Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ:

Η ΕΛΛΑΣ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ IOYΔΑΙΩΝ-ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΩΝ
ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ KAI TOY ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ
------------------------------------------------------------
Η Ελλάς ευρίσκετε υπό κατοχή των Σιωνιστών Αυτοκρατόρων, Κοσμοκρατόρων, και Πλανηταρχών, της ομάδας του Ιουδαίου & Φαρισαίου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ακόμα δεν έχουμε δει τα χειρότερα… Η Κυβέρνηση των Αθέων του ΣΥΡΙΖΑ, κήρυξε πόλεμο κατά της Ελλάδος, Ορθοδοξίας, και του Αγίου Φωτός.
Εκτελεί εντολές των Σιωνιστών Ιουδαίων & Φαρισαίων, Πλανηταρχών & Κοσμοκρατόρων. (Ν.Τ.Π.)
Εκτελεί εντολές του Ιουδαίου και Φαρισαίου ΣΟΡΟΣ, & ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ως προς τη Βαλκανική πολιτική, των Σιωνιστών Πλανηταρχών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Προετοιμάζεται συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ, με τις πλάτες των Σιωνιστών Ιουδαίων Πλανηταρχών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Έπεσαν οι μάσκες! Ιδού τι ετοιμάζουν: Παγκόσμια Δικτατορία-Κυβέρνηση, και επιτήρηση των ΜΜΕ, για να σώσουν την ανθρωπότητα οι Σιωνιστές Ιουδαίοι του Φαρισαίου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΕΙΝΑΙ Η Ν.Τ.Π. ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έχει μαζέψει ένα τεράστιο παγκόσμιο χρήμα, εις χείρας του, προερχόμενο από όλους τους Λαούς της Γης.
Ιδού το τεράστιο σχέδιο των Σιωνιστών Ιουδαίων Πλανηταρχών:
1.-Ετοιμάζουν Γ! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.
2.-Ετοιμάζουν Παγκόσμια Δικτατορία.
3.-Τίθενται σε ισχύ, «ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ».
4.-Ετοιμάζουν βάσεις σε Ελλάδα- Βουλγαρία-Σκόπια, για τον έλεγχο των Στενών του Βοσπόρου, με σκοπό να κλείσουν τη Ρωσία στη Μαύρη Θάλασσα.
Γιαυτό ανεγνώρισαν τα Σκόπια ως Μακεδονία.
Έχουμε σφοδρή αντίδραση από τη Ρωσία.
Η Στρατιωτική βάση των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων στα Σκόπια, (ΝΑΤΟ), είναι τεράστια, όλα τα Σκόπια είναι μία βάση των Σιωνιστών Πλανηταρχών, εξοπλισμένη με ατομικά όπλα, ατομικές βόμβες και πυραύλους, στρεφόμενη κατά της Ρωσίας.
Ετοιμάζουν Γ! Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο κατά της Ρωσίας. Ο σώζων εαυτόν σωθείτω...
Εκείνοι φρόντισαν να κατασκευάσουν πυρηνικά καταφύγια για να σώσουν εαυτόν!!!
Η Δύση (Ε.Ε.+ Η.Π.Α. + Τρίτος Κόσμος) είναι υπό τας διαταγάς των Σιωνιστών Πλανηταρχών.
Οι Σιωνιστές Ιουδαίοι & Φαρισαίοι Πλανητάρχες, καλύπτονται υπό το όνομα «Αμερικανοί».
Ο Μητροπολίτης Χίου είπε: «Ανταλλάξαμε το διαμαντένιο στέμμα της Μακεδονίας, με το ακάνθινο στέφανο αλλοίωσης της ιστορίας».
Όλα αυτά έγιναν, (π.χ. Η συμφωνία των Πρεσπών), κατόπιν διαταγής και εντολής, των Σιωνιστών Ιουδαίων Πλανηταρχών, και οι δούλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πολιτικοί Συριζαίοι-ΖΑΕΦ εκτελούν.
Οι Σιωνιστές Πλανητάρχες θέλουν αλλοίωση της Ελληνικής Ιστορίας της Μακεδονίας, προκειμένου οι Σκοπιανοί να καταλάβουν την Ελληνική Μακεδονία, και να ιδρύσουν τη Μακεδονία του Αιγαίου.
Γιαυτό ο ΣΥΡΙΖΑ κρύβει τη ΒΕΡΓΙΝΑ, & ΑΜΦΙΠΟΛΗ.
Κατά τα άλλα είναι «Αριστεροί», είναι απλά Σιωνιστές, δούλοι των Σιωνιστών Πλανηταρχών.
Είναι Σιωνιστές υπηρέτες των Κοσμοκρατόρων του Αυτοκράτορος ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Mε τους ανίκανους και ανάξιους πολιτικούς που μπλέξαμε, και ψηφίζουμε, καλά να πάθουμε.
Μας έκατσαν στο σβέρκο μας Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.
Πάλι τα ίδια κόμματα, πράκτορες των Σιωνιστών Πλανηταρχών θα ψηφίσουμε;;;;;;;;;;;;;
Τα κόμματα του παλαιοκομματισμού, τα κόμματα των υπηρετών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, που βούλιαξαν, και βύθισαν την Ελλάδα στη χρεοκοπία, και στους λαθρομετανάστες, θα ψηφίσουμε;;;;;;;;
Οι Σιωνιστές Πλανητάρχες χτύπησαν την Ελλάδα με Χρεοκοπία, με λαθρομετανάστες, και με Διαμελισμό, (βλέπε Μακεδονία).
Οι Σιωνιστές Πλανητάρχες είναι αποφασισμένοι να κάνουν ΝΟΘΕΙΑ στις εκλογές, προκειμένου να μη χάσουν τους δούλους Σιωνιστές πολιτικούς………
Οι Σιωνιστές Πλανητάρχες-Κοσμοκράτορες ασκούν ΡΑΤΣΙΣΜΟ, εις βάρος της Ελλάδος, διά της Χρεοκοπίας, της λαθρομετανάστευσης, και της παράδοσης της Μακεδονίας στους εχθρούς.
Βρήκαν ΠΡΟΔΟΤΕΣ πολιτικούς και τα κάνουν……….
Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ, η Βουλγάρα Κούνεβα, και ο Αφγανός, υποψήφιοι Ευρωβουλευτές και οι δύο, θα μας σώσουν!
Οι Κοσμοκράτορες-Πλανητάρχες μας την έχουν στημένη, να μας ξεσκίσουν..!
Η Ντόρα δήλωσε, ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΛΑΣΗ..!
Τα Αφεντικά τους, έχουν δώσει εντολή «Συγκυβέρνησης», Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, με ΥΠ.ΕΞ. τη Ντόρα, και Υπουργό Παιδείας την Κεραμέως, του Ιδρύματος ΡΟΚΦΕΛΕΡ. (Μέλος των Πλανηταρχών).
Το όνομα Κεραμέως είναι «από τον αγρόν του Κεραμέως», του Ευαγγελίου στην Ιερουσαλήμ, «Εις ταφήν τοις ξένοις».
Πότε θα αφυπνιστεί αυτός ο Λαός;;;
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ..!
ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ..!
ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..!


**************************************
Μέ πατρικό πόνο,
πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος Μάϊος 2019
κοινοποιήστε-ενημερώστε-μεταδώστε
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε...

*************************************************************
Φωτογραφία


πατέρας Ιωάννης Αγ.Παρασκευή 2019...
********************************************************************************

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες)

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Τό έργο τού κληρικού αρχίζει από τό Ιερό, προετοιμάζεται στόν άμβωνα, καί ολοκληρώνεται μέσα στήν κοινωνία, γιά μία πραγματική Ιεραποστολή η οποία στόχο έχει τήν αναγέννηση τού ανθρώπου καί τής κοινωνίας, στήν υπηρεσία πρός τόν ασθενή, στήν καταπολέμηση τής υποκρισίας καί τού ψεύδους, στήν διακονία τής αλήθειας, η οποία είναι μία. Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός... Ακολουθήστε με σέ αυτή τήν διαδρομή, κάνοντας κλικ επί τής επικεφαλίδος ...περισσότερα »

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΘΕΤΗΣΗ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΑΜΒΩΝΑΣ... ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΛΙΟΓΚΟΣ... *Η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΠΕ Ο ΑΓ.ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο Κ.ΦΛΑΜΙΑΤΟΣ... «Τ​​​​α παιδιά να πηγαίνουν μία ώρα αργότερα το πρωί στο σχολείο»!* *Ποιος να τολμήσει αντίρρηση ή κριτική στον λαϊκισμό της «διευκόλυνσης»; Πρόκειται για «εύρημα» ιδιοφυές, προεκλογικό μπουναμά άκρως εντυπωσιακόν. Δεν στοιχίζει τίποτα στο κράτος, ενώ φαντάζει σαν «προοδευτική ανοιχτομυαλιά».* *Αν κάποιος ψελλίσει αμφισβήτηση της «λογικής» του «ευρήματος», αν θυμίσει τη μακροβιότατη πείρα παιδαγωγίας που αρνείται τις ... περισσότερα »


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας, Βόρειος Μακεδονία του Αιγαίου οι Σκοπιανοί το έχουν, όπως Βόρειος Κύπρος, Βόρειος Ιρλανδία, Βόρειο Βιετνάμ, Βόρειος Κορέα. Ο Διαμελισμός της Ελλάδος λοιπόν σε όλο το μεγαλείο..! Είναι γνωστή μέθοδος των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, για να διοικήσουν τον κόσμο. Είναι μέθοδος των ΡΟΤΣΙΛΝΤ &amp; ΣΟΡΟΣ. Βρήκανε Εθνομηδενιστές, Εθνο-Προδότες εδώ, και κάνουν ότι θέλουν... Πώς θα παρουσιαστείτε αύριο στη παρέλαση ενώπιον του Ελληνικού Λαού...; Εκφωνώντας Πατριωτικούς λόγους...; Ενώ υπογράφετε τη Συμφωνία των Πρεσπών, υπέρ των εχθρών των Σκοπίων..; Τα στρατευμένα παιδιά τ... περισσότερα »
****************************************************
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ !!

}παλαιότερες αναρτήσεις πρός αξιοποίηση καί μετάδοση ...




Τον μήνα Μάιο, αν και ζούμε την χαρά της Αναστάσεως του Σωτήρος Χριστού αναθυμόμαστε και τα πάθη του Γένους, τις Γενοκτονίες και την άλωση της Βασιλεύουσας. Χίλια χρόνια έχουμε δίπλα μας το λυσσασμένο θηρίο της Ανατολής, την «μάστιγα» της Ασίας. Αιώνες τώρα πίνει αίμα ρωμαίικο, παραμένει αχόρταγο και άπληστο. Και εμείς, όσοι απομείναμε Έλληνες σε τούτο τον ευλογημένο τόπο, τις κρισιμότερες ώρες της νεότερης ιστορίας μας βρεθήκαμε με ό,τι χειρότερο έχουν να επιδείξουν τα κομματικά διαφθορεία. Αντί να ομονοούμε ενώπιον του φοβερού κινδύνου που ονομάζεται Τουρκία, η οποία ποδηγετείται απο έναν- τύπου Χίτλερ-παράφρονα Ερντογάν, παρακολουθούμε τις βατραχομυομαχίες του πολιτικού κηφηναριού.

Θυμήθηκα κάτι από την εθνική μας ιστορία. Όταν εδραιώθηκε κάπως η Επανάσταση του Εικοσιένα, ξεβράστηκε δυστυχώς και το προαιώνιο σαράκι της φυλής, η «δολερή διχόνοια». Ερίζουν οι καπεταναίοι του Μοριά για την αρχηγία. Μαθαίνοντάς το ο Οδυσσέας Ανδρούτσος, τους γράφει : «Σας στέλνω τον Δράμαλη με 30.000 ασκέρι για να μονοιάσετε».

Και σήμερα τα ασκέρια του Δράμαλη και του Ιμπραήμ μας απειλούν, απειλή θανάσιμη. Χιλιάδες εισβολείς Μωαμεθανοί – οι γνωστές «συγκινητικές ιστορίες» που πρόβαλλαν τα σαπιοκάναλα αποκοιμίζοντας το ζαλισμένο τηλεοπτικό κοπάδι, το οποίο καταπίνει αμάσητα την προπαγάνδα – κατέφθασαν στην χώρα μας για μόνιμη εγκατάσταση, ο «βλαμμένος» Τούρκος δεν κρύβει ούτε προσχηματικώς την αρπακτικότητά του και εμείς ασχολούμαστε με τις κοκορομαχίες της Βουλής και τον εκκλησιομάχο Φίλη.

Ήδη σπίτια ανοίκιαστα, και εδώ στο Κιλκίς, γεμίζουν από μωαμεθανούς. Χρήμα, η εγκληματική Νέα Τάξη έχει άφθονο. Όπως ακούγεται δίδονται 400 ευρώ το μήνα, με προκαταβολή δύο ετών, για όσους δέχονται τους εισβολείς στα σπίτια τους. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί παρατείνεται η οικονομική φρίκη. Αν κάνουμε πολλαπλασιασμό, 24 επί 400, κατανοούμε γιατί πολλοί εμπερίστατοι Έλληνες τους βάζουν στα σπίτια τους. Τον Σεπτέμβριο θα έρθουν και στα σχολεία μας. Οπότε, αν παραμείνει η νυν απάτη που μας κυβερνά, η πρωινή προσευχή, τα εθνικά και θρησκευτικά σύμβολα, εν ευθέτω χρόνω, θα καταργηθούν για να μην ενοχλούνται οι… «συγκινητικές ιστορίες». Κανείς δεν θα μιλά και αντιδρά, γιατί θα τον αναμένει η ρετσινιά του «ρατσιστή». Οι καμπάνες θα σιγήσουν και σε μερικά χρόνια – Κύριος οίδε – σκαρφαλωμένος κάποιος ιμάμης στον μιναρέ του Κιλκίς θα αναπέμπει προσευχές στον Αλλάχ. Κι επειδή όπως προείπα η πολεμική κατά της ιδιοπροσωπίας του Γένους θα ενταθεί τα επόμενα χρόνια, κυρίως μέσω της Παιδείας, με απώτερο στόχο την μετατροπή των σχολικών αιθουσών σε πολυπολιτισμικούς καταυλισμούς, θα παραπέμψω σε ένα σύντομο κείμενο του Προέδρου του Αρείου Πάγου ε.τ. κ. Βασ. Νικόπουλου με τίτλο «Διατάξεις προστατευτικές των θρησκευτικών συμβόλων». Καλό είναι να τις έχουν υπ’ όψιν γονείς και δάσκαλοι – της καθ’ ημάς Ανατολής – για να υπερασπίζονται τα ιερά και τα όσια από τους ποικιλώνυμους Γραικύλους εθνομηδενιστές.

Ο κυρ Φίλης ήδη έθεσε στο στόχαστρο του το μάθημα των θρησκευτικών, συνεπικουρούμενος δυστυχώς από τους νεοπατερικούς… θολολόγους και όχι θεολόγους του «ΚΑΙΡΟΥ». (Λόγω ανικανότητας ανασύρεται και πάλι η απειλή των εκλογών, οι οποίες έχουν γελοιοποιηθεί. Όλοι οι θεσμοί του σημερινού αντιπροσωπευτικού συστήματος-κόμματα, εκλογές, κοινοβούλιο-έχουν χρεοκοπήσει στη συνείδηση των πολιτών, οι οποίοι απλώς καλούνται να προσεπικυρώσουν την σκηνοθεσία. Τι ρόλο παίζουν οι εκλογές εφ’ όσον οι μείζονες πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονται από τα εξωεθνικά κέντρα-κουαρτέτα).

Επειδή ξέρουμε και εμείς να αντιδρούμε στα άνομα σχέδια του υπουργού, προτείνω σε όσους συναδέλφους πιστεύουν εις Χριστόν και αγαπούν την πατρίδα μας, να τροποποιήσουν μόνοι τους το ωρολόγιο πρόγραμμα. Κόβουμε μια ώρα από τα «Φυσικά», για παράδειγμα, και διδάσκουμε Θρησκευτικά. Θα αντιτείνει κάποιος ότι αυτό είναι παράνομο ή πως «θα βρω τον μπελά μου»… Όμως «πειθαρχείν δει Θεώ μάλλον ή ανθρώποις».

Αν αύριο μεθαύριο μας αναγκάσουν να αποκαθηλώσουμε την εικόνα του Χριστού από την αίθουσα διδασκαλίας, τι θα κάνουμε; Θα υπακούσουμε, θα πειθαρχήσουμε; Τους μάρτυρες και τους νεομάρτυρες της Ορθοδόξου Πίστεως τους απειλούσαν τα θηρία με αποκεφαλισμό και έχυναν με χαρά το τίμιο αίμα τους, φωνάζοντας «χριστιανός ειμί»! Εμείς χριστιανοί «του γλυκού νερού» δεν έχουμε την τόλμη και την ανδρεία να πούμε «ΟΧΙ» στα τωρινά απολειφάδια; Ντροπή να ντροπιαστούμε! Παραπέμπω όμως στα «απολογητικά» κείμενα.

Α) ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

1) Προστατευτικό των ιερών εικόνων και συμβόλων είναι πρωτίστως αυτό τούτο το προοίμιον του Συντάγματος. Το Σύνταγμα, ως γνωστόν, είναι ψηφισμένο «εις το Όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος». Η επίκλησις αυτή του Τριαδικού Θεού αποτελεί το λεγόμενο προοίμιον του Συντάγματος. Τούτο σημαίνει νομικώς ότι όλες οι πράξεις των οργάνων του Κράτους πρέπει να είναι εναρμονισμένες προς το συγκεκριμένο αυτό θρησκευτικό προοίμιον, διότι διαφορετικά είναι απηγορευμένες ως αντισυνταγματικές. Σημαίνει ωσαύτως ότι το Κράτος «θρησκεύεται» και συνεπώς οφείλει να τιμά και να σέβεται απολύτως τις εικόνες και τα σύμβολα της θρησκείας την οποία πρεσβεύει. Η θρησκεία αυτή με βάση το συνταγματικό προοίμιον είναι ή της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας η οποία πιστεύει εις το Όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος. Απόρροια του σεβασμού αυτού είναι και η ανάρτησις των εικόνων και συμβόλων στους δημόσιους χώρους π.χ. δικαστήρια, σχολεία, δημόσια γραφεία κ.λ.π. από τους οποίους ουδείς έχει το δικαίωμα να αφαιρεί χωρίς να υποστεί τις συνταγματικές συνέπειες.

2) Το άρθρο 3 του Συντάγματος με το οποίον καθιερώνεται ως επικρατούσα θρησκεία του Κράτους η της Ανατολικής Ορθόδοξης του Χριστού Εκκλησίας την οποία οφείλουν να σέβονται όλοι, τιμώντες τα ιερά αυτής σύμβολα.

3) Το άρθρο 16 παρ. 2 του Συντάγματος το οποίο ρητώς ορίζει ότι σκοπός της παιδείας είναι εκτός των άλλων και η ανάπτυξις της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων. Αυτή πρέπει να επιτυγχάνεται στα πλαίσια της επικρατούσης θρησκείας με όλα τα πρόσφορα μέσα που αυτή διαθέτει και βεβαίως με τις ιερές εικόνες και τα σύμβολα.

4) Το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος με το οποίο καθιερώνεται το δικαίωμα αλλά και η υποχρέωση κάθε Έλληνα να υπερασπίζεται το ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Επομένως και ο κάθε εκπαιδευτικός έχει το δικαίωμα να μεριμνά για την τήρηση των ανωτέρω συνταγματικών προβλέψεων στα σχολεία, καταγγέλλοντας αρμοδίως κάθε παραβάτη αυτών μηδέ του Υπουργού Παιδείας εξαιρουμένου.

Β) ΕΚ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΝΟΜΩΝ

1) Το άρθρο 181 του Ποινικού Κώδικα το οποίο προβλέπει τα περί προστασίας της σημαίας μας τιμωρώντας την επί σκοπώ εκδηλώσεως μίσους ή περιφρόνησης αφαίρεσιν, καταστροφή, παραμόρφωση ή ρύπανση της ελληνικής σημαίας, η οποία όμως κατά νόμον φέρει υποχρεωτικά στο επάνω δεξιό άκρο το σύμβολο του Σταυρού.

2) Το άρθρο 198 του Π.Κ. το οποίο τιμωρεί την κακόβουλη βλασφημία, όποιον δηλαδή βρίζει κακόβουλα το Θεό. Ως βλασφημία όμως μπορεί να εκληφθεί και η προς τον ανωτέρω σκοπόν αφαίρεση των εικόνων και άλλων θρησκευτικών συμβόλων.

3) Ο Νόμος 851/1978 ο οποίος επιβάλλει τον Τίμιον Σταυρόν ως το κύριον περιεχόμενο της ελληνικής Σημαίας.

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε

********************************************************************

ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ  ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ  ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΠΑΡΑ  ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΟΤΑΝ  ΑΥΤΟΙ  ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ  ΤΟ  ΘΕΛΗΜΑ  ΤΟΥ...

Ὁ ἀπόστολος Παῦλος στὴν πρὸς Ρωμαίους ἐπιστολή, στὸ δέκατο τρίτο κεφάλαιο γράφει:
«Πάσα ψυχὴ ἐξουσίαις ὑπερεχούσαις ὑποτασσέσθω· οὐ γὰρ ἐστιν ἐξουσία εἰ μὴ ὑπὸ Θεοῦ· αἱ δὲ οὖσαι ἐξουσίαι ὑπὸ τοῦ Θεοῦ τεταγμέναι εἰσίν». (Ρωμ. 13,1) Καὶ ἡ μετάφραση: «Ὁ κάθε ἕνας ἂς ὑποτάσσεται στὶς ἀνώτερες ἐξουσίες, διότι δὲν ὑπάρχει ἐξουσία παρὰ ἀπὸ τὸ Θεὸ καὶ οἱ ἐξουσίες ποὺ ὑπάρχουν ἔχουν ταχθεῖ ἀπὸ τὸ Θεό».
Τὸ καθεστὼς τοῦ κράτους, λοιπόν, εἶναι σύμφωνο πρὸς τὸ σχέδιο τοῦ Θεοῦ, ὁ ὁποῖος δημιούργησε τὸν ἄνθρωπο νὰ ζεῖ κοινωνικά. Ἄρα ἡ ὕπαρξη τῆς ἐξουσίας οὐσιαστικὰ κάνει πράξη αὐτὸ ποὺ σκέφτηκε ὁ Θεὸς γιὰ τὸν ἄνθρωπο, γιὰ τὴν κοινωνικότητά του.
Σχολιάζει ὁ ἅγιος Χρυσόστομος: «Τὸ νὰ ὑπάρχουν ἀρχὲς καὶ οἱ μὲν νὰ εἶναι ἄρχοντες οἱ δὲ ἀρχόμενοι, λέγω, εἶναι ἔργο τῆς σοφίας τοῦ Θεοῦ, γιὰ νὰ μὴ γίνονται ὅλα ἀμελῶς καὶ χωρὶς φροντίδα, ὥστε νὰ βρίσκεται σὲ ἀκαταστασία ὁ κόσμος, ὅπως τὰ κύματα ποὺ περιφέρονται ἐδῶ κι ἐκεῖ». Ἀκόμη, ἀναφερόμενος στὴν ὑποταγὴ στοὺς ἄρχοντες, ὄχι ἁπλῶς στὴν πειθώ, λέγει: «Κάνει πολὺ λόγο γιὰ τὴν ὑποταγὴ στοὺς ἄρχοντες, ὁ ἀπόστολος Παῦλος, θέλοντας νὰ δείξει ὅτι ὁ Χριστὸς δὲν εἰσήγαγε τοὺς νόμους του γιὰ νὰ ἀνατρέψει τὴν κοινὴ πολιτεία, ἀλλὰ γιὰ νὰ...
τὴν καταστήσει καλύτερη».

Καὶ συνεχίζει ὁ ἅγιος Ἰσίδωρος ὁ Πηλουσιώτης: «Ἡ ἀναρχία εἶναι σὲ κάθε περίπτωση πάρα πολὺ ἀνυπόφορη καὶ αἰτία σύγχυσης καὶ ἀκαταστασίας».

Ἐξουσία σημαίνει τὸ ἀξίωμα. Γι` αὐτὸ ὁ ἀπόστολος Παῦλος εἶπε: «·οὐ γὰρ ἐστιν ἐξουσία εἰ μὴ ὑπὸ Θεοῦ». Βλέπουμε, λέει πάλι ὁ ἅγιος Ἰσίδωρος ὁ Πηλουσιώτης, δὲν εἶπε: «Δὲν ὑπάρχει ἄρχοντας, ἀλλὰ μίλησε γιὰ τὸ ἀξίωμα ποὺ ἔχει». Καὶ συμπληρώνει ὁ Οἰκουμένιος: «Δὲ λέει ὁ Ἀπόστολος γιὰ τὸν καθένα ἄρχοντα, ἀλλὰ γιὰ τὴ θέση, γιὰ τὸ ἀξίωμα ποὺ διακονεῖ».

Ἐρχόμαστε καὶ στὸν ἅγιο Θεοφύλακτο Βουλγαρίας, ὁ ὁποῖος κάνει μία λεπτότερη διάκριση ἀνάμεσα «στὸ ἄρχειν», δηλαδὴ στὴν ἐξουσία, στὸ ἀξίωμα, στὴ θέση, στὴν ἰδιότητα ποὺ φέρει ὁ ἄρχοντας καὶ «στὸν ἄρχοντα», δηλαδὴ στὸ πρόσωπο ποὺ ἐκλέχτηκε νὰ ὑπηρετήσει τὴ θέση, ἀλλὰ δίνει ἔμμεσα καὶ ἀπάντηση στὶς εὐθύνες ποὺ ἔχουμε γιὰ τὴν ἐκλογὴ τῶν ἀρχόντων. Γράφει: «Ὁ Θεός, προνοώντας γιὰ τὴν κοινὴ εὐταξία, οἰκονόμησε ὥστε νὰ ὑπάρχουν ἄρχοντες καὶ ἀρχόμενοι, βάζοντας στοὺς ἀδίκους, κατὰ κάποιο τρόπο σὰν χαλινάρι, τὸ φόβο πρὸς τοὺς ἄρχοντες, πρὸς τὴν ἐξουσία. Πρέπει ὅμως νὰ γνωρίζουμε ὅτι ὁ Θεὸς οἰκονόμησε τὸ νὰ ὑπάρχουν ἄρχοντες καὶ ἀρχόμενοι, κατὰ τὸν ἀπόστολο Παῦλο, καὶ ὄχι ἂν θὰ εἶναι ἄρχοντας ὁ ἕνας ἢ ὁ ἄλλος. Διότι δὲν ἐκλέγονται ἀπὸ τὸ Θεὸ οἱ ἄδικοι ἄρχοντες».

Βλέπουμε πὼς οἱ ἅγιοι, ἔχοντας τὴ διάκριση τοῦ Πνεύματος, ἀλλὰ καὶ ὡς «σάρκα φοροῦντες καὶ τὸν κόσμον οἰκοῦντες», γίνονται πρακτικοὶ ὁδηγοὶ σὲ ὅλα τὰ ζητήματα τῆς ζωῆς τοῦ ἀνθρώπου. Ἐμμέσως, πλὴν σαφῶς, μᾶς λένε πὼς εἴμαστε ἐμεῖς ὑπεύθυνοι γιὰ τοὺς ἄρχοντες ποὺ ἐκλέγουμε.

Ποιὰ εἶναι τὰ κριτήρια ποῦ μᾶς προτείνουν γιὰ τὴν ἐκλογή τους; Ἑρμηνεύοντας στὴ λέξη «ὑποτασσέσθω» ὁ Θεοδώρητος, γράφει: «Προφανῶς νὰ ὑποτασσόμαστε, ἂν εἶναι στὴν εὐσέβεια. Διότι ἡ ἐναντίωσή τους στὶς ἐντολὲς τοῦ Θεοῦ δὲν μᾶς ἐπιτρέπει νὰ συμβιβαζόμαστε μὲ τοὺς ἄρχοντες».

Στὴν πρὸς Τίτον ἐπιστολὴ γράφει ὁ ἀπόστολος Παῦλος: «Ὑπομίμνησκε αὐτοὺς ἀρχαῖς καὶ ἐξουσίαις ὑποτάσσεσθαι, πειθαρχεῖν, πρὸς πᾶν ἔργον ἀγαθὸν ἑτοίμους εἶναι» (Τιτ. 3,1) Μετάφραση: «Νὰ τοὺς ὑπενθυμίζεις νὰ ὑποτάσσονται στὶς ἀρχὲς καὶ στὶς ἐξουσίες, νὰ πειθαρχοῦν, νὰ εἶναι ἕτοιμοι γιὰ κάθε ἔργο καλό».

Ὁ Θεοδώρητος σχολιάζει στὸ στίχο αὐτό: «Δὲν πρέπει νὰ πειθαρχοῦμε σὲ ὅλα στοὺς ἄρχοντες, ἀλλὰ νὰ πληρώνουμε τοὺς δασμοὺς καὶ τοὺς φόρους καὶ νὰ ἀπονέμουμε τὴν ὀφειλόμενη τιμή. Ἂν ὅμως μᾶς δώσουν ἐντολὴ νὰ πράξουμε δυσσεβὴ πράγματα, ἀμέσως νὰ ἀντιδράσουμε σθεναρῶς».

Εἶναι ἁπλὲς καὶ ξεκάθαρες οἱ θέσεις τῶν ἁγίων. Μᾶς βοηθοῦν νὰ ψηφίζουμε ἐλεύθερα. Καὶ ἐλεύθερα σημαίνει ἀδέσμευτο συναίσθημα καὶ θέλημα συνταυτισμένο στὸ κατὰ δύναμη μὲ τὸ θέλημα τοῦ Εὐαγγελίου καὶ τὶς ἐντολές του. Ἔτσι δὲ θὰ μετανιώσουμε ποτέ, διότι κάναμε τὸ θέλημα τοῦ Θεοῦ καὶ ἡ συνείδησή μας θὰ εἶναι ἥσυχη, ὅσο κι ἂν μᾶς πιέζει καὶ μᾶς ἐπηρεάζει ὁ κόσμος.

«Οἱ συνειδήσεις μας δὲν εἶναι κτῆμα κανενός, παρὰ μόνο τοῦ Θεοῦ. Εἶναι ἀποκλειστικὸ δικαίωμα τοῦ Θεοῦ νὰ ζητάει ὁλοκληρo τὸν ἐσωτερικό μας κόσμο καὶ νὰ δεσμεύει ἀκόμη καὶ αὐτὲς τὶς σκέψεις μας καὶ τὶς ἐσωτερικές μας ἀποφάσεις. Ἡ ὑποταγή μας πρὸς τοὺς ἄρχοντες ἐξάλλου, ὑπονοεῖ τὸ σεβασμὸ καὶ τὴν ἐκδήλωση τιμῆς πρὸς αὐτούς, ὑπακοὴ στοὺς νόμους καὶ τὶς διαταγές τους, ἐφόσον αὐτὲς δὲν προσκρούουν στὴν εὐσέβεια καὶ στὰ καθήκοντά μας πρὸς τὸ Θεό».(Π. Τρεμπέλας)

Πιστεύουμε πώς, ἔχοντας ὁδηγὸ τὶς γνῶμες τῶν ἁγίων μας, μποροῦμε νὰ ὁδηγηθοῦμε στὶς κάλπες, μὲ ἐλαφριὰ καρδιά, χωρὶς ἀναστολές, στὸ ἱερό μας δικαίωμα καὶ καθῆκον κατὰ τὶς δύσκολες αὐτὲς ὧρες ποὺ περνᾶ ἡ πατρίδα μας.



Διάλυση της Ευρωζώνης λόγω πολιτικής ανεπάρκειας

Στόχος της Συνθήκης της Ρώμης που υπογράφτηκε το 1957 (ΕΟΚ) από τις ιδρυτικές χώρες Βέλγιο, Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Λουξεμβούργο και Ολλανδία ήταν ή ιδέα της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης. Η συμβολή αυτών στην λειτουργική δόμηση της πολιτικής Ευρώπης ως καθοριστικό βήμα για την πληρέστερη ενοποίηση της Ευρώπης, με κοινή δράση την οικονομική και κοινωνική πρόοδο των λαών, των όρων διαβίωσης και απασχόλησης των λαών με συντονισμένες δράσεις για την εμπέδωση των αξιών, της ισότητας, της αλληλεγγύης, της εμπιστοσύνης, την εξασφάλιση της σταθερότητας, την επέκταση της οικονομίας, της ισορροπίας στις συναλλαγές και συνθήκες θεμιτού ανταγωνισμού. Και όλα αυτά προς αποτροπή νέων πολεμικών συρράξεων μετά τις τραυματικές εμπειρίες των 2 Παγκοσμίων Πολέμων που ξεκίνησαν από ευρωπαϊκό έδαφος και αιματοκύλησαν των ανθρωπότητα.
Η επέτειος των 50 χρόνων από την υπογραφή της ίδρυσης της ΕΟΚ/ΕΕ εορτάστηκε το έτος 2007 με λαμπρές εκδηλώσεις από τα Κράτη-μέλη (27) εις την ειδική Σύνοδο Κορυφής εις το Βερολίνο υπό την προεδρία της Ανγκελα Μερκελ με υπογραφή Διακήρυξης των Αξιών της Ε.Ε. και της ανάγκης περεταίρω συνεργασίας.
Όμως πέραν από τις εορταστικές εκδηλώσεις, τις συνηθισμένες και γνωστές Συναντήσεις Κορυφής, το καίριο ερώτημα που τίθεται κάθε τόσο από τους πολίτες της Ευρώπης προς τους Ευρωπαίους Ηγέτες, τους Θεσμούς της Ε.Ε. και των Οργάνων της είναι: σε τι συνίσταται το βαθύ νόημα της ύπαρξης της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης; Διότι κάθε τόσο, ο καθείς από εμάς, γινόμαστε γνώστες των διαφόρων έντονων διχογνωμιών, αντιπαραθέσεων και την παντελή έλλειψη της ενότητας, της ισότητας και αλληλεγγύης για την χάραξη μίας κοινής πολιτικής προς αντιμετώπιση κοινών και σοβαρότατων προβλημάτων που υπονομεύουν τις τύχες των Λαών της, αυτό το μέλλον της Ευρώπης.
Μεγάλο λάθος είναι ο χαρακτηρισμός που δίνεται σε όλους εκείνους που εδώ και δύο δεκαετίες δικαιολογημένα ανησυχούνε για την κατάντια και το μέλλον της Ε.Ε. και τους οποίους αποκαλούνε τώρα «Ευρωσκεπτικιστές». Διότι οι κύριοι υπαίτιοι της λάθος πορείας που διανύει σήμερα η Ευρώπη χρησιμοποιούν εσκεμμένα τους «Ευρωσκεπτικιστές» ως άλλοθι και «εχθρούς της Ευρώπης», για να αποκρύπτουν και να καλύπτουν τις καιροσκοπικές πολιτικές των εις βάρος της πλειονότητας των κρατών-μελών και των Λαών της Ευρώπης. Περί αυτού δεν υπάρχει καμία πλέον αμφιβολία.
Πολλά παραδείγματα θα μπορούσε να παραθέσει κανείς για την εγκληματική συμπεριφορά των ολέθριων πρωταγωνιστών εις την ευρωπαϊκή αρένα. Η άρνηση των για την τόσο πολυπόθητη από την πλειονότητα των Ευρωπαίων Πολιτών πολιτική και οικονομική Ένωση της Ευρώπης. Η χάραξη ενιαίας και κοινής εξωτερικής πολιτικής και υπεράσπιση και φύλαξη των κοινών συνόρων της Ευρώπης. Η ισόρροπη ανάπτυξη και η καθιέρωση κοινών αξιών και της προβολής της αλληλεγγύης και της εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών για την αντιμετώπιση κοινωνικών, οικονομικών ανισορροπιών και προβλημάτων. Η παντελής απουσία της Ε.Ε. από τα διεθνή FORUM και τις αποφάσεις που λαμβάνονται.
Οι μονομερείς ενέργειες μερικών κρατών-μελών που πλήττουν την αξιοπρέπεια, την υπερηφάνεια, τον πολιτισμό αλλά και την ευαισθησία άλλων κρατών-μελών. Όπως π.χ. οι μυστικές διαπραγματεύσεις και η Συμφωνία του προκατόχου της κ.Μέρκελ καγκελαρίου κ. Gerhard Schröder με την Ρωσία για την κατασκευή του αγωγού πετρελαίου προς την Γερμανία και την Ευρώπη, παρακάμπτοντας το έδαφος του κράτους-μέλους της Ε.Ε. της Πολωνίας, μέσω της Βαλτικής Θάλασσας. Η οποία όχι μόνον πρόσβαλε και πλήγωσε την εθνική υπερηφάνεια και την εμπιστοσύνη της Πολωνίας, αλλά ταυτόχρονα έφερε εις την μνήμη όλων των Πολωνών το Σύμφωνο του 3ου Ράιχ με τον Στάλιν για την διχοτόμηση της Πατρίδας των και μόλις λίγους μήνες μετά , το έτος 1939, την ταυτόχρονη διμέτωπη επίθεση της Γερμανίας και της Σοβιετικής Ένωσης κατά της Πολωνίας, που είχε ως συνέπεια την ισοπέδωση της χώρας και την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.
Αναρίθμητες είναι οι περιπτώσεις, οι αποφάσεις και οι ενέργειες των ισχυρών τώρα πρωταγωνιστών της Ε.Ε., οι οποίες δεν αντικατοπτρίζουν ούτε εις το ελάχιστον τους στόχους, τις ιδέες και τα οράματα των Συνθηκών της Ρώμης και του Μάαστριχ προς όφελος της ευημερίας των λαών της Ευρώπης, αλλά παράλληλα προκλητικά και ανεπίσημα μετέφεραν τώρα το Κέντρο των αποφάσεων της Ε.Ε. από τις Βρυξέλλες εις το Βερολίνο.
Το κλίμα σύρραξης στην συνάντηση των Ηγετών της G20 στις Κάννες, κατά την δραματική νύχτα της 2ας Νοεμβρίου 2011, που περιγράφει τώρα ο Ισπανός πρώην Πρωθυπουργός Θαπατέρο σε βιβλίο του με τίτλο «Το δίλημμα» , με χαρακτήρα «απομνημονευμάτων», αποτυπώνει το ζενίθ της ευρωπαϊκής κρίσης χρέους, την άθλια κατάντια και τα διάφορα μέτωπα εντός της Ε.Ε. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη μαρτυρία Ευρωπαίου ηγέτη πίσω από τα παρασκήνια από την δυσκολότερη εποχή στην ιστορία της Ε.Ε. Αλλά και τις ανεπίτρεπτες για Ηγέτες εκφράσεις, διχογνωμίες και σφοδρότατες συγκρούσεις που είχαν ως συνέπεια, ευθύς αμέσως μόλις εντός 3 εβδομάδων, λόγω εντονότατων πιέσεων, τις παραιτήσεις των Πρωθυπουργών της Ελλάδος, της Ισπανίας και Ιταλίας κ.κ. Παπανδρέου, Θαπατέρο και Μπερλουσκόνι.
Δεν υπάρχει καμία πλέον αμφιβολία, ότι εντός της Ε.Ε. οξύνεται η αντιπαράθεση μεταξύ ενός τμήματος της Ε.Ε., κυρίως του Νότου, και εκείνων των κρατών-μελών, οι οποίοι ως εκφραστές της δήθεν «προτεσταντικής ηθικής» και της «ιερότητας της εργασίας» κατέστησαν συλλέκτες τεράστιου πλούτου εις βάρος όμως των χωρών του Νότου. Οι οποίοι χρησιμοποιούνε τώρα τα τεράστια κεφάλαιά των μέσω των χρηματαγορών και των πολυεθνικών εταιρειών που ελέγχουν και μέσω της καιροσκοπικής πολιτικής και της θέσπισης Νόμων και Κανόνων εντός της Ε.Ε., αλλά και εις το όνομα της δήθεν «ιερότητας της εργασίας και της προτεσταντικής ηθικής» εκβιάζουν και υποτάσσουν τώρα τα υπόλοιπα κράτη-μέλη, στραγγαλίζοντας λαούς και κοινωνίες.
Όμως, οι Λαοί της Ευρώπης επιθυμούν μία ηγεσία αντί της κυριαρχίας, μία παγκόσμια κοινότητα κοινών συμφερόντων, και όχι την δημιουργία αφέντη και υποτελών. Όλως αντίθετη με την ιδιοφυή στρατηγική και το οικουμενικό όραμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και το πνεύμα του Ελληνισμού

********************************************************

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

islam in greece - europe
Αγαπητέ Έλληνα,
1) ΜΑΣ ΛΕΝΕ : Πρέπει να βοηθήσουμε τους δυστυχείς αυτού του πλανήτη.
- ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ”: Σωστά! Να ανοίξουμε έναν ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ όπου ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ θα καταθέτει ότι του περισσεύει. Να στέλνουμε τα χρήματα στους φτωχούς και τους δυστυχείς. Να μην χρειάζεται να εγκαταλείπουν τις οικογένειές τους. Να μην αναγκάζονται να πληρώνουν πέντε χιλιάδες ευρώ στους Τούρκους δουλεμπόρους. Να κρατάνε τα λεφτουδάκια τους και να τους στέλνουμε και εμείς τα δικά μας!
- ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: Οι πολιτικοί μας εκλέχθηκαν επειδή υποσχέθηκαν ότι θα φροντίζουν για την ευημερία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ λαού. Όχι του πακιστανικού ή του αφγανικού. Για τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς υπάρχουν ΑΛΛΟΙ πολιτικοί. Ποιός σας εξουσιοδότησε (κύριοι Έλληνες πολιτικοί) να ασχοληθείτε με το θέμα της παγκόσμιας φτώχειας; Εσείς αποτύχατε να λύσετε τα προβλήματα 11 εκατομμυρίων Ελλήνων. Θα σώσετε ένα δισεκατομμύριο φτωχούς άλλων χωρών;
2) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι παππούδες μας ήταν πρόσφυγες.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Οι Έλληνες πρόσφυγες παππούδες μας ήρθαν στην Ελλάδα και φιλοξενήθηκαν από Έλληνες. Οι μουσουλμάνοι πρόσφυγες να πάνε στα πλούσια κράτη της αραβικής χερσονήσου όπου θα φιλοξενηθούν από ομοεθνείς τους ή ομόθρησκους.
3) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Οι γονείς μας ήταν μετανάστες.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Χρωστάμε ευγνωμοσύνη (αν υποθέσουμε ότι χρωστάμε κάτι) στους Γερμανούς, στους Βέλγους, στους Αμερικανούς, στους Καναδούς και στους Αυστραλούς. Δεν χρωστάμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ σε Ασιάτες και Αφρικανούς.
4) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Χρειαζόμαστε τους μετανάστες για να κάνουν τις δουλειές που δεν καταδεχόμαστε εμείς.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Με ανεργία 27% στην Ελλάδα, Έλληνες μπορούν να κάνουν ΟΛΕΣ τις δουλειές και οι λαθρομετανάστες είναι αχρείαστοι και επιζήμιοι για την Ελλάδα.
5) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Αυτοί που έρχονται εδώ είναι θύματα των κακών καπιταλιστών και τυραννικών καθεστώτων
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Δεν θυμόμαστε η Ελλάδα να βομβάρδισε κάποια χώρα ούτε να προσέφερε χρήματα και όπλα σε τυρρηνικά καθεστώτα. Αυτοί οι δυστυχείς να πάνε στις χώρες που τους βομβάρδισαν ή στις χώρες που στηρίζουν τα τυρρηνικά καθεστώτα. Οι “αντιρατσιστές” να σπάνε τις πρεσβείες των “κακών” χωρών και όχι τα αυτοκίνητα και τα καταστήματα των Ελλήνων.
6) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Είμαστε πολυπολιτισμική κοινωνία.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕ! Ο λαός είναι το αφεντικό αυτής της χώρας και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ δικαιούται να αποφασίζει αν θα γίνουμε πολυπολιτισμική ή μονοπολιτισμική κοινωνία Έλληνες έχυσαν ποτάμια αίμα για να απελευθερωθούν από τους μουσουλμάνους σε 11 εξεγέρσεις από το 1453 και δεν θα επιτρέψουν την εγκατάσταση και μελλοντική επικράτηση των Μωαμεθανών στην Ελλάδα
7) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν πειράζει εάν βάλουμε αλλοδαπούς στις Στρατιωτικές Σχολές.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Σωστά! Όταν η Τουρκία και το Ισραήλ βάλουν στις Στρατιωτικές Σχολές τους Κούρδους, Αρμένιους, Έλληνες και Παλαιστίνιους τότε και εμείς να βάλουμε στις δικές μας αλλοδαπούς! Οι μουσουλμάνοι δηλώνουν υπακοή μόνο στο Κοράνι και είναι πολύ επικίνδυνοι για κάθε χώρα όπου εγκαθίστανται
8) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Τα πιο πολλά εγκλήματα γίνονται από Έλληνες και όχι από αλλοδαπούς.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Μας φθάνουν και μας περισσεύουν τα εγκλήματα από Έλληνες. Δεν θέλουμε ΚΑΙ ΑΛΛΑ από αλλοδαπούς!
9) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Δεν πρέπει να είστε ξενοφοβικοί και να ενοχλείσθε από τις συνήθειες και τα ήθη των λαθρομεταναστών.
ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Όποιος φιλοξενείται στην Ελλάδα οφείλει να προσαρμόζεται στα ήθη των Ελλήνων. Όχι οι Έλληνες να προσαρμόζονται στα ήθη των φιλοξενουμένων.
10) ΜΑΣ ΛΕΝΕ: Όλοι οι μετανάστες είναι αγνοί δημοκράτες.

