην αλιεία, στον ανταγωνισμό, στην διεθνή ανθρωπιστική βοήθεια, και σε οτιδήποτε άλλο, ανακαλύπτεις ότι η Ε.Ε. δεν επιτυγχάνει τους διακηρυγμένους στόχους της.
Όποια πλευρά πολιτικής και αν εξετάσει κανείς, βρίσκει να συμβαίνει το ίδιο. Πάντα ξεκινούν με ευγενείς σκοπούς και ωραίες υποσχέσεις για το πόσο υπέροχα θα πάνε όλα. Τότε ανακαλύπτεις ότι αυτό οδηγεί σε ένα βουνό γραφειοκρατίας μεγέθους Ολύμπου, σε μια πλήρη απώλεια επαφής με την πραγματικότητα, σε μνημειώδη αναποτελεσματικότητα και κακή διαχείριση ανακατεμένη με διαφθορά, έως ότου, τελικώς, βλέπεις ότι κανένας από εκείνους τους γενναίους στόχους δεν επιτυγχάνεται στην πραγματικότητα.
Καταλαβαίνουμε γιατί οι Βρυξέλλες επιθυμούν τώρα απεγνωσμένα η Ελλάς να εισέλθει στο ενιαίο νόμισμα, δηλαδή για τους δικούς τους προπαγανδιστικούς λόγους. Αλλά φοβόμαστε, ότι αν τον εντάξουν σ' αυτό πείραμα, ο Ελληνικός λαός θα το μετανιώσει.
Το πραγματικό πρόβλημα με το αντιδημοκρατικό όνειρο της Ε.Ε., είναι ότι βασίζεται σε μια κολοσσιαία πράξη ευσεβούς πόθου. Ήδη αρχίζουμε να διαπιστώνουμε ότι η πραγματικότητα δεν συμβαδίζει με αυτήν την κατασκευασμένη πίστη.
Μια ημέρα όλοι οι λαοί της Ευρώπης θα καταλάβουν ότι οφείλουν να πληρώσουν ένα τρομερό τίμημα.



Είκοσι Ευρωπαίοι ηγέτες παραλαμβάνουν το Νόμπελ Ειρήνης.Αυτοί οι τρελοί απονέμουν βραβεία αναμεταξύ τους...

Σχόλιο Αφύπνισης: Νόμπελ ειρήνης στους φονιάδες του κόσμου! H NWO αποκαλύπτεται αλλά όσο περνάει ο καιρός τόσο μη αναστρέψιμο θα είναι το γεγονός. Η ελίτ συνεχίζει να μας δουλεύει κανονικά! Φωτορεπορτάζ από την τελετή απονομής στο Όσλο Η Ευρωπαϊκή Ένωση, που βρίσκεται αντιμέτωπη με τη χειρότερη κρίση στην ιστορία της παρέλαβε επισήμως σήμερα στο Όσλο το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης...


Η άγνωστη ιστορία της συμμαχίας ΗΠΑ και Γερμανίας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο

*Δύο εβδομάδες έπειτα από την αυτοκτονία του Αδόλφου Χίτλερ, Γερμανοί και Αμερικανοί στρατιώτες πολέμησαν μαζί, προκειμένου να διασώσουν μια ομάδα επιφανών Γάλλων αιχμαλώτων από ένα κάστρο της Αυστρίας, όπου και κρατούνταν παρά τη θέλησή τους.* Η αληθινή αυτή ιστορία είναι μια από τις λιγότερο γνωστές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, και θυμίζει εν πολλοίς σενάριο βγαλμένο από το Χόλυγουντ. Η συγκεκριμένη στιγμή ήταν η μοναδική, καθ’ όλη τη διάρκεια του εξαετούς πολέμου, που Γερμανοί και Αμερικανοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για κοινό σκοπό. *Στο βιβλίο «The Last Battle»

ΝΑΖΙ: Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ(VIDEO)

Είναι ένα ντοκιμαντέρ για το πώς ο Αδόλφος Χίτλερ και το ναζιστικό καθεστώς έκανε χρήση του αρχαίου μυστικισμού και του αποκρυφισμού για να κερδίσει τον πόλεμο. Οι Ναζί χρησιμοποίησαν επίσης απόκρυφες τεχνικές ελέγχου του μυαλού για να κάνουν πλύση εγκεφάλου στους Γερμανούς. Αστρολογία, Μετενσάρκωση, μια νέα θρησκεία του αίματος. Σε αυτό το Ντοκιμαντέρ αποτυπώνεται μια συναρπαστική ματιά σε πρόσφατα ιστορικά γεγονότα, για να ανακαλύψουν πως οι Ναζιστικές πεποιθήσεις βασίζονταν σε μια διαστροφή των αρχαίων μύθων, παγανιστικές παραδόσεις και τον αποκρυφισμό