Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ καί ΟΦΕΙΛΩΜΕΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ...

ΤΑ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ..!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
όταν ο κολυτός τού υπουργού-λύκος φυλάει τά πρόβατα... πάντα θά υπάρχουν καί κάποια γεγονότα, γιά τά οποία ποτέ  δέν θά σέ ενημερώσουν τά Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης... *ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ: ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΑ ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ 2.300.000€ ! ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΓΕΔΔ Άμισθη υποθηκοφύλακας το χρονικό διάστημα 2002-2010 παρακράτησε το ποσό των 2.300.000 ευρώ χωρίς να το δαπανήσει για τον λόγο που προβλέπει ο νομός, δηλαδή για να πραγματοποιήσει τον εκσυγχρονισμό του υποθηκοφυλακείου, αλλά τα ενσωμάτωσε στην περιουσία της !!! Σημαντικές εξελίξεις στον χώρο των υποθηκοφυλακείων με τ... περισσότερα »


ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ **Θέλω να επιστήσω την προσοχή σας, να υλοποιήσετε άμεσα αυτά που υποσχεθήκατε σε όλους μας*. * - *Άμεσα να προχωρήσετε στην επιτροπή λογιστικού ελέγχου, * - *την διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, * - *την πλήρη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ για το 2015, * - *την άρση των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και όχι μόνο, * - *την αύξηση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, * - *το σταμάτημα του ξεπουλήματος των παραλιών της Πατρίδας μας, * - *τον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ και όχι μόνο, * - *το ποινικό έλεγχο αυτών που έφεραν τα μνημόνια κτλ.* * κύρ... περισσότερα »


τά παραλειπόμενα καί τά παρατράγουδα...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΑΙΣΧΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ: "ΠΛΑΣΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΕΡΔΙΣΕ", "ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΚΗ ΜΠΑΛΑ", "ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;" "ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ;"! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ! *O Kώστας Βασιλόπουλος γράφει για αυτούς που έκλεψαν ένα πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, χτίζουν γήπεδο με χρήματα του δημοσίου και οι εμφανίσεις της ομάδας του Λουτσέσκου στην Ευρώπη τους προκάλεσαν αναστάτωση.* *Με το καλημέρα στο πρωτάθλημα, εξαπέλυσαν επίθεση στον ΠΑΟΚ! Ήταν...* ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟστο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ.... περισσότερα »

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΤΕ:

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Τον μήνα Μάιο, αν και ζούμε την χαρά της Αναστάσεως του Σωτήρος Χριστού αναθυμόμαστε και τα πάθη του Γένους, τις Γενοκτονίες και την άλωση της Βασιλεύουσας. Χίλια χρόνια έχουμε δίπλα μας το λυσσασμένο θηρίο της Ανατολής, την «μάστιγα» της Ασίας. Αιώνες τώρα πίνει αίμα ρωμαίικο, παραμένει αχόρταγο και άπληστο. Και εμείς, όσοι απομείναμε Έλληνες σε τούτο τον ευλογημένο τόπο, τις κρισιμότερες ώρες της νεότερης ιστορίας μας βρεθήκαμε με ό,τι χειρότερο έχουν να επιδείξουν τα κομματικά διαφθορεία. Αντί να ομονοούμε ενώπιον του φοβερού κινδύνου που ονομάζεται Τουρκία, η οποία ποδηγετείται ...περισσότερα »


ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
† Κύριε, τὰ χείλη μου ἀνοίξεις, καὶ τὸ στόμα μου ἀναγγελεῖ τὴν αἴνεσίν σου (Ψαλ. 50,17) ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΕΩΣ ΤΩΡΑ «Τοις κοινωνούσιν εν γνώσει [τοις αιρετικοίς] ανάθεμα»...Ζ Όικουμενική Σύνοδος Το 1924 η Χριστομάχος μασονία με τα όργανα της μέσα στην εκκλησία κατέσφαξε το Ορθόδοξο ποίμνιο επιβάλλοντας –δια της βίας και μαφιόζικων μεθόδων- την αποκοπή του από τις άγιες εντολές των Οικουμενικών Συνόδων. Το 1965 ένας νέος Κήρινθος , ένα γνήσιο τέκνο του διαβόλου, και μια μικρή παρέα επισκόπων (ενός ανύπαρκτου ποιμνίου) αίρει τα Συνοδικά αναθέματα κατά των παπικών, και τους ανακηρύσσει ... περισσότερα »

Αγαπητοί μου Φίλοι της αγωνιζόμενης Ορθόδοξης Ρωμιοσύνης

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Το τελευταίο διάστημα, πολλοί αναγνώστες και αναγνώστριες των άρθρων μου, μέσω e-mail, μου επισημαίνουν με πολύ ευγενικό τρόπο τα εξής: Δεν πρέπει να στέκομαι μόνο σε αναλύσεις των σοβαρών προβλημάτων, που αντιμετωπίζουμε όλοι μας, εδώ και έξι χρόνια (εξ αιτίας των επαχθών μνημονίων) αλλά να προτείνω και λύσεις – σχέδια, που θα μας οδηγήσουν έξω απ’ αυτά. Ανταποκρινόμενος σε αυτό το κάλεσμα των φίλων αναγνωστών, απεφάσισα να σας παρουσιάσω και να το θέσω υπό την κρίση σας, ένα σχέδιο διάσωσης της χώρας μας !!! Πριν όμως προχωρήσω στην παρουσίασή του, θα μου επιτρέψετε, να σας διηγ... περισσότερα »

Τά κακώς κείμενα πλήν σαφώς Επικείμενα καί διαπλοκής τά προκείμενα....

