Η ομιλία μέ τήν μεγαλύτερη ακροαματικότιτα

ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΣΧΑΛΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ (ομιλίες) ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ...{κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ... https://apokalipsistora.blogspot.com/2017/05/blog-post_18.html

< ΟΛΑ, ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ >

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ - ΓΕΓΟΝΟΤΑ - ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

ΤΩΡΑ... Η Γαλλία έστειλε RAFALE και C-130 στην Κύπρο... Προσγειώθηκαν στην αεροπορική Βάση Πάφου...!

[image: Rafale: Τα 3 χαρακτηριστικά που κάνουν το γαλλικό μαχητικό να ...] *Έφτασαν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στην Πάφο δύο μαχητικά αεροσκάφη τύπου "Rafale" και ένα μεταγωγικό αεροπλάνο τύπου C-130 της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας.* Σύμφωνα με πληροφορίες του Sigmalive, Γάλλοι στρατιωτικοί τεχνοκράτες επισκέφτηκαν τις προηγούμενες μέρες τα Λιμάνια Λάρνακας και Λεμεσού για να εξετάσουν υποδομές υποδοχής γαλλικών πλοίων, καθώς η ναυτική βάση στο Μαρί είναι σε φάση αναβάθμισης. Η παρουσία γαλλικών αεροσκαφών και πλοίων επιβεβαιώνει ουσια... περισσότερα »Stoxos newspaper

Τα τύμπανα του πολέμου

Είναι φανερό πως η στρατιωτική σύγκρουση με την Τουρκία είναι αναπόφευκτη, ενώ η Έλληνες δεν θα ανεχθούν τυχόν υποχωρήσεις της κυβέρνησης – οπότε καλύτερα να συμβεί μία ώρα αρχύτερα, έτσι ώστε να τελειώσει το μαρτύριο της σταγόνας που μας αποδυναμώνει από κάθε πλευρά. Επειδή όμως πρόκειται για μία δειλή χώρα, με μία ανίκανη δικτατορική ηγεσία που γνωρίζει πολύ καλά ότι, η Ελλάδα ξέρει τόσο να πολεμάει, όσο και να νικάει, έχοντας το αποδείξει δεκάδες φορές στο παρελθόν, μάλλον δεν θα το επιδιώξει – εκτός εάν συμβεί κάποιο «ατύχημα», το οποίο είναι πάντοτε πιθανόν σε τέτοιες περιπτώ... περισσότερα »ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ ☦

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, νερό και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "ORUCREIS theodoridis team Ελληνοτουρκικά 2020 10.08.2020- 10:17 "Μυρίζει μπαρούτι" στο Αιγαίο- Φατίχ Ντονμέζ: "Εφτασε στην περιοχή έρευνας το Oruc Reis" "Παραταγμένοι" στο Αιγαίο ελληνικός και τουρκικός στόλος"ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Σύμβουλος Ερντογάν: Η σύγκρουση με την Ελλάδα είναι πλέον αναπόφευκτη Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην Τουρκία από την υπογραφή της τμηματικής οριοθέτησης ΑΟΖ Ελλάδας και Αιγύπτου. Οι Τούρκοι θεωρούν ότι αυτή η συμφωνία τους πλήττει ανεπανόρθωτα. Ο Ισμαήλ Χακί Πεκίν (İsmail Hakkı Pekin), πρώην επικεφαλής του γραφείου πληροφοριών του τουρκικού ΓΕΕΘΑ και τώρα σύμβουλος του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε θέματα εθνικής ασφάλειας, αναφέρει ότι οι «μαξιμαλιστικές τάσεις» της Ελλάδας στο Αιγαίο θα συνεχιστούν και προτείνει να γίνουν σεισμικές έρευνες στο Καστελόριζο… τώρα. «Οι μ... περισσότερα »ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !

Iσως Ήρθε Η Ώρα τής μεγαλύτερης αντιπαράθεσης στήν ιστορία...

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ; *Έτσι έκανε και ο δικτάτωρ Μουσολίνι ΑΟΖ τώρα ο Ερντογάν φτιάχνει στην Κρήτη με πλαστελίνη το παιχνίδι τοχει υπερβολικά χοντρύνει πάει να τορπιλίσει την Ειρήνη; Το πλοίο που θα κάνει γεωτρήσεις πρώτιστα το ΝΑΤΟ θα το διαλύσει το πολεμικό μας ναυτικό θα τα βυθίσει έτσι κάπως η «μητέρα των μαχών» θα αρχίσει Η περιοχή είναι εύφλεκτη μυρίζει μπαρούτι η σύγκρουση γρήγορα θα κλιμακωθεί «τούρκικες δουλειές πράσινες ελιές» μυαλό ο Ερντογάν κουκούτσι Αέραααα αγέρωχε «τσολιά»(καταδρομέα, ναύτη, αεροπόρε) χτύπα τον δυνατά με το τσαρούχι!!! Απο... περισσότερα »TheSe... περισσότερα » ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ... ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...