ΑΠΑΝΤΑΜΕ: Στην Αλβανία φονεύθηκαν Βορειοηπειρώτες. Στο Αφγανιστάν φονεύθηκαν γυναίκες για ασήμαντες αιτίες. Στο Πακιστάν οι Καλάς – Καφίρ πιέσθηκαν να αλλάξουν την αρχαία ελληνική θρησκεία τους και να γίνουν μουσουλμάνοι. Αποκλείεται όλα αυτά να έγιναν από τους “αγνούς δημοκράτες”.

**************************************************
Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει. Έλληνες πολιτικοί και δημόσιοι λειτουργοί, εναντίον Ελλήνων πολιτών.
Κυβέρνηση, Βουλή, Αντιπολίτευση, και Κρατικός Μηχανισμός εναντίον της Ελλάδος και εναντίον των Ελλήνων πολιτών. Δεν βλέπουν ότι η πατρίδα μας κατεκλύσθη από Ισλαμιστές ΄λαθρό και κανείς δεν τους σταματά, αλλά συνεχίζουν να καταδιώκουν και εκδιώκουν τους Έλληνες. Οι Κοσμοκράτορες είδαν ότι εμείς είμαστε «φιλόξενοι», και φέρνουν καραβιές λαθρομεταναστών. Όλες οι ξένες κυβερνήσεις φροντίζουν για τα καλώς εννοούμενα συμφέροντα της πατρίδος αυτών, ενώ αντιθέτως όλες οι Ελληνικές κυβερνήσεις, και οι δημόσιοι λειτουργοί, φροντίζουν για τα συμφέροντα των ξένων χωρών, και άλλων αφεντικών τους.
Προσπαθούν με κάθε μέσον να κοροϊδέψουν τον Ελληνικό Λαό, και να αποκρύψουν από αυτόν τις προδοσίες τους.
Η «Ελληνική» κυβέρνηση έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα.
Στην Ευρωβουλή οι ευρωβουλευτές Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ, ψήφιζαν κατά της Ελλάδος, και υπέρ της Τουρκίας. Ψήφισαν υπέρ του σχεδίου ΑΝΑΝ, υπέρ της Τουρκίας, και κατά της Κύπρου. Τέτοιες εντολές έλαβαν από τις προδοτικές κυβερνήσεις των Αθηνών. Ξαναψηφίστε τους!!!
Οι «Έλληνες» πολιτικοί υπακούουν στα κελεύσματα των ξένων Ολιγαρχών & Μεγιστάνων, ηγετών της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί εκτελούν τις εντολές των μαριονετών ηγετών των Σιωνιστικών ΗΠΑ, της Σιωνιστικής Ε.Ε. & του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Αυτές οι χώρες των ΗΠΑ & Ε.Ε. είναι μαριονέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτών των «ηγετών» τις εντολές εκτελούν οι «Έλληνες» πολιτικοί, ενώ η Ν.Τ.Π. βασιλεύει σε Αμερική, Ευρώπη, Αυστραλία, Αφρική & Ασία. Τις μόνες χώρες που δεν έχει καταβάλλει είναι η Ρωσία, & Κίνα. Αυτό προσπαθεί να κάνει, με τις διάφορες επικίνδυνες Γεωπολιτικές κινήσεις που κάνει.
Γι’αυτό προσπαθούν να εμπλέξουν τη Ρωσία σε παιχνίδια πολέμου, Γεωπολιτικής, Γεωστρατηγικής, Γεωοικονομίας, & Γεωενέργειας.
Βλέπε γεγονότα Συρίας, Ουκρανίας, Μέσης Ανατολής, Αραβικών χωρών, και άλλες φωτιές που προσπαθούν να ανάψουν οι Κοσμοκράτορες, σε πολλά σημεία του πλανήτη. Δεν κάθονται φρόνιμα, σκοπό έχουν να αποδυναμώσουν τη Ρωσία σε όλα τα μέτωπα, για να κυριαρχήσουν στο πλανήτη. Τα σχέδιά τους είναι Σατανικά αφού έχουν
το Σατανά για Άρχοντά τους.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί, σαν ορντινάντσες Σιωνιστών Παντοκρατόρων θυσιάζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες στο βωμό των οικονομικών & Γεωπολιτικών συμφερόντων των Κοσμοκρατόρων.
Ήδη οι ΣαμαροΒενιζέλοι στέλνουν Ελληνικές δυνάμεις στην Ουκρανία στη διάθεση του εχθρικού Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, να πολεμήσουν τους φίλους και ομόδοξους Ρώσους. Τόσο «Μακάκες» & προδότες είναι οι πολιτικοί μας!!! Το ΝΑΤΟ είναι ο στρατός σωτηρίας της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.)
Τους διέταξαν χρεοκοπία στην Ελλάδα και στους Έλληνες πολίτες και αυτό έπραξαν σταδιακά και συνωμοτικά. Τα γεγονότα είναι γνωστά πως προετοίμασαν προ 5ετίας τη χρεοκοπία των Ελλήνων, σκαλοπάτι προς σκαλοπάτι. Όλα τα έσοδα του κράτους από τη βαριά φορολογία και τα χαράτσια των φτωχών Ελλήνων, πηγαίνουν στις τράπεζες του Μεγάλου Αφεντικού τους, του παγκόσμιου Δικτάτορα, προέδρου της Ν.Τ.Π. Οι πολιτικοί των μεγάλων κρατών είναι πιόνια του Μεγάλου Αδελφού & Αφεντικού, πλην όμως δεν κάνουν έτσι σαν τους «Έλληνες» Πολιτικούς. Ετούτοι παραείναι δούλοι των ηγετών της Ν.Τ.Π. Η Μέρκελ π.χ. υπακούει στα αφεντικά της Ν.Τ.Π., αλλά παράλληλα φροντίζει τη Γερμανία, και την ευημερία & ασφάλεια των Γερμανών.
Ετούτοι εδώ οι οσφυοκάμπτες τα έδωσαν όλα στο μεγάλο αφεντικό . Η Μέρκελ, ο ΟΒΑΜΑ, και άλλοι ξένοι πολιτικοί, δεν θα επέτρεπαν ποτέ διαμελισμό της χώρας τους, για τα συμφέροντα της Ν.Τ.Π.
Ετούτοι εδώ οι προδότες εγκατέλειψαν τη Θράκη, τη Μακεδονία, το Αιγαίο με τα νησιά, στο έλεος των Τούρκων!!!
Η Μέρκελ και άλλοι ξένοι πολιτικοί ηγέτες δεν θα βύθιζαν ποτέ σε χρεοκοπία το λαό τους, ετούτοι εδώ οι εφιάλτες το έπραξαν.
Η Σύνοδος των ηγετών στη Νίκαια το 2011 ήταν το σημείο όπου η ευρωζώνη θα μπορούσε να είχε εκραγεί, και οι εφιάλτες πολιτικοί μας δεν τόλμησαν, αφού δεν πήραν χαμπάρι τι γίνεται!!!
Ο ΓΑΠ ήθελε να κάνει δημοψήφισμα για τα Μνημόνια, όχι για το ευρώ,
φυσικά οι Έλληνες θα ψήφιζαν ΟΧΙ, γι’αυτό Μέρκελ, & Σαρκοζί κ.λ.π.
τρομοκρατήθηκαν, γιατί θα πλήρωναν αυτοί τα Μνημόνια, για το χρέος που μας φέσωσαν. Θα ξηλωνότανε το πουλόβερ της Ευρωζώνης!!!
Τελικά το ευρώ σώθηκε με τις θυσίες του Ελληνικού λαού, και μόνο!!
Δεν τολμούσαν να μας διώξουν από τη ευρωζώνη, διότι τότε θα αποδεικνύετο η αναποτελεσματικότητα και καταστροφικότητα του ευρώ, για τα μικρά και φτωχά κράτη.
Απλώς οι ηγέτες της Ε.Ε. μπλοφάρανε, και οι φωστήρες οι δικοί μας κοιμόντουσαν, χαμπάρι δεν πήραν να αντιδράσουν εγκαίρως.
Δυστυχώς για μας, οι εφιάλτες πολιτικοί δεν πήραν χαμπάρι τα γενόμενα. Πατριώτες πολιτικοί θα αντιδρούσαν στις απειλές για εκδίωξη της Ελλάδος από το ευρώ, αφού αυτό το μέτρο θα ήταν καταστροφή για την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εκεί έπρεπε να τους πατήσουμε στο λαιμό. Δυστυχώς για την Ελλάδα, στα κρίσιμα αυτά χρόνια βρέθηκε με ανίκανη προδοτική εξουσία, με αποτέλεσμα να μας οδηγήσουν στη χρεοκοπία. Το κακό είναι ότι η τραγική αυτή κατάσταση συνεχίζεται. Η Ελλάς παραμένει ακέφαλη, χωρίς ηγεσία!!!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μπαρόζο μίλησε στο Βενιζέλο και του είπε ότι το δημοψήφισμα που πρότεινε ο ΓΑΠ, έπρεπε να ακυρωθεί και εκείνος συμφώνησε αμέσως. Πάντα ο Βενιζέλος συναινεί…..
Με σωστή ενημέρωση του Λαού, και με το δημοψήφισμα, θα αποφεύγαμε τα σημερινά τραγικά δρώμενα για τον Ελληνισμό!!!
Οι πολιτικοί μας τα έδωσαν όλα στη Μέρκελ, και έτσι ακυρώθηκε το δημοψήφισμα. Οι «Έλληνες» πολιτικοί συνεργάτες του εχθρού, τα έδωσαν όλα για την εύνοια των ψυχασθενών ηγετών Ολιγαρχών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Ακόμη και οι δημόσιοι λειτουργοί που στέκουν πίσω από τα γραφεία τους, ή τις θυρίδες, αντικρίζουν τους Έλληνες φορολογούμενους με περιφρόνηση και έχθρα, φωνάζοντας, «Τι και αν αυτοκτόνησαν 6000 Έλληνες;;; εμείς τα χρήματα και τα σπίτια σας θέλουμε»!!! Για να τα δώσουν στους Γερμανούς!!!
Τέτοιοι εχθροί ανθέλληνες δικτατορίσκοι μας κυβερνούν, γι’αυτό λέμε, «Έλληνες» εναντίον Ελλήνων. Ομόνοια, αγάπη & ομοψυχία μεταξύ Ελλήνων δεν υπάρχει.
Οι προδότες πολιτικοί θέλουν να μας εξοντώσουν!! Στη προκειμένη περίπτωση που ο λαός της Ελλάδος περιβάλλεται από εχθρούς εν μέσω χρεοκοπίας της χώρας και του λαού, όλοι οι Έλληνες πρέπει να είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά, για να αντιμετωπίσουμε το κοινό εχθρό, και όχι να τρωγόμαστε μεταξύ μας.
Ο εχθρός είναι εντός των θυρών, και εμείς έχουμε σαν κυβέρνηση συνεργάτες του εχθρού. Ο Κρατικός μηχανισμός (Τράπεζες, εφορίες,) σε λίγο θα συναλλάσσεται με λαθρομετανάστες, αφού Έλληνες δεν θα υπάρχουν πια, μέχρι να αντικατασταθούν και αυτοί από Ασιάτες & Αφρικανούς. Η Ελληνική αστυνομία κυνηγάει μόνο τους Έλληνες, ενώ προστατεύει τους λαθρό κατά διαταγή των εφιαλτών πολιτικών.
Ο Κρατικός μηχανισμός σαν αρπακτικά εφορμούν να μας πάρουν ότι έχουμε, λες και αν πεθάνουμε εμείς οι Έλληνες, οι κρατικοί λειτουργοί θα επιζήσουν να εκτελούν τις εντολές των προδοτών πολιτικών.
Επαναλαμβάνουμε ο εχθρός και κατακτητής της χώρας είναι εντός των συνόρων, αυτοί είναι οι πολιτικοί & λαθρομετανάστες, που συνεχίζουν να έρχονται κατά καραβιές. Ζούμε τη νέα κάθοδο των μυρίων!!! Εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες έχουν κατακλύσει τη χώρα, ενώ οι Έλληνες μεταναστεύουν ή πεθαίνουν. Σε λίγο οι δημόσιοι λειτουργοί θα συναλλάσσονται με ξένους παράνομους εποίκους κατακτητές. Τότε όμως η εξουσία τους θα είναι τελειωμένη αφού θα αντικατασταθούν με λαθρομετανάστες.
Οι Έλληνες πολίτες δεν εμπιστεύονται τους θεσμούς αφού οι θεσμοί είναι συνεργάτες του εχθρού και των εισβολέων. Ακόμη και η διοικούσα εκκλησία της Ελλάδος, κατέστη αναξιόπιστη αφού θεάται τα γενόμενα αδιάφορη. Σε λίγα χρόνια οι μακάριοι Μητροπολίτες μας, ο Αρχιεπίσκοπος, και ο Πατριάρχης, θα έχουν για εκκλησίασμα «Ορθόδοξους» λαθρομετανάστες, αφού Έλληνες δε θα υπάρχουν πια. Οι ηλικιωμένοι που βλέπετε στις Εκκλησίες, θα έχουν εκλείψει!!
Οι σημερινοί πολιτικοί υπουργοί οικονομικών ήταν διοικητές της Εμπορικής Τράπεζας, όταν εκείνη με εντολές των Κοσμοκρατόρων χρεοκόπησε. Οι σημερινοί κυβερνώντες ήταν Πρωθυπουργοί & υπουργοί όταν η Ελλάς με εντολές ξένων χρεοκόπησε, για να σωθεί η Ευρωζώνη, η Σιωνιστική Ε.Ε., οι τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και να καταστραφεί ο Έλληνας. Τα πολιτικά Μνημονιακά κόμματα Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ-Ελιές & ποτάμια ξεπερνούν κάθε όριο αισχύνης και εμπαίζουν το Λαό υπέρ των Ολιγαρχών & Μεγιστάνων ντόπιων & ξένων, αφού λειτουργούν υπέρ της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Στους προεκλογικούς λόγους ομιλούν «περί ανέμων & υδάτων».Τιμώρησέ τους με τη ψήφο σου.
Δεν μας έφθαναν όλα τα κακά, ήρθε και το ποτάμι να μας πλημμυρίσει. Με ελιές και ποτάμια ανακυκλώνεται το ίδιο το σύστημα.
Η Αγγλική εφημερίδα Financial Times απεκάλυψε ότι η Μέρκελ έκλαιγε στη σύνοδο των G8 στις Κάνες το Νοέμβριο του 2011 για να σώσει το λαό της, και ετούτοι εδώ οι προδότες θυσίασαν τους Έλληνες, γιατί δεν είχαν καταλάβει τίποτε. Μας θυσίασαν για να σώσουν το ευρώ, και την ευρωζώνη, αφού η Ε.Ε. θα τινάζονταν στον αέρα.
Ήταν μοναδική ευκαιρία να σώσουν την Ελλάδα, αλλά δεν είχαν καταλάβει τίποτε. Τόσο ηλίθιοι, δειλοί, υποτελείς, και προδότες είναι.
Σήμερα οι χώρες του Νότου της Σιωνιστικής Ε.Ε. φορούν τον ακάνθινο στέφανο. Οι χώρες του Νότου, σταυρώθηκαν από τις χώρες του Βορρά της Σιωνιστικής Ε.Ε. Η Σημερινή Ευρώπη δεν μας άξιζε!!
Αυτή η Ευρώπη δεν είναι η Ευρώπη που γεννήθηκε από τον Ελληνικό Πολιτισμό, και Ελληνικά ιδανικά. Αυτή η Ε.Ε. είναι ο εχθρός μας. Για να επιζήσουμε σαν Έλληνες, πρέπει να αποφασίσουμε κάτι άλλο. Σήμερα η Ελλάδα «έπιασε πάτο» λέει ο λαός, με ένα λαό να λιμοκτονεί και αυτοκτονεί, με χιλιάδες παιδιά Ελλήνων να μεταναστεύουν, με μια οικονομία να έχει διαλυθεί, με μια κοινωνία να έχει διαλυθεί από τους λαθρομετανάστες, και με πολιτικούς εφιάλτες, υπηρέτες της Ν.Τ.Π.
Είναι αυτό που απεύχεται η Εκκλησία μας, «Λιμός, λοιμός, πυρός, καταποντισμός, μαχαίρας, επιδρομής αλλοφύλων, (λαθρόμετανάστες), εμφυλίου πολέμου, και αιφνιδίου θανάτου, (αυτοκτονίες), κ.λ.π.».
Έτσι μας κατάντησαν οι ανίκανοι, ανάξιοι, ανθέλληνες, πολιτικοί.
Η Σιωνιστική Ε.Ε. όπως κατάντησε, απειλεί την ταυτότητά μας, την ύπαρξη του Έθνους και της πατρίδας μας. Από τότε που μπήκαμε στην Ε.Ε. καταστράφηκε η Ελληνική Βιομηχανία με εντολές των ισχυρών κρατών της Ε.Ε. Οι προδότες πολιτικοί τα θυσίασαν όλα για την Ε.Ε.
Καταστράφηκε η Γεωργία μας, με οδηγίες της Κομισιόν της Ε.Ε.
Ήλθαν εδώ τα μεγάλα Ευρωπαϊκά πολυκαταστήματα, και σάρωσαν την Ελληνική αγορά. Δημιούργησαν ανεργία και δυστυχία στη πατρίδα μας.
Όλα τα ευρώ των Ελλήνων φεύγουν έξω, για τις τράπεζες του Βορρά.
Έκαναν την Ελλάδα μας αποθήκη Ισλαμιστών λαθρομεταναστών!!
Σήμερα βλέπουμε μια Ε.Ε. που ο φασισμός όταν την εξυπηρετεί είναι καλός, βλέπε υποστήριξη της Σιωνιστικής Ε.Ε. στη φασιστική κυβέρνηση του Κιέβου, και στα γεγονότα της Ουκρανίας.
Σήμερα η Ν.Δ. της Πολιτικής Άνοιξης, που πρόκειται να γίνει Νέα Ελλάδα, θυσιάζει τον Ελληνικό Λαό. Προέχει η διάσωση των τραπεζών του Παντοκράτορα -Δικτάτορα Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο φουκαράς Έλληνας πληρώνει για τη διάσωση των τραπεζών!!!
Προέχει το ξεπούλημα της Ελλάδος, οι φόροι, και η αλλαγή των πάντων!! Η Ελλάδα των ΣαμαροΒενιζέλων, της ελιάς & ποταμιού, σήμερα είναι υπό κατοχή της Σιωνιστικής Ε.Ε. & Ν.Τ.Π.
Η αθλιότητα και υποκρισία των δοσιλόγων «Ελλήνων» πολιτικών, είναι σε όλο της το μεγαλείο. Οι εφιάλτες πολιτικοί προσπαθούν να διασώσουν το σύστημα της υποτέλειας, της διαφθοράς, & της διαπλοκής. Οι Σαμαρο- Βενιζέλοι στην ανύπαρκτη Ελληνική εξωτερική πολιτική παραχωρούν τα πάντα στους δυνάστες ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. προκειμένου οι Κοσμοκράτορες να τους διασώσουν πολιτικά.
Ο Βενιζέλος απειλεί ότι θα πέσει η Κυβέρνηση των Μνημονίων, εάν χάσει τις εκλογές, «από το στόμα σου και στου Θεού τ’ αυτί» λέει ο λαός. Ο Βενιζέλος παριστάνει το μαρτύριο του Ιησού Χριστού λέγοντας
για «εμπτυσμούς και μάστιγας και κολαφισμούς» που υφίσταται κατόπιν των πράξεών του να δολοφονήσει τον Ελληνικό Λαό, για να διασώσει το ευρώ & τα αφεντικά του της Σιωνιστικής της Ν.Τ.Π.
Το ευρώ έπρεπε να το διασώσουν όλα τα κράτη-μέλη της ευρωζώνης, και ΟΧΙ μόνον ο Ελληνικός Λαός!!! Σήμερα οι χώρες μέλη του ευρώ του Βορρά της Ε.Ε. ευημερούν, και ο Έλληνας δυστυχεί!!!!
Τέτοια Ευρώπη να μας λείπει!!! Μας εκμεταλλεύονται οι εταίροι!!!
Θέλουν να αρπάξουν τον ορυκτό πλούτο μας, και εμείς κοιμόμαστε!!!
Η Ε.Ε. είναι ο εχθρός μας. Όλοι οι πολιτικοί ηγέτες της Ε.Ε. είναι Σιωνιστές μαριονέτες των ηγετών της Ν.Τ.Π.
Μας φόρτωσαν με χρέος 500 δις. ευρώ για να διασώσουν το ευρώ τους και οι δικοί μας οι εφιάλτες πολιτικοί χαμπάρι δεν πήραν.
Κανονικά η διάσωση του ευρώ έπρεπε να διαμεριστεί σε όλες της χώρες της Ευρωζώνης, όμως βρήκανε εδώ δουλικά και έκαναν τη δουλειά τους, χωρίς αυτοί να εκτεθούν στους δικούς τους λαούς.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι ο Σαμαράς είναι μαριονέτα του Μπαρόζο. Εμείς προσθέτουμε, και ο Μπαρόζο είναι πιόνι του Ρότσιλντ!
Σκεφθείτε από ποίους εφιάλτες κυβερνώμεθα.
Τα πετρέλαια της Δυτικής Ελλάδος-Ιονίου τα δώσανε όλα στους ηγέτες Μεγιστάνες της Ν.Τ.Π. Σήμερα υπεγράφησαν οι συμβάσεις.
Δεν μας λένε τι ποσοστά έλαβε η Ελλάς. Μας λένε μόνο ότι θα πάρουμε 17 δις. δολάρια σε βάθος χρόνου 30 ετών. Δηλαδή ψιχία. Συμβάσεις Νιγηρίας. «Ζήσε Μάη μου» λέει ο λαός. Όταν το χρέος της Ελλάδος είναι 500 δις. ευρώ, αυτοί τα έδωσαν όλα στο αφεντικό τους.
Οι Τούρκοι στήνουν μόνιμη εξέδρα άντλησης πετρελαίου μέσα στην Ελληνική υφαλοκρηπίδα, και οι ΣαμαροΒενιζέλοι χτενίζονται!!!
Έλληνες ξυπνήστε!! Μια ελπίδα είχαμε με τον ορυκτό πλούτο να ξεχρεώσουμε, και αυτή την ελπίδα την ξεπούλησαν!!!
Μια ελπίδα είχαμε με το κατοχικό δάνειο των Ναζί, και τις πολεμικές καταστροφές που επέφεραν στη πατρίδα, και στις Ελληνικές οικογένειες, και αυτή την ελπίδα την κατάστρεψαν οι εφιάλτες!!!
Το success story και η ανάπτυξη του Σαμαρά φαίνεται στις ουρές ζητιανιάς των Ελλήνων στις λαϊκές αγορές, και στα συσσίτια των ενοριών, & δήμων & κοινοτήτων.
Οι Ευρωβουλευτές Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ ψήφιζαν στην Ευρωβουλή κατά της Γενοκτονίας των Ελλήνων, Αρμενίων, & Ποντίων της Μικράς Ασίας, και υπέρ της Τουρκίας. Ξαναψηφίστε τους!!!
Στη Βουλή των Αθηνών οι αφελείς & ανίδεοι Βουλευτές ψηφίζουν «αβέρτα» Μνημόνια & Εφαρμοστικούς ανθελληνικούς νόμους, τους οποίους θα κληθεί να εφαρμόσει-πληρώσει ο φτωχός Λαός, και όχι οι ντόπιοι Ολιγάρχες. Οι νόμοι αυτοί καταδικάζουν τα λαϊκά στρώματα των Ελλήνων σε φτώχεια, μιζέρια, και σκλαβιά της Ε.Ε. & Ν.Τ.Π.
Δηλαδή «Έλληνες» εναντίον Ελλήνων. Δεν παραδειγματίζονται από τους Τούρκους πολιτικούς που πονάνε το Λαό τους, και τη πατρίδα τους. Ο Μικρομεσαίος Έλληνας εμπιστεύτηκε τους ντόπιους Ολιγάρχες και Μεγιστάνες και επένδυσε στις εταιρείες τους και στις επιχειρήσεις τους, αυτοί όμως αντί του μάνα χολή, καταδέχτηκαν να μας φάνε τα χρήματα στο Χρηματιστήριο. Οι Έλληνες επένδυσαν σε μετοχές της EUROBANK και άλλες τραπεζικές μετοχές, και κατεστράφησαν.
Τόσο εξέπεσαν οι διάφοροι Λάτσηδες και άλλοι Ολιγάρχες & Μεγιστάνες, να φάνε τις οικονομίες μιας ζωής των μικρομεσαίων Ελλήνων, ενώ εμείς τους βοηθήσαμε επενδύοντας στα ονόματά τους!!!
Οι προδότες πολιτικοί παραχωρούν όλο τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. προς όφελος των αρπακτικών του Μεγιστάνα Κροίσου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενώ οι Έλληνες δυστυχούν. Οι πολιτικοί Ανθέλληνες, με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, χρηματοδοτούν τις Σιωνιστικές Μ.Κ.Ο. της Ν.Τ.Π.
Η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος είναι πρωτοφανής από το ΥΠΕΞ
όπου τα χρήματα δαπανώνται για βοήθεια τριτοκοσμικών χωρών.
Οι Έλληνες δυστυχούν, και τα χρήματα δαπανώνται στις αποστολές του Σιωνιστικού Ο.Η.Ε. & ΝΑΤΟ.
Ο Έλληνας σταυρώθηκε σαν τον Ιησού Χριστό. Ο Έλληνας είναι «ο αίρων τας αμαρτίας των τραπεζών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ».
Οι προδότες «Έλληνες» πολιτικοί, ακούνε το όνομα ΡΟΤΣΙΛΝΤ και κατουριούνται επάνω τους. Είναι απλώς δούλοι, φτάνει να κατέχουν τη Πρωθυπουργική πολυθρόνα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Είναι γνωστό ότι τα εκλογικά αποτελέσματα δεν τα βγάζει το υπουργείο Εσωτερικών, αλλά μια ιδιωτική εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών, ΑμερικανοΕβραϊκών συμφερόντων, οπότε θα ανακοινώσουν ότι αποτελέσματα συμφέρουν στη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων!!!!!!
Δεν σωζόμαστε με τίποτα από τα νύχια της Ν.Τ.Π. Διαρκώς δούλοι και σκλάβοι των Σιωνιστών θα είμαστε!!!!
Το ότι οι πολιτικοί προδίδουν το Λαό τους, δεν έχει γι’αυτούς καμία σημασία. Ήταν γραφτό μας να πάμε από σφαίρες «Ελλήνων».
Εμφυλιοπολεμικών οικονομικών «Ελλήνων» προδοτών, συνεργατών του εχθρού. Ήταν στη τύχη μας οι απόγονοι του εφιάλτη να πολλαπλασιαστούν, ενώ οι απόγονοι του Λεωνίδα & των 300, να ελαχιστοποιηθούν. Σήμερα οι Έλληνες ζούμε με το ρητό, «Ο Σώζων εαυτόν σωθείτω»…..
Σήμερα οι Έλληνες τελείως αδρανοποιημένοι, θεωρούν τα γενόμενα, από τα μεγάλα κανάλια, των ντόπιων υποτελών οσφυοκαμπτών Ολιγαρχών του εσωτερικού πολιτικού συστήματος, δούλων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, καθήμενοι στο καναπέ και ότι ήθελε προκύψει!!!
«Των οικιών ημών εμπιπραμένων ημείς άδωμεν»…..

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε
Έχω τό δικαίωμα νά δηλώσω τό εισόδημα πού μού έχουν αφαιρέσει...; 
Η γη μπορεί να γυρίζει αλλά εγώ είμαι σταθερά καρφωμένος  σ΄ενα σημείο. Εδώ στο κλουβί τής Χούντας  Στη χώρα που το αυτονόητο θεωρείται πλέον ανατρεπτικός τρόπος σκέψης. Το αυτονόητο είναι πως ένας άνθρωπος που μόλις τρία χρόνια πριν δήλωνε ένα συγκεκριμένο εισόδημα, είχε μια συγκεκριμένη οικονομική επιφάνεια αυτή που αναλογεί σ΄ενα μισθοσυντήρητο της κακιάς ώρας, κι έπαιρνε επιστροφή από την εφορία διακόσια τριακόσια ευρώ, και τρία χρόνια αργότερα που είναι σε ακόμη χειρότερη κατάσταση από εκείνη που ήταν, φτωχότερος, ίσως άνεργος, με τις τιμές στα ύψη και την αγοραστική του δυνατότητα στο μηδέν, ΕΝΩ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, όχι μόνο δεν έχει επιστροφή φόρου,  αλλλά πρέπει να πληρώσει ένα μάτσο φόρους, χαράτσια και νταβατζιλίκια αλλονών. Το αλλονών είναι βεβαιομένο από τη στιγμή που αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος, δεν συμμετείχε σε καμία κλοπή, δεν τα εφαγε μαζί, δεν είχε κρυφά έσοδα ούτε καταθέσεις σε τράπεζες εξωτερικού, δεν έχει τίποτα που να αποδεικνύει πως ενώ τρια χρόνια πριν δικαιούταν επιστροφή τώρα πρέπει να πληρώνει το δεκαπλάσιο!

Το αυτονόητο λοιπόν είναι πως ο αυτός ο συγκεκριμένος τύπος, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. Γιατι για να έχει, θα πρέπει να είχε μεσολαβήσει η κληρονομιά από καμιά θείτσα που απεβίωσε, ένα κέρδος στο λόττο, να βρήκε μια βαλίτσα με χιλιάρικα στο δρόμο, να έχει κλέψει καμιά τράπεζα και να έχει κάνει τη μπάζα του. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΛΟΓΙΚΗ, στο να ζητάει κάποιος από αυτόν τον συγκεκριμένο άνθρωπο λεφτά ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. 

Αυτός που θα το κάνει λοιπόν έχει ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ. Να του κόψει από το φαί του, από τα φάρμακά του, από την ανατροφή των παιδιών του, από τη δυνατότητα να ζει σ΄ενα σπίτι.  Για να χρησιμοποιήσω λοιπόν το παράδειγμα της διάσημης φράσης "το ότι πτωχεύουν οι έλληνες δεν σημαίνει πως πτωχεύει κι η Ελλάδα" θα πω, πως το ότι τα φάγανε, τα κλέψανε, τα παίξανε στο τζόγο, τα κάνανε βίλες, λογαριασμούς και κότερα, δε σημαίνει πως εμείς πρέπει να πληρώσουμε τους τοκογλύφους που τους τα δάνεισαν. Δεν είναι επαναστατική σκέψη, είναι Η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουν όσοι τα φάγανε μαζί, όσοι κλέψανε, όσοι ήταν πελάτες των διαφόρων συμμοριών, όσοι γεμίζανε τις τσέπες με χιλιάρικα και δεν δίνανε λογαριασμό σε κανέναν, όσοι γεμίζανε με λουλούδια τις πίστες στα σκυλάδικα, όσοι αγοράζανε τρία και τέσσερα αυτοκίνητα για τη πλάκα τους, όσοι τρώγανε μέχρι να σκάσουν, όσοι πουλάγανε και την μάνα τους και την ψυχή τους, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. 

Η ουσία που ενδιαφέρει είναι πως δεν μπορείς να λάβεις εκ του μη έχοντος. Και το ξέρουν. Θα ήταν ηλίθιο να πιστεύουμε πως ο τάδε Υπουργός που ζητάει από έναν άνθρωπο που δεν έχει λεφτά, να πληρώσει  δεν ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Για να τον εξαναγκάσει λοιπόν σημαίνει πως δεν είναι ρυθμιστής ενός χρέους αλλά εκβιαστής. Αν σταμάταγε σε νόμους που θα έκαναν να ανοίξουν οι τσέπες των "μαζί τα φάγαμε" αν βούταγε τους δέκα χιτώνες από εκείνους που έχουν εκατό, αν έβαζε πίσω από τα κάγκελα όσους έκλεψαν, τους απατεώνες και καταχραστές του δημοσίου χρήματος, τους μιζαδόρους, τις συμμορίες που ροκάνισαν το δημόσιοι χρήμα, τους ιδιώτες που έκαναν περιουσίες στη πλάτη των υπόλοιπων, και όλα τα γνωστά καθάρματα που περιφέρονται ακόμα ανενόχλητα, μαζί του θα ήμουν. Θα έριχνα τη πέτρα κι εγώ μαζί του. Τότε δεν θα ήταν διάσωση της πλάκας, αλλά απονομή επί τέλους δικαιοσύνης.

Τώρα όμως πόση σοβαρότητα να διακρίνει κανείς σε εκείνους που συλλογή χρημάτων ονομάζουν το κλέψιμο από το παγκάρι της ενορίας? Και ποιος μπορεί πλέον να πιστέψει πως αυτό γίνεται για διάσωση κι όχι για άλλους λόγους? Σήμερα μου ζητάς να πληρώσω ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ. Αύριο θα μου ζητάς να πληρώνων υποχρεωτικα με κάποια κάρτα την οποία δεν θα μπορώ να πάρω γιατί δεν είμαι εντάξει ούτε με τις τράπεζες, ούτε με την εφορία ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ. Τι θα γίνει τότε. Δεν θα έχω πρόσβαση στην αγορά ακόμα και των πιο βασικών προϊόντων για την επιβίωση? Κι αν έχω ακόμα δουλειά πόσο θα τη κρατήσω αν πάρει χαμπάρι ο εργοδότης πως είμαι ΕΚΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ?  Μήπως στα αυριανά βιογραφικά θα πρέπει να παρουσιάζει κάποιος πιστοποιητικό από την εφορία ή το Τειρεσία ότι είναι εντάξει αλλιώς δεν μπορεί να προσλαμβάνεται? Μήπως το σουπερ μάρκετ θα ζητάει τη κάρτα αγορών υποχρεωτικά αλλιώς δεν θα δίνει τρόφιμα? Μήπως η ΔΕΗ θα ζητάει πληρωμή με πιστωτική αλλιώς θα κόβει το ρεύμα? Μήπως θα πρέπει να έχει συγκεκριμένη κάρτα κάποιος για να νοσηλευτεί ή να πάρει φάρμακα η οποία κάρτα θα είναι πάλι σε σύνδεσεη με τις τράπεζες και την εφορία?

Το αυτονόητο αρχίζει και γίνεται ανατριχιαστικό. Ζοφερό. Οι ενδείξεις είναι πολύ τρανταχτές πλέον για το αύριο που καταφθάνει χωρίς έλεος. Καταφθάνει ένα αύριο γεμάτο από εξαναγκασμένους σε αποκλεισμό από τη παροχή αγαθών. Εξαναγκασμένους να ξεσπιτωθούν και να μένουν στους δρόμους. Εξαναγκασμένων να ψάχνουν τα σκουπίδια ή να ζητιανεύουν στα συσίτια. Εξαναγκασμένους να πεθαίνουν ή να παρανομούν για να επιβιώσουν. Είναι η ώρα που και η δική μας wall street απαιτεί να έχει στα σκαλιά των πολυτελών πολυεθνικών, των πολυτελών εστιατορίων και των πολυτελών οίκων μόδας, ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ. Τρελαμένους με το ταμπελάκι στο χέρι που να γράφει "έρχεται ο αντίχριστος, οι εξωγήινοι ή η δευτέρα παρουσία" Ανάπηρους που θα κρατάνε το σημαιάκι και θα λένε "κάποτε πολέμησα" 

Είναι η ώρα του κανιβαλισμού που ζητάει νομιμοποίηση. Δεν υπάρχει άλλη λογική δικαιολογία. Σ΄ενα πλανήτη που δέκα συμμορίες κατέχουν το παγκόσμιο πλούτο και δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι η παιδική τους χαρά, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ είναι πως κανείς δεν μπορεί να μας διαφυλάξει αν αυτοί οι δέκα είναι τελικά κανίβαλλοι και δεν έχουν σώας τας φρένας. Η μετάλλαξη ενός συστήματος που είναι από μόνο του φιλοτομαριστικό, τζογαδόρικο, αδιάφορο για τη δικαιοσύνη, την αξιοκρατεία, την δίκαιη κατανομή του πλούτου, την προώθηση αξιών και πολιτισμού, σε κανιβαλιστική ολιγαρχία δεν είναι ιστορία συνομωσίας είναι Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Το ότι αυτά τα δισεκατομμύρια ανθρώπων στη πλειοψηφία τους, όπως και τα λίγα εκατομμύρια εδώ, ντόπιων , δεν μπορούν να διακρίνουν το τσουνάμι που έρχεται κατ΄ευθείαν πάνω στη μούρη τους και θα τους συνθλίψει, δεν καθιστά συνομοσιολόγους εκείνους που ήδη έχουν ταμπουρωθεί να το παλαίψουν με κάθε τρόπο...Είναι η εποχή που οι φαντασιόπληκτοι συνομοσιολόγοι του παρελθόντος αποδεικνύονται απλά ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ. Είναι η εποχή που οτιδήποτε ειπώθηκε από τους εμπνευστές διαφόρων δυστοπιών του μέλλοντος, είναι απλά το μέλλον που ήρθε. Το μόνο πράγμα που αντιστέκεται στην αποδοχή αυτής της πραγματικότητας είναι το πείσμα των ανθρώπων να πιστέψουν πως δεν είναι έτσι γιατί αυτό θα προστατεύσει το μυαλο τους από τη τρέλα. Είναι η συνήθεια σιγά σιγά στην ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ, στη μετάλλαξη της ανθρωπότητας σε μια κανονικότατη φάρμα των ζώων, με τα ζώα να μην το πάρουν χαμπάρι. 

Σύνηθισαν στην ιδέα της αδυναμίας αντίδρασης. Σύνηθισαν στην αποδοχή των όσων τους πλασσάρονται για αλήθειες. Συνηθίζουν σιγά σιγά στο γεγονός πως ένα ένα αφαιρούνται από πάνω τους όλα τα στοιχεία που θα μπορούσαν να τους αφήσουν το περιθώριο μιας  υποτυπώδους ελευθερίας. Οι άνθρωποι παραδίδονται οικειοθελώς. Με την υπογραφή τους στο συμβόλαιο εκτέλεσης, χωρίς να μπαίνουν στο κόπο να δουν τα ψιλά γράμματα στο τέλος της σελίδας. Είχαν ένα σπίτι μια φωλίτσα? Θα το χάσουν και μετά θα σκεφτούν που θα ζήσουν. Είχαν ένα τρόπο να μεγαλώνουν τα παιδιά τους αξιοπρεπώς να τα θρέφουν καλά, να τα σπουδάζουν, να τα βοηθάνε να εκπληρώσουν τα όνειρά τους? Θα τη χάσουν τη δυνατότητα και μετά θα το καταλάβουν. Είχαν συνήθειες απλές, καθημερινές που τους βοηθούσαν να ομορφαίνει η ζωή τους? Θα τις χάσουν και μετά θα το καταλάβουν. Ο υποβαθμισμένος περίφημος τρίτος κόσμος, ο υποανάπτυκος, που στεκόταν απέναντι σαν παράδειγμα προς αποφυγή δεν ανέβηκε επίπεδο. Ηταν το όριο για να σχεδιάσουν που θα κατέβουν και οι υπόλοιποι.