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Φωτιά στο Μάτι: Διώξεις για κακουργήματα με ονοματεπώνυμο Και πολιτικά πρόσωπα ψάχνουν οι εισαγγελείς - Αποφασισμένοι να απαγγείλουν κατηγορίες έως τις 8 Σεπτεμβρίου - Θα κληθούν να καταθέσουν ως ύποπτοι κορυφαία στελέχη της Περιφέρειας, της Πολιτικής Προστασίας, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και των δήμων Η «εθνική τραγωδία» ή το «ολοκαύτωμα σε καιρό ειρήνης», όπως χαρακτηρίστηκε από κάποιους η φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική θα έχει, όπως όλα δείχνουν, ενόχους με ονοματεπώνυμο. Και μάλιστα ενόχους για τέλεση κακουργημάτων! Οι παραλείψεις, οι παλινωδίες και η βαριά αμέλεια... περισσότερα »


ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΠΙΘΗΚΟ-ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΑ.* Πώς άραγε λειτουργεί η λογική και η ψυχολογία ενός τριτοκοσμικού εισβολέα και εν δυνάμει εγκληματία; Ενός ατόμου το οποίο αρχής εξαρχής εισέβαλε παράνομα στην Χώρα, προσποιούμενος τον πληγέντα από τον πόλεμο και τον εμφύλιο σπαραγμό που ταλανίζει την πατρίδα του. Έφυγε λοιπόν από τον τόπο του, από την οικογένεια του, από τον κοινωνικό του περίγυρο για να γλυτώσει από τον θάνατο και την καταστροφή.... Έτσι λοιπόν οι Σύριοι εγκαταλείπουν την Συρία λόγω του εμφύλιου, οι Αφγανοί το Αφγανιστάν λόγω της τρομοκρατίας των Ταλιμπάν, οι Πα... περισσότερα »

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΤΣΕΣ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
Το τέλος της αυταπάτης ή της... απάτης; * Επικράτησαν τα πιο αποκρουστικά στοιχεία του πολιτικού μας συστήματος. Άτομα που διακατέχονται από την λαγνεία της εξουσίας, την εξάρτηση των εμμονών τους και κυρίως το μίσος τους για την πατρίδα.Λούμπεν δημαγωγοί που δεν δίστασαν να ξεπουλήσουν τα πάντα για την καρέκλα. Φόρτωσαν στις πλάτες του λαού 200 δισ., εκποίησαν τη δημόσια περιουσία για 100 χρόνια, κατάντησαν την Ελλάδα αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, παρέδωσαν εδάφη που ανακτήθηκαν με το αίμα των προγόνων μας.Αδίστακτοι δικτατορίσκοι που εξευτέλισαν τους θεσμούς, έστησαν σκευωρίες, επέτρεψ... περισσότερα »


ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
«Αυτοί, οι πολιτικοί εκατάστρεψαν το Έθνος, ανάθεμα τους...» (Παπαδιαμάντης) **Διαχρονικός και επίκαιρος ο λόγος του «αγίου» των γραμμάτων...* *Ὁ Παπαδιαμάντης μιλάει γιὰ τὴν χρεωκοπία* *«. Τίς ἠμύνθη περὶ πάτρης; Καὶ τί πταίει ἡ γλαῦξ, ἡ θρηνοῦσα ἐπὶ ἐρειπίων; Πταίουν οἱ πλάσαντες τὰ ἐρείπια. Καὶ τὰ ἐρείπια τὰ ἔπλασαν οἱ ἀνίκανοι κυβερνῆται τῆς Ἑλλάδος.* *. Αὐτοὶ οἱ πολιτικοί, αὐτοὶ οἱ βουλευταί, ἐκατάστρεψαν τὸ ἔθνος, ἀνάθεμά τους. Κάψιμο θέλουν ὅλοι τους! Τότε σ’ ἐξεθέωναν οἱ προεστοὶ κ’ οἱ «γυφτοχαρατζῆδες», τώρα σὲ «ἀθεώνουν» οἱ βουλευταὶ κ’ οἱ δήμαρχοι.* *. Αὐτοὶ ποὺ εἶχαν τὸ λ... περισσότερα »

ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ...

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
υπουργοί καί πράτκωρες... εφιάλτες τού Ελληνισμού... ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ... Έκτακτη επίσκεψη του Νίκου Κοτζιά την Πέμπτη στην Αλβανία Himara.gr | Ειδήσεις απ' την Βόρειο Ήπειρο: Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, θα πραγματοποιήσει έκτακτη επίσκεψη την Πέμπτη στην αλβανική πρωτεύουσα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα παραμείνει αρκετές ώρες στα Τίρανα, όπου αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Αλβανό υπουργό Εξωτερικών, Ditmir Bushati ενώ δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συναντηθεί και με τον Έντι Ράμα. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τ... περισσότερα »


ΞΕΥΤΕΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
τελικά οί μασόνοι δικαστικοί καί πιόνια τής διαπλεκόμενης παράγκας τών Αθηνών εκφράζει μέ κάθε τρόπο τόν ρατσισμό της κατά τής Θεσ/νίκης... όπως ακριβώς τό είχαμε προβλέψει... Έτσι διότι οί Ραγιάδες πρέπει νά τό εμπεδώσουν καλά... Πώς δέν υπάρχει δικαιοσύνη ούτε αξιοκρατία στό Ελλαδιστάν, παρά μόνο μία συμμορία μασόνων... οπότε βγάλτε τόν σκασμό γιά τό ξεπούλημα τής Χώρας, καί ζήστε μέ τούς φανατισμούς σας... Οι «κιτρινόμαυροι» θα πληρώσουν 37.000 ευρώ, ενώ οι «ασπρόμαυροι» 88.000 ευρώ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ... Ο μύθος της ουδέτερης έδρας καταρρίπτεται εφόσον τελικά ο τελικός γίνετ...περισσότερα »

ΑΜΒΩΝΑΣ... ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ *ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ * *1) τήν γλώσσα τής διπλωματίας, ή τής πίστεως, Αγαπά ο Χριστός...; *2) ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ - ΜΕΤΑΜΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ... *3) H Ορθόδοξη Αντιμετώπιση τών λογισμών... *4) Προλαμβάνει τά Ψυχολογικά Προβλήματα... *5) Α΄ομιλία... Λογισμοί, Έμμονες ιδέες, Κατάθλιψη, Κατά τήν Ορθόδοξη Ψυχοθεραπεία...*6) Β΄ομιλία.. .Αντιμετώπιση τού Καταθλιπτικού προβλήματος ...Κατά τήν Ορθόδοξη Αναλυτική Ψυχοθεραπεία.... περισσότερα » O Eξευτελισμός τού Ελληνισμού καί η ανικανότιτα τού ... περισσότερα »


ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ ΡΩΜΗΟΥΣ... . *Σέ κατέστρεψα καί δέν μετανόησες... λέγει Κύριος τών Δυνάμεων ενόποιον τού οποίου παρίσταμαι....* οποιος θέλει νά κλάψει ή νά εκδικηθεί μέ ειλικρίνεια άς τό πράξει όχι γιά θεαθήναι.. ...Τίς τελευταίες δεκαετίες οί αποστάτες ΝεοΈλληνες από τήν Παρασκευή εγκαταλείπουν τήν Αθήνα καί τρέχουν στά εξοχικά τους γιά τό τριήμερο πού μεταβάλετε σέ τετραήμερα καί αδειάζει η Αθήνα, εφόσον τό μόνο ενδιαφέρον τους είναι μονάχα η καλοπέραση καί η ανευθυνότητα... τήν ίδια τακ... περισσότερα »

H άποψή μου επί τών τεκταινόμενων Σχολιάζοντας τήν επικαιρότητα

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η γενιά του διαδικτύου έφτυσε τη γενιά του Πολυτεχνείου* “Εκατό χιλιάδες Άγγλοι δεν μπορούν να κυριαρχήσουν πάνω σε τριακόσια εκατομμύρια Ινδούς αν οι Ινδοί δε συνεργαστούν” έλεγε ο πρωτομάστορας της παθητικής διαμαρτυρίας Μαχάτμα Γκάντι. Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο στρατόπεδα, οι πολιτικοί και ο λαός. Τα στρατόπεδα αυτά δυστυχώς είναι αντιμαχόμενα μιας και οι πολιτικοί-και δη οι μνομονιακοί- έχουν εξαπολύσει τα τελευταία χρόνια ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό εις βάρος του εισοδήματος του λαού, αλλά κυρίως ενάντια στην αξιοπρέπεια του. Οι τελευταίες εκλογές αποτύπωσαν με τρανό τρόπο αυτό...περισσότερα »


Η γενιά του Πολυτεχνείου πίστεψε προφανώς πως μόνο εκείνη είχε το προνόμιο της αντίστασης... 

Η ιστορία όμως θά γράψει <τής υποταγής καί τής προδοσίας>

ώς πρός τίς πρόσφατες εξελίξεις πρέπει νά παρατηρήσουμε ό,τι...

*******************
ΠΡΟΣΟΧΗ:Οδηγούμαστε σε Εθνική Τραγωδία...

πατέρας ΙΩΑΝΝΗΣ  ΤΡΙΤΗ, 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ...


Λίγα 24ωρα μετά την υποδοχή Ομπάμα ο Ελληνισμός θα εισπράξει δύο ηχηρά χαστούκια:
To ένα είναι το ναυάγιο στο Κυπριακό-παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και το μοναχικό αγώνα του Νίκου Αναστασιάδη-και το άλλο είναι το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές στο Χίλτον!
Τι συνέβη ξαφνικά και μας εγκατέλειψαν και oι Αμερικανοί φίλοι της κυβέρνησης Τσίπρα;
Η απάντηση είναι ίδια δεκαετίες τώρα, διαχρονικά και επίμονα απογοητευτική: Eνα διεφθαρμένο πελατειακό κράτος στο οποίο κάνουν κουμάντο μια χούφτα διαπλεκόμενες με τις εκάστοτε κυβερνήσεις φαμίλιες δεν μπορεί να έχει κάποια τύχη. Το πόσο νοσηρή είναι η Κολομβία των Βαλκανίων το διαπίστωσε ο Ομπάμα από τις ολιγόλεπτες συναντήσεις του με τον Πάκη και τον Τσίπρα...
Στην Κόψη του Ξυραφιού Ελλάδα και Κύπρος!
Οι δύο χώρες μοιραία και ιστορικά ενωμένες μοιάζουν να παρασέρνουν η μία την άλλη στο φλερτ με την καταστροφή.Την ίδια ώρα που η Οικονομία της Κύπρου ανεβάζει στροφές προς την ανάπτυξη ένα νέο ναυάγιο στην προσπάθεια εξεύρεσης λύσης του Κυπριακού διαφαίνεται στον ορίζοντα. Μόνο που Ελληνες και Κύπριοι δεν τολμάμε να το πούμε ναυάγιο και το λέμε απλά θα συνεχιστεί ο διάλογος.
Την ίδια στιγμή οι Αγγλοι με μια πρωτοφανή κίνηση καλούν την Ε.Ε. να υποδεχθεί τον Σουλτάνο Ερντογάν ακόμη κι αν αυτός επαναφέρει την θανατική ποινή...!
Οι ξένες λεγόμενες μεγάλες δυνάμεις που βρίσκονται στην Ελλάδα από την ίδρυσή της σαν κράτος, όπως η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία και οι ΗΠΑ γνωρίζουν ότι αιώνες τώρα στην Κολομβία των Βαλκανίων κυριαρχεί η διαπλοκή συμφερόντων και το πελατειακό κράτος.
Γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει Ελληνας πρωθυπουργός που λίγο ή πολύ να μην έγινε βαποράκι της διαπλοκής!
Αρα στο τέλος της μέρας αναξιόπιστος σαν συνομιλητής!
Οι Ελληνες πρωθυπουργοί παραδομένοι στους νταβατζήδες, στην δημαγωγία και τον λαικισμό δεν τολμούν να μεταρρυθμίσουν το διεφθαρμένο κράτος-γιατί έτσι το θέλουν οι ολιγάρχες αλλά και οι ψηφοφόροι τους. Οι Ελληνες πρωθυπουργοί το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν είναι να δανείζονται και στην συνέχεια να βάζουν εξωπραγματικούς φόρους.
Δεν είναι ικανοί εκ των πραγμάτων για τίποτε άλλο...
Ο Τσίπρας πλέον είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αδύναμου πρωθυπουργού που βρίσκεται παραδομένος στον ασφυκτικό κλοιό των ολιγαρχών που μπανοβγαίνουν από την πίσω πόρτα του Μαξίμου (ότι έκαναν και με τους προηγούμενους πρωθυπουργούς-ορτινάντσες) αλλά και των ψεύτικων υποσχέσεων που σκόρπιζε χωρίς φειδώ όλα αυτά τα χρόνια.
Κάθε μέρα που περνάει η θέση του επιδεινώνεται, το κόμμα του βουλιάζει και το χειρότερο:Η χώρα οδηγείται σε μια απρόβλεπτη καταστροφή.
Εξίσου αξιολύπητα με τον Τσίπρα είναι αυτά τα νέα παιδιά όπως η Αχτσιόγλου που ακολουθώντας το παράδειγμα του πρωθυπουργού έγινε μέσα σε μια νύχτα από αντιμνημονιακή διαδηλώτρια αποτυχημένη συνομιλήτρια (και υπουργός) των δανειστών.
Πως θα αντέξει η ίδια αυτή τη μετάλλαξη όταν δεν θάναι πια υπουργός και θα κυκλοφορεί δακτυλοδεικτούμενη από την Ιστορία;
Πόση αυτογελοιοποίηση πια;
Πόσο φλερτ με την εθνική καταστροφή από τους εκάστοτε κατσιαπλιάδες της εξουσίας;