Ξεχάστε ότι ακούσατε καί ότι διαβάσατε από τούς οπαδούς τού Παϊσίου καί γιά δήθεν προφητείες τής γενίκευσης τού πολέμου από πάνω (Ουκρανία) καί από κάτω (Συρία) πού ποτέ δέν επαληθεύθηκαν... ο πόλεμος έχει νά κάνει μέ τήν Ελλάδα καί τήν Τουρκία... καί τώρα βλέπουμε καθαρά τί εννοούσε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός όταν έλεγε από κάτω...

ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ή ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ


Τρία σενάρια για «θερμό επεισόδιο» με την Τουρκία μέσα στο καλοκαίρι *Σε ετοιμότητα για έναν «καυτό» Ιούλιο στο πεδίο των ελληνοτουρκικών βρίσκεται η κυβέρνηση. Οι επιτελείς σε Μαξίμου, «Πεντάγωνο» και υπουργείο Εξωτερικών επεξεργάζονται και καταστρώνουν σχέδια επί χάρτου για την απόκρουση μιας ακραίας τουρκικής πρόκλησης που θα μπορούσε να εκδηλωθεί ακόμη και στην καρδιά του καλοκαιριού. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν αναλυθεί τρία πιθανά σενάρια για το πού ενδέχεται να αποστείλει η Αγκυρα ένα ερευνητικό σκάφος, όπως φαίνεται να είναι ο δικός της σχεδιασμός. Και γίνονται όλες οι απαρ... περισσότερα »ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...ΣΕ ΟΛΑ !
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ...
Η Ελλάδα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε μια απίστευτη χρονική συγκυρία, εκεί που τα πάντα είναι υπερ της Χώρας μας. Το βαθύ κράτος της Αμερικής έχει πρόβλημα με την Τουρκία, ο Χαφτάρ μας περιμένει με ανοιχτές αγκάλες χωρίς καμία ουσιαστική απαίτηση από εμάς πλην της αναγνώρισης της εξουσίας του και ο Ερντογκάν κάνει μια κίνηση σαφώς βεβιασμένη που πλήττει τα συμφέροντα όχι μόνον της Ελλάδας αλλά του Ισραήλ, της Αιγύπτου και της Αμερικής, (αγωγός EAST MED).
Προσέξτε ο αγωγός EAST MED ήταν απαίτηση της Αμερικής όχι για να πουλήσει αέριο και πετρέλαιο το Ισραήλ, η Κύπρος και η Αίγυπτος (μελλοντικά και η Ελλάδα), αλλά ο τρόπος να μειωθεί η εξάρτηση της Ε.Ε. από τους Ρωσικούς υδρογονάνθρακες.
Με λίγα λόγια ο Ερντογκάν μπορεί από πίσω του να έχει τα ΑγγλοΓερμανικόΟλλανδικά συμφέροντα όμως εδώ μετά το λάκο που έσκαψε με τους S400 τώρα βάζει και την ταφόπλακα του, αφού ως γνωστών δεν κόβεις με δύο υπογραφές έτσι απλά τα συμφέροντα του ΑμερικανοΕβραϊκού Άξονα Οικονομικών Συμφερόντων!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ...
*με απώτερο σκοπό να κάνουν δώρο στην Τουρκία οι σύμμαχοί μας * Ο κόμπος έφτασε στο χτένι και οι Γερμανοί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την Τουρκία που είναι πιστός της σύμμαχος για να σώσουν την κατάσταση. Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η ελληνική οικονομία θα καταρρεύσει το ίδιο και οι τράπεζες της . Με ένα ελληνοτουρκικό πόλεμο η Ελλάδα θα βγει εκτός Ε.Ε. και Ευρωζώνης DE FACTO και η όποια χρεοκοπία των τραπεζών θα χρεωθεί στον πόλεμο και όχι στο Ευρώ. Το σχέδιο είναι μεγαλοφυές διότι είναι απλό. Εξάλλου και ο άλλος σύμμαχος της Γερμανίας, η Ρωσία, θέλει κάτι τέτοιο... περισσότερα »