Δεν είναι η τριτοκοσμική Ελλάδα. Θα είναι και η τριτοκοσμική Ευρώπη, και η τριτοκοσμική Αμερική σύντομα στις οθόνες μας. Και όλα αυτά ξεκινάνε από το πλέον απλό πράγμα. Κύριοι δεν έχω να πληρώσω και δεν θα καταναλώσω τη ζωή μου και όσο χρόνο απομένει στο να βρω τρόπους για να ικανοποιήσω τα αιτήματά σας. Αυτό είναι το αυτονόητο. Η συνεχής ενασχόληση, η συνεχής αγωνία και τρομοκρατία, για να βρεθεί τρόπος να ικανοποιηθεί ο χασάπης, είναι περιττή, γελοία. Ενας οικογενειάρχης αυτή τη στιγμή έχει σαν μόνο μέλημα στη ζωή του να βρει λεφτά για να πληρώσει ένα φόρο, το ρευμα, τη τράπεζα, το δάνειο, το ταμείο. Ξυπνάει, κοιμάται (αν καταφέρνει πια να κοιμηθεί) με ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ στη ζωή του, χρημάτων που θα του χρησιμεύσουν όχι για να ζήσει καλύτερα, αλλά για να μην πεθάνει γρηγορότερα. Η άλλη πλευρά, εκείνη των βολεμένων ακόμα ξυπνάει και κοιμάται υποταγμένη απόλυτα στις υποδείξεις, στα μοντέλα ζωής, στα μοντέλα αξιών του ΤΙΠΟΤΑ που θεωρεί ζωη.

Τελικά κανένας ζωντανός κυκλοφορεί ακόμα?


*************************

Ο Αμερικανός Πρόεδρος ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ, που είναι  και κάτοχος του Βραβείου ΝΟΜΠΕΛ για την ΕΙΡΗΝΗ, αποφάσισε την λύση στρατιωτικού χαρακτήρα στη σπαρασσόμενη Συρία. Επέλεξε τη στρατιωτική βία,  από τη διπλωματία…


Ήδη το αεροπλανοφόρο ΝΙΜΙΤΣ που το συνοδεύουν Πολεμικά πλοία και υποβρύχια  πλέουν προς την Ερυθρά Θάλασσα. Εκτιμάται ότι τα αμερικανικά Πολεμικά πλοία και υποβρύχια που βρίσκονται σε απόσταση βολή από τη ΣΥΡΙΑ, μεταφέρουν ένα φορτίο , πάνω  από 300   πυραύλους Τόμαχοκ.
Την στρατιωτική επιχείρηση των αμερικανών εναντίον της Συρίας, θα συνδράμουν και η ΓΑΛΛΙΑ, Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΟ ΚΑΤΑΡ, ΤΑ ΗΑΕ, ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ, Η  ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ, Η ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΕΙΤ.
ΟΙ αμερικανοί σχεδιάζουν μια  σκληρή, αλλά περιορισμένης έκτασης επίθεση, διάρκειας το πολύ 3 ημερών, μέχρι να εξουδετερώσουν περίπου 100-120 στρατιωτικούς στόχους στη ΣΥΡΙΑ. Η έναρξη των Στρατιωτικών  επιχειρήσεων, πιθανόν να καθυστερήσει, αφού θα πρέπει να την εγκρίνει το Αμερικανικό  Κογκρέσο. Η απόφαση του Προέδρου των ΗΠΑ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ , σύμφωνα με μετρήσεις της αμερικανικής Κοινή Γνώμης,  δεν έχει λαϊκή  υποστήριξη, για αυτό ζητείται η έγκριση του Κογκρέσου, ώστε να  ενδυναμωθεί η αποδοχή και  η απήχηση, αυτής της απόφασης.  Πάντως, αρκετοί αμερικανοί Βουλευτές δεν έχουν πειστεί,  για την αναγκαιότητα της στρατιωτικής δράσης στη Συρία.   
Επίσης, αίσθηση προκαλούν και οι δηλώσεις που έκανε στη Deutsche Welle  για το συριακό ζήτημα ο αμερικανός διεθνολόγος Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ. Ο  επιφανής διεθνολόγος, ο Μπρεζίνσκυ, καταλογίζει στην αμερικανική πλευρά έλλειψη ολοκληρωμένης στρατηγικής, για τη ΣΥΡΙΑ και  σημειώνει ότι το στρατιωτικό-τιμωρητικό χτύπημα, είναι αμφίβολο αν λύνει το πολύπλοκο πρόβλημα της Συρίας.
Φυσικά, παράλληλα με τις στρατιωτικές προετοιμασίες, κλιμακώνεται και ο πόλεμος της προπαγάνδας, από ΟΛΕΣ τις εμπόλεμες πλευρές. Σχετικά με την αξιοπιστία των στοιχείων που παρουσιάζουν οι αμερικανοί ισχυριζόμενοι ότι ο ΑΣΑΝΤ χρησιμοποίησε χημικά εναντίον των πολιτών, αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η έκθεση των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών αναφέρει  322 νεκρούς από χημικά, ενώ η τετρασέλιδη  αμερικανική έκθεση  που παρουσίασε  ο αμερικανός ΥΠ.ΕΞ. Τζον Κέρι κάνει λόγο για 1429 νεκρούς. Είναι τεράστια η απόκλιση και μάλλον αναλόγων διαστάσεων και το ψέμα…

τι είδους στρατιωτική δράση ετοιμάζουν οι αμερικανοί.

ΤΟ πιθανότερο είναι,  η επίθεση αυτή θα περιλαμβάνει χτυπήματα πυραύλων cruise, κυρίως τακτικούς Tomahawk, που θα εκτοξευτούν από πολεμικά πλοία επιφανείας και υποβρύχια, τόσο αμερικανικά όσο και ΓΑΛΛΙΚΑ, με στόχους κάποιες αποθήκες του Συριακού Στρατού όπου εκτιμάται  ότι έχουν χημικά όπλα. Δεν θα γίνουν χερσαίες επιχειρήσεις. Δεν θα υπάρξουν αεροπορικοί βομβαρδισμοί. 

  Και αυτό διότι, η ΣΥΡΙΑΚΗ αεράμυνα, είναι ενισχυμένη με σύγχρονα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα, που δεν επιτρέπουν την ανενόχλητη δράση των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών.  Αναφερόμαστε ουσιαστικά σε μια επίθεση χαμηλών στρατηγικών προσδοκιών,  επίθεση, που θα προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα στους τηλεθεατές και υψηλή τηλεθέαση στα τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά πενιχρά αποτελέσματα,   όσον αφορά τη μείωση των στρατιωτικών ικανοτήτων του καθεστώτος Άσαντ.  Επίσης, είναι σκόπιμο να αναφέρουμε, ανάλυση ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ Εμπειρογνωμόνων, που έχει αποσταλεί στα ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ των κρατών- μελών του ΝΑΤΟ, όπου καταλήγει στο συμπέρασμα  ότι,  δεν θα   πρέπει  από αέρος να πληγούν οι χημικές βάσεις του Ασαντ, διότι  θα υπάρξει ακόμα χειρότερη περιβαλλοντική καταστροφή στην Συρία.  

Γιατί όμως οι αμερικανοί θα πραγματοποιήσουν, αυτή την περιορισμένη έστω, στρατιωτική επέμβαση στη ΣΥΡΙΑ. Κυρίως, για δύο λόγους.
Ο πρώτος,      διότι , εάν δεν αναλάβει   δράση ο αμερικανικός ΣΤΡΑΤΟΣ, μετά την παραβίαση της «κόκκινης γραμμής»,  που είχε θέσει  Ο Πρόεδρος ΟΜΠΑΜΑ, σχετικά με την χρήση χημικών όπλων, τότε, οι ΗΠΑ θα εμφανίζονταν «αδύναμες» και ο αμερικανός Πρόεδρος αναποφάσιστος, άρα,  με μειωμένο διεθνές κύρος. Εξέλιξη, που συνιστά πλήγμα για το κύρος της Υπερδύναμης.
και η  δεύτερη αιτία  της αμερικανικής επίθεσης κατά της Συρίας,  είναι η διαφαινόμενη στρατιωτική ήττα των αντικαθεστωτικών συριακών δυνάμεων. Ένα συνονθύλευμα μισθοφόρων, τζιχαντιστών και αντικαθεστωτικών, που  χρηματοδοτούνται αδρά  από τα εμιράτα, την Σαουδική Αραβία και εξοπλίζονται  από τη Δύση, με κύρια βάση εξοπλισμού τους την Τουρκία, αλλά και την Ιορδανία. Ήττα των αντικαθεστωτικών θα σήμαινε,  ισχυροποίηση του ΑΣΑΝΤ και κυρίως,  ενδυνάμωση του ΙΡΑΝ και της ΧΕΖΜΠΟΛΑΧ. Εξέλιξη αρνητική για το ΙΣΡΑΗΛ , άρα και για τις ΗΠΑ.

  Είναι επιβεβλημένο  να επισημάνουμε και  το εξής:
Για πρώτη φόρα, οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί τους, ετοιμάζονται , να εμπλακούν σε έναν θρησκευτικό πόλεμο, για την πολιτική και ιδεολογική και δογματική κυριαρχία στο πλαίσιο του ΙΣΛΑΜ. Σε έναν πόλεμο σουνιτών εναντίον σιιτών μουσουλμάνων.   Είναι σαφές ότι, στρατιωτική επέμβαση της Δύσης με στόχο την ανατροπή του ΑΣΑΝΤ, συνιστά , ουσιαστική υποστήριξη των σουνιτών μουσουλμάνων. Και επομένως, οι αμερικανοί και σύμμαχοί τους, υποστηρίζουν την κυριαρχία του σουνιτικού Ισλάμ στην Α.Μεσόγειο και τη Β.Αφρική. Όμως, θα  πρέπει να γνωρίζουμε ότι, μεταξύ  των αντικαθεστωτικών σουνιτών που μετέχουν στον εμφύλιο και μάχονται για την ανατροπή του δικτατορικού καθεστώτος ΑΣΑΝΤ, βρίσκονται και ένοπλες ομάδες  ακραίων  τζιχαντιστων  ισλαμιστών και σκληροπυρηνικές εξτρεμιστικές και μισθοφορικές ομάδες επαγγελματιών δολοφόνων,  με διασυνδέσεις με την τρομοκρατική οργάνωση ΑΛ – ΚΑΙΝΤΑ , όπως είναι η οργάνωση ΑΛ-ΝΟΥΣΡΑ. Πρόκειται για εξτρεμιστικές ισλαμικές Οργανώσεις,  που χρηματοδοτούνται από  το ΚΑΤΑΡ και από το Ουαχαμπιτικό καθεστώς του Βασιλικού Οίκου των ΣΑΟΥΝΤ, της ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ.
 Η στρατιωτική επέμβαση των αμερικανών και των προθύμων συμμάχων τους στη ΣΥΡΙΑ, μάλλον δεν υπαγορεύεται από ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ.
Και αυτό γιατί: το νέο καθεστώς που θα προκύψει από την ανατροπή του αδιαμφισβήτητα Δικτατορικού καθεστώτος του ΑΣΑΝΤ,   μάλλον δεν θα είναι φιλικό προς τη Δύση, δεν θα είναι ανοιχτό   σε δημοκρατικές εξελίξεις,  αφού η πολιτική εξουσία θα περάσει στα χέρια φανατικών Ισλαμιστών σουνιτών και ακόμη,  δεν θα έχει  τα εχέγγυα του σεβασμού των ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ των εθνοτικών ή θρησκευτικών ή και κοινωνικών  μειονοτήτων.

 Ο ελληνισμός της Συρίας.

Στη ΣΥΡΙΑ υπάρχουν έλληνες, ελληνορθόδοξοι και η Ελληνική Κυβέρνηση έχει καταρτίσει ένα σχέδιο απεγκλωβισμού και επαναπατρισμού των Ελλήνων , που είναι μόνιμοι κάτοικοι  στη Συρία. Υπολογίζονται από 3-5 χιλιάδες οι ελληνικής καταγωγής κάτοικοι στη Συρία. Ενώ είναι αρκετές χιλιάδες οι αραβόφωνοι Ελληνορθόδοξοι Χριστιανοί της Συρίας. Έχει σχεδιαστεί , από τα συναρμόδια Υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Άμυνας,    στρατιωτική επιχείρηση απεγκλωβισμού τους, στην περίπτωση που θα υπάρξει περαιτέρω επιδεινώσει της κατάστασης και εφόσον  φυσικά επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Μεταγωγικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας  και Πολεμικά Πλοία του Ναυτικού, είναι σε διαρκή ετοιμότητα, για την μεταφορά ελλήνων από τη ΣΥΡΙΑ στην Ελλάδα.
Η Ιστορία καταγράφει  αξιοσημείωτη ελληνική παρουσία στη Συρία.

Τα υπολείμματα των ελληνιστικών πόλεων που δημιουργήθηκαν από τη μακεδονική δυναστεία των Σελευκιδών ανάμεσα στον 3ο και 1ο π.X. αι. είναι άφθονα:  Η Aπάμεια διατηρεί ακόμα επιβλητικά ερείπια της στοάς, των αψίδων θριάμβου, του θεάτρου που είναι ένα από τα μεγαλύτερα αρχαία θέατρα. Η ΑΠΑΜΕΙΑ κατά την Σελευκιδική περίοδο απετέλεσε το στρατιωτικό κέντρο του ελληνιστικού κράτους της Συρίας.
Στην ΑΠΑΜΕΙΑ της Συρίας  γεννήθηκε ένας πολύ αξιόλογος Έλληνας.  ΟΠοσειδώνιος  ο Απαμεύς ( 135 π.Χ. – 51 π.Χ.),  Στωικός φιλόσοφος,αστρονόμος, και  ιστορικός. Μάλιστα τον   θεωρούσαν τον πολυμαθέστερο άνθρωπο του κόσμου για την εποχή του. Για τον Ποσειδώνιο από την ΑΠΑΜΕΙΑ, η «Ιστορία» της Ανθρωπότητας επεκτείνεται πέρα από τη Γη και αποτελεί ένα τμήμα  της Ιστορίας του Σύμπαντος! 

Επίσης στη Συρία είναι και το Αυτοκέφαλο Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο τηςΑντιοχείας, η μεγαλύτερη ελληνορθόδοξη και σήμερα αραβόφωνη χριστιανικήεκκλησία στη Μέση Ανατολή. Από το 1343 η έδρα του Πατριαρχείου βρίσκεται στη Δαμασκό , την Πρωτεύουσα της ΣυρίαςΜια Μεγάλη Πνευματική μορφή είναι ο Ιωάννης ο Δαμασκηνός , που γεννήθηκε στη Δαμασκό το  675 από ελληνικής καταγωγής γονείς.  Θεολόγος, υμνογράφος   έγινε Πατέρας της Εκκλησίας μας  και ένας εκ των Τριών Ιεραρχών.

H θέση της Ελλάδας
Σε ανακοίνωσή του το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, σχετικά με την κρίση στην Συρία και την ελληνική θέση,  επισημαίνει ότι: «Η Ελλάδα καταδίκασε και καταδικάζει με καθαρό και απόλυτο τρόπο το έγκλημα της χρήσης χημικών όπλων. Η Ελλάδα  επιμένει στην ανάγκη να διαφυλαχθεί η πολιτική διαδικασία (Γενεύη 2), με στόχο μια οριστική και βιώσιμη λύση στο δράμα της Συρίας.
Οι θέσεις της χώρας μας διαμορφώνονται με γνώμονα το διεθνές δίκαιο, το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την διαφύλαξη των εθνικών στρατηγικών συμφερόντων σε μια περιοχή με πολλά ανοικτά μέτωπα, την ανάγκη συγχρονισμού της στάσης μας σε άλλα κρίσιμα ζητήματα, όπως η σταθερότητα στην Αίγυπτο, τη μέριμνα για το ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Αντιοχείας, όλους τους χριστιανικούς πληθυσμούς, όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως θρησκεύματος, τις υποχρεώσεις της χώρας στο πλαίσιο του ΟΗΕ, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των διμερών μας συμβάσεων.
Από την Ελλάδα δεν έχει ζητηθεί ούτε συμμετοχή σε στρατιωτικές επιχειρήσεις ούτε παροχή διευκολύνσεων.»

 Καταλήγοντας, για τη σημερινή πολύ σοβαρή κρίση στη ΣΥΡΙΑ,  δυστυχώς, το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε αυτές τις δύσκολες ώρες,  είναι να μην ξεφύγει η κατάσταση, και περάσουμε σε άλλα επίπεδα ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ή χαοτικής υπερ-συστημικής κρίσης, με εφιαλτικές προοπτικές.
Επιμένω ότι,  η στρατιωτική επιλογή,  είναι η χειρότερη δυνατή λύση, για τη κρίση στη Συρία. 
*************************
Τρίτη 29 Μαΐου του 1453, ακούσθηκε η φρικτή κραυγή «Εάλω η Πόλις»,

Η ΑΛΩΣΗ της Πόλης στις 29 Μαΐου 1453 υπήρξε το τέρμα της αγωνίας που εγνώρισεν η Βυζαντινή Αυτοκρατορία, ήδη από αρκετούς αιώνες πριν. Υπήρξεν η κάθαρση του δράματος που επαίχθη εις βάρος της υπερχιλιόχρονης Αυτοκρατορίας με πρωταγωνιστές τους κάθε λογής εχθρούς της σ’ Ανατολή και Δύση. 


Υπήρξεν ειδικώτερα το θλιβερό τέρμα της αγωνίας που εγνώρισεν η συρρικνωμένη Αυτοκρατορία στα χρόνια του τελευταίου αυτοκράτορος, στα χρόνια του Κωνσταντίνου ΙΑ΄ του Παλαιολόγου, του ηρωικού αυτού ηγεμόνος, που με τον θάνατο και την θυσία του εσφράγισε το τέλος μιας εποχής δοξασμένης στην μακραίωνα ιστορία του Ελληνισμού.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος, χρέος μας είναι να θυμηθούμε και πάλι την Αγωνία και την Άλωση. Και χρέος μας είναι να προσφέρωμε και εφέτος ευλαβικό μνημόσυνο στην θλιβερά επέτειο και στον τραγικό και ηρωικό θάνατο του Κωνσταντίνου.

Οι μνήμες, - οι ιδέες, οι πράξεις και τα γεγονότα, - έχουν λεχθή πολλές - πολλές φορές. Όμως, έστω και χωρίς πρωτοτυπία αξίζει να θυμηθούμε και τις ιδέες και τις πράξεις και τα γεγονότα, τιμώντας έτσι ακόμη μία φορά, λιτά και απέριττα, τις θλιβερές μνήμες του Γένους των Ελλήνων.

Στην μακρά και πολύχρονη ιστορία της, η Βυζαντινή Αυτοκρατορία εγνώρισε εχθρούς, που από κάθε της πλευρά, από Βορρά και Νότο και από Ανατολή και Δύση, επροσπάθησαν να την καταλύσουν. Τους εχθρούς όμως αυτούς, εξ αρχής είχεν η Αυτοκρατορία την δύναμη να τους αποκρούση. Και στα χρόνια της δυναστείας των Μακεδόνων, η Αυτοκρατορία είχε φθάσει αναμφισβήτητα στην ακμή της.

Από τον 11ον όμως αιώνα αρχίζουν να φαίνονται τα σημάδια της κάμψεως. Και στην κάμψη αυτή, συνετέλεσαν μεν και λόγοι εσωτερικοί, λόγοι κοινωνικής και οικονομικής δομής, αλλά κυρίως και λόγοι εξωτερικοί, η εμφάνιση των Τούρκων στην Ανατολή και η εισβολή των Φράγκων από τη Δύση.

Επιδρομείς από τον 9ο και από τον 10ον αιώνα, οι Τούρκοι, λαός πολεμικός και θρησκευτικώς φανατισμένος, εκλόνισαν το Βυζαντινό Κράτος από την Ανατολή και διά πυρός και σιδήρου έγιναν κύριοι της Μικράς Ασίας από του 11ου και του 12ου αιώνος. Η μάχη του Ματζικέρτ κατά το 1071 και η μάχη του Μυριοκεφάλου κατά το 1176, ήταν μάχες αιφνιδιασμού και πανικού για τους βυζαντινούς, αλλά και σταθμοί ανεπανόρθωτοι για το κατρακύλισμα της Αυτοκρατορίας προς τον έκτοτε βαθμιαίον αφανισμό της. Από τον 12ον αιώνα, η Μικρά Ασία έπαυσε να είναι ο μεγάλος πνεύμων του Βυζαντινού Κράτους. Και σύντομα, από το 1204, η συμφορά συνεπληρώθη με την εισβολή των Φράγκων από την Δύση, των Φράγκων, που κατέλυσαν την εξουσία του αυτοκράτορος στην Κωνσταντινούπολη και με σύστημα απογύμνωσαν την άλλοτε πανίσχυρη Αυτοκρατορία από τον κοινωνικό και τον οικονομικό της οπλισμό.

Έτσι, από τον 12ο και από τον 13ον αιώνα αρχίζει η συρρίκνωση και η απαθλίωση της Αυτοκρατορίας. Η συρρίκνωση και απαθλίωση που θα συνεχισθή και μετά την αποχώρηση των Φράγκων από την Πόλη, η οποία θα γνωρίση βέβαια στην συνέχεια μία καινούργια άνθηση των γραμμάτων και των τεχνών, αλλά ως το τέλος δεν θα παύση να υποφέρη από επιθέσεις εχθρών εξωτερικών, αλλά και από εμφυλίους σπαραγμούς.

Κατά τον 14ον αιώνα το Βυζάντιο είναι ένα κράτος μικρό, με περιορισμένην έκταση και με ισχνά τα οικονομικά μέσα, ένα κράτος, το οποίο για να επιζήση γίνεται αντικείμενο του πολιτικού παιγνιδιού των γειτόνων του. Με τους Σλάβους στην Βαλκανική και με τους Φράγκους σε μεγάλες περιοχές της Ελλάδος και των νήσων, προ παντός όμως με τους Τούρκους στην Καλλίπολη, στο Διδυμότειχο και στην Αδριανούπολη, το Βυζάντιο αισθάνεται αποπνικτική την πίεση των εχθρών του. Και με τα οικονομικά του σχεδόν εκμηδενισμένα, την πολιτική του δύναμη εξουθενωμένη και την διπλωματία του σχεδόν ανίκανη να εύρη εύστοχες λύσεις, αναζητεί συμμάχους παντού, στους Σέρβους και στους Ρώσους, στους Φράγκους και άλλους, με την ελπίδα να σταματήση την τουρκική πλημμυρίδα.

Στις αρχές του μοιραίου 15ου αιώνος, το Βυζάντιο έχει περιορισθή στην μικρά έκταση γύρω από την Πόλη, σ’ ολίγες νήσους στο βόρειο Αιγαίο και στο Δεσποτάτο του Μορέως, όπου έλαμπε ακόμη ζωηρό το φως του βυζαντινού πολιτισμού, φως ελπιδοφόρο για όσους ακόμη πιστεύανε στο θαύμα της σωτηρίας της Αυτοκρατορίας. Ένα θαύμα όμως που εφαίνετο εντελώς απίθανο υπό την πίεση του ορμητικού και πολεμικού λαού των Τούρκων και κάτω από τις αμφιβολίες και τους εκβιασμούς των Φράγκων, που με σκέψη στενόκαρδη δεν έβλεπαν ή δεν ήθελαν να βλέπουν τι θα εσήμαινε και γι’ αυτούς ο αφανισμός του Βυζαντίου.

Όταν, την 31 Οκτωβρίου 1448 απέθνησκεν ο αυτοκράτωρ Ιωάννης Η΄ ο Παλαιολόγος, το Βυζάντιον ήτο απλή σκιά του άλλοτε ενδόξου Κράτους, - σκιά την οποία εβάρυνε ο όγκος του οργανωμένου στρατού των Τούρκων, που έσφιγγε την Πόλη από παντού και που είχε την δύναμη να αναμιγνύεται ακόμη και στα θέματα διαδοχής του θρόνου. Όπως μας ιστορεί ο Γεώργιος Σφραντζής, την 6 Δεκεμβρίου απεστάλη ως πρέσβυς «προς τον αμηράν» διά να του αναγγείλη, ότι είχεν αποφασισθή να στεφθή αυτοκράτωρ ο αδελφός του Ιωάννου Κωνσταντίνος. Και ιστορεί ο Σφραντζής: «ως ουν ανήγγειλα αυτά των αμηρά, ακούσας επεκύρωσε και μετά τιμής και δώρων απέπεμψέ με». Ο αυτοκράτωρ του Βυζαντίου είχε κατ’ ουσίαν καταντήσει υποτελής του Τούρκου σουλτάνου. Και ο Τούρκος σουλτάνος όχι μόνον τυπικά αλλά και ουσιαστικά εκηδεμόνευε την ψυχορραγούσα Πόλη.

Την 6 Ιανουαρίου 1449 ο Κωνσταντίνος εστέφετο στον Μυστράν αυτοκράτωρ του Βυζαντίου. Και δύο μήνες αργότερα, την 12 Μαρτίου 1449, έφθανε στην Πόλη επί καταλωνικών τριήρεων ο εστεμμένος βασιλέας με την ακολουθία του. Άρχιζε έκτοτε η τελευταία πράξη του δράματος. Η τελευταία πράξη που διήρκησε κάτι περισσότερο από τέσσερα χρόνια, έως την μοιραία ημέρα της 29 Μαΐου 1453, όταν η Πόλη εχάθη και ο τελευταίος αυτοκράτωρ επλήρωσε με τη θυσία του τον φόρο της μεγάλης τιμής που ώφειλε στην υπερχιλιόχρονη ιστορία του Βυζαντίου.

Η ΠΟΛΗ, η θεοφρούρητη Πόλη, στην οποίαν ερχόταν να βασιλεύση ο Κωνσταντίνος στις 12 Μαρτίου του 1449, δεν ήτο πλέον το περίλαμπρον κόσμημα της Οικουμένης των παλαιών χρόνων της ακμής. Οι ταξιδιώτες που την επεσκέφθησαν στις αρχές του 15ου αιώνος, ή και λίγες δεκαετίες πριν από την άλωση, μας δίνουν ζωντανή την εικόνα της φτώχειας και του ξεπεσμού. Υπάρχουν βέβαια πάντοτε τα μεγαλοπρεπή κτήρια, οι αριστουργηματικοί στην αρχιτεκτονική και στην διακόσμησή τους ναοί, τα απέραντα παλάτια, τα λαμπρά μοναστήρια και τα μεγάλα αρχοντόσπιτα. Όμως πολλά απ’ αυτά φαίνονται εγκαταλειμμένα και παρηκμασμένα και ανάμεσά τους κυκλοφορεί ένας λαός αραιωμένος και πτωχός και κακομεταχειρισμένος από την ηγεσία των «δυνατών», των ισχυρών της φεουδαρχικής αριστοκρατίας. 


Η Αυτοκρατορία είχε χάσει τον αναγκαίο ζωτικό της χώρο, οι θαλάσσιες επικοινωνίες της εγίνοντο κυρίως από ξένους, - ξένους, στους οποίους αλόγιστα παρείχοντο κάθε λογής προνόμια, που τελικά υπενόμευαν αυτή την ίδια την υπόσταση του Βυζαντινού Κράτους. Τα οικονομικά δε του Κράτους αυτού ήσαν άθλια, οι φόροι εισεπράττονταν, όταν εισεπράττονταν, με δυσκολία και ο στρατός, - στρατός μισθοφόρων από διάφορα έθνη -, εκακοπληρώνονταν και συχνά απέβαινε απείθαρχος ή και επικίνδυνος.

Η Πόλη, στην οποίαν ερχόταν να βασιλεύση ο Κωνσταντίνος, ήταν λοιπόν μία πόλη παρακμής. Ήταν όμως πάντοτε η μεγάλη και ένδοξη Πόλη με την μακραίωνα ιστορία, με τους θρύλους και με τις ισχυρές καταβολές και παραδόσεις της. Και δεν είναι παράξενο, ότι ακριβώς στην πόλη αυτή της παρακμής ο στοχασμός, η επιστήμη και η τέχνη εύρισκαν έδαφος πρόσφορο για ν’ αναπτύσσονται και για να συνεχίζουν την ελληνίζουσα παράδοση που είχαν σφυρηλατήσει και οι παλαιότεροι αυτοκράτορες, ιδίως όμως και οριστικώς οι Παλαιολόγοι μετά την απελευθέρωση της Πόλης από τους Φράγκους, εκατό πενήντα και περισσότερα χρόνια πριν.

Όταν ο Κωνσταντίνος ερχόταν ως αυτοκράτωρ στην Πόλη, έφερνε μαζί του τα ελληνίζοντα μηνύματα του Δεσποτάτου του Μορηά. Τα μηνύματα όμως αυτά εύρισκαν στην Κωνσταντινούπολη ελληνίζον περιβάλλον και ελληνίζουσα σκέψη και στοχασμό. Και αυτό υπήρξεν η τελευταία μεγάλη προσφορά του Βυζαντίου. Πριν σβήση, η Βυζαντινή Αυτοκρατορία είχε γίνει από καιρό και οριστικά αυτοκρατορία ελληνική. Και η ελληνική αυτή συνείδηση υπήρξεν η σπίθα που κρατήθηκε άσβεστη επί αιώνες μετά το 1453, για να γίνη φλόγα και φωτιά, όταν εσήμανε η μεγάλη στιγμή του 1821.

Αλλ’ ας γυρίσουμε στον Κωνσταντίνο και στα λίγα χρόνια της βασιλείας του στην Πόλη, πριν από το 1453.

Έξω από τα τείχη της Πόλης ο κλοιός των Τούρκων εγινόταν διαρκώς στενώτερος και ο Μωάμεθ ο Β΄, ο νέος φιλόδοξος σουλτάνος που διαδέχθηκε τον πατέρα του Μουράτ τον Β΄ κατά το 1451, με σύστημα προετοίμαζε τον οριστικό αφανισμό. Εντός όμως των τειχών, παρά την αγωνία και τον φόβο, συνεχιζόταν, όπως και παλαιότερα, η εκλεπτυσμένη συζήτηση επί θρησκευτικών ή φιλοσοφικών θεμάτων, διετηρείτο ο απόηχος της παλαιάς έριδος των Ησυχαστών και των Ζηλωτών και ακούονταν έντονα τα επιχειρήματα των πλατωνικών και των αριστοτελικών. Η Πόλη με τον αραιωμένο της πληθυσμό, αλλά και με ακμαίο το πνεύμα των στοχαζομένων κατοίκων της, εξακολουθούσε να συζητή και να φιλονικεί επί θεμάτων κάθε λογής, στην συζήτηση δε και φιλονικία αυτή οι αντιθέσεις εγίνονταν οξύτατες μεταξύ εκείνων που μπορούσαν να έχουν γνώμη. Στην συζήτηση και την φιλονικία αυτή, η αντίθεση των «ενωτικών» και των «ανθενωτικών» έπαιρνε τις μεγαλύτερες διαστάσεις. Οι «ενωτικοί», έχοντες επίγνωση της επικειμένης καταστροφής, αναζητούσαν την σωτηρία στην συνεννόηση με την Δύση και με την καθολική Εκκλησία. Και οι «ανθενωτικοί» απέκλειαν κάθε προσέγγιση προς την Δύση και φοβούνταν την συνεννόηση με την καθολικήν Εκκλησία, γιατί επίστευαν, ότι η ανάμιξη της Ορθοδοξίας με τον Καθολικισμό θα οδηγούσε μοιραία στον αφανισμό της ορθοδόξου πίστεως και στην ανανέωση της παρουσίας των απ’ αιώνων μισητών Φράγκων.

Με φανατισμό προβάλλονταν τα επιχειρήματα της κάθε παρατάξεως. Και ο φανατισμός αυτός τρεφόταν βέβαια από το κοινό αίσθημα του φόβου και από συμφέροντα και από υπολογισμούς, στο βάθος όμως τρεφόταν ιδίως από το βαθύ θρησκευτικό αίσθημα, το οποίο στο Βυζάντιο είχε μείνει ακμαίο και με σημασία αποφασιστική μέχρι των τελευταίων ημερών του. Μπορούμε σήμερα να χαρακτηρίζομε προοδευτικούς τους ενωτικούς και συντηρητικούς τους ανθενωτικούς. Στα τελευταία όμως χρόνια του Βυζαντίου, η αντίθεση ενωτικών και ανθενωτικών εσήμαινε τον αγώνα για την διάσωση του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού από την καταστροφή την οποία όλοι προαισθάνονταν. Επίστευαν οι ενωτικοί, ότι με την βοήθεια της Δύσεως και της καθολικής Εκκλησίας θα περισώζονταν και ο Ελληνισμός και ο Χριστιανισμός από τον αφανισμό που προετοίμαζε ο άπιστος Τούρκος. Και από την άλλη μεριά οι ανθενωτικοί επίστευαν, ότι ο Ελληνισμός και ο ορθόδοξος Χριστιανισμός θα μπορούσε να περισωθή ακόμη και αν ο Τούρκος κατελάμβανε την Πόλη. Για τους ενωτικούς η σωτηρία έπρεπε να ζητηθή στη Δύση. Για τους ανθενωτικούς η σωτηρία θα ανέβλυζε από την Ανατολή, όπου ο άπιστος κατακτητής δεν θα είχε λόγο ή και συμφέρον να εξαφανίση το Γένος των Ορθοδόξων Ελλήνων. Η ρήση που μας περιέσωσεν ο Δούκας: «κρειττότερον εστι ειδέναι εν μέση τη πόλει φακιόλιον βασιλεύον Τούρκων ή καλύπτραν Λατινικήν», εξέφραζε όλο τον φανατισμό των ανθενωτικών. Και από την άλλη πλευρά οι συνεχείς συνεννοήσεις των ενωτικών με τη Δύση απεδείκνυαν την ανυποχώρητο εμμονή στην αντίληψη, ότι μόνα τα χριστιανικά κράτη της Δύσεως μπορούσαν να προλάβουν την καταστροφή.

Ενωτικοί και ανθενωτικοί εχώριζαν σε δύο κόσμους τον πληθυσμό της Πόλης. Της Πόλης, στην οποίαν ηγεμόνευεν ο Κωνσταντίνος, βασιλεύς όλων, ενωτικών και ανθενωτικών, αρχηγός δε ενός ολιγαρίθμου στρατού, που απετελείτο από Έλληνες και από ξένους. Βασιλεύς συνετός, γενναίος και αποφασισμένος για όλα, ακμαίος ακόμη σε ηλικία και δοκιμασμένος αγωνιστής και πολεμιστής.

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ είχε γεννηθή κατά το έτος 1405 από τον γάμο του Μανουήλ Β΄ του Παλαιολόγου με την σερβικής καταγωγής Ελένη Δράγα, - από το όνομα της οποίας και συχνά αποκλήθηκε Δραγάτσης. Όταν έφθασε σε κάποια ηλικία, ο πατέρας του τού έδωσε ως φέουδο μερικές από τις απομένουσες μικρές πόλεις της Θράκης. Ήλθε κατόπιν στην Πελοπόννησο, όπου, κατά το 1428, ίδρυσε το Δεσποτάτο της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου. Στον Μυστράν ηγεμόνευε ο αδελφός του Θεόδωρος, στα Καλάβρυτα ο άλλος αδελφός του Θωμάς και στην Πόλη αυτοκράτωρ ήταν ο πρωτότοκος αδελφός του Ιωάννης Η΄ ο Παλαιολόγος, τον οποίο και ανεπλήρωσε κατά την απουσία του στην Φλωρεντία. Από του 1443, μετά πολλές περιπέτειες και ύστερα από συνεννοήσεις με τους αδελφούς του, ο Κωνσταντίνος γίνεται δεσπότης του Μορέως με έδρα τον Μυστρά. Αγωνίζεται κατά των Τούρκων και κατά των Φράγκων και διακρίνεται για την πολεμική του ανδρεία σε μάχες εντός και εκτός της Πελοποννήσου. Εργάζεται για την προαγωγή της πνευματικής και της καλλιτεχνικής ζωής του Μυστρά, τον οποίο, εμπνεόμενος από την πάντοτε ζωντανή διδασκαλία του Γεωργίου Γεμιστού ή Πλήθωνος και από τις συμβουλές του Βησσαρίωνος, ονειρεύεται να καταστήση εστία Ελληνισμού, ικανή ν’ αντισταθή στην ορμή των Τούρκων. Πιστός δε στην ιδέα της σημασίας των γάμων πολιτικής σκοπιμότητος είχεν ήδη και προ της ελεύσεώς του στον Μυστρά συνάψει δύο γάμους, από τους οποίους όμως γρήγορα εχήρευσε.

Έτσι, την πρώτη φορά, κατά το 1428, όταν ίδρυσε το Δεσποτάτο της Βορειοδυτικής Πελοποννήσου, νυμφεύεται την Θεοδώρα, ανεψιά του Καρόλου Α΄ του Τόκκου, δεσπότου τότε ακόμη και της Δυτικής Ελλάδος. Με την Θεοδώρα κατοικεί ευτυχής στην Γλαρέντζα και στο Χλεμούτσι. Κατά το 1429 όμως η Θεοδώρα αποθνήσκει, και τον θάνατο της «καλλίστης» αυτής συζύγου, όπως την περιγράφει ο Σφραντζής, θρηνούν όλοι, και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος και οι άλλοι «αυτώ οικείοι».

Αργότερα, κατά το 1441, ο Κωνσταντίνος νυμφεύεται για δευτέρα φορά, με την Αικατερίνη Γατελούζαινα, του οίκου των γενουατών Gattilusio της Λέσβου. Αλλά και η δευτέρα αυτή σύζυγος αποθνήσκει κατά το 1443. Ο Κωνσταντίνος απομένει έτσι για δευτέρα φορά χήρος, ύστερα από δύο γάμους ατυχείς, χαρακτηριστικούς όμως για το γεγονός, ότι και οι δύο ήσαν γάμοι με συζύγους λατινικών οικογενειών που είχαν αρκετά χρόνια πριν εγκατασταθή στην ελληνική Ανατολή.

Οι γάμοι Ελλήνων με γυναίκες λατινικών οικογενειών δεν ήσαν και παλαιότερα σπάνιοι. Είχαν όμως γίνει συνηθέστεροι κατά τους χρόνους των τελευταίων Παλαιολόγων. Παρά την αντιπάθεια των Ελλήνων προς τους Λατίνους της Δύσεως, - αντιπάθεια που είχε την ρίζα της στην άδικη εισβολή των σταυροφόρων κατά τον 13ον αιώνα, - οι Έλληνες του 15ου αιώνος δεν απέστεργαν τους γάμους με συζύγους φραγκικής καταγωγής, τις περισσότερες φορές από λόγους πολιτικής σκοπιμότητος. Έλπιζαν έτσι, ότι αποκτούσαν κάποιο έρεισμα στον κόσμο της Δύσεως στον τραχύ αγώνα τους κατά των Τούρκων. Οι λατινικές δε οικογένειες αφθονούσαν ακόμη κατά τον 15ον αιώνα στην ελληνική Ανατολή, όπου εκτός από τους πανταχού παρόντες Ενετούς, οι φλωρεντινοί Ατσαγιόλες ηγεμόνευαν στο Δουκάτο των Αθηνών, οι γενουάτες Γκαττιλούσι στην Λέσβο, πολλοί Ιταλοί στον Μορέα, ανάμεσά τους και οι Τόκκοι, ηγεμόνες της Κεφαλληνίας και της Ζακύνθου. Όλοι αυτοί εζούσαν στην ελληνική Ανατολή και είχαν κοινό με τους Έλληνες τον φόβο του διαρκώς προελαύνοντος Τούρκου κατακτητού. Και κατά τον τρόπο αυτό, Έλληνες και Φράγκοι, παρά την απ’ αιώνων, αντιπάθεια και δυσπιστία τους προς αλλήλους, έστεργαν στην σύναψη συνοικεσίων που, όπως έλπιζαν, εδυνάμωναν την κοινή κατά του κατακτητού αντίσταση.

Στο κλίμα λοιπόν αυτό της ελληνοφραγκικής επιγαμίας δεν ήτο περίεργον ότι και ο Κωνσταντίνος είχεν νυμφευθή δύο φορές, και τις δύο δε φορές με συζύγους Φράγκισσες. Άλλωστε και οι άλλοι αδελφοί του είχαν ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο: ο Ιωάννης Η΄ ο Παλαιολόγος είχε πρώτη σύζυγο, αλλά για λίγο μόνο χρόνο, την άσχημη Σοφία την Μομφερρατική, ο Θωμάς την Αικατερίνη Zaccaria και ο Θεόδωρος, ο μέχρι του 1443 δεσπότης του Μορέως, είχε σύζυγο την περικαλλή Κλεώπα Malatcsta. Και οι γάμοι όλοι αυτοί υπήρξαν ενίοτε γάμοι ευτυχείς, έστω και αν μεταξύ των συζύγων εσοβούσε το παλαιό της ετεροδοξίας μίσος, έστω και αν οι Φράγκισσες αυτές πριγκίπισσες συχνά είχαν να αντιμετωπίσουν την δυσπιστία των βυζαντινών, οι οποίοι στις γυναίκες αυτές έβλεπαν την εισβολή ξένων και μάλιστα ξένων απεχθών, στο σώμα του Ελληνισμού, της Ορθοδοξίας.

Η τελευταία αυτή παρατήρηση είχε συχνά σημασία αποφασιστική για την εκτίμηση των βυζαντινών προς τους ηγεμόνες τους.

Για τον Κωνσταντίνο όμως τα πράγματα υπήρξαν κάπως αλλιώτικα! Είχε βέβαια και αυτός νυμφευθή δύο φορές με συζύγους Φράγκισσες. Ήταν όμως χήρος όταν ηγεμόνευσε στον Μυστρά και χήρος ήταν όταν εστέφθηκε αυτοκράτωρ και έφθασε στην Κωνσταντινούπολη. Κάτι περισσότερο: Όταν, αυτοκράτωρ πλέον στην Πόλη εσκέφθηκε να νυμφευθή για τρίτη φορά, ανέθεσε στον παιδικό του φίλο Γεώργιο Σφραντζή, τον μέγα λογοθέτη, να του εύρη σύζυγο στην Ανατολή. Και ο Σφραντζής διηγείται με πολλή χάρη στο χρονικό του, πώς απεστάλη υπό του Κωνσταντίνου στις αυλές του αυτοκράτορος της Τραπεζούντος και του πρίγκηπος της Ιβηρίας, δηλαδή της Γεωργίας του Καυκάσου, για να εύρη την κατάλληλη νύμφη, ακόμη και πως ο ίδιος εσκέφθηκε ως μελλόνυμφο την χήρα του σουλτάνου Μουτάρ, την ήδη πεντηκοντούτιδα κόρη του δεσπότου της Σερβίας! Και όλα μεν τα σχεδιασθέντα αυτά συνοικέσια τελικά εματαιώθηκαν, διότι είχε πλέον αρχίσει η αδυσώπητη πολιορκία της Πόλης από τον Μωάμεθ. Όμως ο σχεδιασμός των συνοικεσίων αυτών ίσως μαρτυρεί ότι ο Κωνσταντίνος, αυτοκράτωρ πλέον, έστρεφε την σκέψη του και προς την Ανατολή, όπου αναζητούσε σύζυγο, η οποία ασφαλώς δεν θα ερέθιζε την συντηρητική και ανθενωτική Εκκλησία.