κοινοποιήστε-ενημερώστε-μεταδώστε 

Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε
*

H άποψή μου επί τών τεκταινόμενων Σχολιάζοντας τήν επικαιρότητα

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*Η γενιά του διαδικτύου έφτυσε τη γενιά του Πολυτεχνείου* “Εκατό χιλιάδες Άγγλοι δεν μπορούν να κυριαρχήσουν πάνω σε τριακόσια εκατομμύρια Ινδούς αν οι Ινδοί δε συνεργαστούν” έλεγε ο πρωτομάστορας της παθητικής διαμαρτυρίας Μαχάτμα Γκάντι. Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο στρατόπεδα, οι πολιτικοί και ο λαός. Τα στρατόπεδα αυτά δυστυχώς είναι αντιμαχόμενα μιας και οι πολιτικοί-και δη οι μνομονιακοί- έχουν εξαπολύσει τα τελευταία χρόνια ένα ανελέητο ανθρωποκυνηγητό εις βάρος του εισοδήματος του λαού, αλλά κυρίως ενάντια στην αξιοπρέπεια του. Οι τελευταίες εκλογές αποτύπωσαν με τρανό τρόπο αυτό... περισσότερα »


ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕΝΓΚΕΝ... ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ
Αυτές τις ημέρες γίνεται πολύς θόρυβος για τη Συνθήκη Σένγκεν. Προς ενημέρωση του Ελληνικού κοινού παραθέτουμε τα κάτωθι. Η συνθήκη Σένγκεν είναι μια συμφωνία που υπεγράφη κατά καιρούς, από όλα σχεδόν τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. Η συνθήκη Σένγκεν συμφωνήθηκε τον Ιούνιο του 1985 δηλαδή προ 30 ετών, στο χωριό Σένγκεν του Λουξεμβούργου, από το οποίο έλαβε το όνομα. Αρχικά η συνθήκη Σένγκεν συμφωνήθηκε από τα πέντε πρώτα ιδρυτικά κράτη-μέλη της Ε.Ε. (πρώην Ε.Ο.Κ.), δηλαδή τη Γερμανία, Γαλλία, Ολλανδία, Βέλγιο, & Λουξεμβούργο. Σκοπός ήταν η προοδευτική κατάργηση των ελέγχων στα κοινά σύνορα, για να μην ταλαιπωρούνται οι κάτοικοι της Ε.Ε., την καθιέρωση ελεύθερης κυκλοφορίας για όλους τους υπηκόους των κρατών που υπέγραψαν τη συμφωνία, καθώς...
και την αστυνομική και δικαστική συνεργασία μεταξύ των κρατών-μελών της Ε.Ε. Τον Ιούνη 1990 τα ιδρυτικά κράτη-μέλη της Ε.Ε. (Ε.Ο.Κ.) και της συνθήκης Σένγκεν, συμπλήρωσαν την αρχική συμφωνία. Το 1990 Υπέγραψαν σύμβαση εφαρμογής της συνθήκης Σένγκεν, που ερμήνευε την αρχική σύμβαση. Η συνθήκη Σένγκεν καλείται και Σύμβαση, ή συμφωνία Σένγκεν. Γεωγραφικά και ταξειδιωτικά ορίζεται ως Ζώνη Σένγκεν. Αργότερον μπήκαν στη συνθήκη Σένγκεν όλα σχεδόν τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. Η Ελλάς μπήκε-υπέγραψε τη συνθήκη Σένγκεν το 1992. Τα σύνορα των κρατών-μελών της Ε.Ε. –σύμφωνα με τη συνθήκη Σένγκεν- διαιρούνται σε δύο κατηγορίες. 1.- Εσωτερικά σύνορα, και 2.- Εξωτερικά σύνορα. Τα εσωτερικά σύνορα είναι μεταξύ ομόρων κρατών-μελών της Ε.Ε. , δηλαδή μέσα στο εσωτερικό της Ευρώπης. Τα εξωτερικά σύνορα είναι αυτά που οι χώρες-κράτη -μέλη της Ε.Ε. συνορεύουν με χώρες εκτός Ε.Ε. , ή με θάλασσες, πελάγη, & Ωκεανούς. Παράδειγμα η θάλασσα της Μάγχης, η βόρειος θάλασσα, το Βισκαϊκό πέλαγος, ο Ατλαντικός Ωκεανός, το Αιγαίο Πέλαγος. Αναφέραμε τη θάλασσα της Μάγχης διότι χωρίζει τη Γαλλία από την Αγγλία. Η Γαλλία είναι μια χώρα μέλος της συνθήκης Σένγκεν, ενώ η Αγγλία δεν είναι. Αμφότερες όμως είναι μέσα στην Ε.Ε. Αναφέραμε το Αιγαίο Πέλαγος διότι χωρίζει την Ελλάδα, μια χώρα-μέλος της συνθήκης Σένγκεν και της Ε.Ε., από την Τουρκία που είναι εκτός Σένγκεν & Ε.Ε. Το κύριο χαρακτηριστικό της συνθήκης Σένγκεν είναι η κατάργηση των ελέγχων στα εσωτερικά σύνορα, και η ενίσχυση των ελέγχων στα εξωτερικά σύνορα, λόγω εισβολέων λαθρομεταναστών στα κράτη της Ε.Ε. Επίσης η συνθήκη Σένγκεν προβλέπει, Κοινοί κανόνες περί ασύλου. (βλέπε πρόσφυγες). Το δικαίωμα της αστυνομίας να καταδιώξει εγκληματίες, και έξω από τα σύνορα της χώρας όπου εγκλημάτισαν. Διαχωρισμός στα αεροδρόμια σε «πτήσεις εντός Σένγκεν», και «πτήσεις εκτός Σένγκεν». Λίστα χωρών των οποίων οι πολίτες χρειάζονται βίζα. Κοινές προσπάθειες καταπολέμησης διακίνησης ναρκωτικών. κ.λ.π. Οι πολίτες χωρών της Ζώνης Σένγκεν έχουν το δικαίωμα να ταξειδεύουν σε οποιαδήποτε χώρα-μέλος της Ζώνης, χωρίς την επίδειξη ταυτότητος ή διαβατηρίου. Καλόν όμως είναι να έχουν και τα δύο αυτά έγγραφα επάνω τους, διότι οι καιροί είναι πονηροί!!! Ωστόσο θα χρειαστεί να επιδείξουν το διαβατήριό τους κατά την είσοδο σε χώρες της Ε.Ε. που δεν ανήκουν στη Ζώνη Σένγκεν. (όπως π.