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΞΕΣΠΑΣΕ ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ «Πόλεμος» ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ για την ΕΛΛΑΔΑ:«Θέλετε να διασπάσετε το ΝΑΤΟ, μην εμπλέκεστε στο Αιγαίο»

*Σφοδρή επίθεση από το Πεντάγωνο*  *Σφοδρή σύγκρουση έχουμε ανάμεσα σε ΗΠΑ-Ρωσία για Ελλάδα και Κύπρο. Οι δύο υπερδυνάμεις κάνουν τα πάντα για να έχουν επιρροή στα δύο κράτη του Ελληνισμού, καθώς έτσι μπορούν να ελέγχουν μια ολόκληρη περιοχή που ξεκινάει από τα Στενά, μετέπειτα στο Αιγαίο και φθάνει μέχρι την Α. Μεσόγειο.* *Ρωσία-Τουρκία από τη μια, Ελλάδα-ΗΠΑ από την άλλη σε μια διένεξη που όλα δείχνουν πως θα οδηγήσει σε πολύ θερμές καταστάσεις. «Proxy... περισσότερα »

Επεισόδια στην Μαύρη Θάλασσα: Οι Προφητείες είναι τα Στρατηγικά Μυστικά του Πιστού Λαού και το Όνειδος των Ισχυρών.

''Από εδώ και πέρα οι Χριστιανοί ελπίζουν στο θαύμα και το θαύμα ήδη άρχισε και γίνεται μέσα από επώδυνες διαδικασίες που μόνον η Συρία και η Ουκρανία ξέρει''...  Ο Πόλεμος στις μέρες μας μοιάζει με ένα εκκρεμές .Ένα είναι σίγουρο ότι όπου και αν πιαστεί, εύκολα θα πάρουν φωτιά τα πάντα, διότι ο πλανήτης είναι μια πυρηνική πυριτιδαποθήκη.Σχετικά με αυτά που γίνονται στην Μαύρη Θάλασσα και την Ουκρανία, δόθηκαν στοιχεία περιγραφικά σε ανύποπτο χρόνο από Πατέρες... περισσότερα »

ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΑΙ Ο ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ. Σε πολεμική διάταξη οί στρατιωτικοί πολλών χωρών, ΒΑΔΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟ;

CIA προς Τραμπ: «Οι Ρώσοι προελαύνουν στην Συρία -Nα είμαστε έτοιμοι για όλα» Υπόμνημα-σοκ προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ, έστειλαν Βετεράνοι πρώην πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ με το οποίο τον προειδοποιούν για επικείμενη ρωσο-αμερικανική εμπλοκή. Τα όσα αναφέρουν επιβεβαιώνονται και από ισραηλινές πηγές οι οποίες τονίζουν πως *"Η Ρωσία θα το πάει μέχρι τέλους εναντίον των ΗΠΑ στην Συρία"....Τα όσα αναφέρουν έχουν εξαιρετική σημασία διότι κάνουν λόγο για "σφαγή" μεταξύ Τ.Μπόλτον και του Ρώσου ομόλογου του στην Γενεύη ενώ τονίζουν πως ο Β.Πούτιν δεν γνωρίζει ποιος λα...περισσότερα »


«H Toυρκία οδηγείται στο απόλυτο χάος – Πιθανό το σενάριο του εμφυλίου»

Είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα να προκύψει ένας εμφύλιος πόλεμος στην Τουρκία …ο οποίος θα επεκταθεί ταυτόχρονα και στο Ιράν , λόγω των τεράστιων συμφερόντων της δύσης και ειδικά των ΗΠΑ , που δεν αφήνουν τίποτα …μα τίποτα στην τύχη και ειδικά » στα χέρια » του Σουλτάνου Ερντογάν.* *Ένα ακόμη από αυτά τα σημαντικά γεωπολιτικά ινστιτούτα το Carnegie Europe , αναφέρει στην ουσία ότι μετά τις εκλογές στις 24 Ιουνίου 2018 η Τουρκία θα «βυθιστεί» στο σκοτάδι του νέο-οθωμανικού απολυταρχισμού με όλες τις …συνέπειες για όλα τα κράτη που συνορεύουν με την χώρα αυτή .* *Σε κάποιο ... περισσότερα »