Ήταν όμως ο Κωνσταντίνος πράγματι ανθενωτικός; Ή μήπως, αυτοκράτωρ αυτός τόσο των ενωτικών όσο και των ανθενωτικών, ίστατο υπεράνω των φανατισμένων αντιθέσεων και, ισοσταθμίζοντας τις συγκρουόμενες αντιλήψεις έθαλπε τους ανθενωτικούς, αλλά συγχρόνως ασκούσε την πολιτική του βαδίζοντας επάνω στα ίχνη των προκατόχων του στον θρόνο, οι οποίοι ως μόνη δυνατή βοήθεια έβλεπαν την αρωγή από την Δύση;


Το ερώτημα είναι δύσκολο και ακόμη δυσκολώτερη είναι η απάντησή του!

Ίσως όμως η αλήθεια να βρίσκεται κάπου στο μέσον! Ο Κωνσταντίνος, τουλάχιστον κατά την αρχή της βασιλείας του, φαίνεται ότι έστρεφε την συμπάθειά του προς τους ανθενωτικούς. Συμμετείχε έτσι, ή τουλάχιστο συγκατένευεν στις λιτανείες και τις κατανυκτικές λειτουργίες των ιερωμένων, που προσπαθούσαν ν’ ανατρέψουν ή να εξορκίσουν την διαφαινομένη καταστροφή με παρακλήσεις και εκκλήσεις προς το Θείο. Έπειτα, όπως ελέχθηκε, αναζητούσε τρίτη σύζυγο στην Ανατολή και όχι στην Δύση. Ακόμη ήτο πάντοτε στενός και αδελφικός φίλος του ανθενωτικού Γεωργίου Σφραντζή. Και τέλος, ασφαλώς θα επηρεάζονταν από το γεγονός, ότι στην Πόλη, οι περισσότεροι ήταν ανθενωτικοί, για τον αυτοκράτορα, δε, ακόμη και στην απολυταρχουμένη Πόλη, η κοινή γνώμη δεν μπορούσε να είναι χωρίς σημασία.

Όταν, στις αρχές του Απριλίου 1453, ο Μωάμεθ έστηνε την πολεμική του σκηνή απέναντι από την πύλη του Αγίου Ρωμανού και καθόριζε την διάταξη του στρατού του - μέσα στην Πόλη, πίσω από τα ισχυρά τείχη, που πρόσφατα είχαν επισκευάσει και ο Ιωάννης Η΄ και ο Κωνσταντίνος ΙΑ΄ Παλαιολόγος, η ζωή εκυλούσε με τον ίδιο βαρύ ρυθμό του φόβου και της αγωνίας, αλλά και του υπερηφάνου αποφασιστικού φρονήματος. Η Πόλη, με τις 70 ή 80 χιλιάδες των κατοίκων της, εναπέθετε πλέον τις ελπίδες της στην προστασία της Παναγίας και των Αγίων, που τόσες φορές την είχαν σώσει κατά το παρελθόν. Και με παρακλήσεις και λειτουργίες προσπαθούσε ν’ αποτρέψη την συμφορά, που, την φορά αυτή, εφαινόταν σχεδόν αναπόφευκτη.

Ο Κωνσταντίνος διέθετε ένα στρατό έξι χιλιάδων περίπου Ελλήνων και άλλων δύο περίπου χιλιάδων ξένων, στους οποίους συναριθμούνταν και οι επτακόσιοι Γενουάτες που είχαν φθάσει από τα τέλη Ιανουαρίου με αρχηγό τον γενναίο Ιωάννη Ιουστινιάνη. Άλλη στρατιωτική βοήθεια δεν εφαίνετο πλέον πιθανή, ούτε από την ξηρά ούτε από την θάλασσα, αφού στην Πόλη είχαν φθάσει ήδη προ της πολιορκίας όλες οι μικρές δυνάμεις που είχαν σταλή από την Δύση. Ο Κωνσταντίνος ήτο πλέον αναγκασμένος να αρκεσθή στις ασθενείς στρατιωτικές και ναυτικές δυνάμεις του, για την συντήρηση των οποίων δεν είχε διστάσει να χρησιμοποιήση και τα σκεύη των εκκλησιών και τα αφιερώματα, δικαιολογώντας την πράξη του, όπως ιστορεί ο Σφραντζής, με την φράση: «αν ο Θεός την πόλιν λυτρώσηται, τετραπλούν αποδώσω τω Κυρίω μου».

Κλεισμένος μέσα στα ισχυρά τείχη της Πόλης, με τον στόλο του στον Κεράτιο Κόλπο, που εύκολα αποκλειόταν με την βαρειά αλυσίδα που έφραζε την είσοδό του, ο Κωνσταντίνος κατένειμε με στρατηγική σοφία τις στρατιωτικές του δυνάμεις και ο ίδιος επιστατούσε την συνεχή συντήρηση των τάφρων και των τειχών. Τον ενοχλούσαν βέβαια οι συνεχιζόμενες έριδες μεταξύ Ελλήνων και ξένων, μεταξύ Ενετών και Γενουατών, ακόμη και μεταξύ ενωτικών και ανθενωτικών, και μάλιστα των ανθενωτικών που συνέχισαν το μίσος τους κατά των Φράγκων, αλλά που τώρα πλέον απέθεταν τις ελπίδες τους στην Ορθοδοξία και τον συντηρητικό κλήρο. Σώφρων όμως και συμβιβαστικός, καθησύχαζε και ηρεμούσε τα πνεύματα. Και το αποτέλεσμα ήταν ευπρόσδεκτο: ολόκληρη η Πόλη, ομόψυχη και με φρόνημα κοινό, αντιμετώπιζε τον εχθρό που την είχε ζώσει στενά γύρω από τα τείχη.

Έξω από τα τείχη αυτά, ο εχθρός ετοιμαζόταν πλέον για το μεγάλο εγχείρημα. Ο Μωάμεθ είχε συγκεντρώσει ένα στρατό που κατά τους μετριώτερους υπολογισμούς υπερέβαινε τις 150 χιλιάδες. Ο στόλος του είχεν ασφαλές αγκυροβόλιο στον Βόσπορο, προς την ευρωπαϊκή ακτή όχι πολύ μακρυά από τον Γαλατά και από το Πέραν. Προ παντός όμως είχε εξοπλίσει τον στρατό του με τα καλλίτερα όπλα της εποχής και με ισχυρό πυροβολικό, ακόμη και με το πρωτοφανές για την εποχή του μεγάλο πυροβόλο, το οποίο υπήρξε ικανό, μαζί με τις απεγνωσμένες επιθέσεις του στρατού του, να καταστρέψη μέρος του τείχους και στην κρίσιμη στιγμή να διανοίξη τον δρόμο των πολιορκητών προς την οχυρωμένη Πόλη.

Ο φανατισμένος στρατός των Τούρκων, οδηγούμενος από τον φιλόδοξο σουλτάνο του, άριστα εξοπλισμένος και αποφασισμένος για όλα, ουσιαστικά άρχισε την πολιορκία του στις 6 Απριλίου. Οι πρώτες ημέρες δεν ήσαν αποφασιστικές. Αλλά από της 20ής Απριλίου τα γεγονότα εξελίσσονται γοργότερα. Την ημέρα αυτή γίνεται η περίφημη ναυμαχία μεταξύ των τεσσάρων σκαφών που έφερναν εφόδια στην Πόλη και του τουρκικού στόλου, - η ναυμαχία που κατέληξε σε θρίαμβο ελληνικό και πανωλεθρία του στόλου του σουλτάνου. Όμως, δύο ημέρες αργότερα, ο σουλτάνος κατορθώνει να περάση διά ξηράς εβδομήντα και πλέον πλοία του στον Κεράτιο Κόλπο. Και η παρουσία αυτή του τουρκικού στόλου, στην οποία, φαίνεται, είχαν συνεργήσει οι διπλοπρόσωποι Γενουάτες του Γαλατά, απογοητεύει τους πολιορκημένους Έλληνες, οι οποίοι στην συνέχεια μάταια προσπάθησαν να πυρπολήσουν τα παρείσακτα τουρκικά πλοία. Οι πολιορκημένοι Έλληνες είχαν πλέον τον εχθρό προ των τειχών και στον Κεράτιο Κόλπο. Ο κίνδυνος όμως ερχόταν κυρίως από την ξηρά και όχι από την θάλασσα. Και από την ξηρά άρχισε η τελευταία δραματική φάση της πολιορκίας.

Από της 7ης Μαΐου επανειλημμένα οι Τούρκοι επετέθησαν κατά των τειχών της Πόλης και επανειλημμένα αποκρούσθηκαν από τους πολιορκουμένους. Το πυροβολικό του σουλτάνου προκαλούσε πολλά ρήγματα στα τείχη. Όμως οι πολιορκούμενοι με ταχύτητα επισκεύαζαν τις καταστροφές και μ’ ευστοχία κατόρθωναν να διατηρήσουν την άμυνά τους. Στον Κεράτιο Κόλπο οι αντίπαλοι στόλοι δεν επιχειρούσαν αποφασιστική αναμέτρηση. Και ο Μωάμεθ, αφού συνεσκέφθηκε με τους επιτελείς του και αφού μάλιστα ζήτησε την παράδοση της Πόλης από τον Κωνσταντίνο και αφού έκρινε ότι είχε κουράσει αρκετά τους πολιορκουμένους με τις επιθέσεις και με το πυροβολικό του, απεφάσισε την τελική έφοδο για την 29 Μαΐου. Η μοιραία ώρα της Πόλης είχε σημάνει. Και τα χαράματα της Τρίτης 29 Μαΐου εξαπολύθηκε η τρομερή έφοδος, με κραυγές και αλαλαγμούς των φανατισμένων μουσουλμάνων, οι οποίοι, οιστρηλατούμενοι από την υπόσχεση του σουλτάνου τους για τριήμερη λεηλασία, εξεχύθηκαν ορμητικοί και ακάθεκτοι με κάθε λογής πολιορκητικές μηχανές για να πατήσουν τα τείχη και να συντρίψουν την άμυνα των πολιορκουμένων.

Σύγχρονοι προς τα γεγονότα συγγραφείς, καθώς και μεταγενέστεροι Έλληνες και ξένοι ιστορικοί ή χρονικογράφοι, Ο Σφραντζής και ο Δούκας και ο Λατίνος Λεονάρδος ο Χίος, ο Κριτόβουλος, ο Χαλκοκονδύλης, το χρονικόν περί των Τούρκων σουλτάνων, οι τουρκικές μαρτυρίες και άλλοι-, έχουν περιγράψει την τρομερή και μοιραία αυτή έφοδο, της οποίας δεν είναι ανάγκη να επαναληφθούν οι τραγικές λεπτομέρειες. Ο σκληρός αγών που διεξήχθη στα τείχη και ιδίως στις επάλξεις της πύλης του Αγίου Ρωμανού, η μνήμη της Κερκόπορτας που μας ιστόρησε ο Δούκας, η ολονυκτία στο ναό της Αγίας Σοφίας και ο πανηγυρισμός της μνήμης της οσιομάρτυρος Θεοδοσίας, που πάνδημος εορταζόταν την 29ην Μαΐου, ο τραυματισμός του Ιουστινιάνη και η αποχώρησή του από τον αγώνα σε στιγμή κρίσιμη, καθώς και άλλες λεπτομέρειες, έχουν επανειλημμένα ιστορηθή και έχουν αποδοθή με ζωντάνια από όσους, Έλληνες ή ξένους, περιέγραψαν την Άλωση. Και όλοι οι ιστορικοί αυτοί, θρηνώντας την Άλωση, εθρήνησαν, αλλά και εξύμνησαν τον ηρωικό θάνατο του Κωνσταντίνου. Του Κωνσταντίνου, του οποίου υπήρξε συγκινητική η τελευταία δημηγορία, όπως μας παρεδόθηκε ότι εξεφωνήθηκε πιθανώς στο παλάτιο, καθώς και η μετάληψη των αχράντων μυστηρίων στον μεγάλο ναό της Αγίας Σοφίας την παραμονή της Αλώσεως.

ΟΤΑΝ, την Τρίτη 29 Μαΐου του 1453, ακούσθηκε η φρικτή κραυγή «Εάλω η Πόλις», έσβηνε οριστικά ο παλμός της καρδιάς του Βυζαντινού Κράτους και εστέρευε η πηγή του μεγάλου πολιτισμού του. Το φως του πολιτισμού αυτού διεδέχετο στην Πόλη το πυκνό σκοτάδι της κατακτήσεως. Και η Αγωνία που είχε προηγηθή της Αλώσεως έδινε την θέση της στην αρπαγή, στην σφαγή και την αιχμαλωσία, στο πένθος και στο θρήνο για την απώλεια της Πόλης, η οποία, κατά την φράση του Δούκα «πόλις έρημος, νεκρά κειμένη, γυμνή, άφωνος, μη έχουσα είδος ουδέ κάλλος».

Ο θάνατος του Κωνσταντίνου, ηρωικού μαχητού στην πρώτη γραμμή και τελευταίου αυτοκράτορος του υπερχιλιόχρονου Βυζαντίου, ήταν η μεγάλη θυσία της υστάτης ώρας της Πόλης. Ο θάνατος του μαχομένου αυτοκράτορος συνέπεσε με τον θάνατο της Πόλης και με το τέλος της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Η 29 Μαΐου 1453 υπήρξε το πολιτικό τέλος της Αυτοκρατορίας και του πολιτισμού της. Η βυζαντινή όμως ανάμνηση δεν έσβησε ποτέ. Και ο βυζαντινός πολιτισμός, έστω και ακέφαλος πλέον, επέζησε ακμαίος. Το Βυζάντιο, και μετά τον θάνατό του, συνέχισε την πολιτιστική του προσφορά. Και η προσφορά αυτή εξακολουθεί να ζη και να μας φωτίζη ακόμη και σήμερα. Να φωτίζη τον κόσμο ολόκληρο, από τα χρόνια της Αναγεννήσεως έως και σήμερα. Προ παντός όμως να φωτίζη το Γένος των Ελλήνων, το επί αιώνες ταλαιπωρούμενο Γένος των Ελλήνων, το οποίο και όταν εγγίζει τον αφανισμό, πάντοτε αναγεννάται και πάντοτε ζωντανεύει την ορμή του, για την συνέχιση της ενδόξου πορείας του στους αιώνες των αιώνων.


*******************************************************
Αγαπητοί μου αδελφοί καί πνευματικά μου παιδιά... 
Η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη ψηφίστηκε το 1789 κατά την περίοδο της Γαλλικής Επανάστασης από τη Συντακτική Συνέλευση.
Βασισμένη στις ιδέες του Διαφωτισμού και επηρεασμένη από ανάλογο φιλελεύθερο κλίμα κατοχύρωνε για την αστική τάξη με τα άρθρα της κάποια θεμελιώδη δικαιώματα που ως τότε είχαν καταπατηθεί από την εξουσία του απολυταρχικού καθεστώτος. Αναγνωρίζονταν σε όλους το δικαίωμα της ελευθερίας, της ισότητας, της ανεξιθρησκίας και το απαραβίαστο της ιδιοκτησίας. Επίσης προασπίστηκε την εξουσία που πηγάζει από το λαό, καταργήθηκαν οι τίτλοι ευγένειας και ορίζονταν ότι όλοι οι πολίτες ήταν δεκτοί σε διάφορα αξιώματα, θέσεις και υπηρεσίες ανάλογα με τις ικανότητές τους (αξιοκρατία). Το κείμενο της διακήρυξης έχει ως εξής:
"Διακήρυξη των δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη (26 Αυγούστου 1789)"
"Οι αντιπρόσωποι του γαλλικού λαού, συγκεντρωμένοι σε Εθνική Συνέλευση, επειδή πιστεύουν ότι η άγνοια, η λήθη και η περιφρόνηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι οι αποκλειστικοί λόγοι της κοινής δυστυχίας και της διαφθοράς των κυβερνήσεων, αποφάσισαν να εκθέσουν σε μια επίσημη διακήρυξη τα φυσικά, αναπαλλοτρίωτα και ιερά δικαιώματα του ανθρώπου με τελικό σκοπό αυτή η διακήρυξη, μια και θα βρίσκεται συνέχεια μπροστά στα μάτια του κοινωνικού σώματος, να υπενθυμίζει σε όλους αδιάκοπα τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους. Ακόμη σκοπεύει να καταστήσει τις αποφάσεις της νομοθετικής και της εκτελεστικής εξουσίας περισσότερο σεβαστές, μια και θα μπορούν σε κάθε περίπτωση να συγκρίνονται με τον τελικό στόχο του κάθε πολιτικού θεσμού. Τέλος, η διακήρυξη αυτή αποβλέπει να στρέψει τις διεκδικήσεις των πολιτών, που θα στηρίζονται πια σε απλές αρχές και αναμφισβήτητες, προς τη στήριξη του Συντάγματος και προς το γενικό καλό.
Επομένως, η Εθνική Συνέλευση μπροστά και κάτω από την προστασία του Ανωτάτου Όντος αναγνωρίζει και διακηρύσσει τα παρακάτω δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη...

Ωραία θα πείτε. Οι πολιτικοί μας, σίγουρα τα σέβονται αυτά. ούτως ή άλλως τα δικαιώματα αυτά θα είναι πολύ δίκαια έτσι; Και οι διάφοροι "Συνταγματολόγοι", ειδικοί και νομικοί σίγουρα λοιπόν θα τα σέβονται έτσι; Τα δικαστήρια επίσης προφανώς θα τα υποστιρίζουν και αυτά πάντα έτσι;
ΌΧΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ... 

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πόσα ανθρώπινα δικαιώματα (από την Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη) έχει καταλύσει η Κατοχική Χουντάρα;

Μήπως νομίζετε 30% ;
Μήπως νομίζετε 50% ;
Μήπως νομίζετε 70% ;

Όχι, δυστυχώς τα έχουν παραβιάσει ΟΛΑ! 

Ας τα δούμε ένα - ένα λοιπόν...

Άρθρο 1 - Οι άνθρωποι γεννιούνται καί παραμένουν ελεύθεροι, με ίσα δικαιώματα. Κοινωνικές διακρίσεις γίνονται μόνο με γνώμονα το κοινό συμφέρον.

Τι έχει κάνει η κατοχική Δικτατορία: 
Τι να μην αναφέρει κανείς εδώ... Ασυλία Βουλευτών και πολιτικών. Φυλάκιση και κυνήγημα πολιτών για μηδαμινά χρέη. Μεγαλο-λαμόγια, Τραπεζίτες και άλλοι που κλέβουν εκατομμύρια, είτε το κάνουν "νόμιμα", είτε παράνομα, αλλά τυγχάνουν της πλήρους προστασίας του συστήματος... Και αυτά είναι μόνο η αρχή...

Αποτέλεσμα: Το Άρθρο 1, έχει καταλυθεί πλήρως. 

----

Άρθρο 2 - Σκοπός κάθε πολιτικής ένωσης αποτελεί η διατήρηση των φυσικών και απαράγραπτων δικαιωμάτων του ανθρώπου. Τα δικαιώματα αυτά είναι η ελευθερία, η ιδιοκτησία, η ασφάλεια και η αντίσταση στη βία. 

Τι έχει κάνει η κατοχική Δικτατορία: 
Κατασχέσεις πρώτης κατοικίας, σημειώστε "check". Άγρια καταστολή, από τις δυνάμεις κατοχής σε ΚΑΘΕ διαμαρτυρία, σημειώστε "check". Ασφάλεια και αντίσταση στην βία;;; Εδώ γελάμε... εάν δεν ήταν τόσο τραγικό. Το καθεστώς δεν χάνει καμιά ευκαιρία να μπουκάρει στο σπίτι του καθενός που αντιστέκεται, να τον κατηγορήσει, να τον φυλακίσει, και να του πάρει τα πάντα. Παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Αποτέλεσμα: Το Άρθρο 2, έχει καταλυθεί πλήρως. 

----

Άρθρο 3 - Το Έθνος είναι η αποκλειστική πηγή κάθε εξουσίας. Καμία ομάδα ανθρώπων και κανένα άτομο δεν μπορεί να ασκεί εξουσία που δεν απορρέει από το Έθνος. 

Τι έχει κάνει η κατοχική Δικτατορία: 
Το Έθνος; Ποιο Έθνος. Αυτή η λέξη έχει καταργηθεί πλέον... Αλλά ας το δούμε: Το πολιτικό προσωπικό ακολουθεί πιστά τις εντολές της Τρόικα και των διεθνών τοκογλύφων, χωρίς να ρωτά κανέναν απολύτως. Το τραγικότερο όλων, είναι ότι το παραδέχονται χωρίς αναστολές... Μας λένε ότι η όποιες γελοίες ρυθμίσεις ή αλλαγές δεν τις δέχεται η Τρόικα, οπότε δεν μπορούν να περάσουν. Και άλλα βέβαια...

Αποτέλεσμα: Το Άρθρο 3, έχει καταλυθεί πλήρως.

----

Άρθρο 4 - Ελευθερία σημαίνει το να μπορεί να πράττει το κάθε άτομο οτιδήποτε δε βλάπτει ένα άλλο άτομο. Έτσι, η άσκηση των φυσικών δικαιωμάτων κάθε ανθρώπου θέτει σαν όριο το σημείο εκείνο, από το οποίο αρχίζει η άσκηση των ίδιων δικαιωμάτων για το άλλο άτομο. Το όριο αυτό δεν καθορίζεται παρά μόνον από το νόμο. 

Τι έχει κάνει η κατοχική Δικτατορία: 
Εδώ δεν θα αναφέρουμε κάποια πράγματα που ήδη έχουν αναφερθεί που καταλύουν και αυτό το δικαίωμα. Αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα που δεν αναφέραμε ακόμη. Μέσα σε αυτά είναι τα καταστροφικά μέτρα που παίρνουν κάθε μέρα, που μας βλάπτουν, βάζουν λάδι στην φωτιά της κρίσης, ανεβάζουν την ύφεση, τις αυτοκτονίες, την ανεργία κλπ. Είναι δυνατόν να πιστεύει κανείς ότι το Άρθρο 4 ισχύει ακόμα;

Αποτέλεσμα: Το Άρθρο 4, έχει καταλυθεί πλήρως. 

----

Άρθρο 5 - Ο νόμος μπορεί να απαγορεύσει μόνο ό,τι είναι επιζήμιο για την κοινωνία. Ό,τι δεν απαγορεύεται από το νόμο θεωρείται επιτρεπτό και δεν μπορεί σε κανέναν να επιβληθεί να κάνει κάτι που δεν ορίζεται από το νόμο. 

Τι έχει κάνει η κατοχική Δικτατορία: 
Ο νόμος της κατοχής σήμερα, θα έπρεπε πρώτα και κύρια, να απαγορεύσει την διαδικασία "σωσίματος" από την τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού... Αλλά ας δούμε και κάποια άλλα θεματάκια... Σκουριές. Καταστροφή του περιβάλλοντος, ξεπούλημα αμύθητης περιουσίας του Λαού έναντι πινακίου φακής... Αυτό δεν είναι επιζήμιο για την κοινωνία; Οι αυτοκτονίες, η ανεργία, η υπερφορολογία και τόσα άλλα τι είναι; Ρωτήστε τον εαυτό σας: Οι νόμοι που περνά η κατοχή, είναι ηθικοί; Είναι δυνατόν να λέμε τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει ο νόμος, όταν αυτοί που τους ορίζουν έχουν ξεπεράσει κάθε όριο νομιμότητας;

Αποτέλεσμα: Το Άρθρο 5, δεν αφορά το παράνομο καθεστώς στην Ελλάδα και ως εκ τούτου, έχει καταλυθεί πλήρως.

----

Άρθρο 6 - Ο νόμος αποτελεί έκφραση της κοινής βούλησης. Όλοι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα, προσωπικά ή με αντιπροσώπους τους, να μετέχουν στη θέσπισή του. Ο νόμος πρέπει να είναι ο ίδιος για όλους, ανεξάρτητα αν προστατεύει ή τιμωρεί. Εφόσον όλοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, μπορούν όλοι να μετέχουν το ίδιο και στα δημόσια αξιώματα, στις θέσεις και τις υπηρεσίες ανάλογα με τις ικανότητές τους και χωρίς καμία άλλη διάκριση παρά αυτή που πηγάζει από την αρετή τους και το ταλέντο τους. 

Τι έχει κάνει η κατοχική Δικτατορία: 
Εδώ μιλάμε για άλλο ένα ανέκδοτο... Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να μετέχουν στην θέσπιση των νόμων; Εδώ ΟΥΤΕ ΚΑΝ η κυβέρνηση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ... Τους τα υπαγορεύει η Τρόικα.... Δεν χρειάζεται να πούμε και τίποτα άλλο που δεν έχουμε ήδη αναφέρει εδώ.

Αποτέλεσμα: Το Άρθρο 6, έχει καταλυθεί πλήρως. 

----

Άρθρο 7 - Κανένα άτομο δεν μπορεί να κατηγορηθεί, να συλληφθεί ή να κρατηθεί παρά μόνο στις περιπτώσεις που ο νόμος ορίζει και σύμφωνα με τις διαδικασίες που προκαθορίζονται από αυτόν. Όσοι αιτούνται, εκδιώκουν, και εκτελούν αμέσως ή εμμέσως αυθαίρετες εντολές πρέπει να τιμωρούνται. Όπως επίσης, κάθε πολίτης ο οποίος καλείται ή συλλαμβάνεται εν ονόματι του νόμου πρέπει να συμμορφώνεται αμέσως, κάθε αντίσταση που προβάλλει όντας ομολογία ενοχής. 

Τι έχει κάνει η κατοχική Δικτατορία: 
Κι άλλο ανέκδοτο... Πόσοι από εμάς δεν έχουν ΗΔΗ υποστεί προσαγωγή, παράνομα και χωρίς καμιά νομιμότητα; Πόσοι από τους συμπολίτες μας, δεν είμαστε τραγικά θύματα απολύτως αυθαίρετων εντολών; 

Αποτέλεσμα: Το Άρθρο 7, έχει καταλυθεί πλήρως.

----

Άρθρο 8 - Ο νόμος οφείλει να επιβάλλει ποινές που είναι αποκλειστικά και απόλυτα αναγκαίες. Κανείς δεν μπορεί να τιμωρηθεί παρά με νόμο που είχε θεσπιστεί πριν το αδίκημα και ο οποίος εφαρμόζεται νόμιμα. 

Τι έχει κάνει η κατοχική Δικτατορία: 
Κι άλλο ανέκδοτο... Πόσοι από εμάς δεν έχουν ΗΔΗ υποστεί προσαγωγή, παράνομα και χωρίς καμιά νομιμότητα; Πόσοι από τους συμπολίτες μας, δεν είμαστε τραγικά θύματα απολύτως αυθαίρετων εντολών; 

Αποτέλεσμα: Το Άρθρο 8, έχει καταλυθεί πλήρως. 

----

Άρθρο 9 - Επειδή κάθε άνθρωπος θεωρείται αθώος έως ότου αποδειχτεί η ενοχή του, αν κριθεί αναγκαίο να συλληφθεί, κάθε αυστηρό μέτρο που δεν θα ήταν αναγκαίο για τη σύλληψή του απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο. 

Τι έχει κάνει η κατοχική Δικτατορία: 
Άλλο ένα ανέκδοτο... Μαζί τα φάγαμε, είμαστε όλοι τεμπέληδες, προσαγωγές, κρατήσεις, αντισυνταγματικές αποφάσεις στα δικαστήρια, είναι μόνο ένα μέρος των ενεργειών που καθημερινά κάνει το κράτος κατοχής. 

Αποτέλεσμα: Το Άρθρο 9, έχει καταλυθεί πλήρως. 

----

Άρθρο 10 - Κανείς δεν πρέπει να διώκεται για τις πεποιθήσεις του, ακόμη και τις θρησκευτικές, εφ’όσον η εκδήλωσή τους δεν διαταράσσει τη δημόσια τάξη που ο νόμος έχει επιβάλλει. 

Τι έχει κάνει η κατοχική Δικτατορία: 
Είσαι ειρηνικός διαδηλωτής; Ετοιμάσου για δακρυγόνα, συλλήψεις, γλόμπ, και ξύλο... Όσο για τις πεποιθήσεις σου, να ξέρεις ότι ΔΕΝ τους απασχολεί καθόλου...

Αποτέλεσμα: Το Άρθρο 10, έχει καταλυθεί πλήρως. 

----

Άρθρο 11 - Η ελεύθερη ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών είναι ένα από τα πολυτιμότερα δικαιώματα του ανθρώπου. Επομένως, κάθε πολίτης έχει τη δυνατότητα να ομιλεί, να γράφει, και να τυπώνει τα έργα του ελεύθερα, αρκεί να μην κάνει κατάχρηση αυτής της ελευθερίας σε περιπτώσεις που ορίζονται σαφώς από το νόμο. 

Τι έχει κάνει η κατοχική Δικτατορία:
Είσαι blogger; Είσαι υπέρ του εθνικού νομίσματος; Εεε τότε να ξέρεις ότι το "σύστημα" θα κάνει το παν για να σε φιμώσει... Εντάξει δεν το έχουν καταφέρει ακόμα πλήρως, αλλά όλοι μας ξέρουν ότι το έχουν εφαρμόσει ήδη σε πολλές περιπτώσεις.

Αποτέλεσμα: Το Άρθρο 11, δεν έχει καταλυθεί πλήρως, αλλά έχει παραβιαστεί πολλές φορές. 

----

Άρθρο 12 - Η εξασφάλιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου και του πολίτη κάνει αναγκαία την ύπαρξη μιας κρατικής εξουσίας. Άρα αυτή η εξουσία έχει θεσπιστεί για το καλό όλων και όχι για την ιδιωτική ωφέλεια αυτών, στους οποίους έχει ανατεθεί. 

Τι έχει κάνει η κατοχική Δικτατορία: 
Η κατοχική δικτατορία, εξασφαλίζει πλέον μόνο ένα πράγμα. Την πληρωμή τοκογλυφικών χρεών. Στην πλάτη του Λαού. Ή μάλλον, θα έλεγε κανείς, πάνω από τα πτώματα του Λαού... Είναι κανείς ακόμα που πραγματικά πιστεύει ότι το "κράτος" χρησιμοποιεί την εξουσία για το καλό όλων;

Αποτέλεσμα: Το Άρθρο 12, έχει καταλυθεί πλήρως. 

----

Άρθρο 13 - Για τη συντήρηση της κρατικής εξουσίας και για τα έξοδα της διοίκησης μια κοινή συνεισφορά είναι αναγκαία. Η συνεισφορά αυτή πρέπει να είναι κατανεμημένη με δικαιοσύνη στους πολίτες, ανάλογα με τις δυνατότητές τους 

Τι έχει κάνει η κατοχική Δικτατορία: 
Ανέκδοτο και πάλι... Σήμερα έχουμε φορολογία στους άνεργους, άστεγους και στους άπορους! Η φορολογία όχι μόνο δεν είναι ανάλογη με την δυνατότητα του κάθε πολίτη, αλλά ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ ανάλογη...

Αποτέλεσμα: Το Άρθρο 13, έχει καταλυθεί και ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ πλήρως. 

----

Άρθρο 14 - Όλοι οι πολίτες έχουν το δικαίωμα, αυτοπροσώπως ή με τους αντιπροσώπους τους, ν’αποδέχονται ελεύθερα την αναγκαιότητα της δημόσιας εισφοράς, να παρακολουθούν τη χρήση της και να καθορίζουν την ποσότητα, τη διάθεση, την είσπραξη και τη διάρκειά της. 

Τι έχει κάνει η κατοχική Δικτατορία: 
Τι να πει κανείς και γι αυτό το δικαίωμα... Ποιοι πολίτες έχουν αυτό το δικαίωμα; Εδώ όπως είπαμε και παραπάνω, δεν έχουν το δικαίωμα αυτό ΟΥΤΕ ΚΑΝ οι κυβερνήσεις μας... Οι πολίτες... απλά καλούνται να πεθάνουν...

Αποτέλεσμα: Το Άρθρο 14, έχει καταλυθεί και ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΕΙ πλήρως.

----

Άρθρο 15 - Η κοινωνία έχει το δικαίωμα να ζητήσει ευθύνη από κάθε δημόσιο λειτουργό για τον τρόπο που άσκησε το λειτούργημά του. 

Τι έχει κάνει η κατοχική Δικτατορία: 
Ευθύνες; ΠΟΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ; Αυτοί που ευθύνονται για την απόλυτη κατάντια μας, ούτε λογοδοτούν, ούτε επικοινωνούν με την κοινωνία. Οι "Δημόσιοι Λειτουργοί" που έχουν και την μεγαλύτερη ευθύνη, έχουν απαγορεύσει αυτό το δικαίωμα με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, την ασυλία τους και γενικότερα με την πλήρη απαξίωση που δείχνουν στον Λαό αυτής της χώρας...

Αποτέλεσμα: Το Άρθρο 15, έχει καταλυθεί πλήρως. 

----

Άρθρο 16 - Κάθε κοινωνία η οποία δεν έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα των πολιτών της και δεν έχει καθορίσει με ακρίβεια τη διάκριση των εξουσιών, δεν μπορεί να θεωρηθεί οργανωμένη. 

Τι έχει κάνει η κατοχική Δικτατορία: 
Διάκριση εξουσιών; Ποια διάκριση; Εδώ έχουμε παρά μόνο μία εξουσία, αυτήν των τοκογλύφων και διεθνών κέντρων, που εργάζονται με έναν και μόνο νόμο: "Το αποφασίζουμε και διατάσσουμε."

Αποτέλεσμα: Το Άρθρο 16, έχει καταλυθεί πλήρως. 

----

Άρθρο 17 - Επειδή η ιδιοκτησία είναι ένα απαραβίαστο και ιερό δικαίωμα κανείς δεν μπορεί να τη στερηθεί παρά μόνο σε περίπτωση δημόσιας ανάγκης που έχει καθορισθεί από το νόμο και φυσικά με την προϋπόθεση να καταβληθεί προηγουμένως στον κάτοχο μια δίκαιη αποζημίωση". 

Τι έχει κάνει η κατοχική Δικτατορία:
Να τα ξαναπούμε; ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ. ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ;

Αποτέλεσμα: Το Άρθρο 17, έχει καταλυθεί πλήρως. 
----


Έχουν καταλύσει τα 16 από τα 17 και τα έχουν παραβιάσει ΟΛΑ λοιπόν... 
Η κυβέρνηση συνεχίζει βεβαίως να προσποιείται την νομιμότητά της. 
Η αντιπολίτευση, συνεχίζει να τους νομιμοποιεί...
Τι σημαίνει αυτό; Τι σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε εμείς ως Λαός πλέον; 

Οι απαντήσεις δικές σας, αλλά δείτε και αυτές τις ιδέες εδώ και εδώ... 
Καλή Λευτεριά! 

***********************************************************
Πώς Υπονόμευσαν τη Θεσσαλονίκη! οί παρολίγον Σύμμαχοί μας  

Tο 1912, οι "περιούσιοι" της Θεσσαλονίκης, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν στην Τουρκία το μυθικό ποσό των 650.000.000 χρυσών λιρών ενώ μέλη της εβραϊκής κοινότητας,συγκρότησαν εθελοντικό σώμα και πολέμησαν κατά του Ελληνικού στρατού 

Ο Ελληνισμός τα τελευταία χρόνια καλείται να αντιμετωπίσει ένα μέτωπο εσωτερικών και εξωτερικών απειλών, οι οποίες σχετίζονται άμεσα με την επιβίωσή του ως έθνους, άπτονται της Εθνικής του Κυριαρχίας αλλά και της διαφυλάξεως της Εθνικής του υποστάσεως.

Μία από τις βασικότερες εξωτερικές επιβουλές, η δυσμενής έκβαση της οποίας συνεπάγεται την πρόκληση μίας νέας Εθνικής τραγωδίας, αναίμακτης αυτή τη φορά αλλά εξ ίσου οδυνηρής με τις προγενέστερες αιματηρές, είναι αυτή η οποία σχετίζεται με το λεγόμενο Μακεδονικό ζήτημα.Θραύση, στην κυριολεξία, κάνει και η ανθελληνική προπαγάνδα, η οποία διεξάγεται σε εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού, αναφορικά με το μείζονος σημασίας αυτό Εθνικό θέμα.
Πρωτοπόροι, στην ανθελληνική αυτή εκστρατεία, τίθενται και πάλι οι εβραίοι, οι οποίοι καταβάλλουν τιτάνιες ομολογουμένως προσπάθειες, προκειμένου να «αποδείξουν» την… σλαβική καταγωγή των Μακεδόνων.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα επ' αυτού, είναι η περίπτωση της..
μεταπτυχιακής ερευνήτριας του Πανεπιστημίου του Πρίνστον, Αναστ. Καρακασίδου, η οποία υπό την προτροπή και συνεπικουρία του εβραίου ανθρωπολόγου Χέρτσφελντ, πανεπιστημιακού καθηγητή του Χάρβαντ, παρουσίασε μία ιστορική ανθρωπολογική εργασία, δια της οποίας αμφισβητεί την Ελληνική προέλευση των Μακεδόνων.
Πρέπει να τονισθεί, ότι σύμφωνα με υφιστάμενες, απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, δέχεται επί πολλών ετών τις γενναιόδωρες οικονομικές χορηγίες,του ουγγροεβραίου βαθύπλουτου επιχειρηματία Τζωρτζ Σόρος, ο οποίος ως γνωστόν στηρίζει την οικονομία των Σκοπίων.
Οι σιωνιστές, καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να παραχαράξουν και να διαστρεβλώσουν, με τους συνεργούς τους, την ιστορία. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι και η «Ευρωπαϊκή Ιστορία» του επίσης εβραίου Ντυροζέλ, η οποία κυκλοφόρησε ευρύτατα προ ολίγων ετών, παρέλειψε τυχαία (!) κάθε αναφορά στην Ελλάδα. Αποκαλύπτεται λοιπόν ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο βιασμού της ιστορικής πραγματικότητας και της αλήθειας.

«Η ιστορία των Εβραίων της Μακεδονίας»
Το 1993, το κρατικό έκτρωμα των Σκοπίων, εξέδωσε το βιβλίο του Αλεξάντερ Μπατκόβσκι «Η ιστορία των Εβραίων της Μακεδονίας», στο οποίο αναφέρεται, η σύμπνοια που διέκρινε τους εβραίους και τους σκοπιανούς. Ανάμεσα στα άλλα θέματα που θίγει ο συγγραφέας, κάνει λόγο για τη συμβολή των εβραίων στην επανάσταση του «'Ιλλιντεν», η οποία είχε ως αποτέλεσμα την θανάτωση χιλιάδων Ελλήνων, με στόχο την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας, κάνοντας μνεία στον ηγετικό ρόλο, των εβραίων αδελφών Καμχή, σε αυτή την εξέγερση.
Σε συνέδριο το οποίο διεξήχθη εξ' άλλου στη Θεσσαλονίκη (Νοέμβριος 1992),με θέμα τις Εβραϊκές Κοινότητες της Νοτιανατολικής Ευρώπης κατά τους τελευταίους πέντε αιώνες, η εβραία «ιστορικός» Ρένα Μόλχο, η οποία μάλιστα τυγχάνει και πρόεδρος της Εταιρείας Μελέτης του… Ελληνικού Εβραϊσμού, προέβη σε ψευδείς ισχυρισμούς της μορφής, ότι η πλειοψηφία των κατοίκων της Θεσσαλονίκης ήταν εβραίοι, κατά το 1912.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί, ότι παραδέχθηκε την αντίδραση των εβραίων της περιοχής, στην ενσωμάτωση της Θεσσαλονίκης στον Εθνικό Ελληνικό κορμό. Στο σημείο ακριβώς αυτό θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι εβραίοι, δια του περιοδικού τους «Χρονικά» (τεύχος Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου1992), έχουν προβάλλει την «άποψη» του τουρκοεβραίου περιηγητή Ελβιγιά Τσελεμπή ότι «…ο πρώτος κτίσας την πόλιν ταύτην (την Θεσσαλονίκης), ήταν ο Σολομών!».
Στο συνέδριο, είχε τοποθετηθεί ο ιστορικός κ. Σκορδύλης, ο οποίος ανέφερε τις παρασκηνιακές προσπάθειες τις οποίες κατέβαλλαν οι εβραίοι για τη διεθνοποίηση της Μακεδονίας υπό ιουδαϊκή διοίκηση, ενώ επίσης τόνισε τη συγκρότηση μικτής τουρκο-βλαχο-εβραϊκής επιτροπής, με έδρα την Κωνσταντινούπολη, έργο της οποίας υπήρξε η προώθηση της αυτονόμησης της Μακεδονίας.
Οι άξιοι διάδοχοι σε μισελληνισμό του δημίου Χ. Κίσσιγκερ, ανάβουν στην κυριολεξία φωτιές,υποδαυλίζοντας με τη μέθοδο της τεχνητής οξύνσεως, μέσω του Στέιτ Ντιπάρτμεντ,ανύπαρκτα ζητήματα, π.χ. αυτά τα περί μειονοτήτων Αρβανιτών και Βλάχων,εμμένοντας ταυτόχρονα στη θέση περί υπάρξεως σλαυομακεδόνων. Ακόμη τα Σκόπια έχουν αναθέσει την προβολή των θέσεών τους σε παγκόσμιο επίπεδο, στην μεγαλύτερη αμερικανοεβραϊκή εταιρεία δημόσίων σχέσεων, την «Hill and Knowton»,στην οποία έχει καταφύγει, καθόλου συμπτωματικά, και η Τουρκία…
Η ανάμειξη των εβραίων ιδρυτών του ΚΚΕ Μπεναρόγια και Βεντούρα
Η αδιαμφισβήτητη ανάμειξη των εβραίων ιδρυτών του ΚΚΕ Αβραάμ Μπεναρόγια και Κουν Βεντούρα, οι οποίοι μάλιστα ως βουλευτές του ιδίου κόμματος, έθεσαν θέμα ανεξαρτητοποιήσεως της Μακεδονίας το 1927 μέσα στην Ελληνική Βουλή, στην τρισάθλια απόπειρα διασπάσεως της Μακεδονικής γης από τον Ελλαδικό κορμό,φωτίζει αρκετά το παρασκήνιο. Η εβραϊκή καταγωγή του Υπουργού Εξωτερικών της Γιουγκοσλαβίας Καρντέλι, ο οποίος διετέλεσε ΥΠ.ΕΞ. επί των ημερών διακυβερνήσεως της χώρας από τον εβραιοκροάτη Γιόζιπ Μπροζ Τίτο, δεν είναι γεγονός τυχαίο. Αμφότεροι υπήρξαν εμπνευστές και θεμελιωτές του ομοσπόνδου κρατιδίου της «Μακεδονίας».
Ανέκαθεν οι σιωνιστές στόχευαν στην απόσπαση της Μακεδονίας. Οι ραδιουργίες τους, σε όλα τα επίπεδα, το αποδεικνύουν. Από τα χρόνια ήδη της τουρκοκρατίας,ο εβραϊκής καταγωγής Ταάλ Μπέης, είχε επιδοθεί στην σφαγή του Μακεδονικού Ελληνισμού. Ακόμη και η ίδρυση του Μακεδονικού Κομιτάτου των Βουλγάρων,τρομοκρατική – δολοφονική οργάνωση που τόσο βασάνισε τον Μακεδονικό Ελληνισμό κατά τα έτη 1900-1908, ήταν έμπνευση, που υλοποιήθηκε από τους βουλγαρίζοντες κρυπτοεβραίους Γιόζεφ και Γιάγκοφ. Μεταγενέστερα, το 1905, η επανάσταση του«'Ιλλιντεν», όπως προαναφέρθηκε, στηρίχθηκε κατά ένα μεγάλο μέρος στην ενεργό συμμετοχή των εβραίων, υπό την ηγεσία των αδελφών Καμχή.
Την ίδια μισελληνική στάση, επέδειξαν οι σιωνιστές κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων. Ειδικότερα το 1912, οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι έλεγχαν τη στοά «Αλιάνς», συγκέντρωσαν, υπό μορφή εράνου και παρέδωσαν στην Τουρκία το μυθικό ποσό των 650.000.000 χρυσών λιρών (Δημοσίευμα Εφημερίδας«Εστία», 9 Οκτωβρίου 1912), ενώ μέλη της εβραϊκής κοινότητας, συγκρότησαν εθελοντικό σώμα και πολέμησαν κατά του Ελληνικού στρατού, στο πλευρό των Τούρκων.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει ν' αναφερθεί ότι ουδέποτε, κατά την αρχαιότητα, η Θεσσαλονίκη διέθετε ισχυρή εβραϊκή κοινότητα. Από της ιδρύσεως μάλιστα της πόλεως (4ος αιών π.Χ.) μέχρι σήμερα, ο πληθυσμός της συμπεριελάμβανε ελάχιστο αριθμό εβραίων, τόσο μηδαμινό στον αριθμό, ώστε οι ιστορικοί δεν ασχολήθηκαν καν με την καταγραφή του. Όταν ο Σαούλ ή Παύλος επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη τον1ο αιώνα μ.Χ. η εβραϊκή παροικία ήταν αρκετά ισχνή.
Ο κατακλυσμός της Θεσσαλονίκης από εβραίους, άρχισε να πραγματοποιείται κατά τον 16ο αιώνα, όταν οι εβραίοι εγκαταλείπουν ομαδικώς την Ισπανία,συνεπεία των διώξεων που υπέστησαν από την Ιερά Εξέταση. Σημαντικό ρεύμα εβραίων προς την Θεσσαλονίκη, παρατηρείται επίσης προς το 1720-1730,προερχόμενο από την Ιταλία. Το ρεύμα αυτό δεν προέρχεται από διωγμούς, αλλά εκδηλώνεται όταν οι εβραίοι διαπιστώνουν ότι λόγω της οθωμανικής κατοχής,μπορούν να εξαπλώσουν ασυδότως τις εκμεταλλευτικές τους δραστηριότητες σε ελληνικό έδαφος, όπως και το πράττουν, όσο καλύτερα μπορούν.
Χαρακτηριστικό είναι και το παρακάτω από τις ίδιες τις εβραϊκές μαρτυρίες(περιοδικό «Χρονικά», τεύχος Μαίου-Ιουνίου 1994, σελ. 24): «Στα 1821, κατά την έκρηξη της ελληνικής επανάστασης, πολλοί χριστιανοί της Θεσσαλονίκης συνελήφθησαν. Για την απελευθέρωσή τους, οι Τούρκοι αξιωματούχοι εισέπραξαν ως λύτρα 440.000 γρόσια. Για να συγκεντρώσουν αυτό το ποσόν οι χριστιανοί,δανείσθηκαν από Εβραίους τραπεζίτες προς 30-50% επιτόκιο, με ενέχυρο τιμαλφή και σκεύη των ναών, λαμβάνοντας μετρητά το ένα δεύτερο ή ένα τρίτο της αξίας. Δυστυχώς δεν ξέρουμε από ποιους τραπεζίτες».