χ. Αγγλία-Ιρλανδία) Στα θαλάσσια εξωτερικά σύνορα του Αιγαίου μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μέχρι το 2013 (εκτός από τις πολεμικές παραβιάσεις των Τούρκων), τότε που άρχισαν να έρχονται οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες κατά κύμματα, οπότε ενοχλήθηκαν οι Ευρωπαίοι «φίλοι», «εταίροι», & «σύμμαχοι», διαμαρτυρόμενοι για μη καλή φύλαξη των εξωτερικών θαλασσίων συνόρων του Αιγαίου. Δηλαδή λένε ότι παραβιάζουμε τη συνθήκη Σένγκεν. Από τη μιά μας λένε να επιδεικνύουμε φιλοξενία και φιλανθρωπία με διάσωση, στέγαση, σίτιση, των λαθρομεταναστών, που τους «βάπτισαν» πρόσφυγες, και από την άλλη διαμαρτύρονται για μη καλή φύλαξη των θαλασσίων συνόρων. Τελικά τι θέλουν να κάνουμε;;; Η λαθρομετανάστευση είναι έργο της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας. Δηλαδή «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα», λέει ο Λαός. Οι Τζιχαντιστές πολεμιστές-ράμπο θέλουν να καταλάβουν την Ευρώπη, και βάζουν μπροστά στις φουσκωτές βάρκες τα γυναικόπαιδα για εμπροσθοφυλακή, βέβαιοι όντες ότι δεν θα πυροβολήσουμε τα γυναικόπαιδα, και έτσι θα εισβάλουν οι πολεμιστές του Χαλιφάτου ISIS. Οι Ισλαμιστές δολοφόνοι πνίγουν τα παιδιά για να προκαλέσουν παγκόσμια συγκίνηση και πόνο. Οι διάφορες Σούζαν Σάραντον είναι σταλμένες από τη διεθνή Ελίτ, της παγκόσμιας Σιωνιστικής εξουσίας. Γιατί όλοι αυτοί δεν πάνε στις Αραβικές χώρες που είναι πλούσιες, και είναι ιδίας εθνικότητος και Θρησκείας;;; Ας έλθουν τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. να φυλάξουν τα εξωτερικά σύνορα, αφού είναι και δικά τους σύνορα, να έχουν αυτοί την ευθύνη για ότι ήθελε συμβεί. Όλοι αυτοί οι λαθρομετανάστες θα διεκδικήσουν πολιτικά και θρησκευτικά δικαιώματα, προς δόξαν του ΣΥΡΙΖΑ!!! Η Τουρκία παρόλον ότι έλαβε από την Ε.Ε. 3 δις. ευρώ, για να κρατήσει εκεί τους πρόσφυγες, συνεχίζει να τους στέλνει εδώ, σαν λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. Η Ελλάς σύμφωνα με δήλωση αρμοδίου υπουργού, ξόδευσε 2 δις.ευρώ για στέγαση, σίτιση , περίθαλψη προσφύγων, και τώρα δεν έχει να δώσει συντάξεις στους Έλληνες. Στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών θέλει την Ελλάδα η Ε.Ε. για να σωθούν αυτοί από τους Μουσουλμάνους εισβολείς. Η συμφωνία Σένγκεν τέθηκε σε ισχύ το Μάρτιο του 1995, με εξαίρεση το Ηνωμένο Βασίλειο (U.K.), και την Ιρλανδία. Η Ισλανδία και η Νορβηγία, παρόλον ότι δεν είναι μέλη της Ε.Ε., υπέγραψαν το 1999 ειδική συμφωνία με την Ε.Ε. για τη σύνδεσή τους με τη συνθήκη Σένγκεν. Σε περίπτωση σοβαρού κινδύνου για τη ασφάλεια χώρας-μέλους, εξουσιοδοτείται κάθε κράτος-μέλος να αποκαταστήσει τους ελέγχους στα σύνορά του εντός της Ζώνης Σένγκεν. Αυτό ισχύει τώρα για την Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες από Τουρκία. Να βάλουμε το Π.Ν. μαζί με το Λ.Σ. (Ακτοφυλακή), να φυλάττουν τα θαλάσσια σύνορα. Πρέπει να καταλάβει η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. ότι προέχει η διάσωση του Ελληνικού Λαού, διότι όπως πάμε οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες θα καταλάβουν την Πατρίδα μας. Τώρα οι Ευρωπαίοι πολιτικοί μας διώχνουν από τη συνθήκη Σένγκεν, διότι δεν φυλάττουμε τα σύνορά μας, και οι λαθρομετανάστες κάνουν τη χώρα μας, -μέλος της Ε.Ε. και της συνθήκης Σένγκεν- ξέφραγο αμπέλι. Κάνουμε τον φιλάνθρωπο όπως θέλουν οι ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ της Ν.Τ.Π. και της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης- ΕΛΙΤ. Στο τέλος θα χάσουμε την Ελλάδα μας, και θα μείνουμε με το ΒΡΑΒΕΙΟ NOBEL στο χέρι!!! Οι υπεύθυνοι πολιτικοί που έφεραν όλη την άγρια δυστυχία και κακομοιριά της Μέσης Ανατολής & Αφρικής εδώ, ο ένας έγινε Αρχηγός του Κράτους, ο άλλος Πρωθυπουργός, και η άλλη η ζαρωμένη γνωστή γριά-γιαγιά έγινε υπουργός. Η προδοσία αμοίβεται από τη Ελίτ της διεθνούς εξουσίας. Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ αμοίβει τους προδότες πολιτικούς, φτάνει να κάνει τη δουλειά του!!! Έτσι δολοφονούν τους Έλληνες, και την Ελλάδα. Διαχρονικά η Σιωνιστική Ελίτ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ χρησιμοποιεί τις Κυβερνήσεις ΗΠΑ & Ε.Ε. για να επιτύχει τους στόχους και σκοπούς της. Πρέπει να το καταλάβουμε καλά, οι Κυβερνήσεις των υπόδουλων κρατών, δεν αποσκοπούν να διατηρήσουν την τάξη, αλλά να διαχειριστούν την αταξία, σύμφωνα με τις εντολές της Ελίτ της παγκόσμιας Δικτατορίας. Δυστυχία σου Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς! Ω! Ελλάς ηρώων χώρα, τι γαϊδάρους έχεις τώρα;;; (Γεώργιος Σουρής)