  Για τους υδάτινους πόρους θα γίνoνται οι πόλεμοι στη Μέση Ανατολή

*Γράφει ο Γιώργος Κουλούρης, Διεθνολόγος* *Το τελευταίο χρονικό διάστημα η περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής (γνωστή και ως MENA) απασχολεί την διεθνή γνώμη εξαιτίας των αναταραχών που είναι απόρροια της Αραβικής Άνοιξης από το 2011 και έπειτα. Στα ήδη υπάρχοντα ζητήματα, πρέπει να προστεθεί και η έλλειψη υδάτινων πόρων ιδίως.* *Η αυξανόμενη ζήτηση νερού λόγω της ραγδαίας δημογραφικής ανόδου ελλοχεύει κινδύνους για νέες μελλοντικές συγκρούσεις, ιδίως για τα παρόχθια κράτη. Συγκεκριμένα η ζήτηση νερού θα αυξηθεί κατά 35-45% έως το 2035. Το νερό διαδραματίζει καθοριστι... περισσότερα » 

οί εξελίξεις από ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΗΚΗΣ απόψεως..  

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ:«Ετοιμαστείτε για πόλεμο με το ΝΑΤΟ - Όποιος δεν θέλει να πολεμήσει να φύγει από την χώρα»!

Ένα πραγματικό παραλήρημα κατά του ΝΑΤΟ λαμβάνει χώρα στην Τουρκία με τον αρθρογράφο της φιλοκυβερνητικής εφημερίδα Star, Ardan Zentürk, να γράφει ότι «η Τουρκία θα έχει πόλεμο με το ΝΑΤΟ και όποιος δεν θέλει να πάρει τα όπλα πρέπει να εγκαταλείψει τη χώρα τώρα»! Ξεκινώντας από το πρόσφατο «σκάνδαλο» με τον Ατατούρκ να απεικονίζεται ως εχθρός σε ένα σενάριο πολέμου κατά τη διάρκεια ασκήσεως του ΝΑΤΟ στη Νορβηγία και μετά προσθέτει την αμερικανική βοήθεια στις κουρδικές δυνάμεις στην Συρία και την ποινική δίωξη εναντίον του τουρκοιρανού εμπόρου χρυσού Reza Zarrab που θεωρείται ο «τ... περισσότερα »

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ «ΤΥΦΛΩΣΟΥΝ» ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΑΝΤΑΡ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!

 Η οργή των ΗΠΑ αλλά και του Ισραήλ κατά της Τουρκίας για το ζήτημα της απόκτησης του αντιπυραυλικού συστήματος S-400, έχει αρχίσει και εκδηλώνεται με αντίποινα από τα οποία το πρώτο είναι η προειδοποίηση ότι αν τελικά η Τουρκία πάρει τους S-400 τότε μάλλον θα ακυρωθεί η πώληση από τις ΗΠΑ των F-35. Τώρα έγινε γνωστό και ένα άλλο σοβαρό αντίποινο κατά της Τουρκίας. Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, οι ΗΠΑ σκοπεύουν στην περίπτωση που τελικά έρθουν οι S-400 στην Τουρκία, αφ’ ενός να αποκλείσουν την Τουρκία από το νατοϊκό αντιαεροπορικό σύστημα, αλλά το πιο σοβα...περισσότερα »Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ:Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ - ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ


Παράλληλα, ο κ.Στουρνάρας ήταν καθησυχαστικός στις δηλώσεις του για το διεθνές τραπεζικό σύστημα και ειδικότερα τις συνέπειες που θα μπορούσαν να υπάρχουν από την κατάσταση της Deutche Bank , λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι προστατευμένο και το ελληνικό και το διεθνές τραπεζικό σύστημα: «Δεν υπάρχει ανησυχία», είπε χαρακτηριστικά... περισσότερα »  ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Ο ΠΟΥΤΙΝ ΣΠΑΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΡΩΣΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ... *Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο, μετά τις απειλητικές δηλώσεις Ερντογάν ότι δεν αναγνωρίζει τη συνθήκη της Λωζάνης και κατ' επέκταση τα σύνορα στο Αιγαίο και τη Θράκη! * *Το άρθρο του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου από το pronews.gr καταγράφει τις νέες εξελίξεις με την παρέμβαση Πούτιν:* *Έντονη είναι η δυσφορία της Μόσχας από τις δηλώσεις άρνησης της ...* Διαβάστε περισσότερα »

Κίνηση μέ μυστικό στρατηγικό νόημα πρός πάσαν κατεύθυνση καί σαφέστατο πολιτικό μήνυμα.. 