Οι σιωνιστές είχαν υποτάξει οικονομικά την Θεσσαλονίκη
Οι σιωνιστές με πρωτοπόρους τους αδελφούς Μοδιάνο, είχαν υποτάξει οικονομικά κατά τέτοιο τρόπο την πόλη, ώστε να έχει περιέλθει στην κατοχή τους,ένα μεγάλο τμήμα της Θεσσαλονίκης. Όπως μας πληροφορεί το περιοδικό «Χρονικά»,«…Οι αδελφοί Μοδιάνο κατείχαν πολύ σημαντική κτηματική περιουσία με τα μέτρα της Θεσσαλονίκης της εποχής, το ύψος της οποίας με τραπεζικούς υπολογισμούς,έφτανε τις 700.000 λίρες και περιελάμβανε πολλά αστικά ακίνητα και υπεραστικά γήπεδα. Πιο κοντά στην πραγματικότητα από τους αριθμούς ήταν η λαϊκή έκφραση ότι «η μισή Θεσσαλονίκη ήταν δική τους», έκφραση που διασώθηκε ως τις μέρες μας.
Οι εβραίοι τραπεζίτες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την δεινή θέση στην οποία είχε περιέλθει το Ελληνικό στοιχείο κατά τη διάρκεια της τουρκοκρατίας,θησαυρίζοντας στην κυριολεξία. Οι ίδιοι οι εβραίοι, στα «Χρονικά», ομολογούν:«Από τον 18ο αιώνα, καθώς ο χρηματικός φόρος γενικεύθηκε στην οθωμανική αυτοκρατορία, ολοένα και περισσότερα χωριά άρχισαν να δανείζονται από πλούσιους εβραίους ή τούρκους με πολύ υψηλό επιτόκιο, με αποτέλεσμα να μετατρέπονται σταδιακά σε τσιφλίκια, στο βαθμό που οι κάτοικοι των χωριών αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στους βαρείς φόρους και τους αυξανόμενους τόκους. Πολλά χωριά από τη Θεσσαλονίκη είχαν αυτή την τύχη», («Χρονικά», Μάιος – Ιούνιος 1994).



***********************************************************
ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ - ΚΑΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΜΑΣ...

Μου λέγει, ένα θα σας βλάψη εσάς, το κεφάλαιον της Θρησκείας, όπου αυτείνη η ιδέα είναι σε εσάς πολύ τυπωμένη. (ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ)
Αδιάψευστος ο Στρατηγός Μακρυγιάννης ακούει από τα χείλη του Γάλλου περιηγητή Μαλέρμπ την αιτία της διαχρονικής κακοδαιμονίας της ράτσας μας που ρίζωσε και κακοφόρησε έχθρες, επιβουλές, δολοπλοκίες ακόμα και γενοκτονίες στο σύγχρονο Νεοελληνικό κράτος γιομίζοντας το με πόνο και κλάμα μέχρι τις μέρες μας.
Ας όψονται οι ((φίλοι)) που πρώτα ήρθαν σαν Σταυροφόροι μετά σαν( Φιλέλληνες) και στο τέλος σαν Εταίροι, πάντα για να μας ((σώζουν)), λες και κάτι τους τραβούσε μετά μανίας επάνω μας για να ξεχύνουν σε αυτό το όμορφο αλωνάκι την χολή της μειονεξίας τους. Με τα ψυχωμένα λὀγια του ο κολλυβογράμματος ΘΕΙΟΣ Μακρυγιάννης πιάνει και δίνει το νόημα της ουσίας αυτών που υποφέρουμε σήμερα. Όταν διάβαζα τα Απομνημονεύματα του και το βιβλίο του Οράματα και Θάματα κατάλαβα πολύ καλά γιατί (φρόντιζαν) να μην μας μάθουν ΙΣΤΟΡΙΑ και αντί αυτής να διδάσκουν μέχρι σήμερα αυτό που ράψαν στα δικά τους μέτρα.
Όλοι όμως αυτοί έστω και αν φαίνεται ότι πέτυχαν τον σκοπό τους, ουσιαστικά απέτυχαν, μάλιστα και με πάταγο γιατί δεν κατάλαβαν ποτέ τους ότι η αληθινή ιστορία είναι γραμμένη στον Ουρανό και στις καρδιές, ενώ η δικιά τους η νοθευμένη νοσεί και φαντάζει προβληματική ώστε η μόνη σίγουρη εξέλιξη της να διαγράφει πορεία προς το παγκόσμιο κενοτάφιο της λήθης.
Αυτό που καταλαβαίνουμε σήμερα είναι ότι ο κυρ ΓΙΑΝΝΗΣ της καρδιάς του Γένους μας δηλ. ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ αναδεικνύεται ο γνησιότερος ιστορικός που φρόντισε να δέσει με γερές γέφυρες ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ Αγιοπνευματικής ζωής την άρρηκτη συνέχεια των ναμάτων της καθαρής ιστορικής παράδοσης και διαδρομής από τα χρόνια του χιλιόχρονου Ρωμαίικου μέχρι και σήμερα. Έτσι έχουμε από κάπου να πιασθούμε και να παρηγορηθούμε.
Τώρα μάλιστα που απέκαμε και η ψύχη μας από τα τεχνητά αδιέξοδα που της στήσανε οι χαλκευτές των ανθρώπινων αξιών, ας θωρούμε εκεί ψηλά στον Ουρανό τον Μακρυγιάννη να κάνει αυτό που πάντα έκανε και τώρα μάλιστα πρεσβευτικά για έμας.
((Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον.
Και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα: «Δεν βλέπετε που θέλουν να κάμουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ό,τι πολυτίμητον τζιβαϊρικόν έχομεν. Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια… )).
Από αυτή την ζωή ο Μακρυγιάννης έφυγε με πολλά παράπονα γιατί κατάλαβε την αδικία που έγινε στο λαό του και δυστυχώς συνεχίζεται να γίνεται αμείωτα. Αυτό άλλωστε μας περιγράφει και άλλο επίγραμμα των σκέψεων του .
 ((Όταν ο φτωχός ο Έλληνας τον (Τούρκο) καταπολέμησε ξυπόλητος και γυμνός, τότε καταπολέμαγε και με σένα τον χριστιανό(Δυτικό)_με τις αντενέργειες σου, και τον δόλο σου και την απάτη σου κι εφοδίασμα τις πρώτες χρονιές των (Τουρκικών) κάστρων. Αν δεν τα εφοδίαζες εσύ ο Ευρωπαίος ήξερες που θα πηγαίναμε με εκείνη την ορμή.)) 
 Κατά τον Μακρυγιάννη εκείνη η ορμή που θα μας οδηγούσε?? παρά στο ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ του Γένους μας.
Ο γνήσιος λόγος του γίνεται ο καλύτερος εκφραστής της Ελληνικής Ψυχής που αποστρέφεται την ατιμία των ηγετών(( των μεγάλων δυνάμεων)) και θεμελιώνει στήριγμα εμπιστοσύνης στην Δικαιοσύνη του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ.
((Όμως του κακού κοπιάζεται. Αν δεν υπάρχει σε εσάς αρετή, υπάρχει η Δικαιοσύνη του Θεού, του αληθινού Βασιλέα. Ότι εκείνου η δικαιοσύνη μας έσωσε και θέλει μας σώσει, ότι όσα είπε αυτός είναι όλα αληθινά και δίκαια-και τα δικά σας ψέματα δολερά. Και όλοι οι ΤΙΜΙΟΙ Έλληνες δεν θέλει κανένας ούτε να σας ακούσει, ούτε να σας ιδή, ότι μας φαρμάκωσε η κακία σας, όχι των φιλανθρώπων υπηκόων σας, εσάς των ανθρωποφάγων όπ όλους ζωντανούς τρώτε τους ανθρώπους και περασπίζεται τους ΑΤΙΜΟΥΣ και παραλυμένους και καταντήσατε την κοινωνία παραλυσία.))
Μήπως ο Μακρυγιάννης ζει στις μέρες μας και δεν το ξέρουμε? Γιατί αυτά που προφητικά προδιετύπωσε αφορούν την οικτρή καθημερινότητα εν έτη 2013.Φοβερός ο λόγος του όλοι (οι ΤΙΜΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) και χωρίς περιστροφές( παρασημοφορεί ) με το παράσημο της ΑΤΙΜΙΑΣ όσους χωρίς εθνική αξιοπρέπεια ασπάζονται τα ξενόφερτα ήθη που οδηγούν στην ηθική παραλυσία.
Αν ζούσε ο Μακρυγιάννης στις μέρες μας θα καθόταν στο καναπέ του σπιτιού του? Σίγουρα όχι. Αυτές τις μέρες ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ κυκλοφορεί στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ, άλλωστε του ανήκει το τοπωνύμιο, όχι φυσικά ο ίδιος αλλά η φωνή του που διαπερνά ειρηνικά τα αυτιά των Νεοελλήνων με τον ικετευτικό ψίθυρο της ((όταν οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν και όταν κάνουν αυτείνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν)).
Φυσικά και δεν βλάπτει το Κεφάλαιο της Θρησκείας όπως διατυπώθηκε στην επικεφαλίδα γιατί είναι η Χρυσή Κορώνα του Αγίου Βαπτίσματος μας και η Δωρεά Σφραγίς του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ που συνέχει και συγκρατεί την αιματοβαμμένη πορεία του Γένους ανάμεσα σε λύκους και προβατόσχημους τέτοιους. Αυτό μας λέει και ο ΘΕΙΟΣ Μακρυγιάννης((Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε, τρώνε από εμάς και μένει και μαγιά)).
ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΞΙΟΜΑΚΑΡΙΣΤΕ ΑΔΕΛΦΕ ΗΜΩΝ.



**********************************************************
ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΣ...  όπως Ελλάς - Ισραήλ...
Ο λόγος γιά τον οποίο οι σιωνιστές, που δημιούργησαν με οικονομικές παγίδες την σημερινή παγκόσμια “κρίση”, έχουν βάλει ως πρώτο και καθοριστικό τους στόχο να αλώσουν την Ελλάδα, είναι βαθύς και αρχαίος…
Ως γνωστόν το Ισραήλ, ήταν ο περιούσιος λαός του Θεού στον οποίον απεκαλύφθη και τον έθεσε πνευματικό ηγέτη της ανθρωπότητος. Δυστυχώς πολύ νωρίς, ήδη επί Μωϋσέως, φάνηκε μιά μερίδα Ισραηλιτών που επηρέαζε και τους υπόλοιπους, η οποία λάτρευε τον χρυσό πιό πολύ από τον Θεό. Αυτοί είναι οι πρόγονοι των σημερινών σιωνιστών, αυτοί που όταν κατέβηκε ο Μωϋσής από το Σινά με τις πλάκες του Νόμου, τους βρήκε να λατρεύουν το χρυσό βόδι που εν τω μεταξύ είχαν φτιάξει.
Επί Σολομώντος βλέπουμε πάλι την ροπή προς τον χρυσό να επικρατεί. Είχε επιβληθεί τότε ως φόρος υποτέλειας στα υπόδουλα έθνη, να του δίδουν κατ΄έτος 666 τάλαντα χρυσού (δηλαδή 17 τόνοι χρυσού!)
Α΄ Βασιλέων ι΄ 14 & Β΄ Χρονικών θ΄ 13:
«Το βάρος δε του χρυσίου, το οποίον ήρχετο εις τον Σολομώντα κατ’ έτος, ήτο εξακόσια εξήκοντα εξ τάλαντα χρυσίου».
Εξ ού και μέχρι σήμερα όπως πολύ σωστά αρκετοί πατέρες έχουν τονίσει, αυτός (το 666) είναι «ιερός» αριθμός για τους σιωνιστές εβραίους και επιβάλλοντάς τον στις συναλλαγές των λαών, θεωρούν ότι τους έχουν σε υποτέλεια.
Αργότερα τους συναντάμε να φονεύουν τους ενοχλητικούς προφήτες που ο Θεός έστελνε για να τους επαναφέρουν στην τάξη, να τους θυμίζουν δηλαδή ότι η αποστολή τους είναι να οδηγήσουν τα έθνη στην αλήθεια του Θεού.
Τελικά στα χρόνια του Χριστού, τους συναντάμε πλέον σαν τραπεζίτες, αυτών των οποίων τις τράπεζες (όπου μεταξύ των άλλων γινόταν και εξαργύρωσις ξένων νομισμάτων) ανέτρεψε ο ίδιος ο Κύριος με το φραγγέλιο.
Σε αυτούς απευθύνθηκε λέγοντας «Ού δύνασθε δυσί κυρίοις δουλεύειν, Θεώ δουλεύειν και μαμωνά» δηλαδή δεν μπορείτε να είστε υπηρέτες στον Θεό ταυτόχρονα και στον Μαμωνά που είναι ο δαίμων κύριος του χρήματος!!!
Επειδή λοιπόν επεκράτησαν στην αξιακή παράδοση του Ισραήλ οι πρόγονοι των σημερινών σιωνιστών, δηλαδή οι λατρεύοντες τον Μαμωνά, οι επικυρίαρχοι και δυνάστες των άλλων εθνών, οι φονείς των προφητών, οι τραπεζίτες και οι Φαρισαίοι δηλαδή οι απόγονοι των φονευσάντων τους προφήτες, ο ίδιος ο Χριστός τους ανήγγειλε την άρση της υιοθεσίας και την ανάθεση του κηρύγματος της βασιλείας του Θεού στους Έλληνες.
“Δια τούτο λέγω υμίν ότι αρθήσεται αφ ημών η βασιλεία του Θεού και δοθήσεται έθνει, ποιούντι τους καρπούς αυτής”
(Ματθ. 21,43)
(Επειδή φανήκατε ανάξιοι, γι αυτό, θα σας αφαιρεθεί η ανάθεση του κηρύγματος της βασιλείας του Θεού και θα δοθεί στους Εθνικούς, -δηλαδή το Ελληνικό έθνος γιατί πνευματικά αυτό ηγείτο των εθνικών- το οποίο θα αποδώσει τους καρπούς αυτής)
Οι σιωνιστές από τότε είδαν να εξαπλώνεται η πίστη σ΄Αυτόν που σταύρωσαν οι πρόγονοί τους σαν κακούργο, με την δύναμη του λόγου των Ελλήνων, αφού όλα τα ευαγγέλια, οι επιστολές του Αποστόλου Παύλου, οι πράξεις των Αποστόλων και η Αποκάλυψη του Ιωάννου γράφτηκαν στα Ελληνικά.
Μερικοί θέλοντας να μην φανεί το Ελληνικό έθνος ως υπέρτερο τονίζουν ότι έθνος άγιον είναι το έθνος των Χριστιανών και αυτό εννοεί με την φράση του ο Χριστός.
Τίποτε δεν είναι αληθέστερο από αυτό. Αλλ΄όπως είπαμε ο πνευματικός ηγέτης του αγίου έθνους είναι το Ελληνικό έθνος που είχε την σοφία και πρίν από τον Χριστό να θεωρεί Έλληνες όχι τους φυλετικά διακρινόμενους ως τέτοιους, αλλά κάθε έναν που μετέρχεται δηλαδή έρχεται και κοινωνεί της Ελληνικής παιδείας σ΄όποιο λαό ή φυλή κι αν ανήκει.
Έτσι λοιπόν, με πνευματικο ηγέτη τον Ελληνισμό, ήταν ευκολότερο να σχηματιστεί το άγιο έθνος των Χριστιανών, χωρίς φυλετικές ή άλλες διακρίσεις. Άλλωστε αυτή την εκδοχή διδάσκει με ιδιαίτερη μάλιστα έμφαση και συγκίνηση και ο αγ. Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός. (Βλέπε το βίντεο εδώ)
Οι Πατέρες της Εκκλησίας με τον ωραιότατο αλλά και ακριβέστατο στα νοήματα Ελληνικό λόγο τους, ερμήνευσαν και διέδωσαν τα διδάγματα του ευαγγελίου και των αποστόλων.
Η δημιουργία όμως του απέραντου κράτους, της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, η οποία εναγκαλίζεται και ασπάζεται την πίστη στο Χριστό και με αυτήν την πίστη μεγαλουργεί, στην επιστήμη, στην τέχνη, ακόμη και στον πλούτο και στην δόξα, αποτελεί την μεγαλύτερη και ανεξάντλητη πηγή φθόνου των σιωνιστών, από τους οποίους κάποιοι επιτήδιοι έχουν διεισδύσει στα βάρβαρα γερμανικά έθνη και ανθούν πλέον αρχικά ως μάγιστροι και ύστερα ώς αλχημιστές αργότερα δε ως θησαυροφύλακες, του πλούτου της εσπερίας.
Φτάνουμε στο1790 όπου από την μιαρή αποκρυφιστική οργάνωση των σιωνιστών έχει ξεχωρίσει μιά οικογένεια, του Mayer Amschel Bauer γνωστού και ως Mayer Amschel Rothschild διότι ίδρυσε τον “συνασπισμό της κόκκινης ασπίδας” που στα γερμανικά λέγεται Rothschild. Αυτός είπε την περίφημη εκείνη κυνική φράση της απληστίας: “Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω το χρήμα ενός έθνους και δεν με νοιάζει ποιός φτιάχνει τους νόμους”!
Και το έκανε κι αυτός και οι απόγονοί του, πραγματικότητα. Όσοι ηγέτες τους εμπόδισαν στα σχέδιά τους να κάνουν τις τράπεζές τους παντοδύναμες και να αγοράσουν όλο τον κόσμο, τους δολοφόνησαν ή αποπειράθηκαν να τους δολοφονήσουν…
Kανένας όμως δεν τους χάλασε τα σχέδιά τους, με τέτοιο καταλυτικό τρόπο, όσο ο Έλληνας κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, στο συνέδριο της Βιέννης. Εκεί απέτρεψε την πρώτη προσπάθεια των Rothschilds να ελέγξουν τα έθνη της Ευρώπης, προειδοποίησε δε τον Μέτερνιχ, ενεργούμενο των Rothschilds, ότι οι καταπιεζόμενοι λαοί της Ευρώπης θα τους συντρίψουν.
Όταν πιά ο Καποδίστριας είχε δολοφονηθεί (με δάκτυλο των Αγγλικών μυστικών υπηρεσιών, τις οποίες ελέγχει η σιωνιστική οικογένεια), κατά την επανάσταση στη Αυστρία, οι Rothschilds φυγάδευσαν τον εκλεκτό τους Μέτερνιχ ο οποίος είδε την προειδοποίηση του Καποδίστρια να επαληθεύεται…
Η Έλληνες πρίν καν αποτινάξουν το ζυγό της δουλείας, μπαίνουν στο ζυγό του χρέους. Τους δίνουν από τότε τοκογλυφικά δάνεια και προσπαθούν να τους υποδουλώσουν με τα χρέη.
Οι Rothschilds συμμετείχαν στο κονσόρτσιουμ που χορήγησε τα δύο δάνεια στην Ελλάδα το 1824 ενώ ήταν και από τους ιδρυτικούς μετόχους της Εθνικής Τράπεζας το 1841.
Ο Μαξ ντε Rothschild ήταν μεταξύ των εβραίων οι οποίοι εγκαταστάθηκαν από τη Γερμανία στην Ελλάδα το 1834 δηλαδή μετά τήν δολοφονία του Καποδίστρια, συμμετείχε μάλιστα στην ακολουθία του βασιλιά Οθωνα, του Βαυαρού μονάρχη που επεβλήθη στην Ελλάδα, ενώ το 1890 ένας ακόμη Rothschild, ο Κάρολος, διετέλεσε πρόεδρος της εβραϊκής κοινότητας στη χώρα μας την οποία έκτοτε ελέγχουν σε κάθε βήμα, όποτε τολμά να σηκώσει το κεφάλι, της τραβάνε την οικονομική αλυσίδα της χρεωκοπίας.
Κι έτσι φτάνουμε μέχρι τον 2ο Παγκόσμιο πόλεμο όπου ο Χίτλερ (ο πατέρας του ήταν νόθο παιδί μιάς ερωμένης ενός Rothschild) χρηματοδοτείται από τους Rothschilds για να διώξει τους ομοφύλους τους (αλλά όχι σιωνιστές) Εβραίους, από την Γερμανία, η οποία διά του Γ΄Ράιχ διελύθη ως κράτος και ανασυγκροτήθηκε ως σιωνιστική ανώνυμη εταιρία.
Με την εκδίωξη των Εβραίων και με την διαφήμιση του “ολοκαυτώματος” κατορθώθηκε όχι μόνον να σιωνιστοποιηθεί η Γερμανία αλλά να ιδρυθεί και το κράτος του Ισραήλ το οποίο είναι ένα μόρφωμα που από την κατασκευή του ανήκει στους Rothschilds. (βλέπε εδώ το σχετικό βίντεο)
Η κατοχή της Ελλάδας από τα σιωνιστικά ναζιστικά στρατεύματα έχει διαστάσεις γενοκτονίας, καθώς ολόκληρα χωριά καίγονται, άνδρες αλλά και γυναίκες εκτελούνται, χιλιάδες πεθαίνουν από την πείνα και τις αρρώστιες.
Από την Ελλάδα ληστεύεται όλος ο χρυσός, όλες οι πλουτοπαραγωγικές πηγές δουλεύουν για τον κατακτητή ο οποίος στο τέλος παίρνει και αναγκαστικό “δάνειο” απο την Ελλάδα, δηλαδή δανεικά κι αγύριστα…
Στο τέλος του πολέμου και αφού με την μάχη της Κρήτης ο Χίτλερ καθυστερεί και εν τέλει ηττάται στην εκστρατεία του στην Ρωσία, οι “σύμμαχοι” για το ευχαριστώ, μας ρίχνουν στον εμφύλιο για να μας αποτελειώσουν…
Ο εμφύλιος τελειώνει το 1949 και αφήνει την Ελλάδα ερείπιο στα χέρια των “συμμάχων” που μας πετάνε ξεροκόμματα και κουρελόρουχα (βοήθεια της UNRA) για να επιβιώσουμε.
Παρ΄όλη όμως την δυσκαμψία που επιβάλεται από τους “συμμάχους” και τους ντόπιους υπηρέτες τους, στην ανάπτυξη της οικονομίας, δηλαδή των πλουτοπαραγωγικών πηγών και της βιομηχανίας, οι Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές την ανεβάζουν γρήγορα σε υψηλά επίπεδα, ώστε σε μιά δεκαετία, η ΙΖΟΛΑ π.χ. να εξάγει ψυγεία στην Γερμανία!!!
Επομένως οι σιωνιστές, έχουν κάθε λόγο από την εποχή του Χριστού μέχρι σήμερα, να μας φθονούν και να μας φοβούνται, γιατί γνωρίζουν και τις ικανότητές μας αλλά και την ευλογία που έχουμε από τον Θεό.
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΑΡΛΟΤ ΝΤΕ ΡΟΤΣΙΛΝΤ
Το μόνο που απομένει είναι και εμείς οι σύγχρονοι Έλληνες να γνωρίσουμε και να αποδεχθούμε την αλήθεια και την αποστολή μας και να μην μιμούμεθα τους σιωνιστές τραπεζίτες σε νοοτροπία, να μην γινόμαστε δηλαδή ειδωλολάτρες αλλά να προτιμούμε τον Χριστό από τον χρυσό.
Τότε και μόνον τότε θα απαλαγούμε από την δυναστεία του διαβόλου και των σιωνιστών οργάνων του, ντόπιων και ξένων.
***********************************************************

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ

πλατων

Συγχωρήστε με αδελφοί για τον σκληρό τίτλο, αλλά δεν υπάρχει άλλη λέξη για να μπορέσει να εκφρασθεί ένα φοβερό, διαχρονικό, ιστορικό και Εθνοκοινωνικό έγκλημα.
Και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα σεβόμενος την αγωνία, την ένταση και την κόπωση όλων μας εξ αιτίας αυτών των αποκαλυπτικών στιγμών που ζούμε.
ΗΔΗ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ που βάζουν τις τελευταίες πινελιές των εθνοκτόνων σχεδιασμών.
Αυτό το «ξύπνημα» το οφείλουμε κατά πολύ και σε φιλότιμους blogger ομολογητές που κάνανε τις ιστοσελίδες τους ΑΜΒΩΝΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ της Εθνικής συνείδησης και της Ιστορικής Αλήθειας. Βλέπουμε δηλ. την Φιλανθρωπία του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ να απεργάζεται ένα ολόκληρο σχέδιο αφύπνισης μέσα από το διαδίκτυο όχι μόνο για τα πειραματόζωα αλλά και για τους «καλοπροαίρετους» αν υπάρχουν πειραματιστές.
Σήμερα γιατί όλοι ψαχνόμασθε; Ακριβώς γιατί χάσαμε κάτι πολύ σπουδαίο που δεν γνωρίσαμε το μέγεθος και το βάθος αυτής της απώλειας του. Ένας Λαός προσπαθεί να λύσει καθημερινά προβλήματα και να βρει λύσεις μπουσουλώντας «ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ» όπως ακούσθηκε πρόσφατα και στα τυφλά, δίχως ιστορική πυξίδα.
Εύλογα διαμαρτύρονται τα παιδιά και οι γονείς ότι σήμερα δεν μαθαίνουν την σωστή ιστορία, όπως παλαιότερα. Και ποιος μας λέει ότι οι προηγούμενες γενιές διδάχθηκαν την αληθινή ιστορία; Όταν και τα τότε σχολικά εγχειρίδια με βαρύγδουπες έννοιες και θολές αναλύσεις με γελοίους πλατυασμούς προκαλούσαν την βαρεμάρα και τον «αποτροπιασμό» των μικρών εκείνων μαθητών της δεκαετίας του ’60 και του ’70.
Τότε μας έδιναν ψήγματα ιστορικής αλήθειας μέσα από δυσνόητα κείμενα, ενώ σήμερα μέσα από απλουστευμένα και πολλές φορές αλλοιωμένα τέτοια μας ΤΗΝ στερούν. ΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΚΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ;
Αυτός ή αυτοί που σχεδίασαν αυτό το έγκλημα γνώριζαν πολύ καλά ότι «η καθαρή ιστορία του Ελληνικού Έθνους είναι η αμύθητη περιουσία και το στρατηγικό πλεονέκτημα της ράτσας μας μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, αλλά είναι και το διαμορφωτικό στοιχείο-καταλύτης της πολιτισμικής εξέλιξης του ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΙΔΕΩΔΟΥΣ».
Να γιατί κτυπάνε ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΠΑΤΡΙΔΑ όλα τα σκοτάδια της γης με πρώτο στόχο να διασπάσουν το ελληνικό από το χριστιανικό στοιχείο και στο τέλος να διαλύσουν και τα δύο.
Αν και το έγκλημα αυτό σχεδιάζεται εδώ και εκατοντάδες χρόνια, εμείς θα σταθούμε σε μία κρίσιμη στιγμή της νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας και σε μία υποκινούμενη δολοφονία, αυτή του ΠΡΩΤΟΥ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ μας Ιωάννη Καποδίστρια .
Το κυοφορούμενο έμβρυο της Επανάστασης του 1821 ήταν η τότε πρόσφατη ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ μας, η οποία θορύβησε τις γεωπολιτικές ισορροπίες της εποχής εκείνης που έπρεπε να την διαχειρισθούν. Και φυσικά την διαχειρίσθηκαν προς το συμφέρον τους με μία ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΜΒΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ τοποθετώντας τους Βάρβαρους Βαυαρούς στο κέντρο του Αξιακού συστήματος του μικρού κρατικού μορφώματος της νεοσυσταθείσης χώρας. Έτσι λοιπόν από τότε τα γερμανικά φύλλα απέκτησαν μια «τεχνογνωσία» με την Ελληνική ενδοχώρα. Εκείνο τον καιρό ήρθαν σαν εκπολιτιστές μας για να ρημάξουν την υπερχιλιόχρονη παράδοση της ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ του Βυζαντίου ακόμη και αυτής που διασώθηκε στην Τουρκοκρατία και να καταντήσουν επαίτες τα σακατεμένα κορμιά των ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ του ’21, την στιγμή που βερνίκωναν την φάτσα τους με το λούστρο της δήθεν κλασσικής αρχαιότητας που την έμαθαν στα δικά τους μεσαιωνικά σχολεία . Την δεύτερη φορά οι Γερμανοί ήρθαν σαν στρατιωτικοί κατακτητές και στα εκπολιτιστικά χεράκια τους περάσαμε «θαυμάσια» όπως μας διηγούνται τα θύματα των Καλαβρύτων, του Μεγάλου Σπηλαίου, του Διστόμου κ.α αιματοβαμμένων περιοχών μας. Την Τρίτη φορά και «φαρμακερή» κατά τον τίτλο της κινηματογραφικής ταινίας «ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ» ήρθαν με τα παγωμένα χαμόγελα της νεοποχίτικης εξουσίας τους , τώρα σαν αναμορφωτές της Δημόσιας διοίκησης δηλαδή να συμπληρώσουν αυτά που δεν πρόλαβαν να κάνουν στις προηγούμενες επισκέψεις τους. Σήμερα ακριβώς βρισκόμασθε στον ίδιο παρονομαστή γιατί τα τρισέγγονα των αγωνιστών του ’21 ψάχνουν και αυτά στους κάδους των απορριμάτων.
ΕΡΩΤΗΣΗ 1 : Θα θέλατε και εσείς αγαπητοί εταίροι να βρεθείτε ποτέ σε αυτήν την κατάσταση εξ’ αιτίας της ανομίας των κυβερνώντων σας και του άκοπου πλουτισμού των με μίζες ξένων επιχειρήσεων; Γιατί εμείς δώσαμε τόπο στην οργή στα ειδεχθή πολεμικά εγκλήματα και όχι μόνο σάς σεβασθήκαμε αλλά δουλέψαμε και σαν μετανάστες για την ανοικοδόμηση σας;
ΕΡΩΤΗΣΗ 2 : Πιστεύεται αγαπητοί εταίροι ότι θα παραμέναμε πέραν του ενός λεπτού στην πολλά υποσχόμενη ΕΟΚ ή την ΕΕ αν γνωρίζαμε το 1981 τι θα μας συνέβαινε το 2013;
ΕΡΩΤΗΣΗ 3 : Πιστεύεται αγαπητοί εταίροι ότι τελειώσαμε με μία εγκληματική πνευματική έκτρωση σαν έθνος;
ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ
Τα ζεστά αίματα των προγόνων μας και όχι μόνον θα γίνουν το γενετικό υλικό που θα κυοφορήσει την πραγματική γέννα της Εθνικής Ιδέας μας που διαχρονικά αδικήθηκε γιατί δεν θέλησε να υποταχθεί στις σωβινιστικές μισαλλοδοξίες των πολιτισμένων βαρβάρων της ανθρωπότητας.
Εμείς δεν διαθέτουμε σιδηρόφρακτες μεραρχίες αλλά έχουμε ΥΠΕΡΜΑΧΩ ΣΤΡΑΤΗΓΩ που σαν ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ θα αποδώσει το δίκαιο τον κατάλληλο καιρό όπως μας το απέδειξε οφθαλμοφανώς πολλές φορές για να κλείσει και ιστορικούς λογαριασμούς με πολεμοχαρή έθνη …
Άλλωστε αυτό το μικρό αλωνάκι το διαφεντεύει Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ που σαν καλός περιβολάρης σκέπτεται να το περιποιηθεί «τώρα οργώνει ο διάβολος αλλά στο τέλος θα σπείρει ο ΘΕΟΣ» και ταπεινά θα συμπληρώσουμε ότι τον θερισμό θα τον κάνει αυτός ο αδικημένος Λαός.
Το 4ο Ράιχ, αδηφάγο και ανεξέλεγκτο, 
ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΟΛΑ από την Ελλάδα. 
Έχει φροντίσει εξαρχής να επιβάλει το άτεγκτο αγγλικό δίκαιο υπέρ των τοκογλύφων δανειστών μας (πάμπολλοι από τους οποίους είναι Γερμανοί) και στηρίζει απροκάλυπτα μια εθελόδουλη κυβέρνηση απάτριδων μαριονετών.
Στη δεινότατη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας και ο λαός μας, η πρώτιστη διαχωριστική γραμμή οφείλει να είναι η καταγράφουσα τους μνημονιακούς και τους αντιμνημονιακούς, με τους δεύτερους να αποτελούν σαφέστατη πλειοψηφία. Οι ιδεολογικές διαφορές ανάμεσα σε εκείνους που απαρτίζουν το αντιμνημονιακό μέτωπο, φρονώ ότι πρέπει τουλάχιστον να υποβαθμιστούν προσωρινά, αφού είναι αδύνατον να γεφυρωθούν. Το απαιτεί η συγκυρία και η αδήριτη ανάγκη. Θα προχωρήσω ένα βήμα παραπέρα –κι ας εκνευρίσω κι ας εξοργίσω σωρεία συμπατριωτών μου–, λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους. Η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ταμπού. Είναι πρώτα πρώτα κόμμα που εκπροσωπείται στην ελληνική Βουλή. Γεγονός που οφείλεται σε ασύγγνωστα σφάλματα φωστήρων του δικομματισμού. Και δεύτερον –όπερ και το σπουδαιότερο– όσοι την ψήφισαν και όσοι την υποστηρίζουν, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ναζί και φασίστες, αλλά, οι πλείστοι εξ αυτών, άνθρωποι οι οποίοι έχουν ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ από τα συνεχιζόμενα και συνεχώς αυξανόμενα αδυσώπητα μέτρα.
Προσθέτω, ανεξάρτητα από τα λεχθέντα περί Χρυσής Αυγής, που αφορούν βάναυσα και αδιέξοδα πληττόμενους ανθρώπους, υπέρ των οποίων έχει ξεσπαθώσει κάθε αντιμνημονιακό κόμμα, ότι επισημοποιείται Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.  Σύμφωνα με τον νέο (ψηφίστηκε στις 14 Ιανουαρίου 2013) προδοτικό νόμο, σε περίπτωση που η Ελλάδα αθετήσει τις υποχρεώσεις της προς τους δανειστές της, οι δανειστές αρχιτοκογλύφοι θα έχουν τη δυνατότητα να κατασχέσουν οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο κατέχει το Δημόσιο, ακόμα και η Τράπεζα της Ελλάδος!
Ο εν λόγω νέος νόμος ανήκει στα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης των 9,2 δισ. ευρώ και στόχος της μνημονιακής κυβέρνησης είναι να ψηφιστεί, προκειμένου να έχουν ολοκληρωθεί οι ενέργειές της μέχρι τη Σύνοδο του Eurogroup στις 21 Ιανουαρίου. Ας σημειωθεί ότι η επίμαχη διάταξη είχε περιληφθεί ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (ΦΕΚ 240/2012), η οποία τροποποιεί τους κανόνες της δανειακής σύμβασης! Στη σύμβαση αυτή περιέχονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής ανατριχιαστικά: «Το Δικαιούχο Κράτος-Μέλος (Ελλάδα), η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ με την παρούσα ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣΥΛΙΑΣ»!
Για όσους δεν κατάλαβαν, προσθέτω ότι ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ο όρος πως όλα τα περιουσιακά στοιχεία του ελληνικού κράτους και τα πάσης φύσεως ιδιοκτησιακά δικαιώματα υπόκεινται σε κατάσχεση, αν το ζητήσουν οι δανειστές. Τουτέστιν: από φορολογικά έσοδα μέχρι και τον χρυσό της χώρας! Και όλα αυτά εν γνώσει του Σαμαρά. (Το ότι η θέλησή του ενδέχεται να ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη, ουδόλως μετράει. Είναι δυστυχώς βουτηγμένος μέχρι τα μπούνια στις πασίγνωστες και πανάθλιες αλλοδαπές βουλήσεις.) Θυμίζω ότι ο εγκυρότατος και διαπρεπέστατος συνταγματολόγος της χώρας μας –περί Γιώργου Κασιμάτη ο λόγος– είναι πεπεισμένος πως θα μας πάρουν και τους υποθαλάσσιους υδατάνθρακές μας.
Περνώντας τώρα στη διαβόητη λίστα Λαγκάρντ και στους λήσταρχους που την έχουν αξιοποιήσει ήδη προς όφελός τους ατιμώρητοι, παραθέτω περιγραφικά (και όχι βέβαια με εικόνα) το ακόλουθο αριστούργημα του Στάθη Σταυρόπουλου που δημοσιεύτηκε στο τρέχον τεύχος του περιοδικού «Επίκαιρα». Ο Βενιζέλος, σφίγγοντας μέχρι πνιγμού με κάθε χέρι του Σαμαρά και Κουβέλη, ρωτάει: «Είμαι αθώος Αντώνη;». «Ναι, Βαγγέλη μου…», του απαντάει ο πρώτος. «Είμαι αθώος, Φώτη;». «Ναι, Βαγγέλη μου…», του απαντάει ο δεύτερος. Και το συμπέρασμα του Βενιζέλου, γραμμένο στην τεράστια κοιλιά του, τσακίζει κόκαλα: «Ωραία! Τότε είστε ένοχοι για την αθωότητά μου…».
Το τι θα γίνει στις ψηφοδόχους όταν ψηφίσουν οι βουλευτές περί αθωότητος ή μη του Βενιζέλου, θα το απολαύσουμε μετά το αποτέλεσμα της ΜΥΣΤΙΚΗΣ ψηφοφορίας στη Βουλή.
Το μέγα ζήτημα, όμως, είναι πόσες κάλπες θα στηθούν. Τρεις ή τέσσερις; Η μνημονιακή κυβέρνηση θέλει τρεις και σκοπεύει να τις επιβάλει με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο. Άλλες δυνάμεις της Βουλής επιμένουν για τέσσερις. Πράγμα ορθότερο, κατά τη γνώμη μου, αφού για τουλάχιστον πολιτικές ευθύνες, πρέπει να μείνει στο κάδρο οπωσδήποτε ο Παπανδρέου ο τρίτος. Ο πρώτιστος δηλαδή καταστροφέας της χώρας μας και των πολιτών της. Γεγονός το οποίο κανένας στον τόπο μας δεν αμφισβητεί, πλην φυσικά των ελίτ του χρήματος και της διαπλοκής.
Και απορώ, ανίκανος να ερμηνεύσω χωρίς ευφάνταστα σενάρια, τους δισταγμούς του ΣΥΡΙΖΑ. Με βάση τα όσα πρότεινα στην αρχή αυτού του άρθρου, αρνείται ότι η μεγάλη διαχωριστική γραμμή είναι μεταξύ μνημονιακών και αντιμνημονιακών. Αρνείται επίσης ότι οι υφιστάμενες ιδεολογικές διαφορές πρέπει να υποβαθμιστούν προσωρινά, αφού είναι αδύνατον να γεφυρωθούν, επειδή ακριβώς το απαιτεί η συγκυρία και η αδήριτη ανάγκη; Δεν λερώνεται κανένα κόμμα υποστηρίζοντας την τακτική (και όχι τη στρατηγική) των Ανεξάρτητων Ελλήνων λόγω της υιοθέτησής της από τη Χρυσή Αυγή. Προέχει η απαλλαγή μας από τα ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. 
***********************************************************


Ἔτσι ἐξηγεῖται γιατί μείναμε σκλάβοι 300 χρόνια στοὺς Φράγκους καὶ 400-500 χρόνια στοὺς Ὀθωμανοὺς ! 800 εὐρὼ ἡ μαντίλα, 400 εὐρὼ τὸ γαϊδούρι, 15 εὐρὼ τὸ παιδὶ!   