Κλείνοντας επισημαίνουμε στους δοσίλογους πολιτικούς που κρατούν τη χώρα σε αυτή τη τραγική κατάσταση, υπόδουλη στη Ν.Τ.Π. του ROTHSCHILD, και στο φιάσκο της συνθήκης Σένγκεν, ότι 
«Τη προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τους προδότες πολιτικούς κανείς».
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τών Συνεργάτη καί Πατριώτη Αντώνη Γρυπαίο καί εύχομαι καλή λευτεριά πατέρας Ιωάννης Γλιόγκος...    

κοινοποιήστε-ενημερώστε-μεταδώστε
Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε....





ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ: Εκτόξευσαν το χρέος της χώρας στο 170,7% δεκαπλασίασαν τίς αυτοκτονίες!

Άφωνοι οι πολίτες της χώρας πληροφορήθηκαν πριν από λίγο, όπως μετέδωσε το defencenet.gr, ότι μετά από 2,5 χρόνια αιματηρών θυσιών, μετά την οικονομική εξαθλίωση που τους επέβαλαν και οδήγησε χιλιάδες από αυτούς στην αυτοκτονία, βρίσκονται όχι απλώς στο σημείο που ξεκίνησε ο Γολγοθάς της χώρας, αλλά σε ακόμα χειρότερο σημείο! 

Όλα αυτά τα μέτρα εξόντωσης του οικονομικού ιστού που θα οδηγούσαν "στην ανόρθωση της οικονομίας""στον εκσυγχρονισμό του κράτους" και πάνω απ'όλα "στην μείωση χρέους και των ελλειμμάτων", κατέληξαν σε ένα χρέος το οποίο μπορεί να συναγωνιστεί μόνο το θράσος αυτών που μας κυβερνούν. Θράσος, να έχουν την απαίτηση να ζητούν και νέα μέτρα.
Τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Eurostat, για την Ελλάδα δεν αποτελούν απλά την απόδειξη της χρεοκοπίας της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής, αλλά επίσης αποδεικνύουν περίτρανα την απάτη και το παιχνίδι που παίχθηκε στις πλάτες ενός ολόκληρου λαού.
Άρπαξαν τις οικονομίες τους, κατέστρεψαν την χώρα τους και ιδού τι κατάφεραν: Από το 9,8% που ήταν το ΑΕΠ το 2008 το πήγαν στο 9,4% αλλά η μεγάλη τραγωδία βρίσκεται αλλού: Από το 129,7% που ήταν το χρέος (με διαδοχικές αναθεωρήσεις οι οποίες δεν αναγνωρίζονται σε ότι αφορά τα στοιχεία-το γνωστό σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ) έφτασε σήμερα το ... 170,6%!
Ποιος μπορεί να αρνηθεί ότι η όλη "κρίση" αφορά μία απάτη και μία λεηλασίας μιας ολόκληρης χώρας, όταν οι αριθμοί είναι αδιάψευστοι μάρτυρες αυτού που συνέβη;
Και τι σημαίνει η μείωση του ελλείμματος από το 15,6% του 2009 (πλαστό έλλειμμα για να φανεί εν συνεχεία η βελτίωσή του) όταν σήμερα είναι στο 9,4%; Μπορεί να συκγκριθεί μόνο με το έλλειμμα του 2008, τελευταίας χρονιάς, πριν μπούν οι "μάγοι" του ΔΝΤ στην ΛΣΤΑΤ και με την συνεργασία του Γ.Παπακωνστναντίνουν αρχίσουν να "μαγειρεύουν" προς τα επάνω φυσικά το έλλειμμα για να δικαιλογήσουν την φυλάκιση της χώρας στα δεσμά τους.
Ειδικότερα, το δημοσιονομικό έλλειμμα ήταν στο 9,8% του ΑΕΠ το 2008, στο 15,6% του ΑΕΠ το 2009, στο 10,7% του ΑΕΠ το 2010 και στο 9,4% του ΑΕΠ το 2011. Το δημόσιο χρέος ήταν στο 112,9% του ΑΕΠ το 2008, στο 129,7% του ΑΕΠ το 2009, στο 148,3% του ΑΕΠ το 2010 και στο 170,6% του ΑΕΠ το 2011!
 Φυσικά μείωση παρουσιάζουν τα φορολογικά έσοδα παρά το ανηλεές φοροκυνηγητό των πολιτών: Στο σκέλος των δαπανών, παρουσιάζεται ποσοστιαία αύξηση της συμμετοχής των πρωτογενών δαπανών στις συνολικές δαπάνες της Γενικής Κυβέρνησης στο 90,8%, από 86% το β΄ τρίμηνο 2011 (σε απόλυτα μεγέθη εμφανίζεται μείωση στα 22,953 δισ. ευρώ από 23,899 δισ. ευρώ).
Οι δαπάνες για κοινωνικές παροχές είναι ουσιαστικά αμετάβλητες και αντιστοιχούν στο 44,3% των συνολικών δαπανών (από 44,5% το β΄ τρίμηνο πέρυσι). Ενώ, οι δαπάνες για τόκους περιορίστηκαν στο 9,2% των συνολικών δαπανών, από 14% πέρυσι. Και μην ξεχνάμε: το κράτος, ουσιαστικά έχει κηρύξει στάση πληρωμών και χρωστά στους πάντες! Για να φτάσουν σε αυτή την "επιτυχία" οι κυβερνήσεις των Μνημονίων από το 2009 δημιούργησαν 26% ανεργία.Και όλα αυτά μετά από "κούρεμα" του χρέους πάνω από 100 δισ. ευρώ που κατέστρεψε τα ασφαλιστικά ταμεία, πρακτικά διέλυσε το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας.
Η μοναδικοί των οποίων η δουλειά αυξήθηκε ήταν τα γραφεία κηδειών: 3.500 νεκροί από αυτοκτονίες μέσα σε 2,5 χρόνια...
Και τώρα θέλουν νέα μέτρα θανάτωσης της οικονομίας για να φέρουν το ΑΕΠ στο ... 120% το 2020. Ή μήπως το 2120 μ.χ.; Ντροπή τους...