Ο Πούτιν θα βρίσκεται στο ΠΕΡΙΒΟΛΙ την ημέρα που εορτάζει ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ο δια ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ που προφήτεψε την άλωση της ΠΟΛΗΣ από τους Ρώσσους

ΚΑΙ αναχωρεί από το ΠΕΡΙΒΟΛΙ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ παραμονή της Άλωσης. Για να ετοιμάσει την Άλωση της ΠΟΛΗΣ υπό των Ρώσων;¨ Το μήνυμα ήρθε λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη της Ρωσικής Αποστολής στην Ελλάδα και στο ΠΕΡΙΒΟΛΙ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ μας από αετοφωλιά -ασκητική παλαίστρα του ΑΘΩΝΑ. -τα λόγια είναι πτώχεια ,τα σημεία όμως πολλά. -αυτές τις μέρες έχουν σταματήσει όλοι οι στρατηγικοί δορυφόροι των ισχυρών πάνω από τον Άθωνα και φέρνουν σβούρες, λες και δεν τους βλέπουμε με την προσευχή μας. -οι επίσημοι Ρώσσοι ...περισσότερα »

Οι Ρωμιοί, οι «γραικύλοι» και η εκπλήρωση των προφητικών λόγων του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

Καταπληκτικό κείμενο που συνδέει με μοναδικό τρόπο το παρελθόν, με το παρών και το μέλλον, μέσα από τα Προφητικά λόγια του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού.~ Εις ένα παραθαλάσσιο καφενεδάκι του Πόντου κάθονται Τούρκοι και Ρωμιοί και αναλόγως ομιλούν, «και τρων και πίνουν».Είναι ημέρα Παρασκευή. Παράμερα από τα τραπεζάκια τους περνά ένας σκύλος· φαινόμενο σύνηθες εις το επιτόπιο σκηνικό. Ένας Τούρκος θέλοντας να πειράξει τους Ρωμιούς, φωνάζει προς τον διερχ... περισσότερα »

112 προφητείες του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, 

που επαληθεύονται στις μέρες μας!

*ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ* Ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλὸς δὲν ἦταν μόνο ἕνας συναρπαστικὸς διδάσκαλος, ποὺ ἐκλαΐκευε τὶς μεγάλες θεολογικὲς ἔννοιες καὶ μὲ ἁπλὰ λόγια καὶ ζωντανὰ παραδείγματα τὶς ἔκανε προσιτὲς στὸ ἁπλοϊκὸ ἀκροατήριό του. Ἦταν συγχρόνως καὶ προφήτης. Ἀρκετὲς προφητεῖες ἐπιβεβαίωσαν τὴ διδασκαλία του, τὸν ἀπέδειξαν ἅγιο ἄνθρωπο τοῦ Θεοῦ καὶ τὸν καθιέρωσαν στὴ συνείδησι τοῦ λαοῦ καὶ στὴν ἱστορία ὡς προφήτη. Γιὰ τὴ δόξα τοῦ Κυρίου καὶ τὴ μετάνοια ψυχῶν ὁ ἅγιος Κοσμᾶς καὶ σημεῖα ἔκανε καὶ προφητεῖες εἶπε... και περιέγραψε το σκηνικό το οποίο παρακολουθούμε σήμερα..

Με “ΚΟΛΑΣΗ ΠΥΡΟΣ” υποδέχτηκε το ΡΩΣΙΚΟ Ναυτικό το ΤΟΥΡΚΙΚΟ “Barbaros” που…πουλάει ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ανοικτά της ΚΥΠΡΟΥ !ΒΙΝΤΕΟ: Mια προειδοποιητική κόλαση φωτιάς περίμενε σήμερα το πρωί από τις 7:00 τον τουρκικό στολίσκο… με το ερευνητικό σάφος “Barbaros” την τουρκική φρεγάτα και τα δύο πλοία υποστήριξης στην περιοχή ανοικτά της Καρπασίας σήμερα το πρωί, εντός της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας: * *Το ρωσικό Ναυτικό, μετα το * *καταδρομικό «Moskva», κλάσης «Slava» (Project 1164 Atlant) ένα αντιτορπιλικό, μία κορβέτα και αριθμό βοηθητικών σκαφών έστε... περισσότερα »

Σκηνικό πολέμου έστησαν οι Τούρκοι στην Κύπρο! Σε επιφυλακή ο κυπριακός στρατός από τον τουρκικό ναυτικό αποκλεισμό