Ἡ ἐκκωφαντικὴ σιωπὴ τῶν βουλευτῶν καὶ πολλῶν Ἐπισκόπων μπροστὰ στὸ συντελούμενο ἔγκλημα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ τοῦ Ἑλληνορθόδοξου Γένους τῶν Ρωμιῶν ἀποδεικνύει ξεκάθαρα γιατί μείναμε ΡΑΓΙΑΔΕΣ 300 ἕως 500 χρόνια στοὺς Φράγκους καὶ 400 ἕως 500 χρόνια στοὺς Ὀθωμανοὺς Τούρκους ! Ἔτσι ἐξηγεῖται γιατί τὰ πολιτικὰ τζάκια δολοφόνησαν τὸν Καποδίστρια, τὸν Ὀδυσσέα Ἀνδροῦτσο, φυλάκισαν τὸν Κολοκοτρώνη καὶ ὑποχρέωσαν τὸν Νικηταρὰ νὰ ζητιανεύει ἔξω ἀπὸ ἐκκλησία στὸ Πειραιὰ ! Ἔτσι ἐξηγεῖται γιατί πᾶμε στὰ 200 χρόνια “ἐλευθερίας” τοῦ Νέου Ἑλληνικοῦ Κράτους, ἀλλὰ – σχεδὸν συνέχεια- ἤμασταν ὑποχείρια τῶν Προστατιδῶν Δυνάμεων, ποὺ μᾶς συμπεριφέρονταν- σχεδὸν πάντα- ὡς ἀποικία !

Τὰ γεγονότα μιλοῦν μόνα τους :
Τὴν ὥρα ποὺ ἡ πλειοψηφία τῶν βουλευτῶν ψήφισε καὶ ψηφίζει ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΑ μέτρα (κατάργηση ἀφορολογήτου γιὰ παιδιά, κατάργηση φοροαπαλλαγῶν, κατάργηση-οὐσιαστικὰ- τῶν τριτεκνικῶν καὶ πολυτεκνικῶν ἐπιδομάτων, κατάργηση δώρων ἀκόμα καὶ στὶς Πολύτεκνες Οἰκογένειες, βαρύτατοι φόροι στὴν ἀκίνητη περιουσία χωρὶς νὰ λαμβάνεται ὑπόψη ὁ ἀριθμὸς τῶν παιδιῶν κάθε οἰκογένειας, ἐξαίρεση ἀπὸ τὸ ἐπίδομα θέρμανσης τῶν περισσότερων πολυμμελῶν οἰκογενειῶν) ἡ γείτονα χώρα, σύμφωνα μὲ δημοσιεύματα, ἐπιδοτεῖ μὲ 800 εὐρὼ (χώρια τὶς ἄλλες ἐπιδοτήσεις ποὺ δίνει σὲ πολλὲς χιλιάδες οἰκογένειες) τὴ χρήση μαντίλας στὰ κορίτσια τῆς μουσουλμανικῆς μειονότητας στὴ Δύτ. Θράκη !
Ἀντίθετα τὸ Ἑλληνικὸ Κράτος – οὐσιαστικὰ- καταργεῖ κάθε κίνητρο στὶς χριστιανικὲς Οἰκογένειες ὅλης της Ἐπικρατείας γιὰ νὰ τεκνοποιήσουν πάνω ἀπὸ....
  ἕνα ( 1 ) παιδί, ἐνῶ καὶ ἡ Ἐκκλησία ἀπὸ τοῦ χρόνου θὰ βρεθεῖ σὲ οἰκονομικὴ ἀδυναμία νὰ χρηματοδοτεῖ τὸ 3ο παιδὶ γιὰ τὶς χριστιανικὲς Οἰκογένειες τῆς Δυτικῆς Θράκης ! Τὸ ἐπίδομα ποὺ θὰ λαμβάνουν ( ὅσοι τὸ λαμβάνουν ) γιὰ ἕνα παιδὶ θὰ κυμαίνεται ἀπὸ 13 εὐρώ (!!!) ἕως 40 εὐρὼ τὸ κεφάλι !!! Τὴν ἴδια ὥρα οἱ περισσότεροι Ὑπουργοὶ καὶ βουλευτὲς ξοδεύουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ποσὰ σὲ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ καὶ πανάκριβα ἰδιαίτερα καὶ μεταπτυχιακὰ καὶ διδακτορικὰ σὲ ἀκριβὰ Πανεπιστήμια τοῦ ἐξωτερικοῦ καὶ βολεύουν τὰ παιδάκια τους σὲ προνομιοῦχες θέσεις, ἐντὸς καὶ ἐκτὸς Ἑλλάδας! Ψίχουλα γιὰ τὰ παιδιὰ τῶν ὑπόλοιπων Ἑλλήνων, παντεσπάνι καὶ ὑψηλὲς παροχὲς (κάθε εἴδους) γιὰ τὰ δικά τους παιδιὰ ποὺ εἶναι ἀνώτερης κατηγορίας πολίτες !
Τὴν Παρασκευή, σὲ πρωινὴ τηλεοπτικὴ ἐκπομπή, ἀποκαλύπτεται ὅτι τὸ Ἑλληνικὸ Κράτος ἐπιδοτεῖ μὲ 400 εὐρὼ τὸ κάθε γαϊδούρι (εἶδος πρὸς ἐξαφάνιση στὴν Ἑλλάδα), ἀλλὰ – μόλις – μὲ 13 εὐρὼ (μικτὰ;) τὸ κάθε παιδί, ἐνῶ – μόνο – σὲ ἐλάχιστους δίνει κάτι περισσότερο! Γι’ αὐτὸ καὶ στὰ ἑπόμενα δέκα χρόνια, θὰ γίνουν καὶ τὰ παιδιὰ εἶδος πρὸς ἐξαφάνιση στὴν Ἑλλαδίτσα τῶν πολιτικῶν τζακιῶν! Καὶ καλά, εἶναι λογικὸ οἱ βουλευτὲς νὰ κοιτάζουν τὸ προσωπικό τους συμφέρον ποῦ τοὺς ἐξασφαλίζει τὸ “κόμμα”! Ἀλλὰ ἡ ἐπίσημη Ἐκκλησία γιατί σιωπᾶ; Γιατί οἱ Ἱεράρχες δὲν βγαίνουν νὰ προστατεύσουν τὰ πνευματικά τους παιδιὰ;  Δὲν ἀκοῦνε τὴ φωνή τους ;  Δὲν εἶδαν καὶ δὲν ἄκουσαν τὴ φωνὴ τῆς 34χρονης πολύτεκνης μάνας ἀπὸ τὴ Πάτρα; Δὲν ἄκουσαν τὴ φωνὴ τοῦ 33χρονου πατέρα ἑνὸς ἀνήλικου παιδιοῦ ποῦ αὐτοκτόνησε ;
Μήπως ὑπάρχει ἐκβιασμὸς Ἐπισκόπων μέσω διαφόρων “ἀποκαλύψεων” γιὰ οἰκονομικὰ ἢ ἄλλα θέματα, προκειμένου νὰ ἐξασφαλίσουν τὴ σιωπή τους ;  Ὁ σκανδαλισμὸς τῶν πιστῶν εἶναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ἀπὸ τὴ συνεχιζόμενη στάση ΣΙΩΠΗΣ καὶ ΑΝΟΧΗΣ ποὺ δείχνει ἡ ἐπίσημη Ἐκκλησία!
Φυσικὰ τεράστιες εἶναι καὶ οἱ εὐθύνες τῶν “πατριωτών”, “θρησκευόμενων” βουλευτῶν ποὺ ἀνέχονται αὐτὰ τὰ μέτρα, ὑπερψηφίζοντας τὰ ! Βάζουν ταφόπλακα στὸ Ἑλληνορθόδοξο Γένος τῶν Ρωμιῶν, προδίδοντας τὸν Ἰησοῦ Χριστὸ καὶ τὴν Ἐκκλησία Του!
Γιὰ κάθε αὐτοκτονία, γιὰ τὰ χιλιάδες ὀρφανά του ἀκήρυχτου πολέμου, ἔχουν τεράστιες ἠθικὲς εὐθύνες ὅσοι συναινοῦν καὶ συνεργάζονται καὶ ἐπικροτοῦν αὐτὲς τὶς ἐνέργειες καὶ αὐτὰ τὰ μέτρα ! Ἀλλὰ φαίνεται ὅτι ἡ συνείδηση κάποιων ἔχει παγώσει, μπροστὰ στὶς καρέκλες, τὴν ἐξουσία, τὰ διάφορα πολιτικὰ ἢ οἰκονομικὰ ὀφέλη! Οἱ Ἐρινύες δὲν τοὺς καταδιώκουν;  Δὲν φοβοῦνται τὴ Νέμεση;  Δὲν φοβοῦνται τὸν Θεὸ;  Πῶς πλησιάζουν στὸ Μυστήριο τῆς Θείας Εὐχαριστίας;
Μεγάλη εἶναι καὶ ἡ εὐθύνη ἠμῶν τῶν πολιτῶν καὶ τῶν μελῶν τῆς Ὀρθόδοξης Ἐκκλησίας ποὺ δὲν ἀντιδροῦμε (πέρα ἀπὸ τὴ προσευχὴ καὶ τὰ ἄλλα ἁγιαστικὰ μέσα τῆς Ἐκκλησίας μας)! Ἡ σιωπή μας, ἡ ἀδιαφορία μας, δημιουργεῖ καταστάσεις ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΥ καὶ ὑποτέλειας, κατάσταση ποὺ μᾶς κράτηση  8 αἰῶνες, ΝΑΙ – 8 ΑΙΩΝΕΣ- ΣΚΛΑΒΟΥΣ ! Συνενοχὴ ἡ συμμετοχή μας σὲ κόμματα ποὺ στηρίζουν αὐτὴ τὴ γενικευμένη ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ!
Τὸ μήνυμα  ποὺ στέλνε τὸ Ἑλληνικὸ Κράτος εἶναι ἁπλό : “φορέστε μαντίλα στὰ κορίτσια σᾶς (ἀφοῦ “ἀλλαξοπιστήσετε”- Θεὸς φυλάξοι!!!), ἐκτρέφετε γαϊδούρια, ἀλλὰ ὄχι νέα Ἑλληνόπουλα ποὺ ἀποτελοῦν ΤΕΚΜΗΡΙΟ” !

*********************************

Γιαυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από Έθνος, 
και Ελλάδα, είναι εμπόδιο



















Πολλάκις έχουμε αναφερθεί στη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
Μερικοί ευγενώς φερόμενοι την αποκαλούν Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι οι μεγιστάνες του 
πλούτου Κοσμοκράτορες, Παντοκράτορες, & Πλανητάρχες, κ.κ. Ρότσιλντ & 
Ροκφέλερ, αμφότεροι Εβραίοι της διασποράς, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, 
οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει εις χείρας αυτών, όλο το χρυσάφι της Γης, 
και τώρα πάνε να βάλλουν χέρι στο χρυσό της Μακεδονίας μας, αντιστάσεως 
μη ούσης, από τους εδώ δοσίλογους πολιτικούς. Μας φέρονται όπως στους 
κάφρους της Αφρικής.
Πλανητάρχες δεν είναι οι εκάστοτε πρόεδροι των ΗΠΑ, αλλά οι κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ. 
Οι εκάστοτε πρόεδροι των ΗΠΑ είναι απλώς πιόνια και μαριονέτες αυτών, δηλαδή 
αχυράνθρωποι της Ν.Τ.Π.
Πολλοί αφελώς σκεπτόμενοι, αποκαλούν τον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ Πλανητάρχη, 
ενώ είναι απλώς ενεργούμενο όν του Ροκφέλερ. Το ίδιο και η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. 
ενεργούμενο του Ρότσιλντ. Αυτοί οι δύο έχουν πιάσει όλα τα πόστα της Οικουμένης, 
προς εμπέδωση της Αυτοκρατορίας των. Ο κύριος στόχος των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ 
είναι η δημιουργία μιας Παγκόσμιας κυβέρνησης, που θα στηρίζετε επάνω στα 
Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, και θα ελέγχει όλη την ανθρωπότητα, μέσω 
οικονομικών κρίσεων, τοπικών πολέμων, και άλλων συμφορών. Χάριν συντομίας θα 
αναφερόμαστε στους κυρίους αυτούς σαν Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχους, 
Παντοκράτορες, & Πλανητάρχες. Οι πρόγονοι των σημερινών Παντοκρατόρων ήσαν 
Εβραίοι της διασποράς, και εξασκούσαν τα επαγγέλματα των σαράφηδων, χρηματιστών, 
τραπεζιτών τοκογλύφων, κ.λ.π. δηλαδή ησχολούντο με παρασιτικά επαγγέλματα που 
είχαν άμεσο σχέση με το χρήμα, δηλαδή παπατζήδες σαράφηδες, που σήμερα έγιναν 
Πλανητάρχες. Με τη πάροδο των γενεών πλούτισαν σε τέτοιο βαθμό, που συγκέντρωσαν 
όλο το χρυσό της Γης στα χέρια τους, έγιναν ο Βασιλεύς Μήδας της μυθολογίας, και 
εξελίχθηκαν σε Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχους της Γης, και Παντοκράτορες στο πλανήτη. 
Ο παππούς Ρότσιλντ έλεγε, «Δώστε μου τη δύναμη να εκδίδω το νόμισμα του τόπου, και 
ας κυβερνούν άλλοι……» Χάριν της οικονομικής δυνάμεως που απέκτησαν, σήμερα 
εξουσιάζουν Κυβερνήσεις και κράτη στο πλανήτη Γη, με σχέδια να επεκταθούν στο 
διάστημα, προς κατάκτηση άλλων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος. 
Ήδη πάτησαν μέσω της ΝΑSΑ στο δορυφόρο της Γης, τη Σελήνη, και έστειλαν μη 
επανδρωμένα οχήματα (Ρομπότ) στους πλανήτες Άρη και Αφροδίτη προς εξερεύνηση. 
Προς υποβοήθηση του έργου των σχεδίων της Παγκόσμιας Δικτατορίας, ίδρυσαν 
θυγατρικές, όπως τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, (Ν.Τ.Π.), και τη Σιωνιστική 
Παγκοσμιοποίηση. Προς υλοποίηση των σκοπών της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης, 
ίδρυσαν λέσχες και οργανώσεις, μεταξύ των οποίων διακρίνονται, η λέσχη BILTERBERG 
του Ρότσιλντ, και η πανίσχυρη τριμερής επιτροπή του Ροκφέλερ, με συμβούλους - 
επιτελείς τους κ.κ. Κίσινγκερ, & Brezinsky, αμφότεροι πρώην ΥΠ.ΕΞ διαφόρων 
προέδρων των ΗΠΑ. Η λέσχη BILTERBERG ενεργοποιείται στην Ευρώπη, και η 
τριμερής επιτροπή σε ΗΠΑ & Ιαπωνία. Ο Ρότσιλντ ελέγχει όλες τις τράπεζες της Γης, 
και ο Ροκφέλερ την παγκόσμια ενέργεια, πετρέλαια, κ.λ.π. 
Όλα αυτά τα αναφέρουμε, διότι έχουν άμεσο σχέση με το δράμα της Ελλάδας σήμερα. 
Προς υποβοήθηση του έργου της BILTERBERG και της τριμερούς επιτροπής, 
χρησιμοποιούν υποδεέστερες λέσχες, στοές, και άλλες Σιωνιστικές, Σατανιστικές, 
και συνωμοτικές οργανώσεις. 
1.- Τη Παγκόσμια Μασονία, με τις κατά τόπους στοές, με τα στελέχη αυτής, γνωστά 
    στο κοινό και μη εξαιρετέα. Η Μασονία είναι μια μυστική συνωμοσία αιώνων, η οποία 
    είναι θυγατρική του Διεθνούς Σιωνισμού, με ταύτιση αρχών, ιδεών, σχεδίων, και 
    σκοπών. Λέγονται και ελευθεροτέκτονες, ή απλώς τέκτονες.
2.- Τους ILLUMINATI, Ελληνιστί Πεφωτισμένους.
3.- Το Συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων των ΗΠΑ (CFR), του οποίου προϊστανται 
   οι κ.κ. Κίσινγκερ και Brezinsky, με τα Think Tanks.
4.- Το Παγκόσμιο οικονομικό FORUM, με την Ε.Ε. & Η.Π.Α.
5.- Τους οργανισμούς όπως ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, κ.λ.π.
6.- Την οργάνωση των Μορμόνων στις ΗΠΑ.
7.- Την οργάνωση «Κρανία και Οστά», της οικογένειας Μπους.
8.- Την OPUS DAY του Βατικανού. (Πάπας & Καρδινάλιοι).
9.- Οι Ναϊτες, Ιππότες, Ροδόσταυροι, και άλλες μυστικές φαιδρές οργανώσεις.
10.- Τη παγκόσμιο τράπεζα, και το ΔΝΤ.
Σαν υποδεέστερες οργανώσεις, για υποβοήθηση του έργου όλων αυτών, σαν 
βοηθητικές ομάδες, χρησιμοποιούν την εκκλησία των Σαϊεντολόγων, τους ROTARY, 
τους LIONS, και άλλους. Όλοι αυτοί εργάζονται για τους σκοπούς & σχέδια επικράτησης 
της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης-Δικτατορίας. Όλοι αυτοί λειτουργούν για 
τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, θέλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια θρησκεία, 
μια οικονομία, ένα νόμισμα, για όλο το πλανήτη, έναν ηγέτη-Δικτάτορα προερχόμενο 
από την οικογένεια Ρότσιλντ ή Ροκφέλερ. Οι περισσότερες κυβερνήσεις των κρατών 
του πλανήτη έχουν ήδη υποταγεί στα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. 
Αυτά τα σχέδια προβλέπουν και αλλαγές συνόρων των σημερινών υπαρχόντων κρατών, 
διαμελισμό κρατών και εξαφάνιση Εθνών, και «Δόξαν Λαού Σου Ισραήλ», που ψάλλει 
η Αγία ημών εκκλησία, η Ορθοδοξία, που κατάντησε υπηρέτρια στην υπηρεσία της 
Σιωνιστικής Σατανιστικής Πανθρησκείας. Οι περισσότερες θρησκείες του πλανήτη Γη, 
με τις ηγεσίες αυτών, έχουν δηλώσει υποταγή στη πανθρησκεία του Σιωνισμού, ιδίως 
ο Χριστιανισμός, λόγω πρώτου βαθμού συγγενείας με τον Ιουδαϊσμό, με τις ανάξιες 
ηγεσίες της Καθολικής, Ορθόδοξης, και Προτεσταντικής εκκλησίας, οι οποίες έχουν 
πλήρως υποταγεί στα σχέδια της Σιωνιστικής πανθρησκείας. 
Οι ηγεσίες των Χριστιανικών εκκλησιών, (Πάπες και Πατριάρχες) είναι σχεδόν όλοι 
τους ΙLLUMINATI. Μασόνοι γίνονται οι κατωτέρων πνευματικών δραστηριοτήτων. 
Οι ILLUMINATI είναι η Ελίτ των πνευματικών μυστικιστικών Σιωνιστικών οργανώσεων, 
και οι Μασόνοι είναι το πόπολο, όπου γίνονται δεκτά τα χαμηλά λαϊκά στρώματα της 
κοινωνίας. Όλοι οι αφανείς, γίνονται Μασόνοι, για να φορέσουν τις ποδίτσες, νομίζοντας 
ότι έτσι θα ανεβούν στην ιεραρχία των δημοσίων ή ιδιωτικών υπηρεσιών. 
Για να γίνεις ILLUMINATOS πρέπει να είσαι στο μυαλό από 33ο βαθμό και άνω. 
Μασώνος γίνεσαι από 1ο βαθμό και βάλε…Δηλαδή «Ποπολάρος», στελέχη 
κατώτερης διανόησης. Οι Μασόνοι για την εξουσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής 
Διακυβέρνησης, θεωρούνται Ποπολάριοι, δηλαδή στη διανόηση πληβείοι! Μασόνος 
γίνεται, «Και η κουτσή Μαρία», λέει ο λαός. Ο Λαός τους αποκαλεί, Εβραιομασώνους, 
τα συμπεράσματα δικά σας. Κανείς δεν γίνεται Πρόεδρος, Πρωθυπουργός, Πάπας, 
Πατριάρχης, ΜεγαλοΒιομήχανος, Αρχιεπίσκοπος, Καρδινάλιος, Υπουργός, εάν 
πρώτα δεν προσκυνήσει την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και 
δεν περάσει τουλάχιστον από τη λέσχη BILTERBERG, ή τη Τριμερή Επιτροπή, και 
δεν προσευχηθεί στο «Τείχος των δακρύων» φορώντας το μαύρο «κακλάκι». 
Για να γίνει κανείς Πρόεδρος ή Πρωθυπουργός, Πάπας ή Πατριάρχης, πρέπει να 
πάρει πτυχίο από το Κίσινγκερ, και τον Αρχιραββίνο της Οικουμένης, ή τουλάχιστον 
από Αμερικάνικο ή Αγγλοσαξωνικό Σιωνιστικό Πανεπιστήμιο της Ν.Τ.Π. και να 
τυγχάνει ευνοίας των Κοσμοκρατόρων Το Σύνταγμα όλων αυτών των αρχόντων 
της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, είναι «Τα πρωτόκολλα των Σοφών 
της Σιών». Τα Ιερά βιβλία της Σιωνιστικής Πανθρησκείας, είναι το «Ταλμούδ», το 
«Τορά», και η «Καμπάλα». Με αυτά τα μέσα, τα διεθνή χαλκεία, στηρίζουν τη 
Σιωνιστική παγκόσμια Διακυβέρνηση-Δικτατορία.Όλες αυτές οι σκοτεινές παγκόσμιες 
λέσχες, εδράζονται σε «Θεωρίες Συνωμοσίας», και αλληλοϋποστηρίζονται από 
τα διεθνή τραπεζικά κατεστημένα, (βλέπε Goldman Sachs, etc), τις λεγόμενες 
«αγορές», την Ε.Ε. τις ΗΠΑ, και τον ΟΗΕ, μέσω των οποίων δημιουργούν 
οικονομικές κρίσεις, και άλλα θλιβερά γεγονότα. Οι πρόεδροι του Ο.Η.Ε. και της 
Ε.Ε. εκλέγονται από την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Ο Ο.Η.Ε. 
είναι ένα εκλεγμένο ίδρυμα, στην υπηρεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης, γιαυτό 
βλέπουμε Γενικούς Γραμματείς Μαύρες και Κίτρινες πιόνια και μαριονέτες της Ν.Τ.Π.
Οι Η.Π.Α. & Ε.Ε. είναι μέσα επιβολής της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας, με το 
ΝΑΤΟ στρατό επιβολής των σχεδίων και σκοπών των διεθνών συνωμοτών. 
Τα πολιτικά στελέχη των ΗΠΑ & Ε.Ε. τυγχάνουν της απολύτου εγκρίσεως 
(διορισμένοι) των προέδρων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. 
Τα στρατιωτικά στελέχη του ΝΑΤΟ επίσης. Η στελέχωση της παγκόσμιας 
Σιωνιστικής Διακυβέρνησης είναι. Πρόεδροι: Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, και στελέχη και
σύμβουλοι οι κ.κ. Soros, Paulson, Μorgan, Ford, Hammer, Harriman, Goldman, 
Leehman,Clinton, Kissinger, Brezinsky, και άλλα μπουμπούκια, που λειτουργούν 
για να σκλαβώσουν την ανθρωπότητα, με τη συνεργασία ανθρωποειδών τοπικών 
πολιτικών παραγόντων, ενεργούμενα όντα στην υπηρεσία των εκμεταλλευτών της 
ανθρωπότητας Ρότσιλντ & Ροκφέλερ. Οι ανά κράτος πολιτικοί, είναι πιόνια, και 
αχυράνθρωποι αυτών. Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας είναι ταγμένοι στην εξυπηρέτηση 
των σχεδίων των διεθνών Δικτατόρων, Eξουσιαστών & Επικυρίαρχων της Γης. 
Θεός τους είναι ο Αντίχριστος, σύμβολο το 666, και ιερό βιβλίο η Καμπάλα. Δηλαδή 
«Ότι αισχρόν εστίν και λέγειν» που λέει ο Λαός. Γιαυτό θέλουν να μας φορέσουν τα 
τσιπάκια, με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, για να μας μεταβάλλουν σε πρόβατα 
επί σφαγήν... Έργα τους οι παγκόσμιοι και τοπικοί πόλεμοι, οι παγκόσμιες και τοπικές 
οικονομικές κρίσεις, οι σκοτεινές σατανικές παγκόσμιες λέσχες και συνωμοσίες, οι 
δολοφονίες άλλων πολιτικών ηγετών αντιτιθεμένων στα σχέδιά τους (Κένεντυ, κ.λ.π.), 
τρομοκρατικές πράξεις όπως η 11η Σεπτεμβρίου στη Ν.Υ. και άλλες πολλές, πολιτικές 
συνωμοσίες όπως το Watergate και άλλες, εργαλεία τους οι μυστικές υπηρεσίες, οι 
πανδημίες όπως το AIDS, κλπ, για υποδούλωση των λαών, οι οργανώσεις ΜΚΟ για 
να προωθούν τις πολιτικές των, και άλλες σκοτεινές υποθέσεις. 
Προς εμπέδωση των ανωτέρω βλέπε εκδόσεις και βιβλία, όπως π.χ. «Ελλαδικός 
τεκτονισμός & Μεγάλες Δυνάμεις», «Τεκτονισμός και Αρχαία Ελλάδα», 
«Οι Εβραιομασώνοι πρακτορείο των Αγγλοσαξώνων στην Ελλάδα», 
«Μασονία εναντίον Ελλάδας», «Πλανητάρχες», και άλλα πολλά. 
Καταστροφικά για την ανθρωπότητα έργα τους οι πόλεμοι, το τσουνάμι του 2004, 
ο τυφώνας Κατρίνα στη Νέα Ορλεάνη, ο τυφώνας SANDY στην Νέα Υόρκη, 
καταστροφές και συνωμοσίες στο διάστημα, αεροπορικές τραγωδίες, οικονομικές 
κρίσεις, λαθρομετανάστευση προς εξαφάνιση εθνών, (βλέπε Ελλάδα), Ναρκωτικά, 
λαθρεμπόρια όπλων, κ.λ.π. Όλα αυτά προς τρομοκράτηση της ανθρωπότητας, για 
επιβολή των σχεδίων και σκοπών τους. Το ίδρυμα Ροκφέλερ επιδίδεται και σε 
φιλανθρωπίες, αλλά με πονηρούς Στρατηγικούς σκοπούς. Οι κ.κ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, 
Σόρος, εμφανίζονται και σαν φιλάνθρωποι... Οι κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, και η 
κουστωδία αυτών, από τη διεθνή κοινή γνώμη χαρακτηρίζονται σαν διεθνείς συνωμότες, 
και σχεδιαστές της γεωπολιτικής, γεωστρατηγικής, γεωοικονομίας, και γεωενέργειας, 
στο πλανήτη, που κήρυξαν παγκόσμιο οικονομικό, ψυχολογικό, & ψυχρό πόλεμο, για 
υποβοήθηση των σχεδίων τους για παγκόσμια κυριαρχία. Είναι διεθνείς σχεδιαστές 
του αφανισμού Κρατών & Εθνών. Όλα αυτά δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας, αλλά 
πρακτικές που υλοποιούνται. Βλέπε Βαλκάνια, Αραβικές χώρες, Ελλάδα, κ.λ.π. 
Ελλάς & Ελληνισμός: Μέσα σε όλα αυτά κάπου εμπλέκεται και η Ελλάδα, ή μάλλον 
με πολιτικές συνωμοσίες μας ενέπλεξαν, με σκοπό τον αφανισμό του Ελληνισμού, 
διότι ο Αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός, είναι καρφί στα μάτια των Σιωνιστών 
Κοσμοκρατόρων, αλλά και διότι θέλουν οικονομικά να εξαθλιώσουν τον Ελληνισμό, 
για να αρπάξουν τον εθνικό μας πλούτο. Για το σκοπό αυτό εμπλέκονται από τη 
Ν.Τ.Π. και οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες. 
Η εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη άρχισε από την Ελλάδα. Κατάντησαν τη χώρα 
μας αποθήκη Ισλαμοφασιστών. Βγάλαμε από τα σύγχρονα στρατόπεδα τον 
Ελληνικό στρατό, για να στεγάσουμε τους Ισλαμοφασίστες, μελλοντικούς σφαγείς 
των Ελλήνων, (Βλέπε γεγονότα Λιβύη, Συρία, κ.λ.π.). Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας 
είναι λάτρεις της πολυπολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού, και μας λένε ότι 
πρέπει να δεχθούμε την εισβολή των λαθρομεταναστών, διαφορετικής κουλτούρας 
λόγω θρησκείας, στην Ευρώπη και στη πατρίδα μας, γιατί είναι θύματα του 
καπιταλισμού και του Ιμπεριαλισμού, και είναι σωστό από ανθρωπιστικής άποψης. 
Στη πραγματικότητα παίζοντάς το «ανθρωπιστές», σκάβουμε το λάκκο μας. 
Δίνουμε τη πατρίδα μας, στους μαύρους Μουσουλμάνους Ισλαμοφασίστες 
λαθρομετανάστες, και εμείς μένουμε στα ξένα χωρίς πατρίδα. Χάνουμε την Ελλάδα 
μας. Διότι έτσι το θέλει η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, με τα εδώ πιόνια της. 
Αποχαιρετήστε την Ελλάδα που ξέρατε. Εμείς σαν φανατικά κουτορνήθια 
ξαναψηφίζουμε τους προδότες πολιτικούς πράκτορες των Σιωνιστών Επικυρίαρχων 
του πλανήτη, πρώην σαράφηδων. Κατάφεραν να επιβάλλουν πρωθυπουργούς 
Εβραίους την καταγωγή, σαν  τον Ααρών Αβουρί, το Jeffrey, και ΣαμαροΤούρκογλου, 
με πρόεδρο Ιουδαίο της φυλής του Ιούδα, και υπουργούς Εβραιομασώνους 
Σιωνιστές, (Σαραγγούσης κλπ), που γέμισαν την Ελλάδα με Ισλαμιστές 
λαθρομετανάστες, ενώ στηρίζουν την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, με φόρους &
χαράτσια. Όλα αυτά έγιναν με τη ψήφο μας. Μας έβαλαν στο ευρώ για να ξεπουληθεί 
η περιουσία της Ελλάδας. Οι δοσίλογοι πολιτικοί έκλεψαν το χρήμα του λαού, και το 
μοίρασαν στους διεθνείς απατεώνες της GoldmanSachs, και στους συγγενείς τους.
Την Ελλάδα κυβερνά μια διεφθαρμένη κλίκα δοσίλογων πολιτικών και επιχειρηματιών, 
αλλοδαπών και ημεδαπών. Κατάλαβες τώρα, γιατί οι δοσίλογοι πολιτικοί σε λένε 
«εθνικιστή» όταν λες πως αγαπάς τη πατρίδα σου;; Για να την πουλήσουν εύκολα. 
Γιαυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από Έθνος, και Ελλάδα, είναι εμπόδιο όταν ακούγεται 
μέσα στο μαντρί του εκσυγχρονισμού, και στο λόμπυ του ευρώ, που μας εγκλώβισαν. 
Κατάλαβες τώρα, γιατί σε λένε ρατσιστή; Γιατί σε πολύ λίγο δεν θα είσαι πια ιδιοκτήτης 
της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους παγκόσμιους 
τραπεζίτες, και στους εδώ προδότες πολιτικούς, οι οποίοι θα παριστάνουν τη κυβέρνηση. 
Κατάλαβες τώρα, γιατί υποβάθμισαν την παιδεία; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο με 3,60. 
Να σε βάλλουν πίσω από το πάγκο των δικών τους Supermarkets που απλώσανε στη 
χώρα σου, να δουλεύεις γι αυτούς Κατάλαβες τώρα, γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς 
Ελληνικές βιομηχανίες, και έκαψαν τα ελληνικά πολυκαταστήματα;; για να εγκαταστήσουν 
τα δικά τους. Κατάλαβες τώρα, γιατί έκαψαν τα δάση μας, μαζί και την Αρχαία Ολυμπία;; 
Για να ξεπουλήσουν πιο εύκολα τη πατρίδα σου, και να καταστρέψουν το πολιτισμό σου. 
Κατάλαβες τώρα, γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;; Για να σου πάρουν το 
πατρικό σου. Με χαρτιά και κάρτες παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί, το 
αυτοκίνητο. Κατάλαβες τώρα, γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;; Όταν ένας 
δοσίλογος Πρωθυπουργός της χώρας, μαζί με μερικούς προδότες υπουργούς, 
προέτρεπαν τον απλό κοσμάκη να βάλει το κομπόδεμα στο στημένο παιχνίδι του 
χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά το τζόγο. 
Το παιχνίδι γινότανε με χειραγώγηση των μετοχών, και με εσωτερική πληροφόρηση, 
αφού «Εκείνοι» οι διάφοροι Ρότσιλντ κινούσαν τα νήματα... Κατάλαβες τώρα, ότι 
κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τα λεφτά σου, το αίμα σου, 
τον ιδρώτα σου, με άϋλους τίτλους, δηλαδή με αέρα κοπανιστό; Κατάλαβες τώρα, γιατί 
θέλουν τόσο πολύ την νεοφιλελεύθερη αγορά και οικονομία;;; για να κλείσει ο μπακάλης 
της γειτονιάς, και να στέλνεις το κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της Γερμανίας. 
Σε βάλανε στη γυάλα σαν χρυσόψαρο, και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό να σε 
φάνε τα σκυλόψαρα. Κατάλαβες τώρα, γιατί αγαπάνε οι δοσίλογοι πολιτικοί τους 
Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες;;; Για να μας κάνουν δυστυχισμένους!!! 
Κατάλαβες τώρα, πόσο αξίζει η πατρίδα σου;;; Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στο 
κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο, και τη κοστολογούν μόλις 350 δις ευρώ, μαζί με τις 
αρχαιότητες!!! Κατάλαβες τώρα, γιατί κάνανε δική τους την Εθνική οδό;;;
Γιατί θέλεις 50 ευρώ διόδια για να πας από την Αθήνα στη Θεσ/νίκη ενώ τη φτιάξαμε 
εμείς, με χρήματα από το δημόσιο κορβανά, με Έλληνες εργολάβους. (Υπουργείο 
τότε δημοσίων έργων). Κατάλαβες τώρα, γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια; 
Για να σε κάνουν να τρώς κουτόχορτο στα λιβάδια των Τούρκικων σήριαλς. Για να 
σε πετάνε μπαλάκι από τους πρωϊνούς πουλημένους, στις μεσημεριανές αφελείς, 
και στις βραδυνές προπαγανδίστριες των δοσίλογων πολιτικών. 
Από το πρωί μέχρι τη νύχτα μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων «τίποτα» στον 
αέρα, να διαφημίζουν τους εθνικούς προδότες, τα λαμόγια, τους κλέφτες και προδότες 
της πατρίδας Κατάλαβες τώρα, γιατί σε έδιωξαν από το χωριό, και από τη Γη σου, 
δίδοντάς σου μια θέση στη πρωτεύουσα , στο δημόσιο;;;
Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους «εποίκους» Ισλαμιστές. Κατάλαβες τώρα, 
γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυό δουλειές, ενώ ο παππούς θα πρέπει 
να δουλεύει ακόμα μέχρι τα 70 του; Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς 
κανένα προσανατολισμό, και χωρίς αρχές, για να γίνουν βορά στα χέρια των 
διακινητών ναρκωτικών.!!! Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν 
πολύ καλά, γι αυτό προωθούν την υπογεννητικότητα με φόρους. Κατάλαβες τώρα, 
γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος-πατριώτης;;; Επειδή δεν 
θέλει να ανήκει στον θίασο των 300 που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις 
οποίες συντάσσουν τα πολιτικά λαμόγια, οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης, 
μαζί με τις «άγιες οικογένειες» (πιόνια του Ρότσιλντ), της πατρίδας μας. 
Κατάλαβες τώρα, γιατί τα κάνουν όλα αυτά;;; 
Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες στην Ελλάδα. Οι δοσίλογοι αυτοί, μαζί με τα μεγάλα 
αφεντικά τους, συντελούν και εκτελούν μια νέα μορφή γενοκτονίας στην Ελλάδα μας, 
και το ξέρουν πάρα πολύ καλά, επειδή αυτοί τη σχεδίασαν.!!! Με την υπογεννητικότητα 
που μαστίζει τη χώρα, και με τη φορολόγηση των παιδιών, οι δοσίλογοι της εσωτερικής 
τρόϊκας, εφιάλτες της τριμερούς διακυβέρνησης της Ελλάδος, ανέβασαν την ανησυχία 
μας στο ζενίθ, για το μέλλον της πατρίδας μας. 
Οι Ν.Υ. TIMES γράφουν για την Ελλάδα, «Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες αποτελούν 
εμπόδιο για την ανάκαμψη και ανάπτυξη της Ελλάδος». Καταγγέλουν τη σχέση που 
έχουν ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες, με τους πολιτικούς,  οι οποίοι λειτουργούν 
για τα συμφέροντα των ολιγαρχών Παντοκρατόρων. Η χώρα μας κάθεται επάνω στα 
πετρέλαια και στο φυσικό αέριο, αλλά και άλλο ορυκτό πλούτο, και αυτοί οι προδότες, 
κόβουν τη σύνταξη των γερόντων, και φορολογούν τα μωρά των Ελλήνων, για να 
λύσουν το πρόβλημα του χρέους, που μας δημιούργησαν οι Επικυρίαρχοι 
Πλανητάρχες, Δικτάτορες του πλανήτη. Η DEUTSCHE BANK λέει ότι η Ελλάδα μπορεί 
να κερδίσει ΑΜΕΣΑ 214 δις. ευρώ από το φυσικό αέριο, και οι δοσίλογοι πολιτικοί 
κοιμούνται όρθιοι, ή μάλλον τα φυλάσσουν για το Ροκφέλερ! Η Γερμανική αυτή τράπεζα 
αποτιμά στα 427 δις. ευρώ τα υποθαλάσσια Κοιτάσματα φυσικού αερίου, ΜΟΝΟ νοτίως 
της Κρήτης. Άλλες διεθνείς πηγές, αναφέρουν την Ελλάδα ως «Ελ Ντοράντο» σπάνιων 
στρατηγικών ορυκτών, εκτός από τους υδρογονάνθρακες, και οι προδότες πολιτικοί 
πνίγουν το λαό μας με λιτότητα και Μνημόνια.
Έπνιξαν τη πατρίδα μας με τη γενοκτονία των Μνημονίων, και η κατάσταση έγινε μη 
αναστρέψιμη. Με αυτούς τους δοσίλογους πολιτικούς δεν θα επιβιώσουμε ως έθνος.
Μας κυβερνούν σκοτεινές σπείρες μαριονέτες και πιόνια των διεθνών συνωμοσιών. 
Αποχαιρετήστε την Ελλάδα που ξέρατε!!!

*********************************

Τα μυστήρια της Αγιάς Σοφιάς...