***************************************************************
Γράφει ο Ιωάννης Σακκάς, 
Πρώην Εισαγγελέας 

Η νέα σύγχρονη μέθοδος εξόντωσης-γενοκτονίας πληθυσμού είναι τα μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις. Δημιούργησαν συστημικό κίνδυνο κατάρρευσης του κοινωνικο- ασφαλιστικού συστήματος στην Ελλάδα και του συνταγματικού δικαιώματος κοινωνικής ασφάλισης.

Στο Στρασβούργο, στις 12/9/2012, η Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, όργανο που λειτουργεί στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), με στοιχεία μόνο από 7/2010 έως 6/2011, διαπιστώνει ότι: α) το Ελληνικό Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης βρίσκεται υπό κατάρρευση εξαιτίας των μέτρων λιτότητας, της διογκούμενης ανεργίας (διαπίστωση και της Διεθνής Οργάνωσης Εργασίας – ΔΟΕ) και των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις, έχοντας απώλεια εσόδων κάθε έτος περί τα 5 δισ. Ευρώ, και β) οι συντάξεις και η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη οδηγούνται προς εξαφάνιση. Ζητήθηκαν δε από την Ελληνική Κυβέρνηση νέα στοιχεία για το Ασφαλιστικό Σύστημα για την περίοδο 7/2011 έως 8/2012 και τι μέτρα έλαβε η Ελληνική Κυβέρνηση για την αποτροπή παταγώδους κατάρρευσης του Ελληνικού Ασφαλιστικού Συστήματος και την προστασία των ασφαλισμένων και συνταξιούχων.


Η παγκόσμια αυτή διαπίστωση από όργανο της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποκαλύπτει τη δομημένη-οργανωμένη-στοχευμένη κατάρρευση του κοινωνικο-ασφαλιστικού συστήματος στην Ελλάδα, η οποία χρησιμοποιήθηκε ως διεθνές κρατικής οντότητας «πειραματόζωο», με συνέπειες εξόντωσης μέρους ευρωπαϊκού πληθυσμού.

Α) Η παραπάνω διαπίστωση έγινε από την Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης με στοιχεία από τον Ιούλιο του 2010, ήτοι μετά την εφαρμογή του 1ου Μνημονίου στην Ελλάδα, το νόμο 3845/6-5-2010 ΦΕΚ Α΄ 65, (που φέρει το παραπλανητικό τίτλο: Μέτρα για την εφαρμογή του μηχανισμού στήριξης της ελληνικής οικονομίας από τα κράτη – μέλη της Ζώνης του ευρώ και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) και μέχρι τον Ιούνιο του 2011.

Β) Η συνέχιση της χρήσης των Μνημονίων μετέπειτα από τον Ιούλιο του 2011 και ειδικά του 2ου Μνημονίου στην Ελλάδα στις 14-2-2012 με το νόμο 4046/14-2-2012 ΦΕΚ Α΄ 28, σε βάρος του Ελληνικού Συστήματος Κοινωνικής Ασφάλισης αποκαλύπτει μέχρι σήμερα τους συνεχιστές καταστροφείς του, ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ, έλληνες Πρωθυπουργούς, Υπουργούς, Βουλευτές, Τράπεζα της Ελλάδος, Διοικητές και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των Ελληνικών Ασφαλιστικών Ταμείων σε συντονισμένη δράση τους με οικονομολόγους του διεφθαρμένου-διαπλεκόμενου δικομματισμού και με την οικονομολογίστικη νοοτροπία της Τρόικας (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ) υπό την καθοδήγηση της Γερμανικής ισοπεδοτικής αλαζονείας και υπεροψίας της καγκελλαρίου Μέρκελ και της αντίστοιχης Γαλλικής της Λαγκάρντ του ΔΝΤ.

Η οικονομολογίστικη αντίληψη της υπερπροστασίας του νομίσματος του Ευρώ (δημιούργημα του γαλλογερμανικού άξονα) στη σύγχρονη κρίση κρατικού χρέους και της τραπεζικής δήθεν «συστημικής» κρίσης, δημιούργησε συστημικό κίνδυνο στο ελληνικό κοινωνικο-ασφαλιστικό σύστημα, με δόλιες στοχευμένες κρατικές δράσεις για κοινωνικο-ασφαλιστική εξόντωση-γενοκτονία του ελληνικού πληθυσμού (ασφαλισμένων, συνταξιούχων, ανέργων κλπ) ως πληθυσμιακής οντότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η στοχευμένη αυτή, με χρήση μνημονίων, εξόντωση -γενοκτονία πληθυσμού ευρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Η εξόντωση όμως αυτή ως μορφή γενοκτονίας μέρους ελληνικού πληθυσμού έρχεται σε αντίθεση με Διεθνείς Συμβάσεις και Ευρωπαϊκά Συντάγματα, όπως το Ελληνικό Σύνταγμα (άρθρα 5, 21 και 22), που προστατεύουν το σύγχρονο κοινωνικο-ασφαλσιστικό σύστημα και νομικά δέσμευαν κατά τη λήψη αποφάσεών τους τα ανωτέρω όργανα κρατών, Γερμανίας, Γαλλίας, Ελλάδος, της ΕΕ και διεθνών οργανισμών, όπως του ΔΝΤ και της ΕΚΤ, και υπαγόρευαν σ΄ αυτά να μη παραβιάσουν τουλάχιστον τις σχετικές Διεθνείς Συμβάσεις με οιοδήποτε τρόπο, καθώς αυτές αποσκοπούν στην προστασία πληθυσμού.