 *Σύμφωνα με τον κυπριακό τύπο σήμερα, ο κυπριακός στρατός ευρίσκεται σε ύψιστη επιφυλακή από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης των τουρκικών επιθετικών ενεργειών. Το ίδιο πιθανότατα βρίσκεται και η ΕΛΔΥΚ , αν και δεν έχει εκδοθεί σχετική ανακοίνωση από το ελληνικό πεντάγωνο.Όπως επισημαίνει συνέχεια με άρθρα του το pentapostagma.gr, οι καθημερινές κινήσεις των δύο τουρκικών πολεμικών σκαφών καταγράφονται σε συστηματική βάση και διαβιβάζονται απευθείας στο κυπριακό Υπουργείο Άμυνας. Χθες, η κορβέτα του τουρκικού στρατού συνέχισε την ίδια πρακτ... περισσότερα »

Στο πόδι και ο Πούτιν, στον ύπνο τον βαρύ ο Σαμαράς… Έστω και αν η Κύπρος ψήφισε υπέρ των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας,  ο Πούτιν απάντησε στις τουρκικές προκλήσεις Και το παιχνίδι επικίνδυνα… Ο Πούτιν στο πλευρό της Κύπρου, παρά το γεγονός πως στάθηκε απέναντι στη Ρωσία σχετικά με τις κυρώσεις που επέβαλε η Δύση…. Η Ρωσική Πρεσβεία στη Λευκωσία ενημέρωσε το υπουργείο Εξωτερικών ότι η Μόσχα έχει προβεί σε διαβήματα προς την Άγκυρα για την παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΑΟΖ της νήσου και τό σκηνικό πολέμου πού έστησαν οι Τούρκοι στην Κύπρο... Ο υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης εξέφρασε ικανοποίηση για τη ρωσική παρέμβαση... περισσότερα »

Η Ρωσία ενεργοποίησε αιφνιδιαστικά τους Topol-M με στόχευση στην Τουρκία λόγω Συρίας!

Η Ρωσία ενεργοποίησε αιφνιδιαστικά τις στρατηγικές δυνάμεις της στην περιοχή του Βόλγα και συγκεκριμένα τους διηπειρωτικούς πυραύλους Topol-M στρέφοντας τους προς την Τουρκία. Πρόκειται σαφώς για ένα μήνυμα προς την Άγκυρα που ψάχνει αφορμή για να εισβάλει στη Συρία και βεβαίως και προς τις ΗΠΑ που αναμοχλεύουν την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και βλέπουν με καλό μάτι την πτώση του Μπασάρ αλ Άσαντ την οποία δεν κατάφεραν πέρυσι. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ρωσικού γενικού επιτελείου Igor Yegorov «οι στρατηγικές δυνάμεις στην περιοχή του Βόλγα ξεκίνησαν ασκήσεις με τα συστήματα των διηπ... περισσότερα »

Το «Χιλιάρμενο»… μαζώχτηκε στα ελληνικά ύδατα!!! (;) Έρχονται ο «κοντός Μόσκοβος» και το «Ποθούμενο»;

*«Όταν θα δείτε το χιλιάρμενο στα ελληνικά ύδατα, θα ’ρθεί το ποθούμενο»…(Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός)* Η ξαφνική μάζωξη τουρκικών πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο με επιθετική διάταξη κατά της Ελλάδας είναι ένα γεγονός που, σε συνδυασμό με όσα συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά θέματα και γενικότερα στην περιοχή μας, φέρνει τα πράγματα ακόμα πιο κοντά σε μια πολεμική αναμέτρηση! Έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες ότι πλήθος καραβιών του τουρκικού πολεμικού ναυτικού παραβίασε τα ελληνικά χωρικά ύδατα και είχε διάθεση προέλασης προς τις Κυκλάδες!… Κι όλα αυτά, ενώ γύρω μας συντελούνται απίστευτε... περισσότερα »

H Τουρκία έδωσε το «πράσινο» φως για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία - Θα βγούν αληθινές οι προφητείες;

Το «πράσινο» φως έδωσε στο στρατό η τουρκική κυβέρνηση, προκειμένου να διεξάγει επιχειρήσεις εναντίον των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και το Ιράκ. H τουρκική εθνοσυνέλευση ενέκρινε την στρατιωτική επέμβαση στη Συρία και στο Ιράκ με 298 ψήφους υπέρ και 98 κατά. Την Τετάρτη, ο Τούρκος Πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν, από το βήμα της Εθνοσυνέλευσης έσπευσε να προσθέσει: «Οι τόνοι από βόμβες που πέφτουν από τον αέρα μπορούν μόνο να καθυστερήσουν την απειλή και τον κίνδυνο. Η Τουρκία δεν είναι από τις χώρες που αναζητούν προσωρινές λύσεις και οπωσδήποτε δεν θα επιτρέψ... περισσότερα »