Από την πρώτη στιγμή που η Κωνσταντινούπολη έπεσε στους Οθωμανούς και 
ο Μωάμεθ ο Φατίχ εισήρθε καβάλα στο άσπρο άλογό του στην Αγία Σοφία, (όπου 
επί αρκετή ώρα, σύμφωνα με τουρκικές πηγές, έμεινε ακίνητος να κοιτάζει με 
έκσταση τον Παντοκράτορα στον τρούλο ενώ η... εντυπωσιακή αυτή σκηνή έχει 
αποθανατιστεί και σε μια τουρκική ιστορική κινηματογραφική ταινία), ο μεγάλος 
αυτός ναός της Ορθοδοξίας έγινε το επίκεντρο διαφόρων μύθων και θρύλων που 
κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους κατακτητές, προκαλώντας ένα έντονο δέος για 
το μεγαλούργημα αυτό της Ορθοδοξίας που τώρα το είχαν περικυκλώσει οι 
τέσσερις οθωμανικοί μιναρέδες. Τα τελευταία χρόνια όμως ορισμένα γεγονότα 
με επίκεντρο την Αγία Σοφία και με αποκορύφωμα την απροσδόκητη εμφάνιση 
το καλοκαίρι του 2008 του Άγγελου στον Τρούλο, έχουν δημιουργήσει στους 
Τούρκους ένα έντονο κλίμα καχυποψίας και φόβου για τα μελλούμενα. Παράλληλα 
επανήλθαν στην επιφάνεια όλοι εκείνοι οι θρύλοι που κατά καιρούς είχαν 
συγκλονίσει και είχαν προκαλέσει στους μουσουλμάνους μια χαρακτηριστική 
φοβία για την εκ νέου ανάδυση της ορθόδοξης χριστιανικής ταυτότητας του ναού 
και τις κοσμογονικές συνέπειες αυτού του συγκλονιστικού γεγονότος, παρά το ότι 
λειτουργούσε μέχρι το 1934 σαν μουσουλμανικό τέμενος. Έτσι τον περασμένο 
Ιανουάριο, (20/1/2012), η μεγάλης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα, Σαμπάχ, 
παρουσίασε ένα πραγματικά καταπληκτικό αφιέρωμα για τα «Μυστήρια της 
Αγίας Σοφίας», (Ayasofya’ nın gizlemleri), όπου αποτυπώνεται -με γλαφυρό 
τρόπο- αυτό το κλίμα φοβίας που έχει καταβάλει τελευταία τους Τούρκους, για 
τα όσα υπάρχουν κρυμμένα μέσα στον Ιερό Ναό και τα όσα προμηνύονται να 
συμβούν τα επόμενα χρόνια. Το πρώτο σημαντικό στοιχείο από αυτό το αφιέρωμα, 
είναι μια αδιόρατη φοβία που διακρίνεται από τους Τούρκους στους κρυμμένους 
σταυρούς, συμβολικούς και μη, που υπάρχουν στο εσωτερικό του ναού, αλλά και 
στην κάτοψη όπως αυτή μπορεί κάποιος να την διακρίνει από ψηλά. Έτσι μεγάλο 
δέος παρατηρείται για τον λεγόμενο, (όπως τον αναφέρουν χαρακτηριστικά οι 
Τούρκοι ), «Σταυρό του αποστόλου αγίου Ανδρέα», ο οποίος όπως είναι γνωστό 
είναι ο ιδρυτής της εκκλησίας της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα λοιπόν με την 
Σαμπάχ, στην οροφή του ναού υπάρχει ο Σταυρός του Αγίου Ανδρέα σε διαγώνιο 
μορφή, ένα σημαντικό σύμβολο που όχι μόνο δεν χάθηκε στους αιώνες της 
οθωμανικής κατοχής αλλά δεσπόζει με όλη την συμβολική σημασία του. 
Παράλληλα και ο «Σταυρός του Ιουστινιανού» τρομάζει τους Τούρκους καθώς οι 
θρύλοι αναφέρουν για ένα πανάρχαιο κειμήλιο που βρίσκεται μυστικό στην 
Αγία Σοφία και μάλιστα προέρχεται από την Αίγυπτο και έχει τρομακτική δύναμη. 
Γενικότερα η κατασκευή του μεγάλου αυτού ορθοδόξου αρχιτεκτονικού 
αριστουργήματος, σύμφωνα με τις ίδιες τις τουρκικές πηγές, βασίστηκε στο 
χριστιανικό σύμβολο του Σταυρού και το γεγονός αυτό εμπνέει το δέος αλλά και 
μια αδιόρατη φοβία για την μελλοντική επάνοδο της Αγίας Σοφίας στον φυσικό της 
κάτοχο, δηλαδή στην Ελληνορθόδοξη λατρεία. Αλλά εκτός από τους σταυρούς, οι 
Τούρκοι αναφέρουν και άλλα μυστήρια και τρομακτικά για τους ίδιους που υπάρχουν 
στο εσωτερικό του ναού. Έτσι, όπως αναφέρει ο θρύλος, είναι γνωστό ότι μετά την 
μετατροπή του ναού σε μουσουλμανικό τέμενος κτίστηκε το γνωστό Μιχράμπ, (το 
μουσουλμανικό σημείο της προσευχής), που εμφανίστηκε στην ανατολική πλευρά 
του ναού προς την κατεύθυνση της Μέκκας. Αλλά το ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα 
με τους τουρκικούς θρύλους μπροστά από το Μιχράμπ βρίσκεται θαμμένο ένα 
φέρετρο κατασκευασμένο από επίχρυσο μπρούντζο. Στο φέρετρο αυτό κείτεται η 
σωρός της βασίλισσας Σοφίας, (προφανώς γίνεται ταύτιση με την αγία Σοφία). 
Αυτή η βασίλισσα Σοφία και το φέρετρό της συνδέεται, σύμφωνα με τους τουρκικούς 
θρύλους, με μια «εντολή» που έχει περάσει δια μέσω των αιώνων μέχρι σήμερα. 
Η εντολή αυτή αναφέρει ότι δεν πρέπει κανένας να πειράξει αυτό το φέρετρο ούτε 
καν να το ακουμπήσει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε, σύμφωνα με τον θρύλο αυτό, 
θα προκληθεί η «έγερση» της βασίλισσας Σοφίας και τότε ένας τρομακτικός θόρυβος 
θα τραντάξει όλο το οικοδόμημα του ναού προκαλώντας σεισμικά εσχατολογικά 
γεγονότα που τρομάζουν τους Τούρκους. Αλλά ο θρύλος της βασίλισσας Σοφίας έχει 
και συνέχεια. Σύμφωνα λοιπόν με τις τουρκικές αναφορές, το φέρετρο αυτό 
προστατεύουν τέσσερις αρχάγγελοι που βρίσκονται πάνω στον Θόλο του ναού. 
Οι αρχάγγελοι αυτοί, όπως αναφέρουν και πιστεύουν οι Τούρκοι, είναι οι Τζεμπραΐλ, 
Μιχαήλ, Ισραφήλ και Αζραήλ. Σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, ο Τζεμπραήλ 
προστατεύει τους βυζαντινούς αυτοκράτορες, ο Μιχαήλ τον ναό από τις εχθρικές 
επιθέσεις, ενώ οι Τζεμπραήλ και Ισραφήλ ήταν οι αγγελιοφόροι των γεγονότων 
από τις πολεμικές επιχειρήσεις στους βυζαντινούς αυτοκράτορες. Και οι τέσσερεις 
αυτοί αρχάγγελοι έχουν ταχτεί -μετά την πτώση της Πόλης- να προφυλάσσουν το 
φέρετρο της βασίλισσας Σοφίας από τον κίνδυνο κάποιος βέβηλος να το ανοίξει 
και να επέλθει η Δευτέρα Παρουσία./p> Ένας άλλος σημαντικός μύθος που 
αναφέρουν οι μουσουλμάνοι είναι ο θρύλος του «Κρυμμένου Πατριάρχη» που 
μοιάζει με τον ελληνικό θρύλο για τον κρυμμένο παπά. Όπως αναφέρει η τουρκική 
παράδοση, στο νότιο μέρος του ναού υπάρχει ένας στενός διάδρομος που οδηγεί 
σε μια παμπάλαια αραχνιασμένη και πολύ μυστήρια πύλη για την οποία ο θρύλος 
την αναφέρει σαν την «Κλειστή Πύλη». Σύμφωνα με τις τουρκικές αναφορές, όταν 
ο Μωάμεθ ο Φατίχ μπήκε στην Κωνσταντινούπολη ο τελευταίος ελληνορθόδοξος 
Πατριάρχης μαζί με τους συνοδούς του τελούσε στο σημείο αυτό Θεία Λειτουργία. 
Μόλις οι οθωμανικές ορδές εισέβαλαν στον ναό, ο Πατριάρχης και όλη η συνοδεία 
του εισήλθε μέσα στην πύλη αυτή η οποία έκλεισε και από τότε χάθηκαν ενώ η 
πύλη έμεινε ερμητικά κλειστή και κανένας δεν τόλμησε ποτέ να την ανοίξει. 
Κάθε χρόνο στην Ανάσταση των ορθόδοξων χριστιανών μπροστά από την πύλη 
αυτή, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Σαμπάχ, εμφανίζονται…. κόκκινα αυγά!!! 
Ο θρύλος συμπληρώνεται από την προφητεία που φοβίζει τους Τούρκους, ότι όταν 
η πύλη αυτή ανοίξει, στον ναό θα ακουστούν ξανά οι χριστιανικές ελληνορθόδοξες 
ψαλμωδίες γι’ αυτό και τρομάζουν και μόνο στην ιδέα του ανοίγματος αυτής της 
μυστήριας πύλης. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει και το μυστήριο του υπογείου 
τούνελ που υπάρχει σε κεντρικό σημείο στο εσωτερικό του ναού. Όπως αναφέρεται, 
από το σημείο αυτό υπάρχει μια δίοδος που οδηγεί σε ένα μεγάλο τούνελ. Το τούνελ 
αυτό, όπως υποστηρίζει η τουρκική εφημερίδα, οδηγεί μέχρι τα Πριγκηπόννησα 
και μάλιστα μέχρι την νήσο Πρώτη. Το μυστήριο για τους Τούρκους είναι το πώς 
κατασκευάστηκε αυτό το τούνελ και τι ρόλο έπαιξε στην μακρά ιστορία του ναού. 
Μυστήριο για τους Τούρκους είναι και το μεγάλο αποτύπωμα από πέλμα κάποιου 
μεγάλου ζώου, ίσως ελέφαντα, που υπάρχει στην νοτιοδυτική πλευρά του θόλου ενώ 
και εδώ έχουν διαδοθεί κάποιες εσχατολογικές ιστορίες. Σύμφωνα με τους Τούρκους 
το αποτύπωμα αυτό είναι από το άλογο του Μωάμεθ του Πορθητή, αλλά το ερώτημα 
είναι πώς το άλογο πάτησε στο σημείο αυτό που βρίσκεται ψηλά προς τον θόλο. 
Μεγάλο δέος δημιουργούν στους Τούρκους, όπως αναφέρει η Σαμπάχ και τα διάφορα 
μωσαϊκά που έχουν αναδυθεί με όλη την μεγαλοπρέπειά τους τις τελευταίες δεκαετίες 
μέσα στο ιερό ναό της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης, παρά του ότι η 
μουσουλμανική θρησκεία θεωρεί σαν αμάρτημα την απεικόνιση πρόσωπων που 
σχετίζονται με θρησκευτικά γεγονότα. Ιδιαίτερο δέος τους προκαλεί το γνωστό 
μωσαϊκό που απεικονίζει τον Ιησού έχοντας την Παναγία και τον Ιωάννη τον 
Βαπτιστή στα δεξιά και αριστερά Του. Οι Τούρκοι το έχουν ονομάσει χαρακτηριστικά 
το «Μωσαϊκό της Αποκάλυψης» και ο συμβολισμός αυτός ανάγει στην εσχατολογική 
σημασία του που είναι έντονη στους μουσουλμάνους Τούρκους. Επίσης ξεχωριστή 
αναφορά γίνεται και για τα μωσαϊκά που αναπαριστάνε γνωστούς βυζαντινούς 
αυτοκράτορες, όπως τον Ιωάννη τον Κομνηνό με τον Ιησού Χριστό και τον 
αυτοκράτορα Κωνσταντίνο τον Μονομάχο με την αυτοκράτειρα Ζωή. 
Όλες αυτές οι απεικονίσεις προκαλούν έντονο δέος, καθώς όλη αυτή η 
ελληνορθόδοξη χριστιανική μεγαλοπρέπεια και η εσωτερική δύναμη που 
αναδύουν αυτά τα ψηφιδωτά, έχουν γεννήσει διάφορους θρύλους για τους 
εσχατολογικούς τους συμβολισμούς. Οι συμβολισμοί αυτοί σχετίζονται με τις 
τουρκικές φοβίες για την επάνοδο στην επιφάνεια και στην εξουσία της αγίας 
Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας με την ευλογία του ίδιου του Ιησού Χριστού.
*******************************************************************************


ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ 
Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
17 ερωτήματα-φωτιά για τους εκβιασμούς της Μέρκελ...

«Βιομηχανία εκβιασμών έχει στήσει η Μέρκελ στην Ελλάδα».

Ο συντάκτης του κειμένου είναι προφανές ότι ξέρει πολλά, το δηλώνει και ο ίδιος άλλωστε. Δίνει όσα στοιχεία χρειάζονται για να κάνει σαφές ότι οι αποκαλύψεις που έρχονται θα δημιουργήσουν πολιτικό σεισμό, σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Εκβιασμοί, δωροδοκίες, μυστικές υπηρεσίες υπό τις εντολές της καγκελαρίας επιβάλλουν σε «διεφθαρμένους Έλληνες πολιτικούς» τα συμφέροντα της Γερμανίας. Ακόμα και εθνικά ζητήματα προκύπτουν από τα 17 ερωτήματα που θέτει ο συντάκτης.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο:

«ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

…αν ισχύουν τα καυτά και αναπάντητα ερωτηματικά!

Αν δεν θυμάστε κάτι κα. Μέρκελ… δεν πειράζει θα σας βοηθήσουμε εμείς.

Διαθέτουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία… για τόπο, χρόνο, τραπεζικούς λογαριασμούς και διαπλεκόμενα πρόσωπα… έως και για τα εσώρουχα που φορούσαν.

1) Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα Μέρκελ, ότι από τον Ιούνιο του 1998 έως σήμερα, η γερμανική καγκελαρία επιστατεί, προωθεί και κατευθύνει τόσο την είσπραξη όσο και τη «νομιμοποίηση» των παράνομων προμηθειών όλων των πολιτικών προσώπων τόσο των εκάστοτε κυβερνήσεων, όσο και των κομμάτων της αντιπολίτευσης σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Σλοβενία, η Σλοβακία, η Τσεχία, η Κροατία και η Ρουμανία;

2) ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι ένα ποσοστό του 15% επί του συνόλου των εισπραχθέντων προμηθειών, ρέει σε μυστικούς λογαριασμούς χριστιανοσοσιαλιστικού κόμματος της Βαυαρίας (CSU) και από εκεί διανέμεται στα άλλα γερμανικά κόμματα ή εξασφαλίζεται η χρηματοδότηση των μυστικών επιχειρήσεων;

3) ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι η αρχή αυτού του επενδυτικού ταμείου της πολιτικής μάσας έγινε στις 6 Ιουνίου του 1998 με την παραλαβή στο Βερολίνο ενός πακέτου αμερικανικών ομολόγων αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων, που απεστάλη από ένα ελληνικό κόμμα (προμήθειες από το πρόγραμμα των ολλανδικών φρεγατών) και παρελήφθη από τους εκπροσώπους των γερμανικών υπηρεσιών, μιας κεντρικής γερμανικής τραπέζης και μιας γαλλικής τραπέζης;

4) Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα Μέρκελ ότι για αντάλλαγμα των συνταξιοδοτικών εξασφαλίσεων που προσφέρετε σε αυτούς τους διεφθαρμένους πολιτικούς, τους πείθετε (!!!) να παίρνουν πάντα αποφάσεις ανάλογες με τις ορέξεις και τα συμφέροντα της γερμανικής κυβέρνησης;

5) ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι από τα ίδια ταμεία προέρχονται τα 2 εκ. Δυτ. Μάρκα που εισέπραξε ο προκάτοχός σας Χέλμουτ Κολ;

6) Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα Μέρκελ, ότι τον Απρίλιο του 2009 έγιναν επώνυμες καταγγελίες στην ευρωπαϊκή υπηρεσία κατά της διαφθοράς (OLAF) για το ίδιο θέμα, τις οποίες ο τότε γερμανός διευθυντής της υπηρεσίας (κατ’ εντολήν της κυβέρνησής σας) φρόντισε να τις θάψει;

7) ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι την ίδια χρονική στιγμή κατετέθη στην Εισαγγελία του Βερολίνου για το ίδιο θέμα εμπεριστατωμένα στοιχειοθετημένη μήνυση, η οποία κατ’ εντολή της κυβέρνησης σας θάφτηκε, κατά το γερμανικό ρητό, ότι όπου δεν υπάρχει καταγγελία… δεν υπάρχει και δικαστής;

8) ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα Μέρκελ ότι τόσο εσείς, ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος όπως και οι προκάτοχοι σας στο ίδιο αξίωμα κ.κ. Κολ και Σόιμπλε, δεν σεβαστήκατε ποτέ τους γερμανικούς νόμους που διέπουν την χρηματοδότηση των κομμάτων στην Γερμανία; Ή μήπως δηλώσατε στο προεδρείο της Βουλής αναδρομικά τα 18 εκ. Μάρκα που μεταφέρθηκαν με βαλίτσες σε συμβολαιογράφο του Μονάχου από δύο βιομηχάνους προκειμένου να διατεθούν στον προεκλογικό αγώνα του κόμματός σας, μέσω μιας συγκεκριμένης διαφημιστικής εταιρείας;!

9) Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα Μέρκελ ότι τον Φεβρουάριο του 2006 ασκήσατε πιέσεις μέσω εκβιασμού στον τότε Έλληνα Πρωθυπουργό, προκειμένου να θάψει την υπόθεση των υποκλοπών;

10) Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα Μέρκελ ότι από τον Οκτώβριο 2002 οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες έβαλαν χέρι σε Έλληνες πολίτες που διέμεναν ως τουρίστες στην Δρέσδη και μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν (υπεύθυνοι για τη χρηματοδότηση της οργάνωσης) καθώς και κορυφαία μέλη του ελληνικού υποκόσμου; Τους αφήσατε να εισπράξουν μια επιταγή ύψους 5,7 εκατ. και μετά τους κρύψατε στην πόλη Σους της Τυνησίας μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση; Δουλεύουν αυτά τα άτομα τώρα στην Ελλάδα για τις γερμανικές υπηρεσίες;

Γιατί δεν δώσατε καμία πληροφόρηση στην ελληνική αντιτρομοκρατική υπηρεσία;

11) ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα Μέρκελ, ότι γερμανός αξιωματούχος ανάγκασε το 2007 τον πολιτικό αρχηγό ενός πολιτικού κόμματος της αριστεράς, με την απειλή ότι θα δημοσιευτούν λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, να παραιτηθεί από μια νέα υποψηφιότητα για την αρχηγία του κόμματος; ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα Μέρκελ ότι φέτος χρηματοδοτήθηκαν τρία ελληνικά κόμματα με 16,4 εκατ. από την κυβέρνηση σας μέσω μυστικών κονδυλίων;

12) Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα Μέρκελ, ότι υπάρχει πρόβλεψη και σχεδιασμός μιας στρατιωτικής κάλυψης και προστασίας των γερμανών υπηκόων που δρουν για λογαριασμό της κυβέρνησης σας στην Ελλάδα; Ανέλαβε το 4ο γραφείο (GNTA) του γερμανικού αρχηγείου στρατού στο στρατόπεδο φαλκενστάιν στην πόλη του Κόμπλενζ τον επιχειρησιακό σχεδιασμό μιας «νατοϊκής» αστυνομικοστρατιωτικής επέμβασης στην Ελλάδα;

13) ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα Μέρκελ, ότι η κυβέρνησή σας επινόησε, χρηματοδότησε και υποστήριξε την προσφυγή της κυβέρνησης των Σκοπίων στο δικαστήριο της Χάγης;

14) ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα Μέρκελ, ότι σε συζητήσεις με αντιπροσώπους δύο κρατών, προβλέψατε πως στο εγγύς μέλλον ορισμένες περιοχές της Δυτικής Θράκης και μια ζώνη γύρω από τη Φλώρινα θα ανεξαρτητοποιηθούν, προκειμένου να παράσχουν προστασία στις μειονότητες που διαμένουν εκεί;

15) ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα Μέρκελ, ότι τα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης σας εζήτησαν, υπό τον φόβο μελλοντικών διώξεων εκ μέρους της ελληνικής δικαιοσύνης, να δεσμευτείτε ότι θα τους προστατεύσετε;

16) ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα Μέρκελ, ότι οι γερμανικές εμπορικές αλυσίδες στην Ελλάδα πληρώνουν μέσω υπερτιμολογήσεων των προϊόντων τους, μίζες προς τρίτους; Ήταν αυτός ο λόγος που αποχώρησε από την ελληνική αγορά η εταιρεία ALDI; Χρησιμοποιούνται αυτές οι μίζες για να εξαγοραστούν συνειδήσεων ελλήνων πολιτικών και δημοσιογράφων;

17) Εν τέλει κα Μέρκελ είναι ΑΛΗΘΕΙΑ ότι ένας υπουργός της κυβέρνησης σας μάζεψε την άνοιξη του 2010 στο Βερολίνο όλους τους εισαγωγείς και εξαγωγείς της ελληνικής αγοράς των φωτοβολταϊκών και έστησε ένα καρτέλ με προσυμφωνημένες τιμές και διανομή περιφερειών ανά την ελληνική επικράτεια;».
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ !!

17 ερωτήματα-φωτιά για τους εκβιασμούς της Μέρκελ...

«Βιομηχανία εκβιασμών έχει στήσει η Μέρκελ στην Ελλάδα».

Ο συντάκτης του κειμένου είναι προφανές ότι ξέρει πολλά, το δηλώνει και ο ίδιος άλλωστε. Δίνει όσα στοιχεία χρειάζονται για να κάνει σαφές ότι οι αποκαλύψεις που έρχονται θα δημιουργήσουν πολιτικό σεισμό, σε εγχώριο και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Εκβιασμοί, δωροδοκίες, μυστικές υπηρεσίες υπό τις εντολές της καγκελαρίας επιβάλλουν σε «διεφθαρμένους Έλληνες πολιτικούς» τα συμφέροντα της Γερμανίας. Ακόμα και εθνικά ζητήματα προκύπτουν από τα 17 ερωτήματα που θέτει ο συντάκτης.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο:

«ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΣΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

…αν ισχύουν τα καυτά και αναπάντητα ερωτηματικά!

Αν δεν θυμάστε κάτι κα. Μέρκελ… δεν πειράζει θα σας βοηθήσουμε εμείς.

Διαθέτουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία… για τόπο, χρόνο, τραπεζικούς λογαριασμούς και διαπλεκόμενα πρόσωπα… έως και για τα εσώρουχα που φορούσαν.

1) Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα Μέρκελ, ότι από τον Ιούνιο του 1998 έως σήμερα, η γερμανική καγκελαρία επιστατεί, προωθεί και κατευθύνει τόσο την είσπραξη όσο και τη «νομιμοποίηση» των παράνομων προμηθειών όλων των πολιτικών προσώπων τόσο των εκάστοτε κυβερνήσεων, όσο και των κομμάτων της αντιπολίτευσης σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Σλοβενία, η Σλοβακία, η Τσεχία, η Κροατία και η Ρουμανία;

2) ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι ένα ποσοστό του 15% επί του συνόλου των εισπραχθέντων προμηθειών, ρέει σε μυστικούς λογαριασμούς χριστιανοσοσιαλιστικού κόμματος της Βαυαρίας (CSU) και από εκεί διανέμεται στα άλλα γερμανικά κόμματα ή εξασφαλίζεται η χρηματοδότηση των μυστικών επιχειρήσεων;

3) ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι η αρχή αυτού του επενδυτικού ταμείου της πολιτικής μάσας έγινε στις 6 Ιουνίου του 1998 με την παραλαβή στο Βερολίνο ενός πακέτου αμερικανικών ομολόγων αξίας 80 εκατομμυρίων δολαρίων, που απεστάλη από ένα ελληνικό κόμμα (προμήθειες από το πρόγραμμα των ολλανδικών φρεγατών) και παρελήφθη από τους εκπροσώπους των γερμανικών υπηρεσιών, μιας κεντρικής γερμανικής τραπέζης και μιας γαλλικής τραπέζης;

4) Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα Μέρκελ ότι για αντάλλαγμα των συνταξιοδοτικών εξασφαλίσεων που προσφέρετε σε αυτούς τους διεφθαρμένους πολιτικούς, τους πείθετε (!!!) να παίρνουν πάντα αποφάσεις ανάλογες με τις ορέξεις και τα συμφέροντα της γερμανικής κυβέρνησης;

5) ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι από τα ίδια ταμεία προέρχονται τα 2 εκ. Δυτ. Μάρκα που εισέπραξε ο προκάτοχός σας Χέλμουτ Κολ;

6) Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα Μέρκελ, ότι τον Απρίλιο του 2009 έγιναν επώνυμες καταγγελίες στην ευρωπαϊκή υπηρεσία κατά της διαφθοράς (OLAF) για το ίδιο θέμα, τις οποίες ο τότε γερμανός διευθυντής της υπηρεσίας (κατ’ εντολήν της κυβέρνησής σας) φρόντισε να τις θάψει;

7) ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι την ίδια χρονική στιγμή κατετέθη στην Εισαγγελία του Βερολίνου για το ίδιο θέμα εμπεριστατωμένα στοιχειοθετημένη μήνυση, η οποία κατ’ εντολή της κυβέρνησης σας θάφτηκε, κατά το γερμανικό ρητό, ότι όπου δεν υπάρχει καταγγελία… δεν υπάρχει και δικαστής;

8) ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα Μέρκελ ότι τόσο εσείς, ως πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος όπως και οι προκάτοχοι σας στο ίδιο αξίωμα κ.κ. Κολ και Σόιμπλε, δεν σεβαστήκατε ποτέ τους γερμανικούς νόμους που διέπουν την χρηματοδότηση των κομμάτων στην Γερμανία; Ή μήπως δηλώσατε στο προεδρείο της Βουλής αναδρομικά τα 18 εκ. Μάρκα που μεταφέρθηκαν με βαλίτσες σε συμβολαιογράφο του Μονάχου από δύο βιομηχάνους προκειμένου να διατεθούν στον προεκλογικό αγώνα του κόμματός σας, μέσω μιας συγκεκριμένης διαφημιστικής εταιρείας;!

9) Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα Μέρκελ ότι τον Φεβρουάριο του 2006 ασκήσατε πιέσεις μέσω εκβιασμού στον τότε Έλληνα Πρωθυπουργό, προκειμένου να θάψει την υπόθεση των υποκλοπών;

10) Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα Μέρκελ ότι από τον Οκτώβριο 2002 οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες έβαλαν χέρι σε Έλληνες πολίτες που διέμεναν ως τουρίστες στην Δρέσδη και μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν (υπεύθυνοι για τη χρηματοδότηση της οργάνωσης) καθώς και κορυφαία μέλη του ελληνικού υποκόσμου; Τους αφήσατε να εισπράξουν μια επιταγή ύψους 5,7 εκατ. και μετά τους κρύψατε στην πόλη Σους της Τυνησίας μέχρι να ξεχαστεί η υπόθεση; Δουλεύουν αυτά τα άτομα τώρα στην Ελλάδα για τις γερμανικές υπηρεσίες;

Γιατί δεν δώσατε καμία πληροφόρηση στην ελληνική αντιτρομοκρατική υπηρεσία;

11) ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα Μέρκελ, ότι γερμανός αξιωματούχος ανάγκασε το 2007 τον πολιτικό αρχηγό ενός πολιτικού κόμματος της αριστεράς, με την απειλή ότι θα δημοσιευτούν λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή, να παραιτηθεί από μια νέα υποψηφιότητα για την αρχηγία του κόμματος; ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα Μέρκελ ότι φέτος χρηματοδοτήθηκαν τρία ελληνικά κόμματα με 16,4 εκατ. από την κυβέρνηση σας μέσω μυστικών κονδυλίων;

12) Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα Μέρκελ, ότι υπάρχει πρόβλεψη και σχεδιασμός μιας στρατιωτικής κάλυψης και προστασίας των γερμανών υπηκόων που δρουν για λογαριασμό της κυβέρνησης σας στην Ελλάδα; Ανέλαβε το 4ο γραφείο (GNTA) του γερμανικού αρχηγείου στρατού στο στρατόπεδο φαλκενστάιν στην πόλη του Κόμπλενζ τον επιχειρησιακό σχεδιασμό μιας «νατοϊκής» αστυνομικοστρατιωτικής επέμβασης στην Ελλάδα;

13) ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα Μέρκελ, ότι η κυβέρνησή σας επινόησε, χρηματοδότησε και υποστήριξε την προσφυγή της κυβέρνησης των Σκοπίων στο δικαστήριο της Χάγης;

14) ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα Μέρκελ, ότι σε συζητήσεις με αντιπροσώπους δύο κρατών, προβλέψατε πως στο εγγύς μέλλον ορισμένες περιοχές της Δυτικής Θράκης και μια ζώνη γύρω από τη Φλώρινα θα ανεξαρτητοποιηθούν, προκειμένου να παράσχουν προστασία στις μειονότητες που διαμένουν εκεί;

15) ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα Μέρκελ, ότι τα μέλη της ελληνικής κυβέρνησης σας εζήτησαν, υπό τον φόβο μελλοντικών διώξεων εκ μέρους της ελληνικής δικαιοσύνης, να δεσμευτείτε ότι θα τους προστατεύσετε;

16) ΑΛΗΘΕΥΕΙ κα Μέρκελ, ότι οι γερμανικές εμπορικές αλυσίδες στην Ελλάδα πληρώνουν μέσω υπερτιμολογήσεων των προϊόντων τους, μίζες προς τρίτους; Ήταν αυτός ο λόγος που αποχώρησε από την ελληνική αγορά η εταιρεία ALDI; Χρησιμοποιούνται αυτές οι μίζες για να εξαγοραστούν συνειδήσεων ελλήνων πολιτικών και δημοσιογράφων;

17) Εν τέλει κα Μέρκελ είναι ΑΛΗΘΕΙΑ ότι ένας υπουργός της κυβέρνησης σας μάζεψε την άνοιξη του 2010 στο Βερολίνο όλους τους εισαγωγείς και εξαγωγείς της ελληνικής αγοράς των φωτοβολταϊκών και έστησε ένα καρτέλ με προσυμφωνημένες τιμές και διανομή περιφερειών ανά την ελληνική επικράτεια;».



*********************************************

ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ !












Πανηγυρικός 28η Οκτωβρίου 1940 
Κύριε Δήμαρχε, Κύριοι εκπρόσωποι των Αρχών, Κυρίες και κύριοι.
Αισθάνομαι την ανάγκη, πριν προχωρήσω, να σας παρακαλέσω: Αυτές τις μέρες της Εθνικής μας εορτής, να παραμερίσουμε, προσωρινά, τον πόνο μας. Τα προβλήματά μας. Το μακροχρόνιο μοιρολόι μας. Μοιρολόι βουβό, επίμονο, που δε μας ταιριάζει καθόλου. Δεν ταιριάζει στους Έλληνες. Μοιρολόι που τρώει αλύπητα τα σωθικά και μας καταρρακώνει. Μοιρολόι, ξέσπασμα από το δυσβάστακτο ψυχικό βάρος, που μας φορτώνει όλους, η σημερινή πολύπλευρη εθνική κρίση.
Πρέπει όμως, να ατσαλώσουμε τα νεύρα, το νου, την καρδιά μας και να κρατήσουμε για λίγο μακριά αυτό το μοιρολόι. Γιατί έχουμε καθήκον προς την πατρίδα και τους νεκρούς μας. Καθήκον ιερό, να γιορτάσουμε και φέτος την επέτειο του ΟΧΙ και να τιμήσουμε τη γενιά του 1940, που δόξασε τούτη τη χώρα και θαυμάστηκε από ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Δεν έχω πρόθεση να σας κουράσω, περιγράφοντας γεγονότα που τα γνωρίζετε από τα μαθητικά σας χρόνια. Γεγονότα μιας ηρωικής εποχής, που δικαίως μας προκαλούν ρίγη εθνικής υπερηφάνειας.
Μιας εποχής, που η μικρή Ελλάδα, ενήργησε ακριβώς όπως υπαγορεύει η τιμή και το καθήκον προς την Πατρίδα. Πολέμησε, χωρίς καθόλου να λογαριάσει το συσχετισμό Δυνάμεων και κέρδισε τον παγκόσμιο θαυμασμό.
Μιας εποχής, που αυτή εδώ η Χώρα δοξάστηκε, γιατί ο Θεός την είχε προικίσει με την άξια ηγεσία του Ιωάννη Μεταξά, που είχε το κουράγιο, υπό αντίξοες συνθήκες, να προετοιμάσει τούτο το Λαό, για μια πορεία προς τη δόξα, σε πλήρη αρμονία με την Ιστορία μας.
Μια στιβαρή ηγεσία, που με πενιχρά μέσα, αλλά με ατσαλένια θέληση, μεθοδευμένα, λιθαράκι, λιθαράκι, ισχυροποίησε τις Ένοπλες Δυνάμεις και έχτισε μια σωστή Εθνική Ελληνοχριστιανική Παιδεία.
Μια Παιδεία, που καλλιεργούσε τον άδολο πατριωτισμό και τη δίψα προσφοράς προς την πατρίδα. Τότε, το 1940, οι φτωχοί αλλά σώφρονες Έλληνες δεν έκαναν πορείες και συλλαλητήρια, δεν έκαναν απεργίες, και διαδηλώσεις, δεν έκαναν καταλήψεις και καταστροφές, δεν έγραφαν στους τοίχους. Είχαν άδειο πορτοφόλι, αλλά η ψυχή τους ξεχείλιζε ΕΛΛΑΔΑ, για την οποία ήταν αποφασισμένοι να προσφέρουν, χωρίς αντάλλαγμα, και τη ζωή τους.
Την 29η Ιανουαρίου 1941 πέθανε ο Ιωάννης Μεταξάς, ο Πρωθυπουργός του ΟΧΙ, πριν προλάβει να χαρεί τη δόξα του. Την νεκρώσιμη πομπή, συνόδευσε στο Νεκροταφείο, σύσσωμος ο Λαός της Αθήνας. Η οικουμένη ολόκληρη έτρεφε τόσο θαυμασμό για το έργο και τις ικανότητές του, ώστε μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατός του, στη Βρετανική αυτοκρατορία κηρύχθηκε εθνικό πένθος, και η Αγγλική σημαία κυμάτιζε μεσίστιος επί τρεις ημέρες.
Επηρεασμένος σήμερα, από την έκταση της εθνικής κρίσης, έκρινα, πως δε θα ήταν ούτε εύκολο, ούτε συνετό, να περιοριστώ μόνο σε ύμνους, για τους άξιους της πατρίδος, της γενιάς του 1940.
Χρειάζεται επί πλέον από μας, μια βαθειά και ειλικρινής αυτοκριτική. Να εκτιμήσουμε δηλαδή, κατά πόσον εμείς, οι απόγονοι της γενιάς του 1940, «γίναμε καλλίτεροι», όπως οφείλαμε και όπως υποσχόταν, κάθε νέα γενιά, στην Αρχαία Σπάρτη. Τι λέτε, γίναμε;
Κυρίες και κύριοι, δεν είναι πρόθεσή μου, παραμονές της Εθνικής επετείου, να προκαλέσω θλίψη και απογοήτευση. Προτίθεμαι όμως, να προκαλέσω προβληματισμό. Είναι αναγκαίος στις μέρες μας. Βοηθά τους σκεπτόμενους ανθρώπους, στην επιλογή του ορθού τρόπου συμπεριφοράς και δράσης.
Μία προσεκτική εκτίμηση της σημερινής κατάστασης, μας οδηγεί δυστυχώς στο συμπέρασμα ότι, σαν Λαός, βρισκόμαστε σε πλήρη σύγχυση. Μέσα σε ένα περιβάλλον, με υποβαθμισμένες όλες τις θεμελιώδεις αξίες, οι ορθώς σκεπτόμενοι Έλληνες, διαπιστώνουν με δέος, πως δεν έμεινε ανεπηρέαστος από τη φθορά, ούτε ο γνωστός πατροπαράδοτος πατριωτισμός μας. Εκείνος ο αγνός πατριωτισμός, επί του οποίου, σε ειρήνη και σε πόλεμο, στηρίχθηκε τούτη η Πατρίδα, για να επιτύχει, με πολύ αίμα και πολλά δάκρυα, τη σταδιακή μεγέθυνση της Χώρας, την πρόοδο και την εξασφάλιση ανθρώπινων συνθηκών διαβίωσης. Γιατί, πρέπει να παραδεχτούμε πως τα σημερινά προβλήματα κάνουν βέβαια τη ζωή μας δύσκολη, αλλά όχι τραγική. Τραγική ζωή έζησαν, οι παλαιότερες, πριν από μας φτωχές γενιές που αγωνίστηκαν για τούτη την πολυβασανισμένη πατρίδα, τα τελευταία 180 χρόνια.
Σήμερα, ανήσυχοι, διερωτώμεθα. Τι μας συμβαίνει άραγε; Μήπως πάψαμε να αγαπάμε την πατρίδα; Χάσαμε τον πατριωτισμό μας; Γιατί, όσοι Έλληνες διαθέτουν ακόμη νου υγιή και γνωρίζουν το Γολγοθά που περνά σήμερα αυτή η Χώρα, αντιλαμβάνονται ότι, πατριωτισμός δεν είναι οι απεργίες, οι πορείες, οι διαμαρτυρίες, οι καταλήψεις, οι καταστροφές, τα γραψίματα στους τοίχους και οι λοιπές παράνομες πράξεις.
Πρέπει να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Επί 35 χρόνια, εμείς οι ίδιοι, με την ανεύθυνη ψήφο μας, αναδείξαμε και ανεχθήκαμε πολιτικές ηγεσίες που απεδείχθησαν ανίκανες να στηριχθούν στις αρετές των Ελλήνων και να οδηγήσουν την πατρίδα σε μια σταθερή πρόοδο, μέσα από διαδικασίες και κανόνες που πρέπει να διέπουν μια υγιή και Ελληνοκεντρική δημοκρατική κοινωνία.
Εμφανίστηκαν, με την ψήφο μας, στην πολιτική σκηνή άνθρωποι ανάξιοι, λαϊκιστές, δημαγωγοί, λαοπλάνοι, άτολμοι, τυχάρπαστοι, ψηφοθήρες, καιροσκόποι, και φιλοχρήματοι, οι οποίοι υποβάθμισαν τις αξίες της ηθικής του πατριωτισμού της θρησκείας και της οικογένειας και εκμεταλλευόμενοι στο έπακρον όλα τα γνωστά ελαττώματα της φυλής μας, καταχρέωσαν την Ελλάδα, διέλυσαν το κράτος, εφάρμοσαν παντού την αναξιοκρατία, διέλυσαν την παιδεία, πυρπόλησαν τα βιβλία της πρόσφατης Ελληνικής ιστορίας, δίδαξαν την ανομία, πρόσβαλαν βάναυσα τη δικαιοσύνη, εγκαθίδρυσαν ένα επαίσχυντο κομματικό πελατειακό κράτος, τραυμάτισαν όλους τους θεσμούς, εκτροχίασαν την Ελληνική κοινωνία και κατόπιν, όλοι μαζί, ηγεσία και απλοί πολίτες, ανεχόμενοι μία αρρωστημένη κατάσταση, που μας βόλευε, οδηγήσαμε την πατρίδα μας στο σημερινό τραγικό αδιέξοδο.
Σήμερα, αυτοί οι απερίσκεπτοι, για να αποφύγουν τις δικές τους ευθύνες, μας λένε ότι, για όλα, φταίει η Τρόικα. Η αλήθεια είναι ότι, για όλα, φταίμε μόνο εμείς.
Είναι καιρός πια να σοβαρευτούμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι, σείονται επικίνδυνα κάτω από τα πόδια μας τα θεμέλια της πατρίδας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι, η αγάπη προς την πατρίδα και ο άδολος πατριωτισμός δεν εκδηλώνονται μόνο στην περίοδο πολέμου. Εκδηλώνονται πολύ έντονα και στην περίοδο της ειρήνης.
Στη σημερινή λοιπόν, εκτεταμένη οικονομική, ηθική και κοινωνική κρίση που τείνει πραγματικά να αφανίσει τη Χώρα μας, ο σκεπτόμενος και υπεύθυνος Έλληνας πατριώτης, το ελάχιστο που οφείλει να κάμει, για να βοηθήσει την πατρίδα, είναι να συμβάλλει με όλες του τις δυνάμεις στη διατήρηση της εθνικής ενότητας, να βοηθήσει όσο μπορεί τους έχοντες ανάγκη, να ενισχύσει την οικονομία αγοράζοντας μόνο Ελληνικά προϊόντα και να είναι ο ίδιος νομοταγής.
Το 1940, ενωμένοι και μαχόμενοι, δείξαμε στην έκπληκτη ανθρωπότητα, τι σημαίνει πατριωτισμός, τι σημαίνει ηρωισμός, τι σημαίνει τιμή, τι σημαίνει Ελλάδα, τι σημαίνει Έλληνας, τι σημαίνει Πατρίδα.
Μα, σαν τι να είναι άραγε η Ελληνική πατρίδα; Που οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι γι αυτή να θυσιαστούμε ;
«Μην είναι οι κάμποι;
Μην είναι τ” άσπαρτα ψηλά βουνά;
Μην είναι ο ήλιος της, που χρυσολάμπει;
Μην είναι τ” άστρα της τα φωτεινά;
Μην είναι κάθε της ρηχό ακρογιάλι
και κάθε χώρα της με τα χωριά;
κάθε νησάκι της που αχνά προβάλλει,
κάθε της θάλασσα, κάθε στεριά;
Μην είναι τάχατες, τα ερειπωμένα
αρχαία μνημεία της, χρυσή στολή
που η τέχνη εφόρεσε και το καθένα
μια δόξα αθάνατη αντιλαλεί;
Όλα, είναι πατρίδα μας! Και αυτά κι εκείνα,
και κάτι που έχουμε, μες την καρδιά
και λάμπει αθώρητο σαν ήλιου αχτίνα
και κράζει μέσα μας: « Εμπρός παιδιά!»
Αυτό, ακριβώς, έκραξε η Ελληνική Νεολαία του 1940 και κατέπληξε την ανθρωπότητα. Βροντοφώναξε: «Εμπρός παιδιά, για την πατρίδα». Και το εννοούσε. Αυτή τη γενιά τιμούμε. Για αυτή τη γενιά υπερηφανευόμαστε.
Ο γνωστός συγγραφέας ΑΝΤΡΕ ΜΩΡΟΥΑ, έγραψε αυτά τα λόγια, για τον αγώνα των Ελλήνων το 1940: «Σε αυτόν τον πόλεμο, εμείς οι Δυτικοί, νοιώθουμε υπερήφανοι από το θαυμαστό θάρρος των Ελλήνων, που μας έμαθαν πώς να ζούμε, πώς να σκεφτόμαστε και πώς να πολεμούμε».
Σήμερα, δυστυχώς, φθάσαμε στο θλιβερό κατάντημα, να μας προτρέπουν οι ξένοι, να δείξουμε εθνική ενότητα και πατριωτισμό, για να σώσουμε την πατρίδα μας από την καταστροφή. Είναι, δυσαρμονία προς την ιστορία μας. Δε μας ταιριάζει. Δε μας τιμά. Δεν είναι μόνο η οικονομία. Είναι κυρίως η έλλειψη παιδείας και η επικράτηση της ανομίας.
Όχι!! Δεν είναι δυνατόν να χάθηκε από τον Έλληνα ο πατριωτισμός. Ανεύθυνες και ανάξιες πολιτικές ηγεσίες, τον άφησαν να αδρανήσει και επέτρεψαν να επικρατήσει η μηδενιστική προοδευτική λαίλαπα, που μας έφερε εδώ.
Όμως, σήμερα, χρειαζόμαστε το ξύπνημα του πατριωτισμού. Για να ορμήσουμε μπροστά, ενωμένοι, όπως όρμησε η γενιά του 1940, με το χαμόγελο στα χείλη, για τη σωτηρία της πατρίδας.
Είναι τραγικό, να ψάχνει κανείς, με το φανάρι του Διογένη, για να εντοπίσει Έλληνα να χαμογελά, στο δρόμο, στο μετρό, στο λεωφορείο. Οι περισσότεροι, σκυφτοί, κακόκεφοι, φορτωμένοι με προβλήματα, σιωπούν.
Προς Θεού!! Δε δικαιολογείται η πένθιμη ατμόσφαιρα. Ναι, φτωχύναμε και ίσως φτωχύνουμε ακόμη, μέχρι να ανακάμψουμε. Αλλά από εδώ πρέπει να αρχίσει η εθνική εξόρμηση. Χρειάζεται αγώνας σκληρός και ο αγώνας πάντα έχει κόστος.
Σε μια δύσκολη στιγμή του αγώνα της Κρήτης για την ένωσή της με την Ελλάδα, ο Νίκος Καζαντζάκης, φώναξε τούτα τα λόγια προς τους Αγωνιστές, για να τους δώσει θάρρος: «Νοιώθω, σα να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια, θα σπάσουν. Όμως, κάποια στιγμή θα σπάσουν και τα σίδερα.» Και δικαιώθηκε. Έτσι θα συμβεί και τώρα. Θα αγωνιστούμε, θα υποφέρουμε, αλλά και τα σίδερα θα σπάσουν.
Δεν πρέπει να ξεχνούμε, πως οι γενιές, που με ιδρώτα και αίμα διαμόρφωσαν τη σημερινή Ελλάδα, δεν ήταν γενιές χορτάτων. Πάμπτωχη ήταν η γενιά του 1821 που ανάστησε τη νεώτερη Ελλάδα. Φτωχότατη ήταν η γενιά του 1912-1913, που διπλασίασε την Ελλάδα. Φτωχή ήταν και η γενιά του 1940 που δόξασε την Ελλάδα και της χάρισε τα Δωδεκάνησα. Αλλά, αυτές οι γενιές, τόλμησαν, εξόρμησαν, αγωνίστηκαν, μάτωσαν και νίκησαν. Δεν έχουμε εμείς σήμερα κατώτερα ψυχικά αποθέματα. Ας τα ενεργοποιήσουμε.
Ζώντας και εγώ μαζί με σας, το σημερινό δράμα, θα προσπαθήσω να διεγείρω τον έμφυτο πατριωτισμό, και της καρδιάς σας την ευαισθησία και να σας προτρέψω, να ζωηρέψουμε.
Να πολεμήσουμε τα προβλήματα και να μπούμε στο πνεύμα της επετείου του ΟΧΙ. Στο πνεύμα της ομοψυχίας, του αγώνα και της προσφοράς. Πιστεύω, να βοηθήσει σε αυτό, η περιγραφή μερικών ηρωικών πράξεων της εποχής εκείνης. Της εποχής του 1940.
Αν, τώρα, ακούγοντας τις ηρωικές αυτές πράξεις, αισθανθείτε τα δάκρυά να σας πνίγουν και να σας πιέζουν να τους επιτρέψετε να τρέξουν, σημαίνει πως ο πατριωτισμός, φωλιάζει μέσα σας. Αφήστε λοιπόν τα δάκρυά σας να τρέξουν ελεύθερα. Θα είναι μια έκφραση τιμής και αναγνώρισης του πατριωτισμού και της θυσίας, αυτών που κράτησαν και τον τελευταίο χτύπο της καρδιάς και τη στερνή πνοή, για την Πατρίδα.
-Έχετε ακούσει για τον Αθανάσιο Γκούμα; Την 28η Οκτωβρίου του 1940, ο Αθανάσιος Γκούμας, ένας Μακεδονομάχος από τα Γρεβενά, επέμεινε ανυποχώρητα και τελικά κατετάγη, σε ηλικία 66 χρόνων, εθελοντής στον Ελληνικό Στρατό. Έγινε, ο θρυλικός “παππούς” του Ελληνοϊταλικού πολέμου. Ο ηρωικός λεβεντόγερος, γιατί γέρος ήταν εκείνη την εποχή ένας εξηνταεξάρης, μούσκεψε και αυτός στις βροχές και στα χιόνια, πείνασε και αυτός, πολέμησε τους εισβολείς, και είχε τη δόξα, στα 66 του χρόνια, να τραυματιστεί δύο φορές και να ξαναγυρίσει, εθελοντικά και πάλι, στην πρώτη γραμμή.
Συγκρίνατε τώρα σας παρακαλώ, αυτόν τον άδολο Έλληνα πατριώτη, με τους δεκάδες χιλιάδες ασυνείδητους φυγόστρατους νεοέλληνες, μερικοί των οποίων, είχαν την απύθμενη θρασύτητα, να γίνουν, με τη δική μας ανεύθυνη ψήφο, βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου και τελικά, χωρίς ίχνος ντροπής, να πάρουν σύνταξη, από μια πατρίδα, την οποία οι ίδιοι, αρνήθηκαν να υπηρετήσουν.
Για φανταστείτε, σε ποιό κράτος θα ανήκαν σήμερα τα Δωδεκάνησα και μερικά ακόμη νησιά του Αιγαίου, αν οι νέοι του 1940, ήταν φυγόστρατοι.
-Μία γυναίκα, από τη Μακεδονία, το1941, όταν είδε το μοναχογιό της να γυρίζει από τον πόλεμο κουτσός, με δεκανίκια, δεν ξέσπασε σε κλάματα και κατάρες. Ήρεμα, του είπε: «Μη λυπάσαι, παιδί μου. Σε κάθε σου βήμα, ο κόσμος θα βλέπει, τον πατριωτισμό και την παλικαριά σου…».
- Μια Ελληνίδα Μάνα, από την Κυπαρισσία, τέσσερις μέρες μετά το θάνατο του Ιωάννου Μεταξά, έγραψε προς τον νέο Πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κορυζή, ένα γράμμα, που έλεγε: «Κύριε Πρόεδρε της Κυβερνήσεως : Ένας, από τους εννέα γιούς μου, ο Ευάγγελος, έπεσε για την πατρίδα στις επιχειρήσεις της Κλεισούρας. Παρήγγειλα, εις τους τέσσερις ήδη υπηρετούντες γιούς μου, το Χρήστο, τον Κώστα, το Γιώργο και το Νίκο, να εκδικηθούν για τον θάνατο του αδελφού τους. Κρατώ, σαν εφεδρεία, άλλους τέσσερις ηλικιωμένους γιούς μου: τον Παναγιώτη, τον Θανάση, το Γρηγόρη και τον Μενέλαο, κλάσεων 1917 και νεωτέρων. Παρακαλώ, να κληθούν ονομαστικώς και αυτοί, σε περίπτωση ανάγκης της πατρίδας, ή απώλειας άλλου γιου μου, για εκδίκηση εχθρού. Τελευταίο επιφώνημά μου, πριν πεθάνω, θα είναι: Ζήτω η Πατρίδα! Υπογραφή : Ελένη Ιωάννου Ιωαννίδη, Κυπαρισσία 2 Φεβρουαρίου 1941».
Πιστεύω, πως η πατριωτική ενέργεια αυτής της ηρωίδας μάνας, με τους εννέα γιους, αποτελεί γεγονός μοναδικό στον κόσμο.
-«Δώδεκα χρόνια μετά τον πόλεμο του 1940, στο ηλιοβασίλεμα μιας ημέρας του έτους 1952, συνέβη εδώ στην Αθήνα, στην πλατεία Κλαυθμώνος ένα συνταρακτικό γεγονός που πρέπει να μάθετε:
Η Πλατεία Κλαυθμώνος, δεν ήταν τότε όπως είναι σήμερα. Την εποχή εκείνη η πλατεία ήταν άδεια και στις γωνίες κάθονταν φτωχοί άνθρωποι που έβαφαν τα παπούτσια των περαστικών και καστανάδες. Τότε, ήταν εκεί το Υπουργείο Ναυτικών και η Ελληνική Σημαία κυμάτιζε στο κτήριο. Κάθε πρωί λοιπόν, εκεί, γινόταν η έπαρση και στη δύση του ηλίου η υποστολή της Σημαίας. Στην έπαρση και στην υποστολή της Σημαίας, σταματούσαν τα πάντα. Ήταν στιγμές ωραίες, απίθανες, που ζούσαν τότε οι άνθρωποι. Τότε, που όλοι οι Έλληνες ήξεραν να τιμούν τα σύμβολα του Έθνους.
Εκείνη την ημέρα, την ώρα που έπεφτε ο ήλιος, το άγημα αποδόσεως τιμών του πολεμικού Ναυτικού έφθασε στο χώρο του, και ο σαλπιγκτής έδωσε το σύνθημα για την υποστολή της σημαίας. Το άγημα, με το παράγγελμα του επικεφαλής Αξιωματικού του Πολεμικού μας Ναυτικού, παρουσίασε όπλα. Ο αξιωματικός, χαιρέτησε και η μουσική παιάνισε το ανάλογο εμβατήριο. Όλοι οι παριστάμενοι εκεί και οι περαστικοί, σταμάτησαν σε στάση προσοχής, αποδίδοντας με αυτό τον τρόπο την τιμή στο ιερό μας σύμβολο, στη γαλανόλευκη σημαία. Τη στιγμή λοιπόν, που ο αξιωματικός χαιρετούσε τη Σημαία, η ματιά του έπεσε λοξά προς τη γωνία της πλατείας, είδε κάτι παράξενο και ταράχθηκε από θυμό.
Όταν τελείωσε η διαδικασία της υποστολής της σημαίας, οι περισσότεροι διαβάτες συνέχισαν το δρόμο τους. Ξαφνικά, ο νεαρός αξιωματικός, κατευθύνθηκε με γοργό βηματισμό προς ένα πλανόδιο καστανά, που καθόταν στη γωνία της Πλατείας. Τον πλησίασε και του είπε αυστηρα: Γιατί δεν σηκώθηκες όρθιος, για να τιμήσεις τη σημαία μας; Δεν έχεις πατριωτισμό και φιλότιμο; Ο άνθρωπος, ο καστανάς, έμεινε για λίγο βουβός και αμήχανος. Μετά, ο καστανάς, έγινε κατακόκκινος και άρχισε να τρέμει. Ήθελε κάτι να πει, να φωνάξει, αλλά με μια υπεράνθρωπη προσπάθεια κατάφερε να συγκρατηθεί και σκύβοντας το κεφάλι του άρχισε να κλαίει με λυγμούς. Όμως, συνήλθε γρήγορα. Σκούπισε τα δάκρυά του και με τη δύναμη των χεριών, στύλωσε το σώμα του πίσω, έσπρωξε μπροστά τον πάγκο με τα κάστανα και φώναξε με όλη του τη δύναμη στον νεαρό αξιωματικό : Πώς να σηκωθώ κύριε; Της τα έδωσα της Πατρίδας μου και τα δύο. Και, σηκώνοντας με τα χέρια του τα μπατζάκια του παντελονιού του, φάνηκαν δύο πόδια, κομμένα πάνω από τα γόνατα. Και ξανάρχισε ο καστανάς να κλαίει. Ο κόσμος γύρω του έκλαιγε κι αυτός και χειροκροτούσε. Όμως, περισσότερο από όλους, έκλαιγε ο νεαρός αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού.
Έχουν περάσει από τότε, περίπου 60 χρόνια. Εκείνη τη στιγμή πάντως έγινε κάτι το αλησμόνητο, μια φοβερή σκηνή. Ο Αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού έσκυψε, αγκάλιασε τον καστανά και τον φίλησε. Στη συνέχεια στάθηκε προσοχή μπροστά στον ήρωα και τον χαιρέτησε στρατιωτικά, αποδίδοντάς του τις τιμές που δεν μπόρεσε εκείνος τυπικά να αποδώσει στη σημαία της πατρίδας μας, γιατί της χάρισε τα δύο του πόδια στον πόλεμο του 1940. Οι άλλοι, οι περαστικοί, οι πολλοί, συνέχισαν να περπατούν με γρήγορο βήμα προς τη δουλειά τους, χωρίς να γνωρίζουν ότι περνούν μπροστά από έναν ήρωα του 1940, τον Έλληνα ήρωα πολεμιστή».
Δυστυχώς, μερικοί ανεγκέφαλοι πολιτικοί, από τους κυβερνήσαντες τις τελευταίες δεκαετίες την Ελλάδα, διέλυσαν την Παιδεία, με αποτέλεσμα, σήμερα, να είναι σχεδόν άγνωστη, στη νεολαία μας, η έννοια των λέξεων «Πατριώτης και πατριωτισμός», «ήρωας» και «ηρωισμός». Ήρωες αποκαλούνται πλέον οι παίκτες στα γήπεδα.
Παρά ταύτα, εξακολουθώ να πιστεύω ότι δε χάθηκε ο πατριωτισμός μας. Το πρόβλημα είναι, αν θα υπάρξει πρόνοια, επαρκής χρόνος και άξια ηγεσία, που θα αναλάβει να ενεργοποιήσει τον αδρανούντα πατριωτισμό, πριν μας συμβεί συμφορά.
Ας διδαχθούμε, από το παράδειγμα της γενιάς του 1940. Η άξια ηγεσία προπαρασκεύασε τη Χώρα. Η άξια ηγεσία, με τη σωστή παιδεία, ενέπνευσε τον πατριωτισμό που επέδειξαν τότε οι Έλληνες. Τον πατριωτισμό, που θαύμασε όλη η ανθρωπότητα.
Έχω αναφέρει και σε άλλες ομιλίες μου ότι: Ο Πιττακός Μυτιληναίος, ένας από τους Επτά σοφούς της Αρχαίας Ελλάδος, πριν από χιλιάδες χρόνια, είχε πει :
«Είναι έργο των σοφών, να προβλέψουν τη συμφορά, πριν έρθει. Είναι έργο των γενναίων, να αντιμετωπίσουν τη συμφορά, όταν έρθει».
Αυτοί ακριβώς, οι σοφοί ηγέτες και οι γενναίοι μαχητές, δόξασαν τούτη τη Χώρα το 1940.
Δυστυχώς όμως για την Ελλάδα, την τραγική κατάσταση που ζούμε σήμερα, δεν υπήρξαν σοφοί Έλληνες να την προβλέψουν και να την προλάβουν.
Ας ελπίσουμε ότι, στο μέλλον, ο Θεός της Ελλάδος, δεν θα αφήσει να μας λείψουν, ούτε οι σοφοί, ούτε οι γενναίοι. Για να είναι η επόμενη εθνική εορτή πανηγύρι και όχι μοιρολόι.
Κυρίες και κύριοι, στη μνήμη της ηγεσίας και των ηρώων της γενιάς του 1940, ας αναφωνήσουμε:
Ζήτω η Πατρίδα
Ζήτω η 28η Οκτωβρίου 1940