Η στοχευμένη κοινωνικο-ασφαλιστική εξόντωση-γενοκτονία ελληνικού πληθυσμού, ως εθνική οντότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενεργοποιεί πλέον τις σχετικές διατάξεις των άρθρων 6 παρ γ και 7 παρ 1 γ-2β, 25 παρ 1 α,β,γ του Ν 3003/8-4-2002 (ΦΕΚ Α 75) για τα εγκλήματα εξόντωσης-γενοκτονίας, έστω και με τη μορφή απόπειρας ή και συνδρομής, αρμοδιότητας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου της Χάγης, για εξόντωση-γενοκτονία πληθυσμού στην Ευρωζώνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η υλοποίηση του 1ου και 2ου Μνημονίου στην Ελλάδα στοχεύει και υλοποιεί ολοκληρωτικά την κοινωνικο-ασφαλιστική εξόντωση-γενοκτονία των Ελλήνων, ως εθνική οντότητα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με ότι αυτό συνεπάγεται, με την υποχρεωτική (νομικίστικη) αρπαγή των αποθεματικών κεφαλαίων των Ελληνικών Ασφαλιστικών Ταμείων από την Τράπεζα της Ελλάδος και το αναγκαστικό «κούρεμα» τους. Έτσι μεθοδικά δημιούργησαν τα παραπάνω όργανα των Μνημονίων εν γνώσει τους δολίως: α) συνθήκες ζωής υπολογισμένων να επιφέρουν την φυσική καταστροφή των Ελλήνων ασφαλισμένων εν όλω ή εν μέρει, ως στοχευμένης εθνικής οντότητας και β) συνθήκες ζωής στέρησης πρόσβασης σε τροφή και φάρμακα, υπολογισμένες να επιφέρουν την καταστροφή μέρους του ελληνικού πληθυσμού.

Όλοι οι παράγοντες και οι εκτελεστές των Μνημονίων αρχηγοί κρατών μελών ΕΕ, υπεύθυνοι ΕΚΤ και ΔΝΤ, έλληνες πρωθυπουργοί, υπουργοί και βουλευτές γνώριζαν ότι όφειλαν να προστατέψουν το κοινωνικο ασφαλιστικό σύστημα στην Ελλάδα βάσει των ειδικών Διεθνών Συμβάσεων Κοινωνικής Προστασίας, που επικυρώθηκαν από τα κράτη μέλη τους και μεταξύ αυτών και η Ελλάδα. Οι Διεθνείς Συμφωνίες-Συμβάσεις που κυρώθηκαν με νόμους στην Ελλάδα ήσαν μεταξύ άλλων οι εξής: 
α) Ν. 3251/2-6-55 (ΦΕΚ Α’140). Περί κυρώσεως της υπ’ αριθ. 102 Διεθνούς Συμβάσεως αφορώσης ” τα ελάχιστα όρια κοινωνικής ασφαλείας”, 
β) Ν. 4159/25-4-1961. Περί κυρώσεως της Προσωρινής Ευρωπαϊκής Συμφωνίας στο Παρίσι αφορώσης εις τα συστήματα κοινωνικής ασφαλείας, τα σχετικά με το γήρας, την αναπηρίαν και τους επιζώντας και του προσηρτημένου πρωτοκόλλου (ΦΕΚ Α’ 69), 
γ) Ν. 4161 της /24-4-1961 Περί κυρώσεως της Προσωρινής – Ευρωπαϊκής Συμφωνίας αφορώσης την Κοινωνική Ασφάλεια εξαιρουμένων των τομέων του γήρατος, της αναπηρίας και των επιζώντων και του προσηρτημένου αυτή Πρωτοκόλλου (ΦΕΚ Α’ 68), 
δ) ο Ευρωπαϊκός Κοινωνικός Χάρτης με τους Ν 1426/1984 (ΦΕΚ Α 32 ) και Ν 2595/1998, που αποτελεί συμπλήρωμα της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) (ΝΔ 53/1974), 
ε) το Διεθνές Σύμφωνο για τα οικονομικά, κοινωνικά και μορφωτικά δικαιώματα του ανθρώπου που κυρώθηκε με το Ν 1532/1985, στ) ο Ευρωπαϊκός Κώδικας Κοινωνικής Ασφάλειας που κυρώθηκε με το Ν. 1136/13-3-1981 (ΦΕΚ Α 61), κλπ.

Όλα αυτά τα Διεθνή Νομικά Κείμενα δέσμευαν και δεσμεύουν ακόμα την κάθε Μέρκελ και Λαγκάρντ, τα κράτη της ΕΕ και το ΔΝΤ ως διεθνή οργανισμό καθώς επίσης τους έλληνες πρωθυπουργούς, υπουργούς, βουλευτές και Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ως διαχειριστή περιουσίας των ελληνικών ασφαλιστικών ταμείων. Παρ΄ όλα αυτά προχώρησαν σε Μνημόνια κατά του Ελληνικού Κοινωνικού Συστήματος Ασφάλισης που ήτο υπό κατάρρευση μέχρι τον 6/2011 και μάλιστα με έξωθεν απειλές (κατά τις εκλογές του 2012) κατά του Ελληνικού Λαού.

Οι διεθνείς ευθύνες τους υπάρχουν και παραμένουν για τη συστηματική παραβίαση των διεθνών συνθηκών για την κοινωνική προστασία πληθυσμού, μαζί με τους συνεργούς τους, πρωθυπουργούς, υπουργούς και βουλευτές στην Ελλάδα (ηγεσίες εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας), με το Ελληνικό Σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης να βρίσκεται σε κατάρρευση.
***************************************************
θέματα... αποκλεισμένα  από τούς Φασίστες τού  facebook... 


Κάνετε κλίκ στήν έρευνα γιά προηγούμενη σημείωση ...





Το μεγαλύτερο έγκλημα είναι πως ο λαός εκπαιδεύτηκε να είναι πνευματικά στερημένος.

Το σχέδιο της καταστροφής της Ελλάδος συνεχίζεται σιωπηρά.



ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