Ουκρανία: Συνεδριάζει εκτάκτως το ΝΑΤΟ – Το Λονδίνο απειλεί την Ρωσία

Μήπως λοιπόν έφτασε  ο κόμπος στό χτένι καί κάποιοι ανυπομονούν γιά τόν 3 παγκόσιο..;  *Ουκρανία: Συνεδριάζει εκτάκτως το ΝΑΤΟ – Το Λονδίνο απειλεί την Ρωσία* Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Δύσης και Ρωσίας με αφορμή τις καταγγελίες της Ουκρανίας ότι η Ρωσία έχει εισβάλλει στην επαρχία Ντονέτσκ. Αύριο συνεδριάζουν εκτάκτως οι αντιπρόσωποι των 28 χωρών μελών του ΝΑΤΟ με την συμμετοχή της Ουκρανίας παρά το γεγονός ότι η χώρα δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ. Την ίδια ώρα από το Λονδίνο ο Ντέιβιντ Κάμερον έκανε λόγο για κατάφωρη παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας της Ουκρανίας από τη Ρωσία και απείλησε την Μόσχα με κυρώσεις. «Προτρέπουμε τη Ρωσία να ακολουθήσει ένα  διαφορετικό...περισσότερα »

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙ

ΠΑΤΕΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΡΟΣ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣστοΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ 

.....ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ.... -ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ- Δέν είναι πρακτικόν, κατά τήν ταπεινήν μου άποψιν τό επιχείρημα τής γενίκευσης επί τού νοηματικού περιεχομένου τής οποιασδήποτε προφητείας κατά τήν προσέγγισίν της διότι καθίσταται ετούτο τίς περισσότερες φορές επικίνδυνο πρός παρερμηνείαν,ότι πολλές φορές τό νόημα τό οποίον ευρίσκουμε είς μίαν προφητείαν, έχει νά κάνει μέ δύο ή καί τρία γεγονότα, άλλοτε δέ ημπορεί νά κάνει αναφορά η προφητεία ταυτόχρονα είς δύο, ή καί τρείς εποχές διαφορετικές μεταξύ τους, οπότε κινδυνεύει ο επιχειρήσας νά ερμηνεύσει τό νόημά της καί δίχως νά έχε... περισσότερα »

«τάδε λέγει Κύριος, ιδού εγώ επί σέ Γώγ άρχοντα Ρώς, - καί θέλω εγείρει
εκ’τού ύπνου αυτής τήν ηγαπημένην μου φίλη Ρωσίαν - Μοσόχ καί Θοβέλ
καί συνάξω σέ καί καθοδηγήσω σέ - σύ, καί πολλοί λαοί μετά σού,- ( Ε.Ε.)
καί αναβιβώ σέ επ’εσχάτου τού βορά ...» -ΙΕΖΕΚΙΗΛ- (ούτως ο 3ος παγκόσμιος)
(Τοιούτος πόλεμος από κτίσεως κόσμου ού γέγονε,
Άπασα γή καυθήσεται, Κυρίαρχος τών στενών καί
τής πόλεως, η Ρωσία επί πέντε μήνας.
Οί νεκροί έξ αμφοτέρων τών πλευρών άπειροι.
Έν όλο δέκα καί οκτώ Έθνη θά μάχονται.)
Τούτο τό τέλος τής πτώσεως τού δυτικού ιμπεριαλισμού
καί ιστορικόν αναπόφευκτον, επακόλουθον τής πτώσεως
τών κομουνιστικών καθεστώτων, διότι ουδεμία κοινωνική
αλλαγή δέν επεβλήθη έως τίς σήμερον είς τόν κόσμον,
δίχως πόλεμο ή επανάσταση, πού αυτή τή φορά διά τών
νέο-εποχητών προκαλείται, καί είναι ό 3ος παγκόσμιος
πόλεμος, αλλά καί ό 1ος ηλεκτρονικός, όστις εγκενιάσθη ήδη
είς Κουβέιτ καί Σερβίαν, καί θέλει ολοκληρωθεί διά τού
διαμελισμού τής Τουρκίας. ο δέ 4ος καί έσχατος ο Αρμαγεδών,
θά είναι ο πυρηνικός καί η πτώσις τού Αντιχρίστου.
ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΟΥ <ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ> ΑΘΗΝΑΙ 2003

Μετά την αιφνίδιον κάθοδον του Βορρά και την επικράτησιν
του Γωγ, κατάπληξις και σύγχυσις θα επικρατεί εις όλην την
οικουμένην.