Σας ευχαριστώ, για την υπομονή που είχατε να με ακούσετε

**********************************


ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
Το πλέον σημαντικό οικονομικό πιστωτικό γεγονός από το τέλος του
Β! παγκοσμίου πολέμου για την Ελλάδα, έγινε το 2010 από τον ΓΑΠ, όπου αυτός ο πολιτικός εφιάλτης χρεοκόπησε την Ελλάδα, και την έβαλε στο ΔΝΤ, στη Τρόϊκα, και στα Μνημόνια, εκτελώντας εντολές της ελίτ της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, όντας Ελληνο-Εβραίος-Σιωνιστής ο ίδιος!!!
Αυτή ήταν η μεγαλύτερη προδοσία κατά της Ελλάδος.
Τα θεμέλια της προδοσίας έθεσε ο Σιωνιστής Εβραίος Ααρών Αβουρί!
Ο τύπος γράφει, «Σε διαδικασία πτώχευσης η χώρα!! Ένας Θεός ξέρει τι θα μας ξημερώσει αύριο», και «Σε πρωτοφανή επίπεδα οι δανειακές ανάγκες της χώρας». Οι εφιάλτες Σιωνιστές πολιτικοί δεν κάνουν ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ (Τοκοχρεολύσια) και ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ έναντι των δανειστών, να σωθούμε. Δηλαδή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ είναι η μόνη λύση, και επιστροφή στη ΔΡΑΧΜΗ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ. Μόνο έτσι θα σωθούμε.
Ούτως ή άλλως οι δανειστές τα έχουν ήδη πάρει τα λεφτά τους πίσω!!
Τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ τα έδωσαν όλα στην ελίτ της παγκόσμιας δικτατορίας.
Το ΧΡΥΣΟ της Χαλκιδικής το έδωσαν όλο στους Παντοκράτορες!!!
Τίποτα δεν κράτησαν για τον Ελληνικό Λαό. Τα πάντα θυσία στα Μεγάλα Αφεντικά τους. Και οι αφελείς βουλευτές τους στηρίζουν!!
Το καταστροφικό έργο του ΓΑΠ εκλήθη να συνεχίσει η Ν.Δ. του Σιωνιστή Σαμαρά, παρά τα όσα θριαμβευτικά για τους αφελείς ηκούσθησαν στη Χαλκιδική, στο μνημόσυνο των 40 χρόνων από της ιδρύσεως της Ν.Δ. που κατέστρεψε τη χώρα, μαζί με το άλλο Σιωνιστικό προδοτικό κόμμα το ΠΑΣΟΚ.
Έδωσαν το όνομα της Ελληνικής Μακεδονίας στα Σκόπια!!!
Ο Λαός λέει, τι ΓΑΠ, τι ραγιαδο-Αντωνάκης, και οι δύο απόφοιτοι Σιωνιστικών σπουδών στις ΗΠΑ, οι οποίοι λειτούργησαν σαν ορντινάντσες του προέδρου της Ν.Τ.Π. εναντίον της Ελλάδος.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί εκλέγονται από το Λαό, και λειτουργούν για τα συμφέροντα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Οι Ρώσοι δηλώνουν, «Θέλουμε να κάνουμε επενδύσεις στην Ελλάδα, αλλά οι Αμερικάνοι δεν επιτρέπουν στα πιόνια πολιτικούς».
Παρόλα αυτά επιμένουν να παραμένουν στην εξουσία, ζητώντας ψήφο εμπιστοσύνης από τους αφελείς βουλευτές τους. Είναι αρχομανείς!!!
Οι εφιάλτες πολιτικοί, αφού κατάστρεψαν οικονομικώς τη χώρα και τους Έλληνες, τώρα αρνούνται να εφαρμόσουν την ανωτάτη νομολογία του ΟΗΕ που λέει, «Τα έθνη μονομερώς δύνανται να διαγράφουν τα χρέη, για τη διάσωση των πολιτών τους». Δηλαδή να εφαρμόσουν την αρχαία Ελληνική ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ του νομοθέτη Σόλωνα, για να επιζήσουν.
Οι εφιάλτες πολιτικοί υπάλληλοι του προέδρου της Ν.Τ.Π., δεν εφαρμόζουν τη ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ έναντι των διεθνών τοκογλύφων δανειστών, διότι δεν συμφέρει στα αφεντικά τους, στην ελίτ του Διεθνούς Σιωνιστικού τραπεζικού συστήματος, το οποίον ελέγχεται από το πρόεδρο των Επικυρίαρχων της Γης.
Ο μόνος τρόπος διάσωσης των Ελλήνων είναι η μονομερής διαγραφή του χρέους, δηλαδή εφαρμογή της ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ.
Οι υποτελείς πολιτικοί δεν τολμούν, προτιμούν να βλέπουν τους Έλληνες να λιμοκτονούν και να αυτοκτονούν, παρά να θίξουν τα συμφέροντα του γύπα προέδρου της ελίτ της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Η άρνηση της ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ έναντι των αρπακτικών διεθνών δανειστών, είναι μέγιστη εθνική προδοσία από τη σημερινή προδοτική κυβέρνηση των συγκυβερνώντων φοβισμένων υποτελών πολιτικών, να μη θέλουν να θίξουν τα συμφέροντα των διεθνών αρπακτικών, αλλά να αρνηθούν ψήφο στη πρόσφατη προσφυγή της Αργεντινής στον ΟΗΕ, για το ίδιο θέμα που καίει και εμάς τους Έλληνες!!
Νομίζουν ότι θα μας σώσει η Σιωνιστική Ε.Ε. «κούνια που τους κούναγε», λέει ο Λαός.
Δεν τόλμησαν, δεν προσέφυγαν οι προδότες πολιτικοί στον ΟΗΕ, και στα διεθνή δικαστήρια, δια την διαγραφή του Ελληνικού χρέους, λόγω του οποίου αυτοκτονούν χιλιάδες Έλληνες, και οι επιζήσαντες, περιλυπόμενοι διαβιούν σε κατάσταση υψίστης πενίας, και υπό τραγικές συνθήκες διαβιώσεως.
Δεν τόλμησαν, για να μη θίξουν τα συμφέροντα του αφεντικού τους, του προέδρου της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Οι Έλληνες σήμερα καταληστεύονται από το διεθνές Σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα. Αυτή τη διεθνή αξιοπιστία έχει ο πρόεδρος της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, τον οποίον θαυμάζουν και υπηρετούν οι εφιάλτες φοβισμένοι δειλοί & οσφυοκάμπτες πολιτικοί!!!
Οι υποτελείς προδότες πολιτικοί δεν ενεργοποιούν αυτεπαγγέλτως τα άρθρα του ποινικού κώδικα περί προδοσίας της χώρας, ως ενδεικτικώς αναφέρει ο ποινικός κώδικας, σε συνδυασμό με τα άρθρα του Συντάγματος, με τη βοήθεια της διεθνούς νομολογίας.
Το κάνουν αυτό για να παραμείνουν στην εξουσία. Είναι αρχομανείς!!!
Και ας πεινάει και ας υποφέρει ο Λαός.
Ο Μεταξάς για το χρέος της Ελλάδος, προσέφυγε τότε στα διεθνή δικαστήρια, με τη δικαιολογία της διάσωσης του πληθυσμού, και δικαιώθηκε. Ετούτοι οι «Δημοκράτες» ψοφοδεείς πιόνια πολιτικοί, δεν τολμούν!!! Ο Ο.Η.Ε. δικαίωσε την Αργεντινή που τα έβαλε με τους γύπες Σιωνιστές δανειστές, για τη μονομερή αναδιάρθρωση του χρέους, ενώ η Ελλάδα των υποτελών και οσφυοκαμπτών πολιτικών, ενώ έχει το ίδιο οικονομικό πρόβλημα, απείχε της ψηφοφορίας.
Η χώρα μας δυστυχώς παραμένει υπό οικονομική κατοχή των διεθνών τραπεζών της γνωστής ελίτ, της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, των ΡΟΚΦΕΛΕΡ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, κ.λ.π.
700 δις. ευρώ χάθηκαν στα χρόνια των Μνημονίων, και η χώρα παραμένει στο βάλτο, ενώ ο Σαμαράς πανηγυρίζει στη Χαλκιδική το Μνημόσυνο της προδοτικής Εβραϊκής Σιωνιστικής Ν.Δ., μαζί με τα άλλα αφελή εφιαλτικά Σιωνιστικά στελέχη της Ν.Δ.
Σύμφωνα με τον ΟΔΔΗΧ πληρώσαμε σε τοκοχρεολύσια 732 δις. ευρώ.
Η Ελλάδα στον ΟΗΕ ψήφισε εναντίον των συμφερόντων της, χάρη στους φωστήρες υποτελείς πολιτικούς.
Το χρέος αυτό δεν είναι βιώσιμο. Είναι κατοχή της χώρας!!!
Υπενθυμίζουμε στους εφιάλτες πολιτικούς πιόνια της Μέρκελ & Ν.Τ.Π. ότι η Γερμανία το 1953 επί Αντενάουερ & Έρχαρντ, διέγραψε το χρέος.
Ο πρόθυμος και αφελής πρωθυπουργός στην εξυπηρέτηση των αφεντικών του, πίστεψε ότι με τα Μνημόνια θα έσωζε τους Έλληνες.
Η υποτελής κυβέρνηση της Ν.Δ. μαζί με τους τοκογλύφους δανειστές, σκοτώνουν τον Έλληνα για να του πάρουν το βιός του, και να αφήσουν την Ελλάδα μισή!!! Βλέπε Θράκη, Μακεδονία, Αιγαίο, κ.λ.π.
Γι’αυτό μιλάμε για εθνική προδοσία των πολιτικών, κατά της Ελλάδος!!
Τα 700 δις. είναι ένα ποσό δυσθεώρητο που δεν μπορεί να καλυφθεί με κανένα τρόπο, όση ανάπτυξη και να πετύχουμε τις επόμενες δεκαετίες.
Η μεγαλύτερη ληστεία κράτους στη νεώτερη ιστορία με λεία 700 δις.
Λήστεψαν τον Ελληνισμό οι γύπες των Επικυρίαρχων της Γης, σε συνεργασία με τα ντόπια πιόνια, οι οποίοι παραμένουν ισχυροί και ατιμώρητοι, και ο αφελής λαός, – οι οπαδοί – τους ψηφίζουν, και τους χειροκροτούν στη Χαλκιδική στο Μνημόσυνο της προδοτικής Ν.Δ.
Λήστεψαν τους Έλληνες οι προδότες πολιτικοί, μαζί με τα διεθνή αφεντικά τους, και παραμένουν ατιμώρητοι!!! Το προϊόν της ληστείας το έστειλαν στα αφεντικά τους, στους διεθνείς γύπες, και αρπακτικά, δανειστές των Λαών της Γης. Τις εισπράξεις από τον ΕΝΦΙΑ, και τους άλλους φόρους, τις στέλνουν όλες στα αρπακτικά διεθνή αφεντικά τους.
Η χώρα υποθηκεύτηκε για τους Γεωπολιτικούς και Γεωστρατηγικούς σκοπούς και στόχους της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.
Η κυρίαρχη ελίτ των Κοσμοκρατόρων, είναι έτοιμη να σπάσει το Κοινωνικό συμβόλαιο των κρατών, και φυσικά της Ελλάδος.
Θέλουν κράτη αποικίες & προτεκτοράτα, χωρίς κοινωνικά προγράμματα, χωρίς κοινωνικές νομοθεσίες.
Θέλουν κράτη που θα επιτρέψουν στους Κοσμοκράτορες Μεγιστάνες, να ξεφορτωθούν το λαό-πόπολο.
Θέλουν κράτος απάνθρωπο. Θέλουν κράτη Χαλιφάτα, χωρίς κοινωνικά προγράμματα, νομοθεσίες, και συμβόλαια με το λαό.
Τα ΜΜΕ μας πληροφορούν, νέες μειώσεις κύριων συντάξεων ζητούν οι Σιωνιστές Τροϊκανοί. Η τρόϊκα ζητάει από τους εδώ πολιτικούς-πιόνια, τα χίλια προαπαιτούμενα που έχουν υπογράψει στα Μνημόνια.
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, χρειάζεται περισσότερα χρήματα για να χρηματοδοτεί το Χαλιφάτο των Τζιχαντιστών, και οι αφελείς Έλληνες τρέχουν στις Σιωνιστικές Τράπεζες να πληρώσουν τα ποσά που θέλει η Ν.Τ.Π.
Τα ΜΜΕ λένε, 20 χρόνια φοροδιαφυγή των Γερμανών της HOCHTIEF στο αεροδρόμιο Αθηνών. Δεν απέδωσαν 600 εκ. ευρώ ΦΠΑ.
Οι Γερμανοί είναι οι μεγαλύτεροι «Μπαταχτζήδες» στα υπό κατοχή κράτη, αποικίες-προτεκτοράτα, σαν την Ελλάδα του Σαμαρά.
Για τη λύση του οικονομικού προβλήματος της Ελλάδος, μόνο μια ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ έναντι των τυράννων Σιωνιστών δανειστών μας σώζει, αλλά ποίος τολμάει……..
Και ενώ εμείς ασχολούμαστε με τον ΕΝΦΙΑ, χιλιάδες εισβολείς Ισλαμιστές λαθρομετανάστες εισβάλουν στη πατρίδα μας, προς κατάληψη αυτής, και εμείς στον κόσμο μας, στον ύπνο του δικαίου…
Μας φέρνουν το πολιτισμό των σφαγιασμών…..
Δυστυχώς δεν έχουμε Πρόεδρο & Πρωθυπουργό σαν τη πρόεδρο της Αργεντινής. Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστας έχει δίκιο που λέει, να παραιτηθεί ο Σαμαράς το πιόνι της παγκόσμιας δικτατορίας, για να έλθει ένας Πατριώτης Πρωθυπουργός.
Οι μνημονιακοί Σαμαρο-Βενιζέλοι προσπάθησαν να περπατήσουν τη συγκυβέρνηση με ημίμετρα μέσα στα πλαίσια της Τρόϊκας, των Μνημονίων, και της Παντοκρατορίας των αρπακτικών της ελίτ των Κοσμοκρατόρων. Τα ημίμετρα δεν μας σώζουν, χρειάζονται επαναστατικά μέτρα, αυτά τα μέτρα είναι η Σεισάχθεια έναντι των δανειστών, για να σωθούμε από τα τοκοχρεολύσια των αρπακτικών!!
Οι Σιωνιστές Αμερικανοί, και οι σύμμαχοί τους, όργανα της παγκόσμιας δικτατορίας, στη Μέση Ανατολή βομβαρδίζουν στο γάμο του Καραγκιόζη, βαράνε στις ερήμους της Συρίας & Ιράκ, αφού το Χαλιφάτο των Τζιχαντιστών χαίρει άκρας υγείας, είναι δημιούργημα δικό τους, ενώ οι Τζιχαντιστές προελαύνουν προς Βαγδάτη & Δαμασκό. Θα μπορούσαν ποτέ να φθάσουν στη Βαγδάτη, εάν υφίσταντο αληθείς σφοδρούς ανηλεείς αεροπορικούς βομβαρδισμούς;;;
Όλη αυτή η αναταραχή διεθνώς, στην Ουκρανία, στη Μέση Ανατολή, μέχρι Χόνγκ Κόνγκ, είναι έργο της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης- Δικτατορίας.
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. πιστεύει στο δόγμα «Πόλεμος πατήρ πάντων»…
Την ίδια στιγμή που ο ΟΗΕ δικαίωσε την Αργεντινή για την αναδιάρθρωση του χρέους, και τη μη πληρωμή των απίστευτων τοκοχρεολυσίων που ζητούσαν τα κοράκια-γύπες οι Σιωνιστές δανειστές, η Ελλάδα των Σαμαράδων & Τούρκογλου, ενώ ήταν άμεσα ενδιαφερόμενη, και έχουσα έννομο συμφέρον, απείχε της ψηφοφορίας, διότι έτσι διέταξαν οι γύπες δανειστές των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Πρόκειται για ξεφτίλα μεγατόνων που πέρασε αθόρυβα.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί νομίζουν ότι εκτελώντας τις εντολές της ελίτ των Κοσμοκρατόρων, προσφέρουν ύψιστη υπηρεσία στην Ελλάδα!!!
Ο ΟΗΕ με την ιστορική απόφαση δίνει ισχυρό ράπισμα στους διεθνείς γύπες τοκογλύφους τσιφούτηδες σαράφηδες δανειστές, που πίνουν το αίμα των λαών. Ο ΟΗΕ έτσι δικαίωσε τη σθεναρή και ανυποχώρητη στάση της Αργεντινής, στη μάχη της κατά των αρπακτικών της παγκόσμιας οικονομίας. Με τη συγκεκριμένη απόφαση ο ΟΗΕ αναγνώρισε ότι η αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους, αποτελεί κυριαρχικό δικαίωμα μιας χώρας.
Οι εφιάλτες πολιτικοί της Ελλάδος, δεν κάνουν χρήση αυτού του δικαιώματος, υπέρ των Ελλήνων.
Όχι μόνο υποδούλωσαν το λαό στις οικονομικές ορέξεις των Κοσμοκρατόρων, αλλά κατάργησαν και το δικαίωμα της κυριαρχίας της Ελλάδος. Με την απόφαση του ΟΗΕ, μπαίνουν τα θεμέλια για ένα νέο νομικό πλαίσιο, που θα προστατεύει τα κράτη από τις επιθέσεις των τοκογλύφων κερδοσκόπων δανειστών, όπως συνέβη με τη περίπτωση της Αργεντινής. Οι γύπες τσιφούτηδες δανειστές η μόνη προσφορά στην ανθρωπότητα που κάνουν είναι, «να την έχουν στημένη» στα διεθνή χρηματιστήρια, να αρπάζουν τις οικονομίες των Λαών της Γης, και με τα δικά μας χρήματα που άρπαξαν από τα χρηματιστήρια, να δανείζουν τα κράτη με τοκογλυφικά επιτόκια.
Δηλαδή με κλεμμένα δικά μας λεφτά, μας δανείζουν τοκογλυφικά.
Γι’αυτό τους λένε διεθνώς γύπες, τσιφούτηδες, όρνεα, και αρπακτικά.
Στη περίπτωση της Αργεντινής αναφέρθηκε από επίσημα χείλη, ότι τα τοκογλυφικά επιτόκια που ζητούσαν οι διεθνείς γύπες, ανέρχονται στα 1200%. Ασφαλώς κάτι παρόμοιο θα συμβαίνει και στη περίπτωση της Ελλάδος, αλλά οι δούλοι τους πολιτικοί δεν μας το λένε.
Οι προδότες πολιτικοί έχουν παραιτηθεί από οποιαδήποτε διεκδίκηση υπέρ των συμφερόντων της χώρας. Πρόσφατα στον ΟΗΕ παρεχώρησαν το όνομα της Μακεδονίας υπέρ των Σκοπίων, σε πείσμα των ευρημάτων της Βεργίνας και Αμφίπολης. Η Αμφίπολη δεν συγκίνησε το Τούρκογλου, που τα έδωσε όλα από το βήμα του ΟΗΕ.
Ο κόσμος χρειάζεται λιγότερους γύπες, και περισσότερα περιστέρια.
Πως διάβολο μαζεύτηκαν μέσα στη Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ όλοι οι δοσίλογοι Ελληνο-Εβραίοι Σιωνιστές πολιτικοί, είναι απορίας άξιον.!!!
Το κακό είναι ότι ο Λαός τους ψηφίζει, δεν τους έχει πάρει χαμπάρι.
Οι κυβερνήσεις-υποζύγια του διεθνούς κατεστημένου, υπολογίζουν στην οικονομική δυναμική του Σιωνιστικού ΔΝΤ, ώστε αυτό να μπορεί να σκλαβώνει οικονομικά τους Λαούς. Τα πιόνια οι πολιτικοί φοβόνται μήπως το ΔΝΤ καταρρεύσει, γι’αυτό το ενισχύουν παντοιοτρόπως.
Μέσα στο ΔΝΤ έχουν μαζευτεί όλα τα κοράκια, γύπες, & αρπακτικά.
Η κυβέρνηση της Ισπανίας είπε να τα πληρώσουν όλα οι τράπεζες.
Οι δικοί μας πολιτικοί εφιάλτες δεν τολμούν.
Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ με θράσος μας λένε ότι, «πίνοντας το αίμα των Λαών, τα κράτη θα μπορούν να εξοφλήσουν τα χρέη που οφείλουν στους γύπες δανειστές». Οι τοκογλύφοι δανειστές όμως δεν θα χάνουν ποτέ. Μόνο οι λαοί θα χάνουν, οι οποίοι θα θεωρούνται υπεύθυνοι για τις ατασθαλίες των τραπεζών, και τα εγκλήματα των προδοτών πολιτικών, αλλά και της διεθνούς Σιωνιστικής επιχειρηματικής ελίτ, η οποία άρχει των τραπεζών, και πάσης οικονομικής αρχής και εξουσίας.
Οι καταθέσεις μας σε μια τράπεζα θα θεωρούνται επενδύσεις, άρα θα μπορούμε να τις χάσουμε, όπως στα χρηματιστήρια, με μετοχές αέρα.
Η αγορά σπιτιού θα θεωρείται ρίσκο, και ουσιαστικά δεν θα μας ανήκει. ΕΚΕΙΝΟΙ που κερδίζουν από όλα αυτά δεν θα φέρουν καμία ευθύνη, και θα συνεχίσουν να ζούνε πλουσιοπάροχα εις βάρος μας.
Η ελίτ των Κοσμοκρατόρων παίρνουν-κλέβουν χρήματα από τις τράπεζες που τα ξεπληρώνουμε εμείς, με αυτό το κόλπο που λέγεται ανακεφαλαίωση και διάσωση τραπεζών, για να πραγματοποιούν οι Επικυρίαρχοι «επενδύσεις» επισφαλείς, «για το καλό μας», για να βρίσκουμε εμείς εργασία, λένε!!!
Τα χρήματα των τραπεζών τα παίρνουν-κλέβουν οι Κοσμοκράτορες, γι’αυτό πτωχεύουν οι τράπεζες, και καλούμεθα εμείς το φορολογούμενο πόπολο, να πληρώσουμε τα ελλείμματα των τραπεζών, με το κόλπο των κατά καιρούς ανακεφαλαιοποιήσεων, και διάσωσης τραπεζών.
Δηλαδή ΕΚΕΙΝΟΙ κλέβουν τα χρήματα, και εμείς κάνουμε διάσωση!!!
Έξυπνο κόλπο!!!
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, το κόστος της διάσωσης των τραπεζών για τον Έλληνα πολίτη φορολογούμενο ανέρχεται στο τεράστιο ποσό των 100 δις. ευρώ. Αυτό το ποσόν περίπου έκλεψαν μέχρι τώρα οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι & Κοσμοκράτορες από τις Ελληνικές τράπεζες.
Σκεφθείτε πόσα έχουν κλέψει από τις τράπεζες της υφηλίου!!!
Δεδομένου ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες είναι περίπου 5 εκατομ. τότε οι τράπεζες χρωστούν σε κάθε Έλληνα φορολογούμενο το ποσόν των 20.000 ευρώ. για τη διάσωση-ανακεφαλαίωση!!!
Τα ακριβή νούμερα διαθέτουν το κράτος και οι τράπεζες.
Ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής Κίχνερ, επέλεξε να διαγράψει μονομερώς το μεγαλύτερο μέρος του δημοσίου χρέους, αντί να υποδουλώσει τη χώρα του στο Σιωνιστικό ΔΝΤ του Ρότσιλντ.
Ο πρόεδρος Κίχνερ στηρίχθηκε σε πρωτοβουλία του Μεταξά του 1936.
Σήμερα η πρόεδρος Χριστίνα Φερνάντεζ-Κίχνερ, ισάξια του συζύγου της, με αγώνες κατάφερε να δικαιωθεί εκ νέου, τσαλακώνοντας τους γύπες και κοράκια δανειστές Κοσμοκράτορες. Εδώ στην Ελλάδα οι προδότες Σιωνιστές Ελληνο-Εβραίοι πολιτικοί δεν έχουν φιλότιμο, και δεν φέρουν αρσενικούς αδένες. Είναι όλοι τους τσιράκια και πιόνια των τραπεζών του διεθνούς Σιωνιστικού τραπεζικού συστήματος.
Οι εφιάλτες υποτελείς πολιτικοί, μαριονέτες της Σιωνιστικής διεθνούς-Ν.Τ.Π., μας γέλασαν, μας χρέωσαν, μας πούλησαν.
Όσο παραμένουν στην εξουσία οι Σαμαρο-Βενιζέλοι, τόσο θα υποφέρει ο λαός, και θα εισπράττουν οι γύπες δανειστές Κοσμοκράτορες.
Αυτά να τα βλέπουν οι αφελείς βουλευτές που τους στηρίζουν.
Το Σιωνιστικό ΔΝΤ όπου πήγε άφησε πτώματα ανθρώπινων ψυχών.
Πόλεμοι, εμφύλιοι πόλεμοι, αύξηση φτώχειας, άθλια ζωή, αυτοκτονίες,
ισοπέδωση των πάντων, απώλεια εθνικής κυριαρχίας, αυτά είναι τα έργα του ΔΝΤ. Οι Σιωνιστές δανειστές ξεκαθάρισαν ότι, δεν διαπραγματεύονται τη χαλάρωση του Μνημονίου. Αφού τώρα τα υπέγραψαν όλα οι προδότες πολιτικοί, κορόιδα είναι οι Τροϊκανοί;;;
Επιμένουν στις ομαδικές απολύσεις, σε νέα μείωση συντάξεων, και σε χίλια όσα προαπαιτούμενα. Βρήκαν δοσίλογους πολιτικούς και τα κάνουν αυτά. Όλα τα δραματικά γεγονότα που βλέπετε να εξελίσσονται και διαδραματίζονται στο πλανήτη, είναι Γεωπολιτικά προγράμματα της Ν.Τ.Π. των Κοσμοκρατόρων, και συνδυάζονται με τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα, διότι ΕΚΕΙΝΟΙ θέλουν μια Ελλάδα υποβαθμισμένη και το λαό της εξαθλιωμένο στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας.
Μια Ελλάδα χωρίς Έλληνες!!!
Μια Ελλάδα διηρημένη σε πολλά κομμάτια, για να εγκλωβίσουν τη Ρωσία στο βορρά, να μην έχει πρόσβαση στο Αιγαίο, με μια Τουρκία όργανό τους ώστε να κλείσει τα στενά Δαρδανελίων-Βοσπόρου.
Όμως δεν έχουν μόνο ΕΚΕΙΝΟΙ προγράμματα, έχει και η Ρωσία τα δικά της Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά σχέδια.
Οι γύπες δανειστές ξεκαθάρισαν ότι δεν υποχωρούν, αφού τα Μνημόνια υπεγράφησαν. Η Ελλάδα στοχοποιήθηκε με την έλλειψη πολιτικής ηγεσίας, και η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. άρχισε την οικονομική αφαίμαξη της Ελλάδος, και όχι μόνον. Η ελίτ της παγκόσμιας δικτατορίας των Επικυρίαρχων, λέει ότι θα πρέπει γρήγορα να φτιάξουμε το παγκόσμιο κράτος της Ν.Τ.Π. με αίμα, δάκρυα, σταυρώσεις, και αποκεφαλισμούς, λες και είμαστε στα χρόνια του Αβραάμ, του Ηρώδη, και του Καϊάφα.
«Το Δόγμα του Σοκ» εφαρμόζεται σε όλο του το μεγαλείο, επάνω στον Ελληνικό Λαό. Το Ελληνικό χρήμα έχει συγκεντρωθεί όλο στις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και η Ελληνική αγορά είναι νεκρή.
Η εύκολη λύση για τους προδότες πολιτικούς είναι οι μισθοί, συντάξεις, και φόροι πάσης φύσεως.
Μετά τη προδοτική χρεοκοπία της Ελλάδος, εάν συνυπολογίσουμε και τις προδοσίες στα Εθνικά μας θέματα,(Θράκη, Μακεδονία, Αιγαίο, Αρχαιολογικά ευρήματα, ιστορία, πολιτισμός των Ελλήνων), κ.λ.π.
ολοκληρώνεται το πάζλ της προδοσίας της χώρας.
Τον προδότη πολλοί εμίσησαν, την προδοσίαν ουδείς.
Αυτό το ρητό να έχουν πάντα υπόψιν οι προδότες «Έλληνες» πολιτικοί.
Έλληνες, ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.
Όταν το άδικο γίνεται νόμος, η αντίσταση είναι καθήκον του πολίτη.
Αν αγωνιστείς μπορεί και να νικήσεις, αν δεν αγωνιστείς είσαι από χέρι χαμένος.
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε
*