«Τ ό τ ε τ α ρ α χ θ ή σ ο ν τ α ι» και «τ α έ θ ν η» τα «καθήμενα επί νότου γωνίας» (Μεθοδίου, ενθ’ ανωτ.σ. 46), ήτοι τα εκτός της κατοχής του Γωγ μείναντα, τα οποία θα αντεπιτεθώσι σφοδρώς συνενούμενα συμμαχικώς. Και ως «εξεγερθήσεται η ισχύς» του βασιλέως, ήτοι του άρχοντος, του Βορρά «και η καρδία αυτού επί βασιλέα του Νότου εν δυνάμει μεγάλη» (Δαν, ια’, 25), ούτω «και ο βασιλεύς του Νότου συνάψει πόλεμον εν δυνάμει μεγάλη και ισχυρά σφόδρα» κατ’αυτού, προς εξοντωτικήν αναμέτρησιν. Τότε αι πολεμικαί δυνάμεις του Βορρά θα συμπτυχθώσι στρατηγικώς εις γραμμήν φοβεράς πολεμικής αναμετρήσεως, αφήνουσαι κατά την αναχώρησίν των κεκαυμένην γην.

Το πολεμικόν μέτωπον θα στηθή εις το ύψος της Κωνσταντινουπόλεως και εις το πλάτος εθνών από της Αδριατικής Θαλάσσης έως της Κασπίας και του Ειρηνικού Ωκεανού.
Ο μέγας, όμως, ούτος πόλεμος θα διεξαχθή κυρίως εις την Α. Μεσόγειον, αι δε αντιμαχόμεναι δυνάμεις «συναχθήσονται εν τη Επταλόφω και συγκροτήσουσι πόλεμον, οίος ου γέγονε (δεν έχει γίνει) πώποτε». Και «ο φόνος των ανθρώπων ως ποταμός κινήσει και θολωθήσεται η θάλασσα εκ του αίματος» (Μεθοδίου, ενθ’ ανωτ.σ. 47). Εκεί «αίμα πολύ που έχει να χυθή!» (Αγίου Κοσμά του Αιτωλού), λέγει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. «Στην Πόλι (Κωνσταντινούπολιν) θα χυθή αίμα, που τριχρονίτικο δαμάλι θα πλέξη» (Αγίου Κοσμά του Αιτωλού), «γιατί εκεί θα χτυπηθούν πολλά βασίλεια» και «μεγάλος χαλασμός κόσμου θα γίνει» (Αγίου Κοσμά του Αιτωλού). Αλλά, όπως και αλλού, ούτω και «στην Αυλώνα θα γίνη χαλασμός. Θα ρθούν στρατεύματα να λευθερώσουν τον τόπον» (Αγίου Κοσμά του Αιτωλού), ως θα λέγωσιν. «Από τρία στενά μπουγάζια, Κρα, Κράψη και Μουζίνα, θα περνούν πολλά στρατεύματα για την Πόλι» (Αγίου Κοσμά του Αιτωλού). «Ο στρατός αυτός δεν θα φθάση στην Πόλι· στην μέση του δρόμου θα μάθη, ότι ο πόλεμος ετελείωσε» (Αγίου Κοσμά του Αιτωλού)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Η προφητεία του Άγιου Κοσμά του Αιτωλού που προκαλεί ΔΕΟΣ και ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! "Το χρέος της Ελλάδος θα..."

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός... είχε γράψει για το ...Μνημόνιο και τις δανειακές συμβάσεις τις οποίες χαρακτηρίζει αντισυνταγματικά!* *Διαβάστε παρακάτω το αυθεντικό κείμενο:* *«Τέλος μέ τά φοβικά σύνδρομα τοῦ Μνημονίου καί τῶν Δανειακῶν Συμβάσεων, πού εἶναι ὅλα ἄκυρα καί παράνομα, ἀντισυνταγματικά καί ἀπάνθρωπα!* *200 χρόνια πρίν ὁ Ἐθναπόστολος τοῦ Γένους, ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός πού ἀνέστησε Πίστη καί Πατρίδα στίς ψυχές τῶν Σκλάβων,* *μᾶς ἀποκάλυψε μέ τή Χάρη τοῦ Θεοῦ, ὅτι ΔΕΝ θά πληρωθεῖ τό ... περισσότερα »